• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
دوستان این معاملات بلوکی کجا خرید و فروش میشه؟
سایتی چیزی داره؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ثشاهد از مثبت تبدیل شد به منفی 4 !!

اساتید مسئلتون !
دیروز نمادهای من به غیر از یه ثشاهد همه مثبت بودن , البته درحد مثبت 1-2
دیشب وقتی پورتفو رو چک کردم ارزش پورتفو 10600 بود همین حدودا , دقیقش رو یادم نی

امروز هم نمادهای من همه مثبت بود و حتی از دیروز بیشتر , مثبت 3-4 و حتی 5

با این حال ارزش پورتفو همچنان میزنه 10600 !!! چطور میشه !
297.gif

Untitled.jpg

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حقوقی های دی امروز عجیب خرید زدند!بالای 208 میلیارد تومن خرید حقوقی ها فقط امروز!میگن احتمالا افشای الفی چیزی داره!

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این ریزش آخر وقت امروز نشون داد که هنوز ترس وجود داره و با یه پخ همه میخان فرار کنن :)
ممکنه متاثر از همین ترس و مقاومت زبانی (نه واقعی) ۱۶۰۰ فردا شروع خوبی نداشته باشیم که اگر اتفاق بیفته برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت در برخی سهم ها فرصت ورود مناسبیه ،
این جابه جایی بین صف خرید و صف فروش واقعا برام جالبه که چی باید تو مغز کسی بگذره سهمی که ده دقیقه پیش در سقف قیمت به صف نمیفروخت ،الان در کف قیمت میره توی صف برای فروشش
به نظر من کسی که دنبال سرخطی زدن و معاملات در صف هست ،معامله گر حرفه ای نیست و یه جایی سر همین قضیه ضرر میکنه

به هر حال امروز خرید ثبهساز تمام شد و امیدوارم از فردا یا نهایتا هفته بعد به سود برسه (در مورد این سهم دلایلی کوچکی برای نگرانی وجود داره و یکم ریسک کردم در خریدش )ببینیم چطور پیش میره ،کمی هم ثشاهد خریدم ،به قصد نوسان گیری هفته ای :eek:(نوسان گیری هفته ای یعنی نهایت تطبیق با شرایط و قوانین من درآوردی در حد در آوردن آب شش!!! :cool:)

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
حقوقی های دی امروز عجیب خرید زدند!بالای 208 میلیارد تومن خرید حقوقی ها فقط امروز!میگن احتمالا افشای الفی چیزی داره!
عرضه ها امروز سنگین بود، حقوقی صفر تابلو نشسته بود هر چقدر می‌خرید فروشنده ها تمام نشدنی بودن.
هفته قبل هم حقوقی 30 میلیون سهم خریده بود. این حجم خریدهای حقوقی در دی بی سابقه است از زمانی که من دارم. حقوقی جایی نمی‌خوابه آب زیرش بره، مطمئنا این سهمارو بالای 8 تومن میندازه به ملت.
دی چند روز دیگه مجمع داره، الان فکر میکنم داره سعی می‌کنه با مثبت به این مجمع بره تا صف فروش.
خیلیا نمی‌خوان به این مجمع برن واسه همین نقد میکنن. حتی خود منم امروز کامل نقد کردم.
امیدواریم ما اشتباه کرده باشیم و هفته بعد بازگشایی شه و درصد خوبی بخوره.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
عرضه ها امروز سنگین بود، حقوقی صفر تابلو نشسته بود هر چقدر می‌خرید فروشنده ها تمام نشدنی بودن.
هفته قبل هم حقوقی 30 میلیون سهم خریده بود. این حجم خریدهای حقوقی در دی بی سابقه است از زمانی که من دارم. حقوقی جایی نمی‌خوابه آب زیرش بره، مطمئنا این سهمارو بالای 8 تومن میندازه به ملت.
دی چند روز دیگه مجمع داره، الان فکر میکنم داره سعی می‌کنه با مثبت به این مجمع بره تا صف فروش.
خیلیا نمی‌خوان به این مجمع برن واسه همین نقد میکنن. حتی خود منم امروز کامل نقد کردم.
امیدواریم ما اشتباه کرده باشیم و هفته بعد بازگشایی شه و درصد خوبی بخوره.
قضيه مجمع دي با بقيه فرق داره حالا ريسك هست اما گزارش توجيهي بياد بعد مجمع ديگه اين سهم گير هيچ كسي نمياد
منكه امروزم اضافه كردم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان نظری در مورد ثامید دارید

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان نظری در مورد ثامید دارید

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

من بین انبوه سازها اجمالا اینم بررسی کردم و به نظرم وقت خوبی برای خریدش نیست ،البته ممکنه اشتباه باشه نظرم

