• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
[emoji408] نماد : خودرو

[emoji407] موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1398/12/29

[emoji555] شرکت: ايران خودرو

زیان خالص هر سهم- ریال : 174

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
:):(:);)o_Oo_Oo_O دیگه ایموجی پیدا نکردم که نهایت قهقهه و خنده رو نشون بده.
ببینیم بورس بازان محترم با این سهم روز شنبه تا چهارشنبه بعدی چه می کنن.
چنین اطلاعیه هایی باعث میشه که اون سهام منفی شه؟
خودرو کی باز میشه؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تو سایت سهامیاب آدم جرأت نمیکنه پستارو حتی بخونه
یه مشت آدم پریدن بهم
یکی داره فحش میده، یکی تهمت میزنه، یکی میاد مسخره میکنه اینو اونو، یکی داره خطو نشون میکشه، یکی افراطی داره از یه سهم دفاع میکنه، یکی دیگه میکوبه

Last edited:

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
واسه منم شده و به همون اندازه منفی هم از سرمایه من کم کرده
#ابادا را هم برای خودم و مادرم مفید خرید زده و به پرتفوی اضافه شده
کلا مفید همیشه روزهای تعطیل اوسکول میشه
شما دستی خریدین یا خودکار؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
آبادا تو مفید خریداری شد براتون؟ برای من روی یه خطایی گیر کرده
مفید سفارش دستی خودم را قبول نکرده.
تا صبح هم که خبری نبود با سفارش اتوماتیک خودش خریده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
شما دستی خریدین یا خودکار؟
برای خودم دستی چون اول صبح پول تو حسابم نبود
ولی مادرم خرید اتوماتیک( از اکانت مادرم فقط برای خرید عرضه اولیه استفاده میکنم)
هر دو خرید انجام شده با 48 سهم برای هر نفر

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به دوستان
به هیچ وجه ، به هیچ وجه ، به هیییییچ وجه سراغ خریدن سهم شرکت های با ارزش بازار زیر هزار میلیارد تومن نرید ...
خطرش از شرکت های زیان ده بیشترهo_O
حتی اگه طلا بود :rolleyes:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
چنین اطلاعیه هایی باعث میشه که اون سهام منفی شه؟
خودرو کی باز میشه؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تو سایت سهامیاب آدم جرأت نمیکنه پستارو حتی بخونه
یه مشت آدم پریدن بهم
یکی داره فحش میده، یکی تهمت میزنه، یکی میاد مسخره میکنه اینو اونو، یکی داره خطو نشون میکشه، یکی افراطی داره از یه سهم دفاع میکنه، یکی دیگه میکوبه
راستش دقیق نمی دونم کی باز میشه و از خبرهاش خبری ندارم. اخبار دقیقش رو میتونید تو کدال پیدا کنید.
اما در مورد منفی شدن، نمیشه با فقط یک مورد گفت سهمی منفی یا مثبت میشه. آنچه که قیمت رو بالا و پایین میبره تو هر بازاری عرضه و تقاضاست. تا وقتی خرید و فروش‌های هیجانی وجود داشته باشه هیچی با منطق و بنیاد نخواهد خوند‌ که متاسفانه الان ما هم تو این وضعیت هستیم...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام صبح جمعه تون بخیر و شادی و سلامتی
دوستان من متاسفانه با بعضی از نظرات موافق نیستم مخصوصا تو سایت سهامیاب که داره واقعا به بورس با این روندش لطمه میزنه
اگر میشه اول جواب این سوال منو بدید تا بریم سر اصل مطلب
اونم اینکه هدف از اومدن تو بورس شما چیه ؟ هدف اول من (90 درصد) بدست آوردن سود و هدف دوم (10 درصد) بدست آوردن تجربه در بازار بزرگ سرمایه
من فکر نمیکنم کسی برای تفریح بیاد سرمایشو بزاره تو بورس خب الان همه جا بحث سر اینه که مثلا خودرو زیان دیدس و ارزش سهامش از رنو فرانسه هم بالاتر شده و دولت حمایتش میکنه از طرفی بعضی ها هم میگن هنوز به ارزش ذاتی خودش نرسیده
سوال من اینه وقتی شما دارید یه سهم بی ارزش و ضرر دیده و با eps منفی رو میخرید و در آخر بهتون سود میده پس چرا باید سهمی رو بخریم که موازی با مثلا این سهم تو 30 درصد منفی هست ؟ یعنی چطور عقل قبول میکنه من اصلا متوجه نمیشم

