• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
طرف تحلی

چرا سهم با p/e منفی میخرید؟
m1736.gif

یه نگاهی به نوری - صبا بندازید.
عاخ نوری رو نگو که فردا میخوام یکم خورده ریز بدم بره ، نوری رو طی این هفته بگیرم:p نمودارش باهام حرف میزنه
sharmandegi.gif

چندتا سهمه نمودارش با آدم حرف میزنه . اگه بگم شاید به چشم سیگنال ببینن:(

همین نوری رو هم کسی رو حرف داش قیصر یا من نخره یوقت . خودش بررسی بکنه
128fs4765852.gif

ممنون یه شایعاتی در مورد افزایش شارپی تو یکی دو ماه آتی در موردش شنیدم حالا نمیدونم چقدر با تحلیل ها و بررسی های همخونی داره.
نوری رو نگاه میکنم. صبا هم کمابیش هستیم خدمتتون;)
جواب رو که خودت دادی :p این پایینه
شایعاتو جدی نگیر بوق میزنن;);)
:p ایناها

___________________________________________________________________________________________________------------------____________---------------______________
آمااااا دلیل اصلی که اینجام:p
تحلیل ومعادن بروز شد
ura1.gif

ولی همچنان میگم توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و خودتون با تحلیل خودتون عمل بکنید و به اشتراک گذاری این اطلاعات صرفاصرفا صرفا جنبه آموزشی داره

NAV محاسبه شده بر اساس ارزش ذاتی شرکت های زیرمجموعه ومعادن = حدودا 12،000 ریال در صورت ریزش شدید بازار احتمال داره تا 10،500 ریال هم کاهش داشته باشه
مقدار NAV با توجه به قیمت های تابلوی فعلی بعد از ضریب اطمینان 85% و بدون در نظر گرفتن افزایش ارزش فروش سهام به صورت بلوکی حدودا 18،500 ریال

خوب حالا میریم روی چارت ببینیم اوضاع در چه حاله :
1 - با توجه به عدم شکسته شدن هر دو خط روند به سمت بالا ، نمودار زور بالا رفتن نداره که اگه مقدار 85% NAV رو با این عدد مقایسه بکنیم یه تایید بنیادی هم میگیریم . بنابراین تا اینجا حدس میزنیم که روند نزولی همچنان ادامه دار باشه
2 - با توجه به اینکه زور بالا رفتن کاهش پیدا کرده و این اتفاق خارج از کانال اصلی شکل گرفته و احتمال میدم نمودار زیر سقف کانال بیاد و احتمالا طی این هفته و هفته بعد وارد نواحی بنفش و قرمز بشه . خودم به شخصه پله اول رو اینجا اولین پله رو خرید میکنم . اگه ایچیموکو رو هم رسم کرده باشید ، این دو ناحیه و زیر خط روند آبی نزولی رسم شده به شدت به ابر نزدیک شده ! ( رفتار خودم رو میگم و به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش یا نگهداری نیست . اصلا رو حساب حرفای من کاری نکنید و فرض کنید واس خودم حرف میزنم )
3 - اگه خط روند آبی نزولی به سمت بالا شکسته شد یه پله دیگه میخرم و اگه برگشت و پولبک هم زد ، پله آخر رو میخرم اما اگه این اتفاق نیوفتاد گام چهارم اجرا میشه
4 - گام چهارم اینه ! اگه طبق بررسی های اون روز ها احتمال درجا زدن داده بشه و از اونجایی که در محدوده ابر هستش و هم زمان در محدوده زرد و به ارزش ذاتی سهم های زیر مجموعه خودش به شدت نزدیک شده پله دوم رو میخرم( رفتار خودم رو میگم و به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش یا نگهداری نیست . اصلا رو حساب حرفای من کاری نکنید و فرض کنید واس خودم حرف میزنم )
5 - هم چنان ناظر خواهم بود ولی از دو اندیکاتور مورد علاقم برای پیدا کردن سیگنال خرید پله سوم استفاده میکنم ! پله آخر ! این دوتا اندیکاتور SAR و EMA 50 هستش . یا سیگنال صعود رو از این دوتا میگیرم و با اندیکاتور MACD و وضعیت تابلو تایید رو میگیرم و خرید رو نهایی میکنم . اگه همچنان از این دوتا سیگنالم رو نگرفتم و زود تر از خط 12،000 رد شد خرید پله سوم رو انجام میدم

