saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
هیچ جا نمیشه فروخت الان سفارش فروش بزنی تا اخر سال ه مکامل نمیفروشنالان بهترین و سریع ترین جایی که میشه فروخت کجاست؟
هیچ جا نمیشه فروخت الان سفارش فروش بزنی تا اخر سال ه مکامل نمیفروشنالان بهترین و سریع ترین جایی که میشه فروخت کجاست؟
تو کارگزاری ها تفاوت خاصی ندیدم اکثرا بعد از پانزده روز شروع میکنند به واریز و هر سری حدود ده بیست درصد واریز میکنندالان بهترین و سریع ترین جایی که میشه فروخت کجاست؟
اگه جایی ثبت نام نکردی. سعدی رو برا سهام عدالت انختاب کن من تعریفشو زیاد شنیدمی ذره توضیح میدین از کجا بفهمم کارگذاری من کودومه؟
اگه جایی ثبت نشده که میتونید تو همه کارگزاری ها ثبت نام کنید ، اگه قبلا ثبت نام شدید و نمیدونید کدوم کارگزای هستید با 1569 تماس بگیریدی ذره توضیح میدین از کجا بفهمم کارگذاری من کودومه؟
بانک تجارت ولی انگار غیر فعالهاگه جایی ثبت نشده که میتونید تو همه کارگزاری ها ثبت نام کنید ، اگه قبلا ثبت نام شدید و نمیدونید کدوم کارگزای هستید با 1569 تماس بگیرید
ارزش سهام عدالت (۲۴ آبان ماه)الان ارزش روز سهام عدالت چقدر هست؟
درودوضعیت دارندگان سهام عدالت با روش «غیر مستقیم» مشخص شد
سامانه اطلاعرسانی سهام عدالت اعلام کرد: بنا بر اطلاعیه وزارت امور اقتصادی و دارایی ضروری است سهامداران سهام عدالت که روش «غیر مستقیم» را انتخاب کردهاند، جهت برخورداری از منافع آزادسازی سهام عدالت، نسبت به ثبتنام و احراز هویت از طریق سامانه سجام یا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک اقدام کنند.
بدیهی است در صورت عدم اقدام به موقع، واریز سود سالانه در آینده، امکانپذیر نخواهد بود......
۳۶ میلیون نفر روش غیرمستقیم را انتخاب کردند!