koorosh_dj
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 0
اخه از این جهت سوال کردم چون خیلی از نسخهای Gears of war که تو بازار هست کامل نیست و فقط زبان اسپانیایی داره تو بازی, میخواستم بدونم این ورژن شما انگلیسیه دیگه ؟؟
بله کوروش جان. انگلیسی هست. مشکل و ناقصی هم نداره. کامل کاملهاخه از این جهت سوال کردم چون خیلی از نسخهای Gears of war که تو بازار هست کامل نیست و فقط زبان اسپانیایی داره تو بازی, میخواستم بدونم این ورژن شما انگلیسیه دیگه ؟؟
ممنون که خبر دادید. مبارکهسلام دوست عزیز. همین الان بسته رسید. ممنون
سلام.
آقا اگه ميشه شماره حسابتون رو بديد! اگه صادرات يا سامان باشه كه چه بهتر.
بعد من منتظر بازيهاي Age of Empires III: The Asian Dynasties و Kayne a& Lynch هستم.
ليست بازيهايي كه ميخوام:
Age of Empires III: The Asian Dynasties
Kayne a& Lynch
Beowulf
Unreal Tournment
Empire Earth III
Crysis
Need for Speed Pro Street
F.E.A.R Perseus mandate
يه چرتكه بنداز ببين چند ميشه با تخفيف اولين خريد...
بعد اين بازيهارو پست كنيد چند روزه به دستم ميرسه ؟ چون من مسافرم شنبه!
کد پستی رو برات میل کردم . اینجا هم میزارم برات
کدپستی : 9177767441
ممنون کوروش جان. باعث خوشحالیه که شما خوشحال باشی. ای دی اس الم هم 512 هست، ما دو تا کامپیوتر داریم، برای همین هم یکم سریع هستیم. البته فقط یکمممنونتم . دیگه من یک نفر که مشتریت شدم بقیه رو نمیدونممن حدودا ماهی 10و15 تومن بازی میخرم که بعد از این فقط از شما میگیرم . راستی ADSL سرعتش چنده باید خیلی شاخ باشه خوب میگیری بازیهارو تو 2و3 روز
دوست عزیز، شما بازیهایی که گفتی، من FEAR - NFS - CRYSIS را فقط آماده دارم (متأسفانه) . بقیش میشه برای یکشنبه هفته دیگه. البته جز بیوولف که هنوز کرک نداره و همچنین آنریل که فعلا فقط آلمانیش توی اینترنته. تازه اگر من امروز براتون بفرستم، یه دو روزی میشه دستتون برسه، پس خیلی هم ناراحت نشید که من بازیهاتون را ندارم![]()
بلاخره
این nfsps رو دانلود کردید ؟؟؟
یه dvd شد یا دو تا ؟؟؟
بسته رو تونستید امروز بفرستید برام ؟؟![]()
آقا بالاخره این pro street یه dvd شد یا دو تا ؟؟؟بلاخره
این nfsps رو دانلود کردید ؟؟؟
یه dvd شد یا دو تا ؟؟؟