شناسایی اولیه شرکت و کلیت داستان این بوده که شرکت بنیادی باید انتخاب بشه ( تیک ) ، گذشته و عملکرد خوبی در گذشته داشته باشه ( تیک ) ، فعالیت در زمینه فلزات و معدن داشته باشه ( تیک ) ، درآمدش وابسته به قیمت های جهانی باشه ( تیک ) ، در صورت تداوم تحریم و همینطور شکسته شدن تحریم فعالیت های با ارزش داشته باشه ( تیک )
توی این تحلیل از ایچیموکو و همینطور از اندیکاتورهای دیگه ای مثل ADX و RSI استفاده شده که یه دید کلی تر بهم بده
رسم کانال ها و خطوط روند و همینطور آشنایی چندساله با رفتارهای سهم مجدد کمکم کرده
کندل های و 6 و 7 تا عقب تر هم یجورایی به تحلیل قدرت بیشتری میده
خطوط حمایتی و ناحیه های زمانی با توجه به سطوح فیبو و همینطور بادبزن فیبو مشخص شده
خطوط روند و آشنایی با سهم و همینطور حس شخصی روی مشخص کردن سطوح کمک کرده
انتظار داریم وارد کانال زرد رنگ نشیم و سقف کانال زرد رد ناحیه حمایتی بسیااااار قوی در صورت ریزش وحشتناک خواهد بود که شاید اصلا اتفاق نیوفته !
خودم خیلی احتمالش رو ضعیف میدونم که حتی از ناحیه زرد رنگ هم پایین تر بریم !!
به حجم های بالا روی سقف کانال فیروزه ای که بعد از اون قیمت سهم کاهش پیدا کرده و بعد افزایش دقت کنید !
به حجم های سنگین روی سقف کانال زرد رنگ که بعدش قدرت صعودی زیاد شده باز هم دقت بکنید ! همینطور به پولبک قشنگش به سقف کانال زرد و کف سازی و همینطور یه شمع خوشگل که نشونه صعود و جمع شدن شمع هستش هم دقت بکنید ! اینا نشون میده سقف کانال زرد به شدت معتبره ( بگم که این کندل واس رمز ارز و فارکس شاید زیاد معتبر نباشه ولی واسه بازار اوراق بهادار خیلی مهمه ! )

این موضوع رو هم مجدد اعلام میکنم همه چی بر اساس احتمالات هستش و من احتمالات بیشتر رو گفتم ولی به خاطر دخالت های دولت یا موضوعات یهویی سیاسی و اقتصادی ممکنه رفتار سهم تغییر بکنه و با شکستن خط روند یا برخورد به سقف کانال قبلی و پولبک سومین تایید خودش رو بزنه و این سقف به عنوان یه کف جدید شناخته بشه و موج صعودی شروع بشه . که تو گام 3 دستورالعمل لازم لحاظ شده

و این توضیحات صرفا برمبنای تحلیل شخصی بنده بوده و ممکنه 100% غلط باشه ! نه اینمه روش تحلیلم غیر اصولی باشه . شما میتونید از این مدل تحلیل کردن استفاده بکنید ولی تحلیل همیشه بخشی از بازاره و وقتی بازار هیجانی باشه مثل گذشته ممکنه رفتار های برعکس بده !

