• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
و اما بورس
از بلدم بلدم دست بردارید این روند طبیعی نیست
سهم بنیادی و . . . تو این جوء کشک محسوب میشه پس اگر روند اشتباه تشخیص دادی سعی نکن با خرید های پشت سرهم میانگین کم کنی ( این استراتژی جای دیگه ای استفاده میشه )
سهم های جذاب و خوش قیمت فراوانی در حال به وجود امدن هستند
هفته قبل سهمی خرید کردم دیروز به این باور رسیدم که تحلیلم اشتباه بوده و برحسب اتفاق خواهان پیدا کرد و فروختم
یک دنده و لج باز بودن به خودم ضربه میزنم
روی حساب دولت نباش
این بهترین بازار برای حقوقی هست پس سعی نمیکنه به این زودی به بازار جهت بده
به اندازه ای که واقعا بهش احتیاج ندارید سرمایه گذاری کنید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سهام بزرگ و لیدر بازار بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهند شد

#شپنا........... افشای الف

#شتران....... افشای الف

#شبریز....... افشای الف

#شبندر........ افشای الف

#خودرو...... افشای الف

#شستا........ افشای الف

#صبا.......... بدون محدودیت

#تاپیکو ....... بدون محدودیت

✅ به این ترتیب به نظر با بازگشایی و روشن شدن تکلیف این سهمها کف بازار و شاخص کل زده خواهد شد .

به نظر بازی داره کمی جذاب تره میشه. با بازگشایی بدون محدودیت سهم های بالا، تکلیف بازار تا حدودی با خودش مشخص میشه. یا منفی بالا، یا مثبت بالا و یا متعادل

اما به نظر می رسه با خرید های حقوقی در همین قیمت ها، اجازه ریزش بیشتر از این به سهم ها داده نمیشه
منتظر می مونیم...

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
سهام بزرگ و لیدر بازار بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهند شد

#شپنا........... افشای الف

#شتران....... افشای الف

#شبریز....... افشای الف

#شبندر........ افشای الف

#خودرو...... افشای الف

#شستا........ افشای الف

#صبا.......... بدون محدودیت

#تاپیکو ....... بدون محدودیت

✅ به این ترتیب به نظر با بازگشایی و روشن شدن تکلیف این سهمها کف بازار و شاخص کل زده خواهد شد .

به نظر بازی داره کمی جذاب تره میشه. با بازگشایی بدون محدودیت سهم های بالا، تکلیف بازار تا حدودی با خودش مشخص میشه. یا منفی بالا، یا مثبت بالا و یا متعادل

اما به نظر می رسه با خرید های حقوقی در همین قیمت ها، اجازه ریزش بیشتر از این به سهم ها داده نمیشه
منتظر می مونیم...
دوستانی که میگفتن دامنه نوسان بردارید بفرمایید به آرزوتون رسیدید ببینیم چطور میشه فردا

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست نه تکنیکال میشناسه نه بنیادی .سهمی که همه چیزش درسته یهو صبح صف خرید میلیونی بعد یه اردر ترس میزارن میشه صف فروش
همین امروز داشتم صندوق هارو نگاه میکردم برای نوسان گیری تماما اردر ترس برای خرید تو منفی 10
Capturehhll.PNG

ببین 5 تا اردر میلیاردی ( برای یه صندوق با حجم کم خیلی صف فروشه سنگینیه)
بعد جالب اینجاست یارو 250 هزارتا سهم با قیمت 9- گزاشته حاظر نیست تو 10- راحت بفروشه تا آخر تایم اردر رو نگه داشته رو 9- ملت هم از ترس چندصد هزارتا سهم تو منفی 10 فروختن!

Last edited:

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
اون جمله مشهور وارن بافت رو همه شنیدن هزاربار که میگفت دیدی مردم کوچه بازار ورود کردن تو خروج کن ...منظورش همین بود دیگه ببینین بازار غیر قابل تحلیل میشه

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
بنظرتون فردا و پسفردا میانگین کم کنم؟ یا تا هفته آینده هم دست نگه دارم؟
میترسم اگر دست نگه دارم این سهام از شنبه آینده مجددا صف خرید بشن و نتونیم چیزی بخریم!

