• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظرم با اینکه شاخص خیلی رشد نکرد اما روز بدی نبود نسبت به منفی صرف روزهای قبل
بهترین حمایت حقوقی هم من تو خودرو دیدم با 723 میلیون برگ سهم که تعجب کردم حالا نمیدونم چی تو سر حقوقیش میگذره
خساپا و وتجارت هم خوب حجم خورد
فقط حقوقی شستا نسبت فروش به خریدش 115 میلیون کلا حمایت کرد که خیلی کم بود در واقع زحمت کشید !
امروز به نظرم میخواستن که شاخص زیاد مثبت نشه
در کل بازار بد نبود در عین حالی که یه منفی 5 دیگه خوردیم
ایشالله فردا بهتر از امروز باشه

دوستان نظرشون به امروز و فردا چیه ؟
امیدوارم باز مثل قبل یکی دو روز حمایت نکنن بعدش بازار منفی بشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به نظرم با اینکه شاخص خیلی رشد نکرد اما روز بدی نبود نسبت به منفی صرف روزهای قبل
بهترین حمایت حقوقی هم من تو خودرو دیدم با 723 میلیون برگ سهم که تعجب کردم حالا نمیدونم چی تو سر حقوقیش میگذره
خساپا و وتجارت هم خوب حجم خورد
فقط حقوقی شستا نسبت فروش به خریدش 115 میلیون کلا حمایت کرد که خیلی کم بود در واقع زحمت کشید !
امروز به نظرم میخواستن که شاخص زیاد مثبت نشه
در کل بازار بد نبود در عین حالی که یه منفی 5 دیگه خوردیم
ایشالله فردا بهتر از امروز باشه

دوستان نظرشون به امروز و فردا چیه ؟
امیدوارم باز مثل قبل یکی دو روز حمایت نکنن بعدش بازار منفی بشه
خیلی از کارشناسها پیش بینی کردن احتمال زیاد شاخص رو همین محدوده ی 1600 کف دو قلو میزنه و میره بالا..
احتمالا فردا هم بازار از امروز بهتر باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کی انجام شد این پذیره نویسی ؟
بی سر و صدا؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

پارسال زمستان انجام شد ،خیلی بیشتر طول کشید باز شدنش‌ از حالت عادی

شستا هم امروز میشد راحت چند درصد نوسان گرفت..

شستا من آخر هفته خریدم ولی با دید بلند مدت ،چون سوابقی ازش در دست نیست نوسان گیری سخته

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
من این مدت تغییرات اساسی تو سبدم دادم و کم کم میرم که بشینم یه گوشه. یه 70م گذاشتم کنار برای نوسان گیری که ماهی یکبار باهاش نوسان میگیرم (فعلا بلوکه شده تو شبندر) و غیر از اون میشه سبد اصلی ام که ماهی یکبار میام سر میزنم و میرم. سال، سال سهم های بزرگه. به نقدشوندگی دقت کنید. کم کم P/E دوباره داره مهم میشه و دست بر قضا سهم های با dps خوب هم دارن دوباره جذاب میشن. بیشترین سود رو از سهم های بادکنکی گرفتم ولی دیگه نمیشه ریسک کرد. از اینجا به بعد ریسک کمتر، سود معتدل تر. تصور نکنید اگر سهمی حجم نمیخوره لزوما نشان از کنترل بازیگر و سهامداره. نقدشونگی رو دست کم نگیرید. بازار وارد فاز انجمادی بشه (یعنی بدتر از چیزی که این مدت دیدیم) خیلی از سهم ها رو تا ماه ها نمیشه فروخت. مگر اینکه دلیل به خصوصی برای نگهداری اش باشه.

سبد اصلی:

آریا
آگاس
ارزش
بترانس
تاپیکو
دی
سرو
شپدیس
شپنا
شستا
صنوین
کگل
نوری
ودی
وغدیر
ونیکی

موقت:

شبندر
وآیند

واچ لیست:

افق
تیپیکو
خبهمن
فاذر
فولاد
کاوه
گشان
وخارزم
ومعادن

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
پارسال زمستان انجام شد ،خیلی بیشتر طول کشید باز شدنش‌ از حالت عادی

شستا من آخر هفته خریدم ولی با دید بلند مدت ،چون سوابقی ازش در دست نیست نوسان گیری سخته
دارا دوم رو بخریم یا نخریم؟

