• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ممنون از پاسخ کاملت،نظر شما در مورد ستران چیه
نمیدونم من تو شرکت های سیمانی خرید و فروش نداشتم.
همیشه پرتفوی رو از بین بانکی ها و پتروشیمی ها و پالایشی ها میبندم که از فعالیت و اخبار و گزارشاتشون سر در میارم ،نهایت نهایتش 4 تا شرکت تو سبدم دارم که با دوتا اسکرین بتونم هندلش کنم،الانم که یواش یواش دارم میرم تو فارکس.
اما برا اینکه بتونی اطلاعات یه شرکت مثل همین ستران رو در بیاری برو تو کدال ترازنامه و گزارشات سود و زیانش رو در بیار بررسی کن وارد اکسل کن نمودارشو بکش با سالهای قبلش مقایسه کن ببین بازار داخلیش چطوره صادراتش چطوره دارایی هاش چقدره بدهی هاش طلب هاش همه اینارو میتونی در بیاری ببینی و کم و کیفشو بسنجی.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نوری رو قبول دارم
نوری رو قبول دارم ولی اریا خریدم

رونالدینیهویی :rolleyes:
تا سال بعد مجمع هم باهاشم شاید 1401ولی روش موج سواری هم میکنم

سهمی ک بازیگرشو میشناسید میشه راحتتر روش نوسان بگیرید یا کوتاه مدت باشید
ولی نوسانگیری سختترین نوع ترید من خودم بیشتر میان مدتی یا بلند مدتی هستم ومبلغ کمی نوسان میگیرم

پ ن : دوستان عزیز بعضی از دوستانی که با استدلال و با منطق یسری سهم معرفی میکنند و میان تحلیلش میکنند این عزیزان دارن به بار علمی تاپیک کمک میکنند نه سیگنال خرید هست نه سیگنال فروش
کسی که فقط میگه بخر بخر ازش دوری کنید نه اینکه کسی 3ساعت براتون چارت پدر مادر سهم میاره جلو چشم شما و برای شما توضیح میده
این ادم هدفش کمک به شماست
برای چندمین بار اعلام میکنم اختیار دکمه اخر خرید و فروش دست خودتونه

لطفا به بار علمی تاپیک کمک کنید
نظرات و پیشنهادات به مدیران ارجاع بدید
با تشکر

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نوری رو قبول دارم ولی اریا خریدم

رونالدینیهویی :rolleyes:
تا سال بعد مجمع هم باهاشم شاید 1401ولی روش موج سواری هم میکنم
آریا هم خوبه . آریا رو اندازه نوری دوس دارم همون اندازه هم خریدم
crazy.gif

1401 چیه
bav3_154fs759111.gif
نه سهم میفروشیم نه خونه نه ماشین تا 1490
کارتون اسکروچ
سهمی ک بازیگرشو میشناسید میشه راحتتر روش نوسان بگیرید یا کوتاه مدت باشید
کاملا تایید میشه ، اینو باید با طلا نوشت ...
پ ن : دوستان عزیز بعضی از دوستانی که با استدلال و با منطق یسری سهم معرفی میکنند و میان تحلیلش میکنند این عزیزان دارن به بار علمی تاپیک کمک میکنند نه سیگنال خرید هست نه سیگنال فروش
کسی که فقط میگه بخر بخر ازش دوری کنید نه اینکه کسی 3ساعت براتون چارت پدر مادر سهم میاره جلو چشم شما و برای شما توضیح میده
این ادم هدفش کمک به شماست
برای چندمین بار اعلام میکنم اختیار دکمه اخر خرید و فروش دست خودتونه

لطفا به بار علمی تاپیک کمک کنید
نظرات و پیشنهادات به مدیران ارجاع بدید
با تشکر
درسته منم مجدد هم این موضوع رو تایید بکنم و هم بگم هر سهمی که بعده ایننجا توضیحی در موردش میدم ، با دلیل و منطق میگم ، نه اینکه صرفا بگم اینو بخرید اونو بفروشی چون از پایه با دادن سیگنال یا گرفتنش مخالفم . معامله حتی به اشتباه بر اساس تحلیل اشتباه خیلی بهتره چون ایرادای کار در میاد

