• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجاره دادن یک مغازه برای چندین سال

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
با عرض سلام و خسته نباشید
ما یک مغازه را 7 سال است که به مستاجر داده ایم و مستاجر اصرار دارد بازهم با او قرارداد ببندیم آیا اگر برای سالهای دیگر هم در کغازه بماند حق و حقوقی برای او ایجاد نمیشود؟یا اینکه میتواند مغازه را تخلیه نکند؟لازم به ذکر است مغازه یاد شده از سال 93 در اجاره ایشان است

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
ممکن که نه حتما ادعای حق سرقفلی میکنه

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
شما بعد از 7 سال باید مستاجر خودتون رو بشناسید اگر اهل اینجور بامبول بازیاست قیمت رو یجوری بگید که خودش تخلیه کنه اگه مستاجر خوبیه از دستش ندید

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,837
بیب بیب بیب
هشدار !

خطر ِ "حق ِ آب و گل داشتن" و "سرقفلی"

برادر ، کجا ملغی شده ؟ همین پارسال یه کاسب ِ پر رو رو با ترفند و بدبختی و بکش و پَس کِش از ملک تجاری بیرون کردن. هنوز در ایران زندگی میکنیماااا
یارو یهو میزنه به اون دنده و میگه خالی نمیکنم و کلی گربه میرقصونه تا خالی نکنه.حداقلش اینه که یه مدت رو نِرو میره

اگه طرف رو میشناسید که آدمه و انسانه ، که هیچ
اگر نه ، بلندش کنید تا قبل از اینکه به روتون بلند شه

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
شما برو دادگستری یا دفاتر حقوقی بگو من بعنوان مستاجر مثلا ده ساله تو فلان مغازه ساکنم ایا الان می تونم رو اون مغازه ادعای سرقفلی یا حق کسب یا هر چیز دیگه ای بکنم یا نه؟
بیب بیب بیب
هشدار !

خطر ِ "حق ِ آب و گل داشتن" و "سرقفلی"

برادر ، کجا ملغی شده ؟ همین پارسال یه کاسب ِ پر رو رو با ترفند و بدبختی و بکش و پَس کِش از ملک تجاری بیرون کردن. هنوز در ایران زندگی میکنیماااا
یارو یهو میزنه به اون دنده و میگه خالی نمیکنم و کلی گربه میرقصونه تا خالی نکنه.حداقلش اینه که یه مدت رو نِرو میره

اگه طرف رو میشناسید که آدمه و انسانه ، که هیچ
اگر نه ، بلندش کنید تا قبل از اینکه به روتون بلند شه

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,837
شما برو دادگستری یا دفاتر حقوقی بگو من بعنوان مستاجر مثلا ده ساله تو فلان مغازه ساکنم ایا الان می تونم رو اون مغازه ادعای سرقفلی یا حق کسب یا هر چیز دیگه ای بکنم یا نه؟
فکر کنم منظورمو درست متوجه نشدید
"ادعا" کردن یه صحبته ، "خالی نکردن" و پر رو بازی و غر غر زدن یه صحبت دیگه اس. بعد حالا بدو اینور و اونور دنبال تخلیه کردن و فشار اوردن به مستاجر
الافیش رو عرض میکنم : )

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
هیچ حقی برای ایشان ایجاد نمیشه حتی اگه صد سال بمونه
ادعای حق کسب و سرقفلی و پاخور کردن مغازه و.... مدتهاست که ملغی شده
هر سال هم باهاش قرارداد جدید نوشتیم توی قرار داد هم ذکر کردیم هیچگونه حق و اداعای در مورد سرقفلی و کسب پیشه این چیزا نداره
بعد از یه وکیل هم پرسیدم گفت مربوط به کسایی میشه که قبل از سال 76 قرارداد داشتن
حالا گفتم اینجا هم باز مشورت بگیرم

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
فکر کنم منظورمو درست متوجه نشدید
"ادعا" کردن یه صحبته ، "خالی نکردن" و پر رو بازی و غر غر زدن یه صحبت دیگه اس. بعد حالا بدو اینور و اونور دنبال تخلیه کردن و فشار اوردن به مستاجر
الافیش رو عرض میکنم : )
فکر کنم پست اول جناب استاتر رو دقیق نخوندی
20.gif