همچنان میگم توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و خودتون با تحلیل خودتون عمل بکنید و به اشتراک گذاری این اطلاعات صرفاصرفا صرفا جنبه آموزشی داره
حالا تصاویر نمودار رو هم میزارم که خودتون هم نگاه بکنید و تو سیستم خودتون تحلیل بکنید . ابزارهای مختلف رو که استفاده کردم همه رو پاک کردم و صرفا خروجی های زمانی و قیمتی رو مشخص کردم که نمودار شلوغ نباشه
ومعادن.png

ومعادن 1.png

همچنان میگم توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و خودتون با تحلیل خودتون عمل بکنید و به اشتراک گذاری این اطلاعات صرفاصرفا صرفا جنبه آموزشی داره
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

با توجه به تجربه و تخصصی که در این رابطه دارم و خیلی وقته با سهم آشنا هستم همچنان نحوه معامله بنده روی این شرکت به این شکله که از یک جفت سهم " ومعادن " و " صندوق درآمد ثابت " تصمیم " استفاده میکنم
کل بودجه این دو جفت سهم روی هم باید
حدودا 8% کل سبدم باشه !! ( پس هیییچ وقت تک سهم نمیشم حتی اگه کاملا مطمئن باشم !! )
در هر پله خرید از یکی دو روز قبل اقدام به فروش سهم در صندوق درآمد ثابت جفت این سهم کرده و در نهایت کل 3 پله خرید رو صرفا با 75% بودجه انجام میدم
پله چهارم که آخرین آخرین پله هستش با شروع روند صعودی و شکل گیری با قدرتش اتفاق میوفته و از صندوق درآمد ثابت کاملا خالی میشم و ورود کامل میشه
نحوه خروج هم به این شکله که با رسیدن به هدف اول 25% نقد میشه و به صندوق درآمد ثابت " تصمیم " تبدیل میشه
مابقی 75% هم با توجه به اهداف بعدی نقد شده و به صندوق تبدیل میکنم
در نهایت آخرین مرحله خروج که حدودا 20 الی 25 درصد باقی مونده هستش رو وقتی نقد میکنم دیگه به صندوق تبدیل نمیکنم واسه پیدا کردن اولین فرصت بعد از اصلاح که سریع عمل بکنم !

با استفاده از صندوق درآمد ثابت کنار سهم اصلی هم یه سود مضاعف در زمان اصلاح میگیرم و هم ریسک کاهش سرمایه رو به شدت پایین میارم ! پس همیشه بخشی از سبد صندوق درآمد ثابت یا اوراق مشارکت حتی اگه خدای بورس هستید ! این مدلی شما وقتی ریسک رو مدیریت بکنید به راحتی چندین میلیارد سرمایه میتونید تو بازار داشته باشید بدون اینکه از بالاپایین های بازار بترسید ، چون همیشه کل سبد رفتار آروم و غیر نوسانی داره !
در ضمن وقتی میدونید چرا خرید کردید و بر چه اساسی و با چه تحلیلی ، اگه یه موشک هم وسط تهران بخوره میدونید همش مقطعی هستش و حتی فرصت خرید بیشتر !

______________________________________________________________________________________________________
قبلا نحوه محاسبه NAV رو گفته بودم و گفته بودم با شرکت های سرمایه گذاری نوسان گیری میکنم . اینجا هم تحلیل تکنیکال و نحوه ورود و خروج رو باهاش ترکیب کردم . تا اینجا میتونم بگم کامل آشنایی تئوری با معامله شرکت های سرمایه گذاری پیدا کردید !
بقیه دیگه تجربه و مطالعات بیشتر واسه ریزه کاری ها هستش که غیر قابل آموزشه !

خرید پکیج ، شرکت در دوره بعضی از آدمای تازه کار و سودجو ، استفاده از پکیج های ثروت سازی و تحلیلی ، استفاده از سیگنال ، کانال وی آی پی و این چیزا همه
ممنوع
s0426.gif

