• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا یک سوال :
به نظر شما Yoma ها دقیقا چی هستن و از کجا اومدن ؟
سوال خوبيه! اصلاً اولين يوما از کجا سر و کله اش پيدا شده؟ بعد سران organization کيان؟
4_12_12.gif

يه سوال ديگه چند فصل از مانگا در اومده؟ :eek:

تیریپ اینلاو با ایزلی..
:D:D:D

=============================

خوب حالا نوبت هم باشه نوبت darker than black هست. :D حالا بريم سر اين بحث کنيم:

بچه هايی که ديدن:

خوب من اصلاً با کل قضيه مشگل دارم:wacko::

- اين gate از کجا پيداش شده؟ چرا؟ چه جوری؟ چه خاصيتی داره؟ ميشه از بين بردش يا نه؟
- اين contractor ها با کی قرارداد بستن؟ طرف قرارداد کيه؟ نوع قدرت هر کسی چه جوری تعيين ميشه؟
- اصلاً چه جوری اين افراد خاص contractor شدن؟ شرايط لازم براش چيه؟
- hei برای کی کار ميکنه؟ برای government يا برای يه organization؟ من که آخر نفهميدم!!! بعضی وقتا ميگن اين بعضی وقتا ميگن اون!
- چرا contarctor ها قلب ندارن؟

فعلاً همينا :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب پست 5000 :D:

Hikaru No Go

hi.JPG

يکی از قشنگ ترين کارتون هايی که من تا به حال ديدم! يکی از کارتون هايی که وسطش بد جوری اشک منو در آورد!
36_1_44.gif
و من همين طور تا آخر کارتون منتظر بودم که شايد اين اتفاق عوض شه! ولی خوب داقش به دلم موند و هميشه يه حس ناراحت کننده از اتفاقی که افتاد، وقتی بهش فکر ميکنم به من دست ميده!:( چه اتفاقی؟ خودتون بايد ببينين :D

خوب همون طور که از اسم کارتون معلوم هست اين کارتون به بازی GO مربوط ميشه و کل داستان حول اين بازی ميچرخه. نميدونين GO چی هست؟ اصلاً نگران نباشين;) در طی اين کارتون کامل ياد ميگيرين! گو از يه صفحه بازی و مهره های سفيد و سياه درست شده مثل تخته يا شطرنج خودمون و خيلی قوانين ساده اي هم داره! نبايد بزارين که مهره های شما توسط مهره های حريف محاصره بشه! ولی بازی وقتی جلو ميره بسيار پيچيده و سخت ميشه! اين يه بازی فکری هست و از شطرنج هم بيشتر مغز تون رو به کار ميگيره! بعد از گزاشتن مهره ها رو يه صفحه مهره ها ديگه حرکت نميکنن و شماا همينطور مهره های جديد رو ی صفحه يا board بازی اضافه ميکنين ولی اصل قضيه سر اينه که کجا اين مهره ها رو بزارين!:cool:

آ ... به هيچ وجه فکر نکنين که چون قراره تو اين کارتون همش بازی کنن کارتون خسته کننده ميشه! بسيار مهيج هست و زيبا.:rolleyes: برای اينکه گارانتيش کنم يه نگاه به rating ش بندازين:

Seen in part or in whole by 1788 users, rank: #159
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.2841 (Very good+.28), std. dev.: 1.7631, rank: #222
Weighted mean: 8.2151 (Very good+.21), rank: #211
Bayesian estimate: 8.19864 (Very good+.19), rank: #111
و اما داستان کارتون:

هيکارو پسر بچه 12 ساله اي هست که يه روز از روی کنجکازی به زيرزيمين خونه پدر بزرگش ميره :

و چشمش به يه صفحه بازی go ميافته و وقتی ميخواد برش داره يه روح ميبينه! (نه داستان ترسناک نيست ;) )

البته بگزريم که قش ميکنه ولی بعد از اينکه به هوش ميآد باز هم اين روح رو کنار خودش ميبينه! ولی روح شروع ميکنه به حرف زدن و هيکارو ميفهمه که اين روح بی آزری هست! روح که اسمش sai سای هست شروع ميکنه به تعريف کردن داستن زندگيش.

