• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازار میره بالا میاد پایین میره بالا میاد پایین :دی بازار منشوری شده :دی

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اینطور که بوش میاد پالایشی تو همین رنج 10 تا 10500 بازی میکنه و بالاتر نمیره
crazy.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
متاسفانه الان یه اشتباه بچگانه کردم و سهممو میخاستم تو منفی میانگین کنم و دوباره بخرم بجاش هر چی سهم ازش داشتم اشتباهی زدم فروختم و خیلی ضد حال بدی بود واقعا شنبه ای که بخاد این مدلی شروع شه دیگه فاتحه ی این هفته رو باید خوند لعنت به شانس !
دیدی خیر بود o_O

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
بازار میره بالا میاد پایین میره بالا میاد پایین :دی بازار منشوری شده :دی
درود

این بالا و پایین رفتن بازار به طور متناوب ریشه در فرهنگمان دارد و نمونه بارزش هم همان "نمی دونی تا کجا میره" ست پس با این یکی هم بهترست که خو بگیریم و تا می توانیم و آسیبی نمی رساند سهامداری کنیم. :)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
درود

این بالا و پایین رفتن بازار به طور متناوب ریشه در فرهنگمان دارد و نمونه بارزش هم همان "نمی دونی تا کجا میره" ست پس با این یکی هم بهترست که خو بگیریم و تا می توانیم و آسیبی نمی رساند سهامداری کنیم. :)

سلام علیکم :دی
به نظرم از سهامداری بهتر نوسان گیری ـــه به شرط اینکه جانب احتیاط رو رعایت کنیم

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
متاسفانه پالایشی ها زمانی که صف فروش شدن کل بازار رو بهم ریختن...مخصوصا این شپنای تن لش....سهام جایزش ازاد شد ملت حمله کردن برای فروش شپنا...بی برنامگی موج میزنه.عرضه اولیه اپال هم که دیگه کار رو خرابتر کرد

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان من مدتی هست سهم ها رو فروختم و کاری به کار بورس ندارم اون هم با من کاری نداره.
اما دیدم عرضه اولیه اپال اومده. وسوسه شدم بخرمش.

یک سوال: آیا این استراتژی می تونه استراتژی خوبی باشه که فقط عرضه اولیه های خوب رو بخریم برای سه چهار سال یا حتی پنج شش سال بعد؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سعید اسلامی بیدگلی عضو شورای عالی بورس :
نشست بررسی مشکلات فعالیت بازارگردانی برگزار شد فعالان این حوزه حرف‌های بسیاری داشتند. به نظر می‌رسد دستورالعمل بازارگردانی نیاز به بازنگری دارد. نتیجه نشست را به‌اطلاع فعالان بازار سرمایه، سازمان بورس و بورس‌ها خواهیم رسانید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فقط عرضه اولیه های خوب رو بخریم برای سه چهار سال یا حتی پنج شش سال بعد؟
جایی داریم زندگی میکنیم که یک دقیقه بعد رو نمیشه پیش بینی کرد , میخوای 4 سال بعد رو پیش بینی کنی ؟
عرضه اولیه ها رو بگیر , به سقف سود رسید رد کن بره , یه عرضه اولیه دیگه و این بازی رو همینطور ادامه بده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
الان داشتم یه Voice گوش میکردم خیلی جالب توضیح داده بود به نظر ایشون چون حقوقی اواخر بازار امروز تا خرخره خریده فردا احتمالا مثبت ـــه ! مگر اینکه برنامه دیگه ای داشته باشن !

ODIIISE

Registered User
لایک‌ها
46
سلام. اینطور ک شنیدم احتمالش هست اپال هم مثل وسپهر ب حد نصاب نرسه و با قیمت کمتر و تعداد بیشتر بشه خرید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
الان داشتم یه Voice گوش میکردم خیلی جالب توضیح داده بود به نظر ایشون چون حقوقی اواخر بازار امروز تا خرخره خریده فردا احتمالا مثبت ـــه ! مگر اینکه برنامه دیگه ای داشته باشن !
سلام
خرید از روی دست حقوقی برای فردا کار ساده ای نیست
به فرض این نوع تحلیل باید فردا ابتدا گروه فلزات اساسی ، پتروشیمی و بعد خودرو و قطعات مثبت بشن

تا فردا صبر میکنیم :)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
جهت تنوع...
تو یک گروه فعالیت دارم یکی از اعضا ازم سوالی پرسیده..من که جوابی نداشتم..دوستان اگر جوابی دارن راهنمایی کنند که پاسخشون رو بدم..
پ ن:همین انتظارات نامعقول و آموزش ندیدن افراد باعث حال و روز این روزای بازار بورس شده
d4558667756f89008083eba441a41538.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جهت تنوع...
تو یک گروه فعالیت دارم یکی از اعضا ازم سوالی پرسیده..من که جوابی نداشتم..دوستان اگر جوابی دارن راهنمایی کنند که پاسخشون رو بدم..
پ ن:همین انتظارات نامعقول و آموزش ندیدن افراد باعث حال و روز این روزای بازار بورس شده
d4558667756f89008083eba441a41538.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
خب جواب بنده خدارو میدادی
میگفتی اگه شما خبر داری بگو منم بخدا 2 تا از این سهمها میخوام

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام. اینطور ک شنیدم احتمالش هست اپال هم مثل وسپهر ب حد نصاب نرسه و با قیمت کمتر و تعداد بیشتر بشه خرید.
سهم زیانده، پی بر ای بالا.
برای سرگرمی کف قیمت سفارش میذارم. داد داد، ندادم گور پدرش. :p

بالا