• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

kharidzaferan.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشاهده پیوست 1281410

cpu هاست بالا 3 هسته و هر هسته 3.600 گیگاهرتز داره، توی سی پنل جایی هست بشه متوجه شد تعداد هسته ها رو ؟
تا میام یه عملیاتی اجرا کنتم زارتی میره رو ۳۰ درصد و بالاتر
سلام. داخل خود سی پنل نمیشه متوجه شد. باید از WHM چک کنید که آن هم فقط مدیر سرور دسترسی دارد. تا 30 درصد بره که مشکلی نداره لابد پردازش ها نیاز داره. در اصل از بخش Resource Usage در سی پنل چک کنید ببینید مصرف منابع چطوره؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان برای خرید سرور اختصاصی بدون ابیوز کجا رو پیشنهاد میکنید؟
6-8 هسته سی پی یو
24-32 گیگ رم
و دیسک NVMe حداقل 240 گیگ
@MOHAMMAD026_1
کپی رایت؟
من خودم دو ساله تو دیتاسنتر Serverius هلند سرویس دارم و مشکلی نبوده (از novinvps گرفتم. البته واسه من سرور مجازیه. اختصاصی هم شاید بدن)
البته همه سرویس دهنده ها و دیتاسنتر های هلند شامل عدم مشکل کپی رایت نمیشن. مثلا آروان از هلند سرور میده ولی به کپی رایت حساسه
سرور های ایران هم بعضی دیتاسنتر ها مشکل کپی رایت ندارن
واسه میزبانی سایت میخوای یا هاست دانلود؟ یه روش هم دارم برای کاهش هزینه ولی بدرد میزبانی سرور دانلود نمیخوره و برای سایت خوبه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
کپی رایت؟
من خودم دو ساله تو دیتاسنتر Serverius هلند سرویس دارم و مشکلی نبوده (از novinvps گرفتم. البته واسه من سرور مجازیه. اختصاصی هم شاید بدن)
البته همه سرویس دهنده ها و دیتاسنتر های هلند شامل عدم مشکل کپی رایت نمیشن. مثلا آروان از هلند سرور میده ولی به کپی رایت حساسه
سرور های ایران هم بعضی دیتاسنتر ها مشکل کپی رایت ندارن
واسه میزبانی سایت میخوای یا هاست دانلود؟ یه روش هم دارم برای کاهش هزینه ولی بدرد میزبانی سرور دانلود نمیخوره و برای سایت خوبه
سرور های مجازی ایران به چندتاشون تیکت زدم میگفتن مشکلی نداریم اما اگه ابیوز بیاد فایلاتونو حذف میکنیم
مشکل الان اینجاست که هلند خیلی گرونه نسبت به ایران
الان مجازی ایران ۱۰۰ گیگ با پورت ۱۰ گیگ نهایتا ۱۰۰ تومن ماهانه در بیاد، در صورتی که همین پلن با پورت ۱ گیگ سرور هلند ۴۰۰ در میاد
من خودم نیاز دارم که ماهانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ گیگ به فضای هارد اضاف کنم و سرور اختصاصی هم نمیصرفه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

با زیلینک بیشتر از یک لینک در بیو اینستاگرام داشته باشید.​

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این افزونه ایندکس گوگل را موفقیت آمیز نصب کردم. بازم فرقی نکرده سرعت ایندکس

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سرور های مجازی ایران به چندتاشون تیکت زدم میگفتن مشکلی نداریم اما اگه ابیوز بیاد فایلاتونو حذف میکنیم
مشکل الان اینجاست که هلند خیلی گرونه نسبت به ایران
الان مجازی ایران ۱۰۰ گیگ با پورت ۱۰ گیگ نهایتا ۱۰۰ تومن ماهانه در بیاد، در صورتی که همین پلن با پورت ۱ گیگ سرور هلند ۴۰۰ در میاد
من خودم نیاز دارم که ماهانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ گیگ به فضای هارد اضاف کنم و سرور اختصاصی هم نمیصرفه
واسه سرور دانلود بهترین مکان همین ایرانه. ارزونتر از ایران گیر نمیاد
تو ایران اکثر اوقات اصلا به ابیوز اهمیت نمیدن. شما این همه سایت فیلم و سریال رو ببین داخل ایران. هیچکدوم مشکلی از جهت کپی رایت ندارن
حالا تک توک هم ابیوز ممکنه بیاد و دیتاسنتر گیر بده و میزبان هم حذف کنه. ولی معمولا با تغییر اسم فایل دوباره میشه قرار داد

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مثه عشق واقعی باید خودش اتفاق بیوفته انگار :p
من اوایل فکر میکردم مشکل از افزونه ها هست، از یاست گرفته تا رنک مث و AIN رو امتحان کردم و حتی نشانه گذری ها هم اوکی می‌کردم و ایرادات و ارورها و اخطارهای گوگلو اوکی میکردم، هاست پرسرعت گرفتم و افزونه کش نصب کردم و gtmerix رو A کردم
هیچکدوم اثر نداشت
فکر کنم دیگه مثه قبل نیست و قدمت سایتو بیشتر در نظر مگیره
گاهی اوقات یهویی ظرف چند دقیقه ای valid میشه و تو نتایج میاد، گاهی اوقاتم مطالبو اصلا فچ نمیکنه و تو قسمت exclude نشون میده تا یه مدت