سای تعريف ميکنه که هزاران سال پيش معلم go ی امپراطور بوده ولی در طی بازی با يه هريف ديگه اونو متهم به تقلب کردن ميکنن و از دربار اخراجش ميکنن و سای که ديگه انگيزه اي برای زندگی بدون داشتن بازی go نداشته خود کشی ميکنه و خودشو تو يه رودخونه غرق ميکنه ولی چون هنوز در تب بازی نهايی که بهترين بازی ممکن بود به اسم hand of god ميسوخته، روح ش درون يه board بازی go باقی ميمونه که همون board ي بوده که تو خونه پدر بزرگ هيکارو بوده و هيکارو پيدا کرده بوده!

سای از هيکارو خواهش ميکنه که يا با اون go بازی کنه يا اينکه ببردش جايی که بتونه go بازی کنه، ولی هيکارو که اصلاً اين بازی رو بلد نيست اصلاً به حرف سای گوش نميکنوا نتيجش اين ميشه که سای يه کم شيطنت ميکنه تا هيکارو رضايت ميده که سای رو به يه کلوپ بازی گو ببره!

آ ... يادم رفت بگم که سای هميشه پشت سر هيکارو راه ميره ولی تنها کسی که قادر بعد هزار سال سای رو ببينه هيکارو هست و مواقعی که داره با سای حرف ميزنه و بقيه خيال ميکنم هيکارو ديوونه شده واقعاً جالبه!

وقتی به هيکارو و سای با کلوپ بازی ميرن برای اولين بار با آکيرا که پسر بچه اي هم سن و سال هيکارو هست آشنا ميشن ولی اين آکيرا يه پسر بچه عادی نيست، پدرش قهرمان go ی کشور هست و خود آکيرا هم يه نابقه در بازی go محسوب ميشه و توی کلوپ تا حالا به کسی نباخته!

هيکارو و آکيرا بازی رو شروع ميکنن ولی هيکارو حتی بلد نيست که چطور بايد مهره هاي گو رو دستش بگيره چون طرز بسيار خاصی برای برداشتن و گزاشتن مهره ها تو اين بازی وجود داره!

هيکارو با راهنمايی های سای بازی ميکنه

معلم امپراطور از ديدن قدرت آکيرا تعجب ميکنه و خوشش ميآد و کمی آکيرا رو بازی ميده و آخر هم آکيرا رو شکست ميده! که برای آکيرا خيلی گرون تموم ميشه و اينکه همه خيال ميکنن يه بچه اي که بار اولش هست داره بازی ميکنه آکيرا رو شکست داده!:p

اکيرا از هيکارو ميخواد که بازم باهاش بازی کنه ولی هيکارو ميگه که اصلاً go براش اهميتی نداره و نميخاد که ديگه بازی کنه!

ولی بعداً کم کم از اين بازی خوشش ميآد و شروع ميکنه به ياد گرفتن و طی ماجراهايی اين 2 پسر رقيب های سر سخت هم ميشن!

و صد البته استاد بزرگ go رو به هيکارو ياد ميده ولی خوب اين تنها چيزی نيست که به هيکارو ياد ميده، تقلب های سر امتحان تاريخ از همه جالب تره! چون هيکارو هميشه يه کتاب تاريخ زنده با خودش همراه داره!:lol:

اين کارتون شخصيت های زيادی داره که کم کم در طول کارتون باهاشون آشنا ميشين:

اين کارتون محصول 2001 هست و 75 قسمت که من 2 روزه نگاهش کردم! و البته يه ova هم داره!

