قیمتو تولید کننده و صاحب اون اثر یا پکیج تعیین میکنه و خریدار با توجه به بودجه و تحقیقاتی که میکنه تصمیم میگیره که خریداری کنه یا خیر، قرار نیست که بخاطر هزینه زیادش بهش فحش و ناسزا بگیم و متهم به کلاهبرداری و پستی کنیم
به نظرم همین که تونسته خودشو محبوب کنه و به یه درآمد خوبی برسه و به قول شما دارن براش سرو دست میشکنن و ازش راضی هستن پس داره کارشو درست انجام میده
اتفاقا هرچی بیشتر ازین جور پکیج ها بیشتر شن بهتره چون انحصار رو از بین میبره و رقابت شدیدتر و کیفیت بهتر میشه
اونی که برای یه انتخاب رشته بین 50 تا 100 میلیون پول میگیره که تکلیفش مشخصه جامعه ی هدفش هم مشخصن،کسی که رتبه یه رقمی و دو رقمی و سه رقمی و چهار رقمی اورده نمیره پیش همچین آدمایی،اونقدری عاقل بوده که تونسته رتبه ی خوب بیاره و انتخاب رشته هم خودش انجام میده.کسایی میرن که رتبه هفت هشت رقمی اوردن،اهل درس خوندن هم نیستن که اگر بودن همین مبلغ و کمتر از این رو خرج کلاس و کتاب میکردن نتیجه میگرفتن.محبوبیت مقبولیت نمیاره.
از بین رفتن انحصار و رقابت هم خوبه منتها بین آموزش های با کیفیت،اینکه بیان اموزش های رایگان این و اون رو جمع کنن بذارن تو کانال و وبلاگشون برای فروش یا یه سری مهملات مثل ثروتمند شدن در شش ماه و برنامه نویس شدن بدون ریاضی و انگلیسی در یکماه و آموزش انگلیسی در خواب و ... رو با قیمت بالا بدن دست مردم اسمش کلاهبرداری و سو استفاده اس.
متاسفانه تو ایران قانونی وجود نداره که الزام کنه کسی که میخواد آموزش های فنی و تخصصی غیر رایگان بده باید هویت و صلاحیت خودش رو تایید بکنه.هرچند سایت هایی مثل مکتبخونه و سون لرن و ... دست و پا شکسته کارایی کردن ولی کافی نیست.
من خودم هم استاد دانشگاه هستم هم مدرس،حالا دانشگاه که بحثش جداست اما برای آموزش خصوصی تو آلمان سه تا مجوز بهم دادن و تعهد ازم گرفتن که هر دو سال باید تمدید بشن.کسی که آموزش های منو میخره یا تو کلاس های خصوصی من شرکت میکنه دقیقا میدونه که بنده کامران مسائلی هستم از ایران دارای لیسانس از دانشگاه فلان و فوق لیسانس از دانشگلاه فلان و دکترا از دانشگاه بمان و کیفیت آموزشیمم در چه سطحه.هرکس هم محصول من رو خرید یا تو کلاس من شرکت کرد میتونه بره آزمون بده سرتیفکیتشو بگیره(تو ایران هم مجموعه توسینسو کار مشابهی انجام داده ولی نه به اون دقت وحساسیت.یه دوره آموزشی میخری و بعد برات مدرک صادر میکنن).
اجازه ی یکسری کارا رو هم ندارم،مثلا ویدیوی کلاسهای دانشگاه رو نمیتونم بذارم برای فروش.اگر قراره منتشر بشن حتما باید رایگان باشن.اگر دوره ی خصوصی در حال اجرا دارم،ویدیو و فایلهای دوره یا دوره های قبل رو نمیتونم بذارم برای فروش،باید رایگان باشن.
اینا بقول شما باعث رقابت شدیدتر و کیفیت بهتر میشه و مانع چرت و پرت فروختن آدمهای بی نام و نشون میشه