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
فردا خودرو سر به سر میشم و در اولین فرصت الفرار رو به القرار ترجیح میدم.تا اومدیم بریم یه چی سود کنیم دوباره زیر پامونو خالی کردن انگار قراره همیشه یکشنبه های خونین ادامه دار باشه:(امیدوارم کاری نکنن دوباره بازارو به کما ببرن مثل اینکه شاخص طبق تحلیل تکنیکال تا 1480 میخاد بره پایین نباید یجوری رفتار کنن که مردم به نوسانگیری رو بیارن البته همونم ریسک خودش رو داره ولی اینکه هی بیای بگی از بازار حمایت میکنم از اونور دوباره گند کارت در بیاد یه بی اعتمادی خیلی بدی رو شکل میده تا بازار میخاد یه نفس راحت بکشه یه فیلمی سرش در میارن تا دوباره همون داستان همیشگی پیش بیاد باید یجا بالاخره این زنجیره و بازی کثیفی که شروع کردنو تمومش کنن بزارن مردم به یه سود درست برسن

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
تبريك به سهامداران بانك دي
گزارش افزايش سرمايه ٣٩٠٠ درصدي بانك دي اومد رو كدال
حالا معلوم شد چرا امروز حقوقي بالاي ٢١٠ ميليارد سهام رو خريد
مبارك همه سهامداران

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
تبريك به سهامداران بانك دي
گزارش افزايش سرمايه ٣٩٠٠ درصدي بانك دي اومد رو كدال
حالا معلوم شد چرا امروز حقوقي بالاي ٢١٠ ميليارد سهام رو خريد
مبارك همه سهامداران
امروز هر کی دی فروخت باخت از جمله خودم.
لعنتیا منتظر بودن من خارج شم تا از افزایش سرمایه رونمایی کنن. :D

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
فردا خودرو سر به سر میشم و در اولین فرصت الفرار رو به القرار ترجیح میدم.تا اومدیم بریم یه چی سود کنیم دوباره زیر پامونو خالی کردن انگار قراره همیشه یکشنبه های خونین ادامه دار باشه:(امیدوارم کاری نکنن دوباره بازارو به کما ببرن مثل اینکه شاخص طبق تحلیل تکنیکال تا 1480 میخاد بره پایین نباید یجوری رفتار کنن که مردم به نوسانگیری رو بیارن البته همونم ریسک خودش رو داره ولی اینکه هی بیای بگی از بازار حمایت میکنم از اونور دوباره گند کارت در بیاد یه بی اعتمادی خیلی بدی رو شکل میده تا بازار میخاد یه نفس راحت بکشه یه فیلمی سرش در میارن تا دوباره همون داستان همیشگی پیش بیاد باید یجا بالاخره این زنجیره و بازی کثیفی که شروع کردنو تمومش کنن بزارن مردم به یه سود درست برسن
من با کم کردن میانگین الان رو 2/5 درصد منفی هستم اگه فردا مثبت بود همون ساعت 9 بازار استارت خورد میفروشن بره
سودشم مال بقیه دوستان انشاالله خیرشو ببرن

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من پست شمارو خوندم تعجب كردم يادمه از برج ٢ بود فكر كنم گفتين ميخواي تك سهم دي بشي اما حالا كه رسيد به افزايش سرمايه خارج شدي
انشالا كه رو سهم بهتر و پرسود تري سرمايه گذاري ميكنين

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
من پست شمارو خوندم تعجب كردم يادمه از برج ٢ بود فكر كنم گفتين ميخواي تك سهم دي بشي اما حالا كه رسيد به افزايش سرمايه خارج شدي
انشالا كه رو سهم بهتر و پرسود تري سرمايه گذاري ميكنين
از همون موقع تک سهم بودم تا همین امروز.
ولی قسمت نبود همه سودهای این سهم نسیب ما بشه. قبلاً گفتم لغزش در دی = جاموندن، که امروز به معنی واقعی کلمه یقه خودمو گرفت.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این ریزش آخر وقت امروز نشون داد که هنوز ترس وجود داره و با یه پخ همه میخان فرار کنن :)
ممکنه متاثر از همین ترس و مقاومت زبانی (نه واقعی) ۱۶۰۰ فردا شروع خوبی نداشته باشیم که اگر اتفاق بیفته برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت در برخی سهم ها فرصت ورود مناسبیه ،
این جابه جایی بین صف خرید و صف فروش واقعا برام جالبه که چی باید تو مغز کسی بگذره سهمی که ده دقیقه پیش در سقف قیمت به صف نمیفروخت ،الان در کف قیمت میره توی صف برای فروشش
به نظر من کسی که دنبال سرخطی زدن و معاملات در صف هست ،معامله گر حرفه ای نیست و یه جایی سر همین قضیه ضرر میکنه

به هر حال امروز خرید ثبهساز تمام شد و امیدوارم از فردا یا نهایتا هفته بعد به سود برسه (در مورد این سهم دلایلی کوچکی برای نگرانی وجود داره و یکم ریسک کردم در خریدش )ببینیم چطور پیش میره ،کمی هم ثشاهد خریدم ،به قصد نوسان گیری هفته ای :eek:(نوسان گیری هفته ای یعنی نهایت تطبیق با شرایط و قوانین من درآوردی در حد در آوردن آب شش!!! :cool:)
ثبهساز رو من امروز یکم نقدینگی داشتم خرید زدم :p
این دومین سهم شبیه هم اونم با نقطه ورود مشابه هستش :p
الان نمودار دی رو دیدم . از نظر نمودارش روی نقطه حساسی بود . آینده سهم از اینجاها باید مشخص بشه

بالا