چون موضوع تاپیک دقیقا در مورد حق و حقوق هست نه عوضی بودن مستاجر

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
هر سال هم باهاش قرارداد جدید نوشتیم توی قرار داد هم ذکر کردیم هیچگونه حق و اداعای در مورد سرقفلی و کسب پیشه این چیزا نداره
بعد از یه وکیل هم پرسیدم گفت مربوط به کسایی میشه که قبل از سال 76 قرارداد داشتن
حالا گفتم اینجا هم باز مشورت بگیرم
بله همون طور که گفتم این چیزا دیگه موضوعیت قانونی نداره

حالا مستاجر عوضی باشه یا بخواد بامبول دربیاره یا ... ، بحث دیگریست

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بله همون طور که گفتم این چیزا دیگه موضوعیت قانونی نداره

حالا مستاجر عوضی باشه یا بخواد بامبول دربیاره یا ... ، بحث دیگریست
اونش رو دیگه نمیدونم ذاتش چجوریه والا همیشه کرایش رو سر موقع داده بدی هم ازش ندیدم این مدت
وضع مالیشم خوبه تقریبا
راستی سال اول یه چک سفید امضا هم بهمون داد که توی قرار داد هم ننوشتیم موضوع چک رو ایا اگه یه زمان بخواد تخلیه نکنه میشه از چک استفاده کرد برای تخلیه؟

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
اونش رو دیگه نمیدونم ذاتش چجوریه والا همیشه کرایش رو سر موقع داده بدی هم ازش ندیدم این مدت
وضع مالیشم خوبه تقریبا
راستی سال اول یه چک سفید امضا هم بهمون داد که توی قرار داد هم ننوشتیم موضوع چک رو ایا اگه یه زمان بخواد تخلیه نکنه میشه از چک استفاده کرد برای تخلیه؟
با چک مدت زیادی هست که سروکار ندارم ( از زمانی که شغل آزاد رو ول کردم) قوانین چک هم مرتب تغییر می کنه می ترسم یه چیزی بگم که الان دیگه اون چیز (قانون) عوض شده باشه شما گمراه بشید
بهتره از همون وکیل بپرسید که قطعا اطلاعاتش بروز هست

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
با عرض سلام و خسته نباشید
ما یک مغازه را 7 سال است که به مستاجر داده ایم و مستاجر اصرار دارد بازهم با او قرارداد ببندیم آیا اگر برای سالهای دیگر هم در کغازه بماند حق و حقوقی برای او ایجاد نمیشود؟یا اینکه میتواند مغازه را تخلیه نکند؟لازم به ذکر است مغازه یاد شده از سال 93 در اجاره ایشان است
بهتره بیرونش کنید و دفعات بعد که اجاره دادید بیشتر از یه سال به یه شخص اجاره ندید چون دردسر میشه.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
به جای اجاره باهاش شراکت کنید

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
بهتره بیرونش کنید و دفعات بعد که اجاره دادید بیشتر از یه سال به یه شخص اجاره ندید چون دردسر میشه.
اکثرا مغازه ها جایی که یکسال فقط بتونن بشینن رو اجاره نمیکنن بلاخره محل کسبشونه و اعتبارشون به اون مغازست

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
اکثرا مغازه ها جایی که یکسال فقط بتونن بشینن رو اجاره نمیکنن بلاخره محل کسبشونه و اعتبارشون به اون مغازست
به نظرتون بهش بگم اگه خواست بمونه قرداد سال جدید رو به اسم کسی دیگه بنویسه مثلا همسرش یا برادرش بعد خودشم یه تعهد بده که هیچگونه ادعای نداره

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
یارو عوضی باشه بخواد بلند نشه چه 50 سال اجاره کرده باشه چه 1روز کار خودشو میکنه..چیکارش دارید بدبخت رو بزارید کاسبیش رو بکنه

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
ممنون بیشتر توضیح میدین
اگر مغازه تو جای خوبیه بنظرم به جای اجاره دادن باهاش شراکت کنید مغازه از شما فروش و جنس از اون درصدی رو هم بین خودتون تقسیم کنید اینجوری نه شما دغدغه پاخوری ملک رو دارین نه اون دغدغه اجاره سودی هم که از شراکت گیرتون میاد بیشتر از اجاره میشه البته گفتم بستگی به مکان مغازه رفت و آمدش و جنسی که میده

بالا