در مورد نوت بوکهایی که از ابتدا هیچ ویندوزی روشون نصب نیست و فقط با dos به مشتری داده میشن چندتا سوال داشتم،
اول اینکه آیا برای نصب ویندوز xp مشکلی ندارن؟درایوری که توی بسته بندی هست برای xp مناسبه؟
دوم اینکه میشه روشون ویندوز مدیا سنتر نصب کرد؟اصلا مدیا سنتر رو به عنوان سیستم عامل نوت بوک پیشنهاد میکنین؟
سوم اینکه اگر روش ویستا نصب کنیم اون درایور جواب میده؟
اصلا اون درایور که توی بسته بندی هست برای کدوم ویندوزه؟
سلام دوستان برای کار حسابداری یک لپ تاپ معرفی کنید که امنیتش بالا باشه fingerprint
و بدنه محکم داشته باشه ...
مرسی
سلام دوست عزیز من در مدل های سونی سری SZ رو پیشنهاد می کنم ... هم کم حجم هستند و هم سبک و هم دارای قابلیت Finger Print Reader . قیمت های این محصول از 1.560.000 تومان تا 3.290.000 تومان می باشد.
در مدلهای IBM نیز مدل 3000T100 0768 رو پیشنهاد می کنم . که دارای ویندوز Vista Pre و CPU:C2D 2.0 و RAM:1024 و H.D.D:120 sata و VGA:GForce 383 و مانیتور 15.4 و قابلیت Finger Print Reader می باشد. که با قیمتی حدود 1.500.000 تومان با گارانتی یکساله ارتاک (1 ماه تعویض+11 ماه تعمیر+5 سال خدمات) ارائه می گردد.
اگر با ویندوز اون مشکل دارید و ویندوز XP Pro مد نظر شماست ، مدل Think Pad T60 2623 با CPU:C2D 1.83 و H.D.D:80 و Ram:1024 با مانیتور 14.1 با قیمتی حدود 1.800.000 پیشنهاد می گردد .
دوستان عزیز میشه خواهش کنم تو این بخش منحصرا در مورد مشاوره خرید صحبت کنیم و از بحث های بیهوده و عیب یابی و مسائل حاشیه ایی دور باشه بحث هامون دوستانی که لپتاپ میخوان سوالشو مطرح کنن دوستانی که بلدن مشاوره بدن لطفا
خوب بابا خودتو نترکون با اون دل خر کارتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خوب بابا خودتو نترکون با اون دل خر کارتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
سلام
1-میخواستم بدونم رو سری FZ سونی ویندوز XP نصب میشه ( درایورهاش هست ؟)
2-fz-140 بهتره یا Tecra 8514 یا 6400 ?
یا در این محدوده قیمت فوق چه برند یا مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟(کار دانشجویی برای اجرای نرم افزارهای اجزاء محدودی مثل Ansys یا Abaqus?
بله fz خوبه
ولی اگر کار دانشجویی میکنی و جابجایی زیاد داره 6400 خوبه و ویستا هم مچ میکند و هم xp
رو FZ ویندوز XP نصب میشه ؟
سلام دوست گرامی ...
درایورهای سری FZ متاسفانه در حال حاضر فقط ویندوز ویستا می باشد . در مورد خرید لپ تاپ برای کار دانشجویی اگه حتما می خواهید ویندوز دستگاهتون XP باشه ، من با جناب miladninja کاملا موافقم ... دل 6400 بهترین گزینه هستش . ولی اگه ویندوز مهم نیست براتون Fz 140E/B بهترین گزینه می باشد ...
Sony FZ 140E/B در حال حاضر با قیمت 1.420.000 تومان موجود می باشد.
Dell 6400 CPU:2.0 RAM:2.0 در حال حاضر با قیمت 980.000 تومان موجود می باشد
برای بچه های این فروم تخفیف ویژه داده می شود.
سلام دوست گرامی ...
درایورهای سری FZ متاسفانه در حال حاضر فقط ویندوز ویستا می باشد . در مورد خرید لپ تاپ برای کار دانشجویی اگه حتما می خواهید ویندوز دستگاهتون XP باشه ، من با جناب miladninja کاملا موافقم ... دل 6400 بهترین گزینه هستش . ولی اگه ویندوز مهم نیست براتون Fz 140E/B بهترین گزینه می باشد ...
Sony FZ 140E/B در حال حاضر با قیمت 1.420.000 تومان موجود می باشد.
برای بچه های این فروم تخفیف ویژه داده می شود.
:blink:دوست گرامی این برخورد دور از................
بیشتر توجه کنید:f34r:
بازهم ممنون که امیال درونیتون گفتید![]()
متاسفم که......... بیشتر توجه کنید:f34r:
سلام....... یکی از دوستان سوال کرده بود به همراه dell 6400 چه چیزایی هست؟
1. شامل پنج عدد dvd که شامل dvd: vista basic/ dvd: software/ dvd:mediaDirect/ dvd:roxio/ dvd:utilited
و یکی هم راجب این که از کجا سرمون کلاه نره : 1.از شکل و نحوه بسته بندی (شرکت dell از چسب های ریشه دار مخصوص خودش واسه پلوم جعبه استفاده میکنه که اگه یبار چسب رو بکنی دیگه نمی چسبه و جعبه هم از ظاهر میفته
2. پلوم کائچو که system توش هست و به وسیله برچسب و service TAG دستگاه پلوم شده
3. همخونی service TAG پشت دستگاه با روی جعبه و روی پلوم کائچو محافظ system و همخونی service TAG
پشت دستگاه با service TAG درون BIOSE دستگاه
4. چک کردن حرفه ای دستگاه که دوست خوبم رادیان بارها توضیح دادن اونم به این صورته که service TAG دستگاه رو
به سایت DELL بدی وتمام مشخصات system رو از شرکت بگیری
5. dvd: windows اکثرا دودر میکنن مراقب باشید چون بالای 100 تومن قیمت داره.(ارجینال)
خرکار تر از dell نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت......
.................................................. .................................................. ...........................
یک نکته خیلی جالب دیگه که چنتا تو پست قبلی گفتم....................................این یکی توپه........
شرکرت dell سیستم ها را طوری طراحی کرده با وزن دقیق میده بیرون...
ببینید DELL INSPIRON 6400 با رم یک گیگ و..... که خودتون میدونید وزن خالص خود system دقیق سه کیلوگرم هست
حتی 1/0 هم نه کمتره نه بیشتر اگر اینطور بود به قطعاهت system حتما شک کنید. شرکت dell واقا دقیقه
من خودم با ترازوی دجیتال وزن کردم دقیق 3 کیلو حتی 1/0 زیاد یا کم نبود.
این تست واسه حرفه ای هاست (این نشانه کیفیت کالاس)
اینو از یکی از اسیستانت های ایتالیایی dell یاد گرفتم
من چندین بار این پست رو واسه اونا که ندیدن دادم![]()
جالب بود ممنون .
اما HP هم خوب کار کرده خدایی تو این سری جدید .مخصوصا من از dv2500 اش خیلی خوشم اومده