کلا پول بابت آموزش تو ایران ندید ! اکثرا سود جو هستن ...
اگه چیزی بلد هستید به اشتراک بزارید ، اگه راضی بودید و چیزی با دانسته هاتون اضافه کرد ، به کسی که میشناسید یکم از همون وجه دوره و کلاس و همایش و این چیزارو به کسی که نیاز داره بدید که هم به گردش نقدینگی تو جامعه کمک بشه و جلوگیری از انباشت پول کمک بکنید و هم به کسایی که نیازمند هستن کمک بکنید که کمی از فشارهای روی دوششون برداشته بشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
فکر می کنم اگر مشکل خاصی پیش نیاد هنوز یک سالی در خدمت بورس باشیم درسته دوستان/؟ نظرتون چیه ؟
منظورم افزایشی بودن روند بورس هست. حداقل تا شاخص سه میلیون رو میشه دید. بعد از اون هم باز بستگی به شرایط داره...
دیروز یکی از تحلیلگرهای کارگزاری آتیه ساز بورس لایو داشت می گفت بازار به زودی اصلاح را داره حالا ممکنه هم زمان بشه با انتخابات آمریکا یا حتی قبلش

به نظر منم قبل انتخابات آمریکا ممکنه یک سری افراد نقد کنند برای اینکه ریسکشون بیاد پایین تا ببینند نتیجه انتخابات چی میشه .برای همین ممکنه بازار شروع به اصلاح کنه البته با این هجوم مردم به سمت بورس شاید تمام این حرفها بی اعتبار بشه چون همین تحیلیل گرها هیچ کدام شاخص 2میلیونی را در سال 99تو خواب هم نمی دیدند اما هجوم مردم به واسطه تحریک دولت شاخص را با سرعت آورد تا 2 میلیون

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji736]صندوق دارا دوم

شروع پذیره نویسی از :99/6/2

سقف خرید هر کد ملی : 5 میلیون تومان

این صندوق متشکل از سهام شرکتهای زیر می باشد

#شپنا #شبریز #شتران #شبندر

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عاخ نوری رو نگو که فردا میخوام یکم خورده ریز بدم بره ، نوری رو طی این هفته بگیرم:p نمودارش باهام حرف میزنه
sharmandegi.gif

چندتا سهمه نمودارش با آدم حرف میزنه . اگه بگم شاید به چشم سیگنال ببینن:(

همین نوری رو هم کسی رو حرف داش قیصر یا من نخره یوقت . خودش بررسی بکنه
128fs4765852.gif

جواب رو که خودت دادی :p این پایینه

:p ایناها

___________________________________________________________________________________________________------------------____________---------------______________
آمااااا دلیل اصلی که اینجام:p
تحلیل ومعادن بروز شد
ura1.gif

ولی همچنان میگم توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و خودتون با تحلیل خودتون عمل بکنید و به اشتراک گذاری این اطلاعات صرفاصرفا صرفا جنبه آموزشی داره

NAV محاسبه شده بر اساس ارزش ذاتی شرکت های زیرمجموعه ومعادن = حدودا 12،000 ریال در صورت ریزش شدید بازار احتمال داره تا 10،500 ریال هم کاهش داشته باشه
مقدار NAV با توجه به قیمت های تابلوی فعلی بعد از ضریب اطمینان 85% و بدون در نظر گرفتن افزایش ارزش فروش سهام به صورت بلوکی حدودا 18،500 ریال

