اره همینطوره فردا باز میشه میگن حقوقی قراره حمایت خوبی کنه ازش امیدوارم فردا با یه درصد خوب باز بشهخوش خبر باشی دوست من ،منفی باز شدن فولاد یعنی یه چاه که به این زودیا نمیشه پرش کرد
یه نیم نگاهی به خبهمن بنداز فکر کنم خوب داره ایستادگی میکنه تو این بازارخوش خبر باشی دوست من ،منفی باز شدن فولاد یعنی یه چاه که به این زودیا نمیشه پرش کرد
نه ! چون تو بحث تابلو خوانی هر چی اون عدد بزرگتر باشه بدتره در واقع !
پترول زبون بسته رو بگو با افشای الف با این همه جا ماندگی از بازار با 75 روز بسته بودن الآن یه منفی 5 میخوره
....حانی ....![]()
![]()
من فقط از نظر تابلو خوانی و نسبت های خریدار و فروشنده گفتماون تعداد فروشنده با توجه به اینکه سهم ( سهم درست و درمونی هست ) و قدرتشون هم بیشتره به نظر من روی قیمت حمایتی دوباره حمله میکنن برای خرید و جمع کردن.
حالا با توجه به اینکه روی اون قیمتا شاید دیگه اصلا نشه خرید، بهترین کار خرید پله ای هست تا حدود 3500 تومان و نگهداری تا رسیدن به سود مناسب.
باید دید برکت زیر 3500ت هم میبینیم یا نه :دی
یه نیم نگاهی به خبهمن بنداز فکر کنم خوب داره ایستادگی میکنه تو این بازار
من که میگم تو خودروئی ها از همه بهتره
متاسفانه مثل اینکه باز شد فولاد تو بدترین زمان ممکن !اره همینطوره فردا باز میشه میگن حقوقی قراره حمایت خوبی کنه ازش امیدوارم فردا با یه درصد خوب باز بشه
و الان تحت تاثیر فولاد ، فملی هم تا هر جا بره دنبالش میرهمتاسفانه مثل اینکه باز شد فولاد تو بدترین زمان ممکن !
مفید قاطی زده , دارایی ها رو مال چند روز قبل و امروز رو نشون میده , خرید های دیروز رو در پرتفو نشون نمیده و در دارایی کل محاسبه نکرده !فروش بزنید، بعد کل دارایی رو نشون میده. تو قسمت سفارشات هم قابل مشاهده است.
با دی توی یک لیگ هستند لیگ بنیاد شهیدمفید قاطی زده , دارایی ها رو مال چند روز قبل و امروز رو نشون میده , خرید های دیروز رو در پرتفو نشون نمیده و در دارایی کل محاسبه نکرده !
صبح هم پیام داده بود که مشکل سیستمی هست !
وجدانن این ثشاهد داستانش چیه ! تحت هر شرایطی +5 هست ! انگار تو یه لیگ دیگه داره بازی میکنه !
مشاهده پیوست 1192512