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
همین امروز داشتم صندوق هارو نگاه میکردم برای نوسان گیری تماما اردر ترس برای خرید تو منفی 10
مشاهده پیوست 1196917

ببین 5 تا اردر میلیاردی ( برای یه صندوق با حجم کم خیلی صف فروشه سنگینیه)
بعد جالب اینجاست یارو 250 هزارتا سهم با قیمت 9- گزاشته حاظر نیست تو 10- راحت بفروشه تا آخر تایم اردر رو نگه داشته رو 9- ملت هم از ترسی چندصد هزارتا سهم تو منفی 10 فروختن!
بله رو خیلی از سهم ها هم امروز من بررسی کردم همش داشتن از این شیوه استفاده میکردن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستانی که میگفتن دامنه نوسان بردارید بفرمایید به آرزوتون رسیدید ببینیم چطور میشه فردا
فردا روز خیلی خیلی مهمیه..شاخص الان روی 1600 هست..اگر فردا هم منفی باشه و بره زیر 1600 ،تا 1400 هم احتمالا به سرعت ریزش کنه..
باید فقط صبر کرد و دید فردا چه خوابی برامون دیدن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام
بنظرتون فردا و پسفردا میانگین کم کنم؟ یا تا هفته آینده هم دست نگه دارم؟
میترسم اگر دست نگه دارم این سهام از شنبه آینده مجددا صف خرید بشن و نتونیم چیزی بخریم!
صبر کن تا روند بازار مشخص بشه

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این صف خرید وفروش خیلی چیز اعصاب خورد کنی هست ولی از طرفی هم میترسن اگه بردارن یهو تو یه روز یه کندل بزنه اندازه ساختمون ده طبقه کدما و منفی 74 امروز رو دیدین که .یهو طرف بیاد ببینه 100 میلیونش شده 25 میلیون چه حالی میشه واقعا ولی الان کم کم و آروووووووووووم آرووووووووم اعمال میشه تا سهامدارا دردشون نیاد :D قضیه قورباغه تو دیگ آب جوشو شنیدین حتما

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
فردا روز خیلی خیلی مهمیه..شاخص الان روی 1600 هست..اگر فردا هم منفی باشه و بره زیر 1600 ،تا 1400 هم احتمالا به سرعت ریزش کنه..
باید فقط صبر کرد و دید فردا چه خوابی برامون دیدن
بله شما اوندفه پیش بینی شاخص گذاشتید درست دراومد یادمه :D

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این دوستمون آقا داوود چند روزیه ناپیداس امروز دیدم تو تاپیک دشمنان پیام داده :Dجای پیاما و تحلیلاشون اینجا خالیه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
تا زمانی که تازه واردین بورس تخلیه نشن بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست نه تکنیکال میشناسه نه بنیادی .سهمی که همه چیزش درسته یهو صبح صف خرید میلیونی بعد یه اردر ترس میزارن میشه صف فروش
با سلام
من اعتقادم بر این هست که بیشتر فروشنده های کنونی از تازه واردها نیستند . من خودم 1 ماهی است که وارد بورس شده ام و تقریبا از 50 میلیون در 30% ضرر هستم و حاضر نیستم در عرض یک ماه با 13-14 میلیون ضرر خارج شوم و از دوستانم که تازه وارد هستند هم می پرسم همه میگویند ما 1-2 ماهه وارد شدیم و فعلا توقع سود نداریم و صبر می کنیم تا 1 سال . اما 2 نفر از همسایه ها که از مهر 98 وارد بورس شده بودند را امروز دیدم و صحبت درباره بازار شد و هر دو گفتند ما کاملا خارج شده ایم ! من ابتدا تعجب کردم و بعد پرسیدم چرا ؟ گفتند ما سود 200 و 300 درصد کرده بودیم و ترسیدیم کمتر شود و فروختیم . من هم بعدا فهمیدم که طرفی که 300 درصد سود کرده برایش خیلی فرقی نمی کند سهم را با قیمت امروزی که بسیار پایینتر از 1 ماه پیش است بفروشد چون باز هم زیر 200% سود نکرده است . من اعتقاد دارم تازه واردها کمتر از قدیمی ترها می فروشند . چون اولا مثل من درست زمان ورود و خروج از سهام را نمی دانند و دوما با سرمایه بالا وارد نشده اند و سوما هنوز زمانی از حضور در بورسشان نگذشته است که توقع سود آنچنانی داشته باشند .این بحث حقیقی ها . درباره حقوقی ها هم فکر می کنم هدفشان بیشتر سودهای کوتاه مدت و کلان است و بنابراین من احتمال می دهم بیشتر فروشنده ها کسانی هستند که در سود بالا بوده اند و برای جلوگیری از کم شدن سود در حال فروشند وگرنه شما حاضرید روی 50 میلیون در 1 ماه 14 میلیون ضرر بکنید و سهام را بفروشید ؟