خوب حالا میریم روی چارت ببینیم اوضاع در چه حاله :
1 - با توجه به عدم شکسته شدن هر دو خط روند به سمت بالا ، نمودار زور بالا رفتن نداره که اگه مقدار 85% NAV رو با این عدد مقایسه بکنیم یه تایید بنیادی هم میگیریم . بنابراین تا اینجا حدس میزنیم که روند نزولی همچنان ادامه دار باشه
2 - با توجه به اینکه زور بالا رفتن کاهش پیدا کرده و این اتفاق خارج از کانال اصلی شکل گرفته و احتمال میدم نمودار زیر سقف کانال بیاد و احتمالا طی این هفته و هفته بعد وارد نواحی بنفش و قرمز بشه . خودم به شخصه پله اول رو اینجا اولین پله رو خرید میکنم . اگه ایچیموکو رو هم رسم کرده باشید ، این دو ناحیه و زیر خط روند آبی نزولی رسم شده به شدت به ابر نزدیک شده ! ( رفتار خودم رو میگم و به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش یا نگهداری نیست . اصلا رو حساب حرفای من کاری نکنید و فرض کنید واس خودم حرف میزنم )
3 - اگه خط روند آبی نزولی به سمت بالا شکسته شد یه پله دیگه میخرم و اگه برگشت و پولبک هم زد ، پله آخر رو میخرم اما اگه این اتفاق نیوفتاد گام چهارم اجرا میشه
4 - گام چهارم اینه ! اگه طبق بررسی های اون روز ها احتمال درجا زدن داده بشه و از اونجایی که در محدوده ابر هستش و هم زمان در محدوده زرد و به ارزش ذاتی سهم های زیر مجموعه خودش به شدت نزدیک شده پله دوم رو میخرم( رفتار خودم رو میگم و به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش یا نگهداری نیست . اصلا رو حساب حرفای من کاری نکنید و فرض کنید واس خودم حرف میزنم )
5 - هم چنان ناظر خواهم بود ولی از دو اندیکاتور مورد علاقم برای پیدا کردن سیگنال خرید پله سوم استفاده میکنم ! پله آخر ! این دوتا اندیکاتور SAR و EMA 50 هستش . یا سیگنال صعود رو از این دوتا میگیرم و با اندیکاتور MACD و وضعیت تابلو تایید رو میگیرم و خرید رو نهایی میکنم . اگه همچنان از این دوتا سیگنالم رو نگرفتم و زود تر از خط 12،000 رد شد خرید پله سوم رو انجام میدم

شناسایی اولیه شرکت و کلیت داستان این بوده که شرکت بنیادی باید انتخاب بشه ( تیک ) ، گذشته و عملکرد خوبی در گذشته داشته باشه ( تیک ) ، فعالیت در زمینه فلزات و معدن داشته باشه ( تیک ) ، درآمدش وابسته به قیمت های جهانی باشه ( تیک ) ، در صورت تداوم تحریم و همینطور شکسته شدن تحریم فعالیت های با ارزش داشته باشه ( تیک )
توی این تحلیل از ایچیموکو و همینطور از اندیکاتورهای دیگه ای مثل ADX و RSI استفاده شده که یه دید کلی تر بهم بده
رسم کانال ها و خطوط روند و همینطور آشنایی چندساله با رفتارهای سهم مجدد کمکم کرده
کندل های و 6 و 7 تا عقب تر هم یجورایی به تحلیل قدرت بیشتری میده
خطوط حمایتی و ناحیه های زمانی با توجه به سطوح فیبو و همینطور بادبزن فیبو مشخص شده
خطوط روند و آشنایی با سهم و همینطور حس شخصی روی مشخص کردن سطوح کمک کرده
انتظار داریم وارد کانال زرد رنگ نشیم و سقف کانال زرد رد ناحیه حمایتی بسیااااار قوی در صورت ریزش وحشتناک خواهد بود که شاید اصلا اتفاق نیوفته !
خودم خیلی احتمالش رو ضعیف میدونم که حتی از ناحیه زرد رنگ هم پایین تر بریم !!
به حجم های بالا روی سقف کانال فیروزه ای که بعد از اون قیمت سهم کاهش پیدا کرده و بعد افزایش دقت کنید !
به حجم های سنگین روی سقف کانال زرد رنگ که بعدش قدرت صعودی زیاد شده باز هم دقت بکنید ! همینطور به پولبک قشنگش به سقف کانال زرد و کف سازی و همینطور یه شمع خوشگل که نشونه صعود و جمع شدن شمع هستش هم دقت بکنید ! اینا نشون میده سقف کانال زرد به شدت معتبره ( بگم که این کندل واس رمز ارز و فارکس شاید زیاد معتبر نباشه ولی واسه بازار اوراق بهادار خیلی مهمه ! )

