این کدما یه کله مثبت 5 میخوره !
انگار بورس شخصیه یه سری نماد کاری به کلیت بازار ندارن !!
فروختم رفتتا 100 درصد سود دست نزنید...سیتا خیلی جلوتر از ثبهساز بود
الان حقوقی ها دارن نوسان گیری میکنن و به عرضه اولیه هم رحم نمیکنن
راحت سهام به این با ارزشی رو از دست خیلیا در آوردن و الان شد صف خرید
مبلغش هر چی بیشتر باشه سریعتر صف فروش میشه این روزافروختم رفت
حالا 100 هزار تومن نشه 250 هزار تومن
اکثر عرضه اولیه هم صف فروش شدن
حزب باد!اگه حرفت درست باشه به صورت گله ای ببعی ها اینبار همه میرن ته صف خریدا زنبیل میزارند-رگ خواب این ملت دستشونهفردا کل بازار رو یکدست سبز میکنن
بالاخره پالایشی ا جلوشون میخواد باز بشه و خوب نیست منفی بخورن
با این اعتماد از دست رفته باز اینا میتونن شاخص رو ببرن تا 3 میلیون؟
این کدما یه کله مثبت 5 میخوره !
من هم اون یه دونه سهمی که دارم رو بهش دست نمی زنم چون پول اضافه است و مونده تو بورس و نیازی بهش ندارم. بذار یکی دو سال هم بمونه ببینیم چی میشه.من به عنوان گرگ بازار سرمایه، همچنان سهامداری میکنم
اینایی هم که توی صف فروش هستند همگی یه مشت بیسواد بیتجربه هستن که پول خونه و ماشین و وام رو وارد بورس کردن! و یکی دو روز دیگه خارج میشن!
اگر تجربه داشتید میفهمیدید که این اتفاقات خیلی عادی هست و فقط یه اصلاح مختصر انجام شده. شاخص داره آماده میشه برای شکستن مقاومت ۲میلیون و ۴۰۰
با توجه به حمایتهای امروز، و نشانههای مثبتی که آخر وقت دیده شد، احتمالا بازار از فردا صعودی هست ...
پرسود باشید
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
البته یک چیز دیگه هم هست، پنل مدیریتی که خود سازمان بورس داره با ما مردم عادی متفاوت هست. به طور مثال میدونن چقدر پول ها واریز به حساب شدن یا همینطوری مونده تا بازار برگرده و باز بیان تو صف خریدحزب باد!اگه حرفت درست باشه به صورت گله ای ببعی ها اینبار همه میرن ته صف خریدا زنبیل میزارند-رگ خواب این ملت دستشونه
امروز با اینکه حقوقی بپیوند عرضه کرده بود ولی بازم موفق به خرید سرخطی نشدم
با این سرعت که قله های افتخار داره فتح میشه خیلی فاصله هم نداریم با اون روزداداش درسته که بازار کله کرده ولی هنوز مدتی فاصله داریم تا اون روزی که عرضه اولیه رو بعد از 2 روز کاری بشه خرید![]()
داداش درسته که بازار کله کرده ولی هنوز مدتی فاصله داریم تا اون روزی که عرضه اولیه رو بعد از 2 روز کاری بشه خرید![]()