و تمامی سهم هایی که اینجا در موردش صحبت میکنیم ، زفکا ، افق ، سپ ، پرداخت ، قهکمت ، شپدیس ، نوری ، آریا و .... که اسمی میبرم همشون صرفا به خاطر آشنایی بیشتر بنده با این سهم هاست و صرفا چیزایی که برای من مهمه و تو ذهنم عبور میکنه و احساس میکنم مفیده رو به اشتراک میزارم و از دوستان میخوام به هیچ وجه به هیچ وجه به هیییچ وجه صرفا بر اساس گفته های من معامله ای رو انجام ندن

از دوستانی هم که خصوصی بنده تشریف میارن ، هم اونجا عذر خواهی کردم و هم اینجا مجدد عذرخواهی میکنم از بابت اینکه هیچوقت نگفتم چه سهمی رو به چه مقدار بخرید ، امیدوارم از بنده دلخور نشده باشن
roz.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
عزیز نظرت در مورد ستران چیه
سلام
اطلاعات خاصی از این سهم ندارم
فقط چند مدت قبل کل سیمانی ها افزایش نرخ داشتن و یه جورایی افزایش نرخ باعث حرکت برخی از سهم ها بیشتر از همگروه هایش داشت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سوال

چه عاملی باعث شد بعضی سهام ها نزول های ۴۰ ۵۰ درصدی بکنن و برخی در محدوده ۱۰ درصدی باقی موندن ؟
نظر خودم روی دو مورد از مفاهیم پایه بازار هست

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
سوال

چه عاملی باعث شد بعضی سهام ها نزول های ۴۰ ۵۰ درصدی بکنن و برخی در محدوده ۱۰ درصدی باقی موندن ؟
نظر خودم روی دو مورد از مفاهیم پایه بازار هست
یکیش میتونه بازیگر سهم و واردشدن مردم بدون دونستن اطلاعات در مورد بنیاد سهم باشه.
سهمی که بنیاد نداشته، و قیمتهاش هم هر روز مثبت میخوردن یکی از خصایصش این بوده که خریداران بی اطلاع داشته و بازیگرانش هم میخواستن از همین افراد سودبرداری کنن. سهم بالا رفته و مردم بیشتری جذب شدن. نهایتا که سهم شروع به ریزش کرده ، بازیگر هم شروع به پرکردن حجم مبنا و منفیهای پنج پی در پی کرده.
اما این بین سهم هایی هم بودن که بنیاد و اخبار خوبی داشتن، قیمتشون به قیمت ذاتی نزدیک بوده، خریداران بااطلاعی داشته و بازیگر خوبی هم داشته. اینا حتی در روزهای منفی با اینکه صف فروش چیده می شده، اما حجم مبنا پر نمی کردن‌. چون بازیگرش نمی خواسته بیشتر از این پایینتر بره. از طرف دیگه چون سهامداران بااطلاعی هم داشته، هماهنگی خوبی بینشون بوده. به دلیل جو منفی بازار هم خریدار جدیدی وجود نداشته. به همین خاطر حجم مبنا پر نمی شده.
اینا چیزایی بودن که به ذهنم رسیدن. آیا درست فکر میکنم؟ (هدفم یادگیری هست و بهمین خاطر هر چیزی به ذهنم رسید گفتم و میخوام ببینم درست فکر میکنم یا نه).

