• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یکی چشم ــــش زد :دی
خب فقط معاملات امروز باطل میشه ولی قیمت بالای 40 هزارتومنش که پایین نمیاد ,
با فرضیه اینکه سیمان یه محصول مهم و اساسی در ساختمان سازی هست این نماد رو از 13 تومن در نظر داشتم ولی چون بازار تخیلی بود نخریدم
وقتی رسید به 30 تومن یه توقف داشت و بعد از بازگشایی رو 28500 خرید زدم , 20% سود گرفتم و خارج شدم
حالا اگه خارج نمیشدم منفی میشد
gigglesmile.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خب فقط معاملات امروز باطل میشه ولی قیمت بالای 40 هزارتومنش که پایین نمیاد
gigglesmile.gif

آسیاب به نوبت :دی اونی که چشم زده کارش رو بلده :دی از این به بعد باید از اینا (khorafeh.jpg) بزاریم بالا سر سهم :دی

پ.ن 1 : گفتم جو تاپیک رو یکم فان ـــش کنیم وگرنه به این چشم و گوش و اینا اعتقاد ندارم :دی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
آسیاب به نوبت :دی اونی که چشم زده کارش رو بلده :دی از این به بعد باید از اینا (مشاهده پیوست 1217844) بزاریم بالا سر سهم :دی

پ.ن 1 : گفتم جو تاپیک رو یکم فان ـــش کنیم وگرنه به این چشم و گوش و اینا اعتقاد ندارم :دی
من که دیگه غیر از عرضه اولیه چیزی نمیخرم , یه فارس دارم که 30% ضرره و بعید میدونم جبران بشه , یه تست میکنم ببینم میتونم میانگین کم کنم
نشد با همین 30% ضرر رد میکنم بره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نظر ایشون در مورد خگستر :
سلطان خگستر.JPG
که در حقیقت از اون موقع که خگستر رو طلای بورس و سلطان معرفی کرده و به فروشنده ها نفهم و بدون عقل سهم شناسی گفته ، این سهم وارد زیان 75% ای شده یعنی خگستر یک چهارم شده :D
سلطان خگستر دو.JPG

بعد همینا با تخم مرغ آب پز به سازمان بورس حمله میکنن و توی شبکه های مجازی غر میزنن و اینو اون رو دزد خطاب میکنن و در نهایت هم در مورد افزایش سرمایه آریا این نظرِ گوهر بار رو میدن :rolleyes: :
2.JPG
1.JPG

یعنی اگه کسی توی رهاورد دنباله روی این شخص میبود ، عملا به خاک سیاه نشسته :p

نتیجه : هیچوقت به حرف هیچکسی گوش نکنید ، کارِ خودتون رو انجام بدید و هیچ وقت هم به کسی پیشنهاد خرید و فروش ندید که تحلیل تکنیکال با عدم قطعیت همراهه و بر اساسه احتمالاته ( البته خگستر که روی قله بود و دیگه احتمالات یه جورایی قطعیته ! ) ، اگه درست از آب در نیاد ، گردن شماست ...
حتی اگه 99% مطمئن هستید به کسی معرفی نکنید ، چون طرف ممکنه با کل زندگیش معامله بکنه و کلا هم از چیزی سر در نیاره و بدترین زمان از سهم با زیان یا سر به سر خارج بشه ...
هر جایی تحلیلی میکنید و اسم سهمی رو میارید حتما حتما حتما از کلمه " توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست " استفاده بکنید و " هیچوقت هم اهداف صعودی برای سهم مشخص نکنید " ، مهم اینه سهم به قیمت خریداری بشه ، رشدش دیگه دست شما نیست ! باید خوب بخری ، همین

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازارگردان ذوب از چهارشنبه 24 دی شروع به کار میکنه .
1610372874032.png

شرکت مرغ اجداد زربال (سهامی عام) درج شد

پ.ن : شرکت مرغ اجداد هم اومد بورس
283.gif
:دی

بعد همینا با تخم مرغ آب پز به سازمان بورس حمله میکنن و توی شبکه های مجازی غر میزنن

فکر میکردم تخم مرغ خام زدن :دی خاک عالم :دی حیف ـــشون نیومده ؟ :دی تو اون وضعیت میدونی چی میچسبید ؟ یدونه گوجه فرنگی + مقداری کاهو + 3 دانه خیارشور + نمک فلفل به میزان لازم + سس سفید + نان باگت + سهامدار گرسنه :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
توقف نماد (سصفها1) به علت بررسی بیشتر معاملات
به اطلاع فعالین محترم بازار می رساند؛ طبق اطلاعیه منتشره در تارنمای کدال به نشانی codal.ir با توجه به وجود ظن؛ دستکاری بازار / استفاده از اطلاعات نهانی در معاملات شرکت سیمان‌اصفهان‌ ، نماد (سصفها1) جهت بررسی بیشتر معاملات حداکثر تا تاریخ 1399/10/29 متوقف شد