این موضوع رو هم مجدد اعلام میکنم همه چی بر اساس احتمالات هستش و من احتمالات بیشتر رو گفتم ولی به خاطر دخالت های دولت یا موضوعات یهویی سیاسی و اقتصادی ممکنه رفتار سهم تغییر بکنه و با شکستن خط روند یا برخورد به سقف کانال قبلی و پولبک سومین تایید خودش رو بزنه و این سقف به عنوان یه کف جدید شناخته بشه و موج صعودی شروع بشه . که تو گام 3 دستورالعمل لازم لحاظ شده

و این توضیحات صرفا برمبنای تحلیل شخصی بنده بوده و ممکنه 100% غلط باشه ! نه اینمه روش تحلیلم غیر اصولی باشه . شما میتونید از این مدل تحلیل کردن استفاده بکنید ولی تحلیل همیشه بخشی از بازاره و وقتی بازار هیجانی باشه مثل گذشته ممکنه رفتار های برعکس بده !

حالا تصاویر نمودار رو هم میزارم که خودتون هم نگاه بکنید و تو سیستم خودتون تحلیل بکنید . ابزارهای مختلف رو که استفاده کردم همه رو پاک کردم و صرفا خروجی های زمانی و قیمتی رو مشخص کردم که نمودار شلوغ نباشه
مشاهده پیوست 1192255

مشاهده پیوست 1192256

bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

با توجه به تجربه و تخصصی که در این رابطه دارم و خیلی وقته با سهم آشنا هستم همچنان نحوه معامله بنده روی این شرکت به این شکله که از یک جفت سهم " ومعادن " و " صندوق درآمد ثابت " تصمیم " استفاده میکنم
کل بودجه این دو جفت سهم روی هم باید
حدودا 8% کل سبدم باشه !! ( پس هیییچ وقت تک سهم نمیشم حتی اگه کاملا مطمئن باشم !! )
در هر پله خرید از یکی دو روز قبل اقدام به فروش سهم در صندوق درآمد ثابت جفت این سهم کرده و در نهایت کل 3 پله خرید رو صرفا با 75% بودجه انجام میدم
پله چهارم که آخرین آخرین پله هستش با شروع روند صعودی و شکل گیری با قدرتش اتفاق میوفته و از صندوق درآمد ثابت کاملا خالی میشم و ورود کامل میشه
نحوه خروج هم به این شکله که با رسیدن به هدف اول 25% نقد میشه و به صندوق درآمد ثابت " تصمیم " تبدیل میشه
مابقی 75% هم با توجه به اهداف بعدی نقد شده و به صندوق تبدیل میکنم
در نهایت آخرین مرحله خروج که حدودا 20 الی 25 درصد باقی مونده هستش رو وقتی نقد میکنم دیگه به صندوق تبدیل نمیکنم واسه پیدا کردن اولین فرصت بعد از اصلاح که سریع عمل بکنم !

با استفاده از صندوق درآمد ثابت کنار سهم اصلی هم یه سود مضاعف در زمان اصلاح میگیرم و هم ریسک کاهش سرمایه رو به شدت پایین میارم ! پس همیشه بخشی از سبد صندوق درآمد ثابت یا اوراق مشارکت حتی اگه خدای بورس هستید ! این مدلی شما وقتی ریسک رو مدیریت بکنید به راحتی چندین میلیارد سرمایه میتونید تو بازار داشته باشید بدون اینکه از بالاپایین های بازار بترسید ، چون همیشه کل سبد رفتار آروم و غیر نوسانی داره !
در ضمن وقتی میدونید چرا خرید کردید و بر چه اساسی و با چه تحلیلی ، اگه یه موشک هم وسط تهران بخوره میدونید همش مقطعی هستش و حتی فرصت خرید بیشتر !

______________________________________________________________________________________________________
قبلا نحوه محاسبه NAV رو گفته بودم و گفته بودم با شرکت های سرمایه گذاری نوسان گیری میکنم . اینجا هم تحلیل تکنیکال و نحوه ورود و خروج رو باهاش ترکیب کردم . تا اینجا میتونم بگم کامل آشنایی تئوری با معامله شرکت های سرمایه گذاری پیدا کردید !
بقیه دیگه تجربه و مطالعات بیشتر واسه ریزه کاری ها هستش که غیر قابل آموزشه !