یا اینایی که هر روز میگن فلان و بهمان و همش دارن ساز مخالف میزنن؛ یا دارن جهت دار فضا رو خراب میکنن برای سود خودشون (فروش سهمایی که طالب و خریدار نداره و رو دستشون به اصطلاح باد کرده) یا واقعا اینقدر وضع مالیشون خوبه که فقط دنباله رو افکارشون هستند و کاری به سود و زیان ندارن

به قول یکی از دوستان کهنه کار میگه فعلا سفره بورس پهن شده و داره یه سودی به همه میده جدای از تکنیکال و بنیادی که سالهای پیش اصلا از این خبرا نبود حالا بعضی ها هی دارن انگولکش میکنن تا کلا بورس به فنا بره

نظر خودم اینه یه جاهایی باید همرنگ جماعت بشیم منظورم اینه فعلا صحبت و تارگت سر سهامهای شاخص سازه و اغلب دارن سراغ این دسته میرن منم نظرم اینه تو این شرایط میشه موافق جهت آب شنا کرد تا به اون هدف اصلی همه که بدست آوردن سود هست برسیم ضمنا وقتی تقاضا برای یک سهم بسیار زیاده دیگه کسی به زیان ده بودن اون شرکت نگاه نمیکنه
شاید تو ماهها و سالهای دیگه سود بره سراغ مثلا بیمه ای یا سهامهای غذایی و ..
حالا هی من بگم تحلیل میگه ورود به این سهم و آن سهم اصلا خوب نیست و همش بیام اون سهمو بکوبم خب آخرش چی ؟!

لطفا اگر نظری در این باره دارید بفرمایید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا هی من بگم تحلیل میگه ورود به این سهم و آن سهم اصلا خوب نیست و همش بیام اون سهمو بکوبم خب آخرش چی ؟!
ببین دوست عزیز
کسی کسی رو مجبور نمیکنه که سهمی رو بخره یا بفروشه
ولی شما یا بقیه دوستان میتونید سهم های این مدلی رو بخرید و اصلا چیز بدی هم نیست ! تصمیم خودتونه . سیستم دست شماست ، سرمایه شماست ، نام کاربری و رمز عبور هم دست شماست

اما به شخصه کسی از من سوال بکنه خوبه یا نه ، " نه با قاطعیت میگم " ، حالا بازم خواست بره خواست نره . نظر شخصیمه . شما حتی اسلحه رو سر من بزاری که شرکت های در پیت بخرم ، این کار رو نمیکنم حتی کوتاه مدت ...

هرکسی سیستم معاملاتی خودش رو داره
یکی دوست داره متناسب با جریان بازار حرکت بکنه ، یکی به تحلیل های بنیادی و دید بلند مدت ( مثل من ) علاقه داره
یکی ممکنه صبح بلند بشه ، منفی 5 بخره ، مثبت 5 بفروشه !
یکی صبح پا میشه میبینه امروز چه سهمی مورد توجه قرار گرفته ، نمودار رو هم یه نیگا میندازه و خرید میکنه
یکی تک سهمی و جفت سهمی سرمایه گذاری میکنه
یکی جنگل میسازه
یکی 10 یا 20 تا سهم داره
یا اینایی که هر روز میگن فلان و بهمان و همش دارن ساز مخالف میزنن؛ یا دارن جهت دار فضا رو خراب میکنن برای سود خودشون (فروش سهمایی که طالب و خریدار نداره و رو دستشون به اصطلاح باد کرده) یا واقعا اینقدر وضع مالیشون خوبه که فقط دنباله رو افکارشون هستند و کاری به سود و زیان ندارن
نکته دیگه اینه که برای همه تو ایران سود هست
همیشه هرکسی به روش خودش کم یا زیاد در حال سود بردنه . یکی تولیدی داره ، یکی ساخت و ساز میکنه ، یکی بازرگانی ، یکی دلالی ، یکی مغازه داره ، یکی تو بورس یکی ملک و ...
توی هر بخش هم روش های مختلفی واسه کسب سود هست . یکی مواد اولیه تولیدی ها رو تامین میکنه ، یکی سفارشات تبلیغات رو انجام میده ، یکی واسه نمایشگاه ها غرفه میزنه ، یکی کار پخش کالای تولید شده رو میکنه