اخرش چی کار کنیم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نوسان گیری خوبه .......
خوبه , به شرطی که درخواست خرید و فروشت در لحظه ارسال بشه , نه اینکه درخواست بزنی بعد ده دقیقه همچنان در انتظار پاسخ از سیستم بمونه ! :D

من امروز میانگین کم کردم و سر به سر شدم فردا انشالا مثبت بشه یه مقدار میفروشم

من تو 6 هزار خریدم , الان رسیده به 3800 , فکر کنم تا بخواد سر به سر بشه من موهام سفید شده ! :D

با بیسوادی خودم میدونستم خرید سهم رو این رقم اشتباهه ولی اینقدر که همه تعریف کردن خریدم ! حالا ببینیم تا 6 ماهه دیگه چی تحویل میده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خوبه , به شرطی که درخواست خرید و فروشت در لحظه ارسال بشه , نه اینکه درخواست بزنی بعد ده دقیقه همچنان در انتظار پاسخ از سیستم بمونه ! :D

من تو 6 هزار خریدم , الان رسیده به 3800 , فکر کنم تا بخواد سر به سر بشه من موهام سفید شده ! :D

با بیسوادی خودم میدونستم خرید سهم رو این رقم اشتباهه ولی اینقدر که همه تعریف کردن خریدم ! حالا ببینیم تا 6 ماهه دیگه چی تحویل میده
اون موقع شستا 30 درصد بالای ناو بود..الان 20 درصد زیر ناو رسیده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دارا دوم رو بخریم یا نخریم؟

اخرش چی کار کنیم

من نمیتونم بگم بخرید یا نه ولی میتونم بگم احتمال خیلی زیاد سود میده بالای ۱۰ تا ۱۵ درصد

راستی شما شبندر رو نگه داشتی یا فروختی ؟ چون یادمه گفتی یه مبلغ بالایی ازش خریدی
نفروختم، هست و ۱۹ درصد هم ضرر داده تا الان تا سر برج نگه میدارم و امیدوارم مثبت بشه و چند درصد هم سود بده تا اون موقع ،از الان هم به فکر منابع جایگزین برای چکم هستم که اگر نشد بفروشم بدبختتر نشم ;)

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

باید میانگین کم کنی تا زودتر سر به سر بشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نفروختم، هست و ۱۹ درصد هم ضرر داده تا الان تا سر برج نگه میدارم و امیدوارم مثبت بشه و چند درصد هم سود بده تا اون موقع ،از الان هم به فکر منابع جایگزین برای چکم هستم که اگر نشد بفروشم بدبختتر نشم ;)

به نظرم نگه دار ، خبر های خوبی از پالایشی ها داره میاد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الحمدلله امروز روز خوبی بود ضرر نداشتم
بقیه ام فک کنم یواش یواش دیگه دارن میوفتن رو روال؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان من پترول رو از ماههای قبل دارم
به نظرتون اگه پول اوکی شد نوری هم اضافه کنم به پرتفوی یا اینکه نوری رو جایگزین پترول کنم ؟

کلا نظرتون چیه دوتا سهم از یه گروه رو داشته باشم ؟
هر دوشون خوبن به نظرم
حالا به نظر شما کدومش بهتره ؟
شما بودید چکار میکردید ؟

افزونه وسهام برای فایرفاکس هم بد نیست
افزونه خوبی بود جناب حسینی
افزونه ی کاربردیه دیگه ای اگر برای فایرفاکس سراغ دارید بفرمایید اضافه کنیم. تشکر

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان من پترول رو از ماههای قبل دارم
به نظرتون اگه پول اوکی شد نوری هم اضافه کنم به پرتفوی یا اینکه نوری رو جایگزین پترول کنم ؟

کلا نظرتون چیه دوتا سهم از یه گروه رو داشته باشم ؟
هر دوشون خوبن به نظرم
حالا به نظر شما کدومش بهتره ؟
شما بودید چکار میکردید ؟

افزونه خوبی بود جناب حسینی
افزونه ی کاربردیه دیگه ای اگر برای فایرفاکس سراغ دارید بفرمایید اضافه کنیم. تشکر
من به شخصه هر دوشون رو دارم و منتظرم ببینم پترول چطور باز میشه اگر بتونم بهش اضافه کنم.من که تعداد نمادها در هر صنعت را محدودیت نمیدونم اگر هدف نوسانگیری نباشه و دید بلند مدت باشه

بالا