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
با توجه به خریدهای سنگین چند روز اخیر حقوقی ها توی نماد خودرو، احتمالا فردا با مثبت خوبی باز بشه.
اینا جایی نمیخوابن که زیرش اب بره
از جریانات خبر دارن

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
با سلام
من اعتقادم بر این هست که بیشتر فروشنده های کنونی از تازه واردها نیستند . من خودم 1 ماهی است که وارد بورس شده ام و تقریبا از 50 میلیون در 30% ضرر هستم و حاضر نیستم در عرض یک ماه با 13-14 میلیون ضرر خارج شوم و از دوستانم که تازه وارد هستند هم می پرسم همه میگویند ما 1-2 ماهه وارد شدیم و فعلا توقع سود نداریم و صبر می کنیم تا 1 سال . اما 2 نفر از همسایه ها که از مهر 98 وارد بورس شده بودند را امروز دیدم و صحبت درباره بازار شد و هر دو گفتند ما کاملا خارج شده ایم ! من ابتدا تعجب کردم و بعد پرسیدم چرا ؟ گفتند ما سود 200 و 300 درصد کرده بودیم و ترسیدیم کمتر شود و فروختیم . من هم بعدا فهمیدم که طرفی که 300 درصد سود کرده برایش خیلی فرقی نمی کند سهم را با قیمت امروزی که بسیار پایینتر از 1 ماه پیش است بفروشد چون باز هم زیر 200% سود نکرده است . من اعتقاد دارم تازه واردها کمتر از قدیمی ترها می فروشند . چون اولا مثل من درست زمان ورود و خروج از سهام را نمی دانند و دوما با سرمایه بالا وارد نشده اند و سوما هنوز زمانی از حضور در بورسشان نگذشته است که توقع سود آنچنانی داشته باشند .این بحث حقیقی ها . درباره حقوقی ها هم فکر می کنم هدفشان بیشتر سودهای کوتاه مدت و کلان است و بنابراین من احتمال می دهم بیشتر فروشنده ها کسانی هستند که در سود بالا بوده اند و برای جلوگیری از کم شدن سود در حال فروشند وگرنه شما حاضرید روی 50 میلیون در 1 ماه 14 میلیون ضرر بکنید و سهام را بفروشید ؟
نظر شما محترمه دوست عزیز ولی کسی که دوساله تو بازاره و نتونه تشخیص بده کی زمان خروج و ورود مناسبه دست کمی از تازه واردا نداره :D

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من که قیمت ماشین و اینارو میبینم کلا نا امید میشم هیچی هم برام مهم نیست ی سری سهمم دارم انداختمشون کنار اصلا مهم نیست چی بشه ۲ سال دگ‌ میام ببینم چه خبره،پول کمیم نزاشتم حاصل تلاش و کار کردن چند سالمو گذاشتم

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
به نظرم یه عده دیگه هم که دارن میفروشن کسایی هستن که پول قرض کردن به امید صعودای شارپی و حرف همسایه و فلانی که همش میومدن میگفتن 1000 درصد سود کردیم الان میفروشن تا بتونن پول و چکاشونو برگردونن

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
کلا الان مردم دو دسته اون کسایی که تو بورسن و کسایی که نیستن و دارن اونارو مسخره میکنن .و تو خود بورسیا هم دو دسته داریم کسایی که به تحلیل اعتقاد دارن و کسایی که ندارن و اونارو مسخره میکنن که نقاشیه و فلان .بهرحال هر طرف نگاه کنی یه عده هستن که کارشون مسخرگیه واینکه ما عقل کل هستیم وحق با ماست

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
هر جایی هستید و هر کاری میکنید موفق باشید
ولی اگر ماشین گرفته بودید به نظر بهتر بود

من که قیمت ماشین و اینارو میبینم کلا نا امید میشم هیچی هم برام مهم نیست ی سری سهمم دارم انداختمشون کنار اصلا مهم نیست چی بشه ۲ سال دگ‌ میام ببینم چه خبره،پول کمیم نزاشتم حاصل تلاش و کار کردن چند سالمو گذاشتم

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
با سلام
این حرف رو به شدت قبول دارم
کسایی دارن خالی میکنن که سودی کردن، نمونه‌اش عرضه اولیه ا شستا که تمومی هم ندارن

بالا