بورس هم همینه ! هیچ وقت کسی نباید بگه بیا فلان سهم رو بگیر یا فلان سهم رو نگیر ولی همه میتونن نظر بدن که من اینو نمیگیرم اونو میگیرم ! مثلا خارج از بورس من توی صنعت ساختمون سرمایه گذاری میکنم ولی توی صنعت گردشگری نه ! نه صنعت ساختمون خوبه نه گردشگری بد
هرکی با توجه به سلیقه و خواست خودش انتخاب میکنه چیکار بکنه
ولی اگه کسی از من که در رابطه با صعنت ساختمون سرمایه گذاری میکنم بگه نظرت در مورد گردشگری چیه ، من دلایل منفی رو میگم که باعث شده سمتش نرم ...

شما هم زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید . سهمی رو که به نظرتون رشد میکنه بگیرید و سود یا زیانش پای خودتون . سود کردید نوش جونتون ، زیان کردید تجربه میشه
مثل من کاری به سهامیاب و رهاورد و گروه ها و نظرات نداشته باشید !!! شما کار خودت رو بکن ...
من از رهاورد فقط واسه اطلاعات نموداری و بخش تکنیکال و بخش بنیادیش استفاده میکنم . بعضی وقتا واسه اینکه سرگرم بشم با اراجیف ملت نظرات رو میخونم از هر 10 تا هم 8 تا چرت و پرته:D

تنها علتی هم که بنده هیچ وقت سهمی رو توصیه به خرید یافروش نمیکنم همینه !!! طرف مقابل هرچی اصرار بکنه نمیگم بگیر یا نگیر !!! فقط میتونم اون سهم هایی رو که خودم دارم بگم . اگه در مورد سهمی هم که بدم بیاد بی رو دربایسی میگم و ریسکش رو هم یاد آوری میکنم هرچند که میتونم با یه کلمه " خوبه " سر و تهش رو به هم بیارم

اما بعضی وقتا هستش که شخصی به خاطر نادونی خودش که فکر میکنه 5 یا 10 میلیارد با تبلیغ توی شرکتی بیاره باعث میشه خودش سود بکنه یا جلوی روند نزولی رو بگیره ، اینا فقط به بقیه ضرر میرسونن
نمونش توی همین پی تی در مورد یه سهم اینقدر اطلاعات منتشر میشه ، بعد قله ترین جای ممکن رو به عنوان کف در نظر میگیره که کسی بی تجربه باشه ممکنه سهم بخره و بعدا اگه روند صعودی نباشه به ته دره سقوط بکنه
به قول یکی از دوستان کهنه کار میگه فعلا سفره بورس پهن شده و داره یه سودی به همه میده جدای از تکنیکال و بنیادی که سالهای پیش اصلا از این خبرا نبود حالا بعضی ها هی دارن انگولکش میکنن تا کلا بورس به فنا بره
ببینید بازار همیشه سود میده
الان بیشتر به خاطر رشد شارپی توجه کسایی که با بازار آشنا نبودن جلب شده و فکر میکنن قبلا اینطوری نبوده ...
ولی قبلا منطقی بود !
کسی الان بخره تو قله خریده ! کسی که دو سال قبل خریده باشه تو کف خریده پس اگه ریزش هم اتفاق بیوفته اون شخص حداقل بعد از ریزش پولش 3 برابر شده !
این غیر منطقی بودن بازار و رشد شارپی که الان شاهدش هستیم ، اونایی که با دید چند ماهه وارد شدن و بعدا قصد خارج شدن از بورس رو دارن تا حداقل 3 سال دیگه براشون اهمیت نداره
ولی اونایی که نمیدونن داستان چیه ، باید بگم که هرچی این رفتارهای غیر منطقی ادامه دار تر باشه بازار رو به شدت خراب میکنه و بعدا به ضرر خودشونه !
حالا در آینده خواهند دید ...
نه فقط وضعیت بازار سهام بهشون ضرر میزنه ، از خارج بورس هم متضرر میشن

