وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
غیر اخلاقی شو از کجا فهمیدی ؟سایت غیراخلاقی میخوای بزنی؟
منظورم
name persia
name persian
xxxx persia
xxxx persian
پرشین تولز
پرشیا تولز
غیر اخلاقی شو از کجا فهمیدی ؟سایت غیراخلاقی میخوای بزنی؟
Xpersiaغیر اخلاقی شو از کجا فهمیدی ؟
منظورم
name persia
name persian
xxxx persia
xxxx persian
پرشین تولز
پرشیا تولز
zharfpouyan.net/portal/node/288دوستان عزیز در ارتباط با تاپیک زیر اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم مطرح کنید
![]()
نیازمند مشاوره جهت مباره با حملات دیداس
عرض ادب عزیزان یه چندوقتی هست که سایت ما به شدت تحت حمله دیداس هست ، حالا چرا نمیدونم اخه همچین سایت مهم و بزرگی هم نیست رو میزبان فا بودیم نتونستن قضیه رو هندل کنن ، رفتیم رو هاست دی ال انصافا تو این مدت خوب کمک کردن ، اما امروز یه ایمیل اومده برای هاست دی ال که فلان ای پی به شدت داره منابع...forum.persiantools.com
پلاگین که شاید نباشه ولی اسکریپت آماده نمیشناسمبخوام برای محصولی خاص سیستم کالا یاب مثل سایت تروب بزنم..
اسکریپت یا پلاگینی براش هست؟
@Business plan
منطق پشت این حملات رو درک نمیکنمیه دامنه ir قدیمی و با آتوریتی مناسب دارم . بجز ریدایرکت راه بهتری هم هست که بیشترین بازدهی رو ازش بگیرم یا هر کار دیگه؟
zharfpouyan.net/portal/node/288
دیداس مشکلی هست که بهترین هاستینگ هم نمیتونه تحمل بیاره..
مشاهده پیوست 1188541
مشاهده پیوست 1188542
پلاگین که شاید نباشه ولی اسکریپت آماده نمیشناسم
ترب و... اینا خودشون اسکریپت نوشتن
خیلی روش ها هستمنطق پشت این حملات رو درک نمیکنم
خب حملات دیداس برای حمله کننده هم کلی هزینه بر میداره ، تعداد زیادی سرور و ترافیک صرف میشه برای این کار، ولی با چه تفکر احمقانه ای ؟
حالا به فرض که تونستی سایت رو 1 روز داون کنی ، این کارو چندبار در ماه تکرار کنی ، تهش چی ؟
خب بیشعور این وقت و هزینه رو بذار برای توسعه کار خودت
حمله دیداس که سایتو نابود نمیکنه ، شاید یه اخلال بوجود بیاره.
عجیبه هنوز هستن احمقهایی که میلیونی هزینه میکنن که سایت رقیب چند ساعت داون بشه .
xvideospersiaXpersia
Persianx
بیخیال !xvideospersia
hotpersia
دامنه .com چقدره؟ از کجا بگیرم؟
به نظرم به صورت فایل پی در اف در بیار و دونه دونه توی سایت های فروش فایل بذار برای فروش...سلام
یه سری مطالب پزشکی و خوندنی قبلا ترجمه کرده بودم که نشد بزارم توی سایتم
الان میخام بفروشمشون
به نظرتون قیمت هر مطلب اختصاصی بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه ای چقدره
فقط مطلب که به صورت فایل ورد هست رو میگم یعنی متن خالی
کسی میتونه یه قیمت حدودی بگه که نه ارزون و نه گرون باشه؟
مرسی
اگر خود قالب قابلیت شاپ نداره، نه نمیشهیه قالب خبری دارم لامصب خیلی شیک سریع و خوش دسته..
بنظرتون با وکامرس میتونم فروشگاهش کنم و محصول توش بفروشم؟ یا حتما باید قالب فروشگاهی نصب کنم؟
کل محصولاتم 5 تا هستن
خب مرد مومن چرا همون مقدار رو دلار یا سکه نخریدی که تورم غورتش نده!پارسال یه پولی گذاشته بودم کنار iMac بخرم، الان نهایتش با اون پول بتونم YakhMac بخرم
به هر حال هر روشی که باشه مشخصا یه زحمتی پاش کشیده میشه حالا یا هزینه خواهد داشت یا صرفا وقت طرف رو میگیره یا هر دو.خیلی روش ها هست
شاید داره رایگان این کار رو میکنه
مثلا کافیه یه ویروس و تروجان پخش کنه
هر سیستمی که آلوده به ویروس هست فراخوان بده فلان ادرس رو باز کنن
البته هیچ کدوم از این کار ها ساده و آماده نیست.
راه جلوگیری هم زیاد هست
بستن رنج آی پی ، بستن کل ربات ها(حتی ممکنه به اسم ربات گوگل وارد بشه) ، کپچا ، کلودفلر ، آروان هم شاید خوب باشه
شاید یه بدافزار داخل خود هاست باشه. فایل افزونه و قالب از جایی نگرفتی؟
اگه صرفا 5 تا محصوله چه اصراری داری ووکامرس نصب کنی ، پلاگین به اون سنگینی برای 5 تا محصول ؟یه قالب خبری دارم لامصب خیلی شیک سریع و خوش دسته..
بنظرتون با وکامرس میتونم فروشگاهش کنم و محصول توش بفروشم؟ یا حتما باید قالب فروشگاهی نصب کنم؟
کل محصولاتم 5 تا هستن