خرید پکیج ، شرکت در دوره بعضی از آدمای تازه کار و سودجو ، استفاده از پکیج های ثروت سازی و تحلیلی ، استفاده از سیگنال ، کانال وی آی پی و این چیزا همه
ممنوع
s0426.gif

کلا پول بابت آموزش تو ایران ندید ! اکثرا سود جو هستن ...
اگه چیزی بلد هستید به اشتراک بزارید ، اگه راضی بودید و چیزی با دانسته هاتون اضافه کرد ، به کسی که میشناسید یکم از همون وجه دوره و کلاس و همایش و این چیزارو به کسی که نیاز داره بدید که هم به گردش نقدینگی تو جامعه کمک بشه و جلوگیری از انباشت پول کمک بکنید و هم به کسایی که نیازمند هستن کمک بکنید که کمی از فشارهای روی دوششون برداشته بشه

فقط یه چیز دیگه تو تکمیل این پست !

قدرت خریدار در حال حاضر بالاست ! و باید قبل از معتبر شدن این تحلیل ( که بر اساس نظر شخصیم هستش ) ، فرداد دید بازار به چه شکله اگه قدرت خریدار همچنان صعودی بود و خط روند به بالا شکسته شد و امتداد خط روند قبل از برگشت رو هم شکوند احتمال صعود بالا میره و این تحلیل دیگه اعتبار نداره و در حقیقت ریسک معامله بالا خواهد بود ولی تقاضا به عرضه غلبه کرده و باعث رشد شده !

چارت هفتگی هم این موارد رو تایید میکنه ... ومعادن رو نقطه حساسی هستش

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
[emoji736]صندوق دارا دوم

شروع پذیره نویسی از :99/6/2

سقف خرید هر کد ملی : 5 میلیون تومان

این صندوق متشکل از سهام شرکتهای زیر می باشد

#شپنا #شبریز #شتران #شبندر

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
شرایط و درصد تخفیف را توضیح دادند؟

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دیروز یکی از تحلیلگرهای کارگزاری آتیه ساز بورس لایو داشت می گفت بازار به زودی اصلاح را داره حالا ممکنه هم زمان بشه با انتخابات آمریکا یا حتی قبلش

به نظر منم قبل انتخابات آمریکا ممکنه یک سری افراد نقد کنند برای اینکه ریسکشون بیاد پایین تا ببینند نتیجه انتخابات چی میشه .برای همین ممکنه بازار شروع به اصلاح کنه البته با این هجوم مردم به سمت بورس شاید تمام این حرفها بی اعتبار بشه چون همین تحیلیل گرها هیچ کدام شاخص 2میلیونی را در سال 99تو خواب هم نمی دیدند اما هجوم مردم به واسطه تحریک دولت شاخص را با سرعت آورد تا 2 میلیون
فکر میکنم وضعیت بورس ایران بیشتر از آمریکا تحت تاثیر چین باشه
اگر پکن با پیشنویس ایران موافقت کنن به نظر بنده این اتفاقات محتمل هست:
1. حداکثر رشد دلار محدود به تورم خواهد بود و انتظار رشد بیش از اون رو نخواهیم داشت
2. رشد طلا صعودی خواهد بود، دولت با آگاهی از این موضوع سهام آتی سکه رو دوباره بازگشایی میکنه و بخشی از شبه پول دوباره به خزانه بر میگرده
3. رشد بورس غیرقابل تعیین هست، اما به نظر بنده بعد از این قرارداد اتفاقات خنثایی در انتظار بورس خواهد بود. در واقع شاخص کل بر پیشرفت هر سهم موثر هست اما از دوره ای به بعد دوباره به بازار تکنیکال برمیگردیم و انتظار سفته بازی رو نخواهیم داشت و بخشی از جامعه خاکستری ریزش میکنن.
تمامی اینهایی که نوشتم به رغم احتمالات پایین هست:
1. تجاوز های اسراییل برای لبریز کردن صبر ایران و در صورت پاسخ مستقیم ایران انتظار کاهش عمیق بورس رو داریم.
2. احتمال گزینه نظامی اءتلاف و عربستان در ماه آخر کار ترامپ در صورت قطعیت از پیروزی جو بایدن که انتظار ریزش بسیار عمیقی داریم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شرایط و درصد تخفیف را توضیح دادند؟
نه چیزی از اونا نگفتن..ولی احتمالا بین 20 تا 30 درصد تخفیف داره..فقط نکته مهم اینه که آیا این تخفیف به افرادی که دارایکم رو با تخفیف خریدن تعلق میگیره یا نه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان حتما نماد دسانکو رو زیر نظر داشته باشید