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
واسه سرور دانلود بهترین مکان همین ایرانه. ارزونتر از ایران گیر نمیاد
تو ایران اکثر اوقات اصلا به ابیوز اهمیت نمیدن. شما این همه سایت فیلم و سریال رو ببین داخل ایران. هیچکدوم مشکلی از جهت کپی رایت ندارن
حالا تک توک هم ابیوز ممکنه بیاد و دیتاسنتر گیر بده و میزبان هم حذف کنه. ولی معمولا با تغییر اسم فایل دوباره میشه قرار داد
خیلی هاشون میترسن یا حوصله دردسر ندارن تا میپرسم که آیا ابیوز بیاد پاک میکنید یا نه، یهو مکث میکنن و سوال پیچت میکنن
باید حتما بهشون گفت که در صورت ابیوز باید بهمون مهلت یا بکاپ بدید وگرنه یه روز بیدار میشی میبینیی همه فایلاتو بی خبر حذف کردن.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

بعد از ایجاد مشکل ایندکس شدن سایت ها، درآمد گوگل بیشتر شد! دلیلش هم گوگل ادز بیشتر هست. پس فهمیدی چی شد؟ گوگل درآمد خودش رو بیشتر کرد با این کار.

درآمد سالانه آلفابت برای اولین بار از ۲۰۰ میلیارد دلار فراتر رفت

🔹آلفابت به عنوان شرکت مادر گوگل از لحاظ درآمد سالیانه در سال ۲۰۲۱ با یک رشد ۴۱ درصدی نسبت به سال قبل رکوردشکنی کرد و به درآمد ۲۵۷ میلیارد دلار دست یافت. این شرکت در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۱ هم عملکرد خوبی داشت و با رشد سالانه ۳۲ درصدی، به ۷۵.۳ میلیارد دلار درآمد دست پیدا کرد.

ezgif-2-fb0b8cf4e2.gif

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

ezgif-1-095fddf6ae.gif

من اوایل فکر میکردم مشکل از افزونه ها هست، از یاست گرفته تا رنک مث و AIN رو امتحان کردم و حتی نشانه گذری ها هم اوکی می‌کردم و ایرادات و ارورها و اخطارهای گوگلو اوکی میکردم، هاست پرسرعت گرفتم و افزونه کش نصب کردم و gtmerix رو A کردم
هیچکدوم اثر نداشت
فکر کنم دیگه مثه قبل نیست و قدمت سایتو بیشتر در نظر مگیره
گاهی اوقات یهویی ظرف چند دقیقه ای valid میشه و تو نتایج میاد، گاهی اوقاتم مطالبو اصلا فچ نمیکنه و تو قسمت exclude نشون میده تا یه مدت

من در حال رقابت هستم باید خیلی سریع ایندکس بشه
منظورم زیر نیم ساعت هستش
وگرنه توی 10 ساعت ایندکس میشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
لینک رو تو شبکه های اجتماعی و یوتیوب بزار شنیدم سریعتر ایندکس میشه
قبل از اینکه این مشکلات ایندکس شروع بشه آره
ولی الان نه، تاثیر خاصی ندارن
یادمه لینک یه وبلاگ رو میزارشتم توی شبکه های اجتماعی چند دقیقه بعدش ایندکس میشد!!!
بعدا همون کار رو تکرار کردم هییییچ تاثیری نداشت یک ماه گذشته وبلاگ ایندکس نشده
هدف اصلی گوگل بنظر من افزایش درآمد گوگل ادز بود و کم کردن شرر اسپمر ها. یعنی اسپمر هر کار کنه ایندکس نشه
ezgif-3-2434fd9cf6ea-gif.1280934

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
قبل از اینکه این مشکلات ایندکس شروع بشه آره
ولی الان نه، تاثیر خاصی ندارن
یادمه لینک یه وبلاگ رو میزارشتم توی شبکه های اجتماعی چند دقیقه بعدش ایندکس میشد!!!
بعدا همون کار رو تکرار کردم هییییچ تاثیری نداشت یک ماه گذشته وبلاگ ایندکس نشده
هدف اصلی گوگل بنظر من افزایش درآمد گوگل ادز بود و کم کردن شرر اسپمر ها. یعنی اسپمر هر کار کنه ایندکس نشه
ezgif-3-2434fd9cf6ea-gif.1280934
اسپمرهای زیاد هستند که سرعت ایندکسشون زیر 1 دقیقه س...
بیشترین تاثیر 1 : محتوای جدید و الگوی درست مطلب زدن هست. 2 : زیرساخت های خوب (هاست/سرور) برای فراهم کردن زندگی ربات ها در سایت هست

این دوتا الگوی خوبیه ... ممکنه 2هفتهه پست بزنید و بشینید تا ایندکس شه اما اگر شرایطتتون مساعد باشه بزودی سیل ورودی هارو از گوگل تو سایت میشه دید.
عکسی که میزارم رو ببینید ، این عکس قبل و بعد از انتقال سایت به هاست خوب هست. (Average response time (ms))
ایندکس از 8ساعت به 2 ساعت تغییر پیدا کرده !
(4روز دیرترنشون میده سرچکنسول ولی از طریق site:... میشه این تغییر رو دید و البت که در عکسم گواه هست)
screenshoteasy.png

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بالا