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یکیش میتونه بازیگر سهم و واردشدن مردم بدون دونستن اطلاعات در مورد بنیاد سهم باشه.
سهمی که بنیاد نداشته، و قیمتهاش هم هر روز مثبت میخوردن یکی از خصایصش این بوده که خریداران بی اطلاع داشته و بازیگرانش هم میخواستن از همین افراد سودبرداری کنن. سهم بالا رفته و مردم بیشتری جذب شدن. نهایتا که سهم شروع به ریزش کرده ، بازیگر هم شروع به پرکردن حجم مبنا و منفیهای پنج پی در پی کرده.
اما این بین سهم هایی هم بودن که بنیاد و اخبار خوبی داشتن، قیمتشون به قیمت ذاتی نزدیک بوده، خریداران بااطلاعی داشته و بازیگر خوبی هم داشته. اینا حتی در روزهای منفی با اینکه صف فروش چیده می شده، اما حجم مبنا پر نمی کردن‌. چون بازیگرش نمی خواسته بیشتر از این پایینتر بره. از طرف دیگه چون سهامداران بااطلاعی هم داشته، هماهنگی خوبی بینشون بوده. به دلیل جو منفی بازار هم خریدار جدیدی وجود نداشته. به همین خاطر حجم مبنا پر نمی شده.
اینا چیزایی بودن که به ذهنم رسیدن. آیا درست فکر میکنم؟ (هدفم یادگیری هست و بهمین خاطر هر چیزی به ذهنم رسید گفتم و میخوام ببینم درست فکر میکنم یا نه).

یه سوالی که مدت هاست ذهن منو درگیر کرده اینه که حجم مبنا پر نکردن آیا لزوما یک ویژگی مثبت به حساب میاد یا نه. در واقع به لحاظ درصد افت بسنجیم، طبیعیه که وقتی حجم رو سهمی پر نکنه، افت کمتری هم میکنه. ولی آیا میشه گفت به خاطر ارزشمند بودن سهم و بازیگرش هست یا ممکنه برخی از سهم ها به وقتش (یعنی در بازارهای صعودی که همه با هم مثبت هستند و بی بنیاد و با بنیادین هر دو +5 میخورن) خریدار دارن و در بازارهای نزولی و ریزشی (مثل داستان اخیر) چون مشخص میشه که سودساز نیستن و به قولی شاید حبابی باشن دیگه خریدار ریسک نمیکنه بره سراغش مگر اینکه مطمئن بشه روند بازار داره بر میگرده یا اینکه از نقدشوندگی اش در کوتاه مدت نگرانه؟ البته میگم واقعا خودمم جوابی ندارم و قطعا قضیه نسبی هست و باید هر سهم جدا بررسی بشه. یه نمونه ای که اخیرا پیش اومده سهم تبرک هست. دوست من فروردین این سهم رو خریده و با وجود ریزش پیش اومده همچنان سود خیلی جذابی گرفته ولی میخواد نقد کنه چون برای تمدید اجاره در هفته پایانی شهریور بهش نیاز داره. اما با اینکه سهم گمنامی هم نیست میانگین 10 روز گذشته روزی 120 هزار حجم خورده (در برخی مواقع زیر 30 هزار) و این بنده خدا نتونسته بفروشه هنوز! بازم البته فکر میکنم برای سهامداران بلند مدتی پر نکردن حجم مبنا میتونه مزیت باشه چون افت کمتری نصیبشون میشه و از اونور در برگشت بازار زودتر به سود میرسن. ولی این تناقضی که گفتم همچنان برام پابرجاست. در مجموع فکر کنم حد و مرز این قضیه مشخص نیست و فاکتور نقدشونگی رو در کوتاه الی میان مدت باید در نظر گرفت. مثلا یه سهمی هست به اسم نمرینو (ایران مرینوس) که رکورددار مثبت متوالی در سال 99 بوده. اما با اولین منفی در 1 روز قیمتش برگشت به قیمت 30 روز قبل! چون تا قبلش فروشنده ای نداشت و حجم مبنا همیشه محدوده 0.5 بود ولی وقتی به هر دلیلی در یک روز فروش بالا گرفت، همه فروشنده شدن! از این نظر هم همبستگی احتمالی سهامدارانش رفت زیر سوال، هم ارزش اون حجم پر نکردن های پیشین. و الان هم قضیه برعکس شده، تا یه هفته پیش نمیشد خرید، الان نمیشه فروخت (البته من این سهم رو ندارم).

