gheysar.
همکار بازنشسته
ممکنه نرسه2400 تا با 4 کد ؟خب یهو 2400 تا رو یه کد میزدی دیگه![]()
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
ممکنه نرسه2400 تا با 4 کد ؟خب یهو 2400 تا رو یه کد میزدی دیگه![]()
وقتی از هر کدوم 50-60 سهم میرسه دیگه جایی واسه نظر دادن نمیمونهفردا و پس فردا عرضه داریم
دوستان نظری ندارند؟
دیروز مقاومت رو شکست و امروز پول بک داشت بهشهمه چرا باز قرمز شد
والا من قدرت فروشنده رو امروز برتر نمیبینم
یه نوسان داریم ، یه ریزش
فروشنده های امروز اونقدری قوی نبودن که بخوان ریزش بسازن ، البته توی سهم های خودم . پس من امروز رو نوسان معمولی میدونم . بازار بالاخره بالاپایین داره
واسه همین تا جایی که تونستم از زفکا حمایت کردم . یدونه نوسان تقریبا 1% سود هم ازش گرفتم![]()
البته زفکا حرمت داره نه لذت![]()
خرید و فروشم فقط همون بود ، ولی زیر سهم رو در حد خودم گرفتم ، بقیه هم کمک میکنن و فعلا اجازه ندادیم سهم صف فروش بشه
با همین امکاناتِ زمین خاکی![]()
یدونه اردر 70 هزار تایی فروش هست ، اون غولشه![]()
لامصب روی 54 هزار بود ، روی 53700 اوورد ، فعلا اردرهامو برداشتم![]()
به جای اینکه بالا ببره ، پایینتر اوورد![]()
در حد خودم شوق و اشتیاق توی خریدارهای زفکا درست میکنم که نترسن![]()
قیمت زفکا الان نه خیلی ارزونه نه خیلی گرون ، قیمت منطقیه . اگه پشت سهم خالی بشه دوباره پایین میریم ، فعلا خالی نشده
ویرایش : دوباره بریم واسه حمایت ، شروع شد![]()
ویرایش مجدد : صف شد![]()
تا اینجا به هر کد 1017 تا سهم اتکاسا تعلق گرفته البته حجم عرضه اش 176 میلیونه نه 355 میلیون سهم
زخم کرد خودشو!به یک باره حجم ـــش شد 355 میلیون ! از قرار معلوم فقط 1017 تا سهم تعلق گرفته !
زخم کرد خودشو!![]()
طبیعیه وقتی با 10-15 برابر رشد نسبت به زمان خرید باز میشه ملت هجوم میبرنپذیره نویسی قبلی (حگردش) اگر اشتباه نکنم مشارکت 70 هزار تایی بود از قرار معلوم این بار خیلی بیشتر بوده
اینجوری باشه برای عرضه های فردا و پس فردا باز هیچی گیرمون نمیادطبیعیه وقتی با 10-15 برابر رشد نسبت به زمان خرید باز میشه ملت هجوم میبرن
بله منی که 300 میلیون پولم رفت دیگه تا عمر دارم بهشون اعتماد نمیکنم اما تو بازار میمونم و مدل کار کردن و استراتژیم رو کاملا تغییر دادمحقیقی و حقوقی شدن نوسان گیر...قشنگ معلومه با 5 الی 10 درصد سود خارج میشن...اصل سهامداری هم به فراموشی سپرده شده.البته طبیعیه با اون ریزشی که اتفاق افتاد
جالبه تر این عرضه اولیه ها و پدیره نویسی ها هستن !!!!فشار فروش رو بالاتر میبره امدن دو تا عرضه اولیه تو یک هفته.اینا اصلا برنامه ریزی ندارن....