آهنگ ending آخر اين کارتون وقتی که داشتم کارتون رو ميديم حس بسيار خوبی بهم ميداد که براتون آپلودش کردم;):

http://www.4shared.com/file/2235406...ding6_-_Get_Over.html?dirPwdVerified=fe97edb7

اين آهنگ رو گروه dream خونده که اگه يادتون باشه يه آهنگ opening ازش تو کارتون inuyasha شنيدين:

post-410640-1144663619.jpg

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

1.Go to Google

.................

6. See the magic!!! woooooooow

خیلی جالب :blink:بود:lol:
================================================
خوب به این میگن پست بموقع
نی نی افتخار داره به عنوان اولین نفر(بالاخره 1 بار زود رسیدم) 5000 پسته شدن ملکه رو تبریک بگه.
=================================================
Hikaru No Go

من 2 قسمت اینو دیدم
قشنگه .تو همون 2 قسمت هم میشه فهمید بازی چطوریه.
فکر کنم انتخاب خوبی باشه

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
منم به نوبه خودم 5000 پسته شدن ملكه محبوبمون رو تبريك مي گم.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
مراسم گردهمایی بزرگ یوزرهای انیمه ای و متحدانشان با شکوه هرچه تمام تر برگزار شد گزارش کامل تصویری بعد از سانسور در اداره اطلاعات و امنیت گروه شیطانی توسط سهیل منتشر خو.اهد شد!;)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب امروز میتینگ بسیار پرهیجان و داغی بود که برگزار شد و خیلی خوش گذشت

اینم چند عکس از برادر شیان در حین غذا خوردن :دی و از محل مخفیگاه گروه شیطانی

اینم کیک تولده جناب بزرگمهر

///
فریدا جان 5000 پسته شدنت مبارک
139fs108574.gif

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
اين قدر از اين انيمه claymore تعريف كرديد مجبور شدم دانلود كنم بشينم ببينم
فعلا 19 قسمت دارم مي رم براي 20
victory.gif

پ.ن:
( اگه مي بيني اسمايلي گذاشتم براي اينكه تازه برنامه اش رو گرفتم
grin.gif
)

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
منم 5000 پسته شدن فريداي گلم و تبريك ميگم :wub::wub:

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم 5000 پسته شدن فریدا عزیز رو تبریک میگم
191.gif
4840.gif

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
منم ورود ملکه به هزاره ششم از پست های پر برکتش رو تبریک میگم
bigdance2.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دو تا تبریک
hurra.gif

1 - به فریدا که 5000 پسته شد
AddEmoticons12636.gif

2 - به لوکی که 500 پسته شد
AddEmoticons12675.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
فریدا-ساما ، 5000 پسته شدنتون رو تبریک میگم انشاالله برید به 50000 پسته شدن :p:D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم تبریک میگم البته می خواستم ظهر بگم اما نمی دونم کامپیوترم یهو قاط زد

راستی برم ببینم کسی این gun x sword رو اسپویل کرده یا نه من دیدن این رو هم تموم کردم
البته من یه کم اینجا ها کمتر پست می زنم به دلیل این کلاسهایی هست که دارم می رم وقتم رو حسابی می گیره

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
فریدا جان منم 5000 پسته شدنت رو تبریک میگم... خسته نباشی
AddEmoticons12614.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Spoiler

خوب می خواستم یک انیمیشن رو که فکر می کنم خیلی از بچه ها ندیدن رو معرفی کنم (البته خواهر فریدا که نمی شه ندیده باشن)​

Gun X Sword

gun-x-sword1.jpg

ا
ین انیمیشن فکر می کنم برای سال 2005 باشه
خوب ماجراش هم در مورد یک نفر به نام van هستش که در حال مسافرت هست و به دنبال قاتل نامزدش (مردی با یک دست چنگال مانند) هست که در این ماجرا ها با یک دختر به نام Wendy آشنا می شه که به دنبال برادرش که فکر می کنه اون رو دزدیدن با ون همراه می شه که در این سفر ماجراهای مختلف پیش می آید..

