چند روزه فروختنبازار ریخت
دیدی خیر بودمتاسفانه الان یه اشتباه بچگانه کردم و سهممو میخاستم تو منفی میانگین کنم و دوباره بخرم بجاش هر چی سهم ازش داشتم اشتباهی زدم فروختم و خیلی ضد حال بدی بود واقعا شنبه ای که بخاد این مدلی شروع شه دیگه فاتحه ی این هفته رو باید خوند لعنت به شانس !
درودبازار میره بالا میاد پایین میره بالا میاد پایین :دی بازار منشوری شده :دی
درود
این بالا و پایین رفتن بازار به طور متناوب ریشه در فرهنگمان دارد و نمونه بارزش هم همان "نمی دونی تا کجا میره" ست پس با این یکی هم بهترست که خو بگیریم و تا می توانیم و آسیبی نمی رساند سهامداری کنیم.![]()
جایی داریم زندگی میکنیم که یک دقیقه بعد رو نمیشه پیش بینی کرد , میخوای 4 سال بعد رو پیش بینی کنی ؟فقط عرضه اولیه های خوب رو بخریم برای سه چهار سال یا حتی پنج شش سال بعد؟
سلامالان داشتم یه Voice گوش میکردم خیلی جالب توضیح داده بود به نظر ایشون چون حقوقی اواخر بازار امروز تا خرخره خریده فردا احتمالا مثبت ـــه ! مگر اینکه برنامه دیگه ای داشته باشن !
خب جواب بنده خدارو میدادیجهت تنوع...
تو یک گروه فعالیت دارم یکی از اعضا ازم سوالی پرسیده..من که جوابی نداشتم..دوستان اگر جوابی دارن راهنمایی کنند که پاسخشون رو بدم..
پ ن:همین انتظارات نامعقول و آموزش ندیدن افراد باعث حال و روز این روزای بازار بورس شده![]()
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
گفتم با دوستان مشورت کنم بعد جواب بدمخب جواب بنده خدارو میدادی
میگفتی اگه شما خبر داری بگو منم بخدا 2 تا از این سهمها میخوام
سهم زیانده، پی بر ای بالا.سلام. اینطور ک شنیدم احتمالش هست اپال هم مثل وسپهر ب حد نصاب نرسه و با قیمت کمتر و تعداد بیشتر بشه خرید.
دقیقا.سهم زیانده، پی بر ای بالا.
برای سرگرمی کف قیمت سفارش میذارم. داد داد، ندادم گور پدرش.![]()