بعد اینکه اعتراض کردن یه عده هیچ وقت باعث نمیشه دولت از این کارش دست برداره ! پس لازم نیست کسی نگران خراب شدن وضعیت سفره بشه چون این سفره ای که پهن شده به خواست اون کسایی که الان سود میبرن پهن نشده که به خواست اونایی که اعتراض میکنن برچیده بشه :p
سودی که قرار باشه با اعتراض چند نفر خراب بشه ، همون بهتر که خراب بشه !!!! اون مدل سود فقط با اعصاب و روانتون بازی میکنه !!! سودی خوبه که هم بدونی پایداره و هم بدونی باحرف چهار تا مزاحم خراب نمیشه ...

اما وقتی کار از کار بگذره حتی همون دولت یا حقوقی های بزرگ هم هم نمیتونن جلوی روند طبیعی نمودار رو بگیرن !

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام, وقت دوستان بخیر
من سهام هایی که چهارشنبه خریدم در درگاه ذینفعان در قسمت دارایی نمایش داده نمیشه میخواستم بپرسم برای همه همین طور هست مثلا آبادا رو در درگاه ذینفعان شما نشان میدهد؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آخر الامر خاک گل کوزه گران خواهیم شد...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام, وقت دوستان بخیر
من سهام هایی که چهارشنبه خریدم در درگاه ذینفعان در قسمت دارایی نمایش داده نمیشه میخواستم بپرسم برای همه همین طور هست مثلا آبادا رو در درگاه ذینفعان شما نشان میدهد؟
بله
در پرتفوی قرار میگیره

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان خودشون بهتر میدونن تو سهام یاب 99 درصد نظرات قدر پشکل ارزش نداره فقط داره حرفهای مفت میزنن......فقط کافی حقیقت سهم بگی تا بهت حمله کنن

سهم eps سنگین منفی داره به همراه ps خیلی بالا بد حرف از رشد شارپی میزنن

اون سهم زمین خالی هم هنوز منتظر رشد شارپی هستن براش

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این مهناز صادقی بازم فیوز سوزونده
جامانده هایی خودرویی با رشد رویایی گذاشته اگه تحریمم نبودیم بازم این رشدها غیر ممکنه
#خپویش قیمت الان 14000تومن
وعده ایشون رشد 119000درصد
با این حرف ارزش هر سهم این شرکت از اپل و مایکروسافت و الفابت هم بیشتر میشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
جامانده هایی خودرویی با رشد رویایی گذاشته اگه تحریمم نبودیم بازم این رشدها غیر ممکنه
همین الانم ارزش ایران خودرو از رنو ومزدا بیشتر شده:p:D:D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بله
در پرتفوی قرار میگیره
الان برای من سهام هایی که 4 شنبه خریدم داخل پرتفوی کارگزاری هست اما داخل درگاه ذینفعان نیست! یعنی مشکلی هست یا شنبه معمولا درست میشه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همین الانم ارزش ایران خودرو از رنو ومزدا بیشتر شده:p:D:D
الان ارزش لندکروز هم تو ایران از خارج بیشتره برادر همه چی همینطوره تو این مملکت با دلار 20 تومن هم حساب کنی لندکروز کارکرده میشه نزدیک 100 هزار دلار در حالی که همونو میشه با 15 هزار دلار گرفت تو خارج !

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سهم eps سنگین منفی داره به همراه ps خیلی بالا بد حرف از رشد شارپی میزنن
اون سهم زمین خالی هم هنوز منتظر رشد شارپی هستن براش

البته تجربه ثابت کرده تو بازار ما ، این چیزا هیچ کدوم نمیتونه مانع رشد شارپی سهمی بشه !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
میشه سهامدارای گنده اون شرکت بهش پول داده باشن که این حرفارو بزنه؟

بالا