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
مسخره فروشیه یا بازار !
هیج جای دنیا ییهو دیروز -5 امروز +5 نیست به والله
انرژی 3 کی باز میشه "؟بگیریم؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
حرکت سیتا به نوعی نمونه آموزشی خیلی خوبی برای بحث تکنیکال و تابلو خوانی بود ،خیلی جذاب بود برام

اگر امروز پالایشی ها کنترل نشده و هیجانی باز بشن شاید رکورد رشد شاخص شکسته بشه (آثار منفی و مثبتی داره در کوتاه و یکم بلند مدت تر)

فقط هر کار میکنید شبندر منو زودتر باز کنید ،داره مسیر زندگیمو عوض میکنه ولی به سمت زندان احتمالا ;)

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
فعلا که سبز شده کامل ایشالا این روند ادامه دار باشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
ثشاهد چون پایانی رو پر نمیکرد زیاد اصلاح نخورد
امروز پایانی رو کامل پر کرد و به احتمال خیلی زیاد از فردا صف رو جمع میکنن
این ثشاهد ارزش سهمش این نیست
دارائی هاش رو دربیارید میبینید که همه جای ایران ملک و زمین داره
این نزدیکی ها هم افزایش سرمایه داره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان بدترین سناریو که گفتم تا تابستون سال بعد بازار همین مدلیه ، گفته بودم در صورتی غیر ممکن میشه که " دلار مجدد یه رشد شارپی دیگه بکنه "

متاسفانه الان دلار رشد زیادی کرده ...
اگه همین روند ادامه دار باشه و جلوی دلار رو نگیرن ، دوباره بازار مثل گذشته رشد میکنه ! حتی سهم های حبابی هم خود به خود از رشد بهره میگیرن !
پس مراقب باشید

الان بازار به شدت سیاسیه ، کل کل جبهه های داخلی و همینطور ارتباطات ایران و امریکا به شدت رو بازار اثر های کوتاه مدت داره . بلند مدتی بر اساس تحلیل جلو میره ولی کوتاه مدتی به شدت تاثیر پذیر از این اخبار و وقایع سیاسیه

یادتون باشه رشدی که الان دوباره داره شروع میشه به خاطر دلاره نه حمایت

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان بدترین سناریو که گفتم تا تابستون سال بعد بازار همین مدلیه ، گفته بودم در صورتی غیر ممکن میشه که " دلار مجدد یه رشد شارپی دیگه بکنه "

متاسفانه الان دلار رشد زیادی کرده ...
اگه همین روند ادامه دار باشه و جلوی دلار رو نگیرن ، دوباره بازار مثل گذشته رشد میکنه ! حتی سهم های حبابی هم خود به خود از رشد بهره میگیرن !
پس مراقب باشید

الان بازار به شدت سیاسیه ، کل کل جبهه های داخلی و همینطور ارتباطات ایران و امریکا به شدت رو بازار اثر های کوتاه مدت داره . بلند مدتی بر اساس تحلیل جلو میره ولی کوتاه مدتی به شدت تاثیر پذیر از این اخبار و وقایع سیاسیه

یادتون باشه رشدی که الان دوباره داره شروع میشه به خاطر دلاره نه حمایت
والا جنگ نشه خوبه،تو خبرا گفتن میخان سفیر امریکا تو افریقا جنوبی ترور کنن ترامپم گفته بزنید ۱۰۰ تا میخورید و ترامپم مثل اینا شوخی نداره الکی بگه انتقام سخت واقعا میزنه،فقط خدا کنه همچین حماقتی نکنن سفیر ترور کنن وگرنه جوونیمون که رفت ی جنگم تنگش میخوره،الان به نظرت بورس رو دلار چند بسته شده؟مثال رو همین ۲۶/۲۷ ثابت بشه باز رشد شارپی میکنه یا منطقی میشه رشدش

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
5cca2d76-d000-43d9-9141-aa369e2eb6ed

حروم لقمگی یکی از حقوقی ها در یک سهم و تایید ناظر بورس

بالا