انجام نشده , رفته تو پاچمون !سفارشت انجام شده کامل
انجام نشده , رفته تو پاچمون !سفارشت انجام شده کامل
قسمت دفتر سفارشات را نگاه کنید ببینید وضعیت سفارش رو چی نوشته، کارگزاری من بعضی وقتها وضعیت سفارش رو لغو نوشته ولی اردر هنوز تو سفارشات هست و نمیشه هم لغو(پاکش) کردمنم الان چک کردم ظاهرا خرید رو برام انجام داده
نکته کنکوری امروز : وقتی مفید نه میذاره حذف کنید و نه ویرایش و خرید هم انجام نشده ، مطمئن باشید خرید انجام شده و تا دسته رفته تو ... ( پاچتون )
ظاهرش ترسناکهبرکت هم عجیبه ها:
276 نفر فروشنده در مقابل 9520 نفر خریدار اما صف فروش 90 میلیونی.!!!
بانک ها همینطوری ورشکسته هستن بعد میخوان تو بورس سود ده باشن!حدود یه ماه پیش بود یکی از همکارام سهم ونوین رو سنگین خرید. گفت یه سیگنال مطمئنه از یه جای مطمئن تر
هنوز بعد از یک ماه این سهم داره براش رنج میزنه و حتی سر به سر هم نشده .
تورو به هرکی میپرستین روی سهامی که این و اون سیگنال میکنن خرید نکنید. حتی اگر تازه واردین صرفا سهام بنیادی و اونم در جای درستش از نظر تکنیکال بخرید.
کلا دارا دوم رو کنسل کردن ..این داستان صندوق دوم دیگه داره زیادی کش پیدا میکنه. البته بعید میدونم کنسل بشه. اول فروش بلوکی رو مطرح میکنن برای کشف قیمت اسمی، چون میدونن که خریدار نداره. بعد صندوق رو ارائه میدن. اینم بیشتر منظورش همین بوده که همزمان این 2 قضیه رو اجرایی نمیکنن. البته امیدوارم منظورش این بوده باشه!
کلا دارا دوم رو کنسل کردن ..
متاسفانه سازمان خصوصیسازی هم کنسل شدنش رو تایید کرد ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
الان مفید پورتفوی دیروز رو نشون نمیده ببینم چقدر دارم که بفروشم , فردا پرتفو رو نشون بده با ضرر رد میکنم بره