پ.ن : هر کی چشم ـــش زده زخمی ـــش کرده :دی

یکی چشم ــــش زد :دی
آسیاب به نوبت :دی اونی که چشم زده کارش رو بلده :دی از این به بعد باید از اینا (مشاهده پیوست 1217844) بزاریم بالا سر سهم :دی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
به حجم صف های فروش دقت بکنید :rolleyes:
مثلا کل صف فروش پارسان در این لحظه فقط 200 میلیون تومنه :D
جالب تر صفهی چند باره هستش یکی از سهم های خودم 3 بار صف فروش شد 50 میلیون حجم خورد الان بازم صف 1 میلیونی براش درست کردن
ما هم مثلا نمیدونیم قضیه چیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
جالب تر صفهی چند باره هستش یکی از سهم های خودم 3 بار صف فروش شد 50 میلیون حجم خورد الان بازم صف 1 میلیونی براش درست کردن
ما هم مثلا نمیدونیم قضیه چیه
معمولا اردرهای مشکوک بعد از یک افت زیاد ( ریسک کم ) ، نشونه خوبیه و نباید از اونا ترسید به خصوص اگه سهم ذاتا خوب باشه
این مدل اتفاقات روی قله ها ترسناک میشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یکی از شعار های کاندیدهای ریاست جمهوری بالا کشیدن شاخص خواهد بود قطعا. البته نوع بالا کشیدن هم نوع اول با دعوت مردمی که هیچ اطلاعاتی نداشتن رقم خورد و به جای اینکه بگن با اطلاعات وارد شدید گفتن فقط وارد شید بقیش مهم نیست. به امید خدا نوع دوم بالا کشیدن هم با رای های مردم تو صندق های رای به کاندیدای شاخص پرور رقم خواهد خورد.

* وی در یک خانواده بورسی چشم به جهان گشود.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نماد : سپ
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

الان وقتی اردر خرید سنگین وجود داره اونم روی کف قیمتی ، و اردرهای فروش سنگین نیست ، مشکلِ کار کجاست ؟
جز اینه که اون فروشنده های خرد ، نمیدونن چیکار میکنن ؟ :D
اولین اردر 3 میلیون !
دومین اردر 500 هزار !
سومین اردر 6 میلیون
چهارمین اردر 8 میلیون
و پنجمین اردر 9 میلیون
سر جمع کل سفارشات فروش به 30 میلیون تومن هم نمیرسه !!!!! یعنی همون دومین اردر خرید که 16.5 هزار برگه سهمه ، تمام این اردرهای فروش رو جواب میده
قدرت فروشنده هم زیاد نیست و یه جورایی سهم متعادله ! دیگه دردِ فروشنده چیه ؟
جایی که باید میفروختن ، نفروختن یا حتی خریدن ولی جایی که باید میخریدم این مدلی میفروشن:p
سپ.JPG

اونم همچین جایی که سهم حداکثر 17% میتونه پایینتر بره ! با این نکته که همین الانش هم روی محدوده خوبیه هم قدرت فروش برتری نداره :

اونم اینجا.JPG

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان یه سوال در مورد میانگین کم کردن

من فارس رو 34% ضرر بودم , امروز هزار سهم برای میانگین کم کردن خرید زدم , الان شدم 28% ضرر
قیمت سر به سر هم از 1500 و خورده اومد پایین روی 1400 خورده ای

حالا سوال اینجاست

فرض کنیم که اگر فردا فارس مثبت بود و من هزار سهمی که خریده بودم رو بفروشم.
اون قیمت سر به سر من همون 1400 خورده ای میمونه یا تغییر میکنه و بر میگرده روی 1500 قبلی ؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
الان همه بازار منفی ، غیر از چندتا و شاخص ۴۰ هزار واحد ریخته ، اما بنظر من این آخرین اصلاح شاخص در این نقطه هست به احتمال زیاد از فردا شاخص به سمت ۱.۵ حرکت می کنه .
خرید خزر ، واتوس و شستا امروز انجام گرفت

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بازار همیشه فرصتهایی برای سرمایه گذاری ایجاد میکنه . بنظرم این روزها باز هم فرصت خوبی برای سرمایه گذاران فراهم شده . کسانیکه تحلیل دارند و سهام ارزشمند رو قبلا بررسی کردند الان میتونن تو قیمتهای خوب و در حجمی که میخوان خرید کنند .
بنظرم اگر میانگین دلار حدود 25 تومن بمونه بازار مشکلی نخواهد داشت و این روز ها میشه سهام خوب و ارزشمند رو در قیمتهای خوب پیدا کرد .
نظر شخصی است و توصیه به خرید و فروش نیست .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان یه سوال در مورد میانگین کم کردن

من فارس رو 34% ضرر بودم , امروز هزار سهم برای میانگین کم کردن خرید زدم , الان شدم 28% ضرر
قیمت سر به سر هم از 1500 و خورده اومد پایین روی 1400 خورده ای

حالا سوال اینجاست

فرض کنیم که اگر فردا فارس مثبت بود و من هزار سهمی که خریده بودم رو بفروشم.
اون قیمت سر به سر من همون 1400 خورده ای میمونه یا تغییر میکنه و بر میگرده روی 1500 قبلی ؟
در نرم افزار روی همون 1400 میمونه، ولی اون هزار سهمی هم که فردا در مثبت پنج میفروشی در نرم افزار شما روی 28-5=23 % ضرر فروختی نه 5 درصد مثبت

بالا