• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بازی این هفته استقلال مربوط به جام حذفی هست
---------------
جمعه 2 آذر
استقلال تهران - تربیت یزد
ساعت 16/15

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روشن: استقلال‌ بدون‌ سرمربى‌ موفق‌ نمى‌شود
حسن‌ روشن‌ ديروز در مصاحبه‌اى‌ با خبرورزشى‌ حرفهاى‌ جالبى‌ زد. او گفت: امکان‌ ندارد پيروزى‌هاى‌ استقلال‌ بدون‌ سرمربى‌ تداوم‌ داشته‌ باشد، بعد از هر شوکي، تيم‌ يک‌ يا دو پيروزى‌ کسب‌ مى‌کند. فصل‌ گذشته‌ نيز تيم‌ پيروز مى‌شد و به‌ همين‌ دليل‌ مى‌گفتند نيازى‌ به‌ انتخاب‌ مديرعامل‌ نيست‌ در حالى‌ که‌ مدير عامل‌ بايد کارهاى‌ اجرايى‌ را انجام‌ دهد و در نهايت‌ نيز استقلال‌ چهارم‌ شد.
روشن‌ در ادامه‌ گفت: پيروزى‌هاى‌ استقلال‌ بدون‌ سرمربى‌ تداوم‌ نخواهد داشت‌ و در آينده‌ به‌ مشکل‌ برمى‌خوريم. بهتر است‌ فتح‌ا...زاده‌ و حجازى‌ زودتر تصميم‌ بگيرند زيرا امکان‌ ندارد با اين‌ روش‌ موفقيت‌ استقلال‌ ادامه‌ پيدا کند.
روشن‌ در پايان‌ گفت: کريمى‌ يکى‌ از دوستان‌ خوب‌ من‌ است، اما از ابتدا هم‌ مخالف‌ حضورش‌ بودم. امکان‌ دارد کريمى‌ همان‌ معامله‌اى‌ که‌ با استقلال‌ اهواز انجام‌ داد را با باشگاه‌ ما نيز انجام‌ دهد.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صادقی: نیمکت نشینی ام دلیل خاصی نداشت
مدافع ارزشمند استقلال در مورد نیمکت نشینی خود در دو بازی گذشته استقلال اظهار داشت : نیمکت نشینی من در 2 بازی گذشته استقلال دلیل خاصی نداشت. در دیدار مقابل راه آهن که با تشخیص کادر فنی در ترکیب اصلی جای نداشتم. هفته پیش از بازی برابر مقاومت نیز دچار آسیب دیدگی شدم و نمی توانستم جز ترکیب اصلی باشم اما با این حال از اواسط نیمه اول به جای علیزاده وارد زمین شدم. به گزارش سایت رسمی باشگاه صادقی ادامه داد مصدومیتم بطور کامل برطرف شده و ماده هستم با تمام قوا و بصورت کامل در اختیار تیم محبوبم باشم.وی همچنین ادامه داد شرایط خط دفاعی استقلال با حضور بیژن کوشکی بهتر شده است و مشکل خاصی نیست. قطعا در بازی های آینده هماهنگی ما بیشتر می شود و عملکردی بهتر خواهیم داشت.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هفته 15 لیگ برتر:
استقلال تهران - پاس همدان
جمعه 9 آذر - ساعت 15:00 - ورزشگاه آزادی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مدیرفنی استقلال با عضو هیئت مدیره باشگاه ملاقات کرد/ درخواست از حجازی برای نشستن روی نیمکت

ناصر حجازی مدیرفنی تیم فوتبال استقلال تهران پیش از ظهر امروز با محمد سعید نفریه عضو هیئت مدیره این باشگاه ملاقات کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، در شرایطی که با سفرعلی فتح الله زاده به باکو اخبار حول و حوش باشگاه استقلال به حداقل رسیده ، ملاقات صبح امروز ناصر حجازی با محمد سعید نفریه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال شرایط تیم فوتبال این باشگاه را آرام تر از روزهای گذشته کرد.

حجازی که بی میل نیست مجددا به روی نیمکت استقلال بازگردد در ملاقات با عضو هیئت مدیره باشگاه شرایط تیم را مطلوب ارزیابی و ابراز امیدواری کرد با بهبود مشکلات، تیم روند روبه رشد خود را ادامه دهد.

نفریه نیز با حمایت از کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال استقلال از حجازی خواست تا هدایت تیم را در بازی های لیگ برتر بر عهده گیرد و مجددا روی نیمکت بنشیند. او همچنین با اشاره به حمایت هیئت مدیره از ناصر حجازی عنوان کرد که مدیران باشگاه پشتیبان وی و دیگر مربیان تیم فوتبال استقلال خواهند بود.