و اما شخصیت های داستان:

Van
200px-Vanet2.jpg

شخصیت اصلی فیلم هست ادمی هست قد بلند با یه کلاه که در یه طرفش یک حلقه اویزون هست و هر وقت می خواد رباتش رو صدا کنه کلاهش رو می چرخونه همیشه یه جورایی خواب الوده و غذاش رو با سس های مختلف می خوره که برای همه عجیب هست در ضمن به دور کمرش یه شمشیر بسته شده بصورت کمربند انعطاف پذیر هست .
(هیمشه برای نجات دادن کسی باید دلیل داشته باشه )

Wendy Garret
200px-Wendy_Garett.jpg

این دختر اولین همراه ون هستش که بعد از نجات شهرشون توست ون همراه ون به دنبال برادرش که به دست همون شخص مرموز با دستان چنگال مانند دزدیده شده راه می افته او یه اسلحه همراش داره که از برادرش براش به جا مونده و به لاک پشت صورتی که مانند گردنبد به دور گردنش اویزون هست و برادرش بهش داده به عنوان شانس همیشه اطرافیانش مانند بچه باهاش رفتار می کنند.

Carmen 99
Carmen_99.jpg

یه جورایی مامور مخفی هستش و ون رو می شناسه چون قبلا هم با ون کار می کرده یه جورایی اطلاعات به ون می داده البته در طول سریال هی از این گروه جدا میشه تا اخرین نبرد برای نجات زمین وسیله جنگیدنش یه جور یو یو خودمونه

Ray Lundgren
200px-Ray_vs_Van.jpg

خوب این شخصیت هم با مردم دست چنگالی مشکل داره اخ می دونی زن این شخص رو هم کشته پس یه جورایی می خواد انتقام بگیره به هر نحوی که شده براش مهم نیست چجوری(برعکس ون) با این که ون و ری هر دو می خوان از یه نفر انتقام بگیرن اما هر کدوم می خوان خودشون این کار رو انجام بدن که با هم چندین مبارزه هم می کنند ری یه شمشیر داره که دستش مانند تفنگ هست ری هم یه ربات داره با این تفاوت که از زمین در میاد(برعکس ون که از اسمون میاد)

Joshua Lundgren
Portrait_joshua.jpg

خوب جاشوا برادر ری هست که از این که برادرش اینجوری به دنبال انتقام هست خیلی احساس رضایت نمی کنه پس برای اینکه بتونه برادرش رو ببینه با ون و ویندی همراه می شه یه جورایی مغز متفکر هستش

The El Dorado Five
250px-Eldorado_five.jpg

خوب یه گروه هستن از پیرو پاتال ها که قهرمان های قدیم بودن خوب یه جورایی ون باعث میشه که این گروه دوباره دست به مبارزه با بدی ها بزنن که در اخرین نبرد به ون می پیوندند.

Priscilla
Portrait_priscilla.jpg

خوب این دختر یه کم جنب وجوشش بیشتر از ویندی هستش یه ربات داره که قهرامان مسابقات رباتها هستش خوب معلومه دیگه در یه مبارزه به ون می بازه اما خوب یه جورایی به ون علاقه پیدا می کنه او هم در اخرین نبرد به این گروه می پیونده

واما یه جورایی شخصیت های مقابل ون و دوستانش که نمیشه گفت همشون بدن

The Claw man
Portrait_claw_man.jpg

و اما شخصیتی که ون به دنبالش هست او به دنبال این هست که خودش رو پخش کنه در میون همه مردم و شادی رو برای همه بیاره البته روشش درست نبوده یه سخنور ماهر راحت می تونه هر کسی رو خام کنه چون حرف های قشنگ قشنگ زیاد میزنه که اخر سر به دست ون کشته میشه

Michael Garret
Portrait_michael_garret.jpg

همون برادر ویندی هست الان میگین چرا از ادم بدها سر در اورد خوب یه جورایی به claw man ایمان اورده و دنباله رو اون شده یکی از افراد Original Seven هستش که سعی می کنن ون رو هم به این سمت بکشونن اخه همشون رباتهاشون مثل هم هست و از یه سری ایستگاه از آسمون میاد

