• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض و ارتقا رم و سوالات

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
درود.

از بابت رم مصرفی سیستمم ، جدیدا که سیستم آپگرید کرده ام ، دو تا ۸ گیگ دوال ddr4 2666 خریدم ، ولی چون خیلی وقتها vm ware همراه با ویندوز اصلی ، کار میکنه ، ۷۰-۸۰ درصد ش اشغال میشه و گاها از تنظیمات ماشین مجازی مقدار رمش رو اندکی پایین میارم.
الان حس میکنم ،بهتر بود قید دوال رو میزدم و در کنار ۸ گیگ، یکی هم ۱۶ گیک میخریدم و میشد جمعا ۲۴ تک‌ کاناله . (علت بخاطر پایین تر آمدن هزینع که دو تا ۱۶ نمیتونم.)

الغرض سوالاتم
۱) اینه که یکی از ۸ هامو بفروشم و ۱۶ بگیرم؟۲۶۶۶ - ۸ من چند فروش می‌ره و ۲۶۶۶-۱۶ چنده حدوداً البته میدونم تایمینگش با اون یکی ۸‌ باید بخونه و ...
۲) ضمناً هر دو ،GIGABYTE DDR4 2666 با تایمینگ CL16 هستن ، آیا همین برند و مدل ، ۱۶ گیگ هم داره که لنگه به لنگه نشن؟

ممنونم.

Kratosaa

Registered User
لایک‌ها
68

Kratosaa

Registered User
لایک‌ها
68
اگه دو کاناله رم هارو نصب کنید که عالی میشه
میشه میکس کرد ۱۶گیگ و ۸ گیگ رو
من خودم تست کردم که دوتا ۱۶ گیگ رو با دوتا ۸ گیگ میکس کردم (به شرطی که یک تایمینگ باشن) که ۴۸ گیگ شد
یا دوتا رم بزارید یا ۴تا رم، هیچ وقت ۳تا رم نزارید که سینگل چنل میشه و فریم تو بازی‌ها میاد پایین

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
این ۸ گیگه که خودم دارم. ۲ تا ۸ دوکاناله دارم.
یک ماژول ۱۶ گیگ از برند گیگابایت ۲۶۶۶ میخام که نمیدونم این برند اینو اصلا داره یا نه و جستجو میکنم فقط ۸ هست تو فروشگاهها که باعث شد سوال بپرسم از موجودیت ۱۶.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
یک تایمینگ باشن
آره خب اینو بالا خودمم گفتم و مطلعم. اما غیر از مورد کلی اصطلاحی CL16 مابقی حزییات هم باید یکسان باشه یا همین کافیه؟
دوتا رم بزارید یا ۴تا
برامن فقط دو ماژول رم داره بردم. و اونم که دو تا ۸ گیگابایت ۲۶۶۶ هست که فکر میکردم برای دوال بودن، علاوه بر تایمینگ ، ظرفیت ها هم باید دقیقا یکی باشن و اینو نمیدونستم ، وگرنه از اول ۸ و ۱۶ میگرفتم که حالا با فروش و خرید دوباره ، ضرر نکنم.

Kratosaa

Registered User
لایک‌ها
68
این ۸ گیگه که خودم دارم. ۲ تا ۸ دوکاناله دارم.
یک ماژول ۱۶ گیگ از برند گیگابایت ۲۶۶۶ میخام که نمیدونم این برند اینو اصلا داره یا نه و جستجو میکنم فقط ۸ هست تو فروشگاهها که باعث شد سوال بپرسم از موجودیت ۱۶.
منم گشتم ظاهرا نیست
من دوتا رم ۱۶ کورسیر رو با دوتا رم ۸ تیم گروپ نصب کردم هر ۴تا رم یک تایمینگ داشتن و XMP فعال شد
به نظرم ی ۱۶ گیگ مدل دیگه بخرید ولی باید یک تایمینگ داشته باشن

Kratosaa

Registered User
لایک‌ها
68
آره خب اینو بالا خودمم گفتم و مطلعم. اما غیر از مورد کلی اصطلاحی CL16 مابقی حزییات هم باید یکسان باشه یا همین کافیه؟
برامن فقط دو ماژول رم داره بردم. و اونم که دو تا ۸ گیگابایت ۲۶۶۶ هست که فکر میکردم برای دوال بودن، علاوه بر تایمینگ ، ظرفیت ها هم باید دقیقا یکی باشن و اینو نمیدونستم ، وگرنه از اول ۸ و ۱۶ میگرفتم که حالا با فروش و خرید دوباره ، ضرر نکنم.
۴ رقم اول تایمینگ رمها باید یکسان باشن
مثلا 16-18-18-38
باید تو بایوس چک کنید رم ۸ گیگ ۴رقم اول تایمینگش چقدره، طبق اون رم ۱۶ رو خرید کنید تا بعدا به مشکل برنخورید

Kratosaa

Registered User
لایک‌ها
68
خود من هم دوتا ۸ داشتم که الان دیدم برا گیم کافی نیس و مجبور شدم دوتا ۱۶ بخرم و شانسی هر ۴تا رم رو تست کردم که دیدم با فعال کردن xmp همه رمها رو ی تایمینگ ست شدن و ۴۸ گیگ شدن
و تست کردم که دیدم کارایی خیلی زیاد شد
و بعد دیدم ۴۸ گیگ دیگه خیلی زیادیه😅 و دوتا ۸ رو دراوردم و رو ۳۲گیگ موندم

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
اگه هردو رم xmp داشته باشن فقط باید فعالش کنید
دو تا ۸ فعلی دارن و تو بایوس امکانش هست و فعال کردم اون بند رو. و همین الانم رم‌ ها سریع هستند فقط ظرفیت بیشتر ، بهتر بود.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
۴ رقم اول تایمینگ رمها باید یکسان باشن
مثلا 16-18-18-38
باید تو بایوس چک کنید رم ۸ گیگ ۴رقم اول تایمینگش چقدره، طبق اون رم ۱۶ رو خرید کنید تا بعدا به مشکل برنخورید
آره دیدم تو مشخصات در بایوس ، قبلا هم تو سیستم قدیمی ، یه ۸ و یه ۴ باخصوصیات دقیقا یکسان ، تحربه شو دارم

Kratosaa

Registered User
لایک‌ها
68
بالا