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نه چیزی از اونا نگفتن..ولی احتمالا بین 20 تا 30 درصد تخفیف داره..فقط نکته مهم اینه که آیا این تخفیف به افرادی که دارایکم رو با تخفیف خریدن تعلق میگیره یا نه
دقیقا، و اینکه قیمت را بر اساس میانگین مرداد ماه هست یا میانگین نیمه دوم مرداد.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
توافق ایران با چین در بهترین حالت یک شوی تبلیغاتی برای اینکه اگر آمریکا نباشه ، اروپا نباشه چین هست ،بیشتر نیست ،مغز چینو خر گاز نگرفته بخاد خودشو درگیر چنین بحران بی حاصلی بکنه ، دکترین سیاسی قطعی و عملی چین بعد از مائو بر مبنای نفوذ نرم و اقتصادی با تایید خلق کشورهاست و اصلا جایی که مردمش تمایل نداشته باشند وارد نمیشه
قبلا هم با ونزوئلا چنین قراردادی بسته شد بدون هیچ نتیجه خاصی
نه جای نگرانی هست نه جای خوشحالی نهایتا در حد یک سرمایه گذاری خیلی جزیی باقی میمونه
اون ماجرای واگذاری جزایر هم از ترفندهای بزرگنمایی و تبلیغاته که بسیار پرکاربرد هست در کشور ما ،خبر بد در ایران برد بسیار بیشتری نسبت به خبر خوب داره و اون خبر بد برای بولد کردن و تبلیغ این توافق انجام شد
امیدوارم بهترین ها برای مردم کشور اتفاق بیفته چه با چین چه بی چین ،اما در این مقطع بهترین شریک برای ما اروپایی ها هستند

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برکت به احتمال زیاد امروز هم منفی 5 درصد بخوره ولی با این حال فکر نمیکنم بیشتر از 4000 تومن پایین تر بیاد نهایت امروز و فردا صف فروش بشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز از سر بیکاری مشغول بررسی سهمی به نام ختوقا شدم
خودم پول و تمایلی به خریدش ندارم ،اما طبق بررسی که کردم از نظر تکنیکال در آستانه رشد قرار داره
این پست برام مثل یک امتحانه که در یک جمع تست کنم ببینم چقدر در تکنیکال پیشرفت کردم ،طبق نظر من از این هفته باید به سمت روند مثبت حرکت کنه ،حالا ببینیم تا اخر هفته چند درصد منفی میخوره که من بفهمم پسرفت کردم نه پیشرفت ;)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سهام های نوبت صبح و نوبت بعد از ظهر معلوم شدن کدوم ها هستن؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان نماد شاروم با توجه به اینکه عرضه اولیه بود ولی ظاهرا امروز تا 100,000 سهم میشه خرید, به نظرتون اگه راه داد ارزش خرید داره ؟
00.jpg

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
مفيد چرا اينطوري شد؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مفيد چرا اينطوري شد؟
همه گارگزاری ها همینن
فعلا دولت عین زالو داره از این گاو شیرده تغذیه میکنه و تا مسمومش نکنه دست بر دار نیست
چند روز پیش هم گفته بود با قدرت از بورس حمایت میکنیم،‌ این حرفش یعنی اینکه خدا به دادمون برسه

بالا