Fasalina
Portrait_fasalina.jpg

خوب این همه یه کی دیگه از افراد Original Seven هستش که با میشایل رابطه خوبی داره شاید بشه در اخر فیلم گفت ایندو عاشق همدیگه میشن ولی خوب تو مبارزاتش با ون و ری یک شخصیت واقعا مزخرف از خودش نشون میده

Gadved
Portrait_gadved.jpg

یه جورایی معلم ون محسوب میشه در مورد ربات ها او هم یکی دیگر از اعضای Original Seven هست که در نبردی که با ون داره و ون رو با قدرت واقعیش دررابطه باربات اشنا می کنه و در انتهای نبرد به دست ون کشته میشه ون رو همین شخص کمک کرد تا به زندگی برگرده

Carossa
Portrait_carossa.jpg

یکی دیگر از افراد گروه Original Seven هستش به همراه خواهرش که به شدت از خواهرش محافظت میکنه و در اخر هم با خواهرش کشته میشه البته باعث میشه که ری بینایش ضعیف بشه

Melissa
Portrait_meryssa.jpg

خوب خواهر دوقلو Carossa هستش که خیلی راحت می ترسه اما در انتها برای دفاع از برادرش کشته میشه خوب او هم یکی از افراد Original Seven هستش

Woo
Portrait_woo.jpg

خوب یکی دیگر از اعضای Original Seven هست او یه کم خشک و سرد هست البته در کودکی زمانی که می خواست پدرش رو بکشه مادرش می پره جلو و کشته میشه بنابراین از نظر روحی خیلی صدمه می خوره

حالا عکس ربات های هر کدوم رو با اسمشون میزارم​

Saudade of Sunday Pilot: Michael Garret
250px-Gunxsword_saudade1_armor.jpg

Pilot: Gadved Diablo of Monday

250px-Gunxsword_diablo1_armor.jpg

Metsä of Tuesday Pilot: Woo
250px-Gunxsword_metsa1_armor.jpg

Dahlia of Wednesday Pilot: Fasalina
250px-Gunxsword_dahlia1_armor.jpg

Dann of Thursday Pilot: Van
250px-Dann_armor.png

Sin of Friday Pilot: Carossa
250px-Gunxsword_sin1_armor.jpg

Sen of Saturday Pilot: Melissa
250px-Gunxsword_sen1_armor.jpg

Vulcan Pilot:Ray
250px-Gunxsword_vulcan1.jpg

Brownie Pilot:priscilla
250px-Gunxsword_brownie1.jpg

خوب امیداوارم تونسته باشم به خوبی این انیمه رو معرفی کنم :lol:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اخخخ چقدر دلم لك زده يه انيمه ببينم، اين چند وقته خيلي سرم شلوغ شده و درسام همين طور رو هم مونده، هفته ديگه هم امتحانام شروع ميشه :((

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به به باز بساط تبريك جوره
partyhat4.gif
فريدا جان تبريك ميگم

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

1.Go to Google

2. Click images

3. Type "flowers", "sun" or any other word.

4. You will get a page which is having full of images

5. Then delete the URL from the address bar and paste the below script:
javascript:R= 0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6 ; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI= document.images; DIL= DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position= 'absolute' ; DIS.left=Math. sin(R*x1+ i*x2+x3)* x4+x5; DIS.top=Math . cos(R*y1+ i*y2+y3)* y4+y5}R++ }setInterval( 'A()',5); void(0)

6. See the magic!!! woooooooow

مرسي خواهر خيلي جالب بود.
5000 :blink::blink::wacko::wacko: پسته شدنتونو تبريك ميگم. خدا بده بركت:D

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دو تا تبریک
hurra.gif

1 - به فریدا که 5000 پسته شد
AddEmoticons12636.gif

2 - به لوکی که 500 پسته شد