درخواست ضمنی نفریه هنوز با اجابت حجازی روبه رو نشده است اما هیچ بعید نیست که او این خواسته را قبول کند و از بازی روز جمعه مقابل تربیت یزد روی نیمکت بنشیند.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شفیعی:از هفته پانزدهم توانايي حضور در ميدان را دارم
حميد شفيعي اظهار داشت: ازامروز همراه استقلال تمرين خواهم كرد؛ البته در اين هفته كه جام حذفي برگزار مي شود، به ميدان نخواهم رفت؛ اما از هفته پانزدهم ليگ برتر توانايي حضور در ميدان را دارم.به گزارش سایت رسمی باشگاه وي افزود: تا هفته هفتم در استقلال حضور داشتم و پيش از مسابقه با سپاهان مصدوم شدم. بعد هم بيني‌ام را عمل كردم كه اين با نظر باشگاه انجام شد.
شفيعي در خصوص شرايط استقلال تهران، گفت: شرايط خوبي در ليگ هفتم نداشتم؛ اما باتوجه به دو پيروزي پياپي كه تيم كسب كرد، وضعيت بهتر شده است. اميدوارم ساير مسابقات را تا پايان نيم فصل با پيروزي پشت سر بگذارم؛ به خصوص آنكه ديدارهايي كه پيش رو داريم، نسبت به ديدارهاي ابتدايي فصل راحت تر است.
مهاجم استقلال در خصوص تحول در كادر فني، عنوان كرد: هيچ تحولي نداشته‌ام؛ فقط صمد مرفاوي از تيم جدا شده‌ و كادر فني مثل گذشته كار خود را انجام مي‌دهد. اگنون نيز به وضعيت مطلوبي دست پيدا كرده است.
شفيعي در مورد حضور فيروز كريمي در استقلال تهران گفت: او مربي خوبي است؛ البته با ايشان كار نكرده‌ام؛ اما بيشتر اهالي فوتبال، كار فني او را قبول دارند.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برهانی:مسابقه در جام حذفي مثل مرگ و زندگي است
آرش برهاني اظهار داشت: مسابقه در جام حذفي مثل مرگ و زندگي است. ديدار برابر تربيت يزد براي ما خيلي مهم است. هيچ تيمي را در اين مسابقات دستكم نمي‌گيريم.به گزارش سایت رسمی باشگاه وي افزود: بازيكنان استقلال خاطره خوشي از جام حذفي فصل قبل ندارند. آنها برابر مرصاد شيراز حذف شدند. بنابراين، نبايد اين اتفاق بار ديگر تكرار شود.
برهاني ادامه داد: در جام حذفي با تمام توان به ميدان خواهيم رفت. تلاش مي‌كنيم به بازي پاياني اين ديدارها برسيم

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوازی:به قهرماني در جام حذفي بسيار خوش بين هستم
محمد نوازی در مورد بازی های استقلال در جام حذفی گفت: به قهرماني در جام حذفي بسيار خوش بين هستم و اميدوارم اتفاقات سال گذشته در جام حذفي رخ ندهد..به گزارش سایت رسمی باشگاه کاپیتان دوم استقلال در مرود بازی این هفته استقلال اظهار داشت : بازي سختي برابر تيم تربيت يزد در پيش داريم. همه تيم‌ها مقابل پرسپوليس و استقلال با انگيزه هستند و در جام حذفي اين مسئله بيشتر ديده مي‌شود.
نوازی با بيان اين نكته كه از قهرماني در ليگ برتر نيز نااميد نيستيم، تصريح كرد: در صورتي كه بتوانيم سه ديدار باقيمانده تا انتهاي نيم فصل را با پيروزي پشت سر بگذاريم به قهرماني در ليگ هم اميدوارم مي‌شويم.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرفاوی با استقلال اهواز ثبت کرد
مجید جلالی و عبدالصمد مرفاوی شب گذشته با حضور در هیئت فوتبال خوزستان، قرارداد همکاری خود را با باشگاه استقلال اهواز به ثبت رساندند.به گزارش سایت رسمی باشگاه قرارداد این دو مربی تا پایان فصل جاری لیگ برتر باشگاه های ایران و نیز جام حذفی به ثبت رسیده است. جلالی به عنوان مدیرفنی و مرفاوی به عنوان مربی اول باشگاه استقلال اهواز با این باشگاه قرارداد رسمی امضا کردند.

رئیس سازمان فوتبال استقلال اهواز در این خصوص گفت: مجتبی خورشیدی نیز با سمت مربی دوم باشگاه استقلال اهواز قرارداد امضا کرده است.

عبدالحمید رمضانی افزود: به این ترتیب نامبردگان روز پنجشنبه روی نیمکت تیم استقلال اهواز در بازی جام حذفی ایران برابر تیم سمند تهران خواهند نشست.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمعه، دوم آذرماه - مرحله یک شانزدهم جام حذفی
استقلال تهران- تربيت يزد-(ساعت ‪ (۱۵‬آزادي تهران، داوران :البرزحاجي پور، جهانگير حيدري، منوچهر بيات ، پيروز سيف الله پور.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
جمعه، دوم آذرماه - مرحله یک شانزدهم جام حذفی
استقلال تهران- تربيت يزد-(ساعت ‪ (۱۵‬آزادي تهران، داوران :البرزحاجي پور، جهانگير حيدري، منوچهر بيات ، پيروز سيف الله پور.

قبلا که گفته بودن ساعت چهار و ربع

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اره دیگه واسه همینم برنامه لیگ رو از اول فصل نمیدن!
به نظرتون میبریم ؟!
پارسال که از یه تیم دره پیت باختیم !
امسال چی میشه ! با این حجازی ! !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اره دیگه واسه همینم برنامه لیگ رو از اول فصل نمیدن!
به نظرتون میبریم ؟!
پارسال که از یه تیم دره پیت باختیم !
امسال چی میشه ! با این حجازی ! !

سلام

اگه از اون بالا خوب به بچه ها خط بد حتما میبریم
هرچی باشه یکی از مشکلات اصلی استقلال برطرف شده .( بودن مرفاوی روی نیمکت):D

به امید پیروزی های پی در پی

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی به من نمیگه بازی استقلال - ذوب آهن تو فولادشهر اصفهانه یا آزادیه