امروز چون آخرین روز خرید پالایشی هست یک مقدار فشار فروش داریم.خیلیا جهت خرید پالایشی سهام دارن میفروشن
مشخص نیست هنوزساعت 12 به بعد میگن یک هفته تمدید شد...!!
نه ربطی ندارهاگه قرار باشه امروز آخرین محلت ثبت نام پالایش یکم باشه حتما باید پالایشی ها باز بشن؟
خیراگه قرار باشه امروز آخرین محلت ثبت نام پالایش یکم باشه حتما باید پالایشی ها باز بشن؟
خریخت و خزامیاد هر دو باطل شدن رفتن برا شنبه#تکشا همزمان با #خریخت با هم باز شد
اونقت این خریخت برین ببینید چطور گند زد بعد اون تکشا را برید ببینید
امروز با برنامه آپ ده تومن پالایشی یکم خریدم به اسم خودم و مادرم
نمیخواستم بخرم ولی روز آخر بود و دیدم باز حیفه پوله دستم باشه یه هفته ای خرجش میکنم حیف و میل میشه.
الان دیگه با بورس و پرتفوی حسابم کاری ندارم تا فروردین ماه و بعد از عید
تا بهار بشه و بیام درو کنم
دغدغه پایین اومدن شاخص و این حرفام ندارم تا اونموقع.کل سبدم شد 3 تا سهم که دوتاش هم بسته اس و تقریبا 400 تومن از پولم قابل نقد شدن نیس
تا اون دوتا نماد باز بشن
از فردا با خیال راحت میرم دنبال فارکس عزیزم![]()
آقا لطفا یه تاپیک برای فارکس درست کن و تجربه هاتو اونجا به اشتراک بزار. شاید ماهم وسوسه شدیم و فارکسو تجربه کردیم.امروز با برنامه آپ ده تومن پالایشی یکم خریدم به اسم خودم و مادرم
نمیخواستم بخرم ولی روز آخر بود و دیدم باز حیفه پوله دستم باشه یه هفته ای خرجش میکنم حیف و میل میشه.
الان دیگه با بورس و پرتفوی حسابم کاری ندارم تا فروردین ماه و بعد از عید
تا بهار بشه و بیام درو کنم
دغدغه پایین اومدن شاخص و این حرفام ندارم تا اونموقع.کل سبدم شد 3 تا سهم که دوتاش هم بسته اس و تقریبا 400 تومن از پولم قابل نقد شدن نیس
تا اون دوتا نماد باز بشن
از فردا با خیال راحت میرم دنبال فارکس عزیزم![]()
بله میشه از ساعت 12:30 الی 14 با نماد پالایش یکمدوستان امروز میشه دارا دوم رو خرید؟اگه اره از ساعت چند تا چند؟باید دکمه خرید رو بزنیم دیگه؟
از 12 تا 14:30دوستان امروز میشه دارا دوم رو خرید؟اگه اره از ساعت چند تا چند؟باید دکمه خرید رو بزنیم دیگه؟