• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
من برای M600 میخوام که اون ورژنی که تو ipmart گزاشته بودن قدیمیه ! (M600 و ساپورت نمیکنه )
154fs232528.gif
156fs423159.gif
3572.gif

اونا نشد !
//
اینجا لینک ورژن v2.8.5.2 هستش
دانلود
اما اگه دانلود کردی ورژن دقیقشو بگو ببینم کرکش رو پیدا می کنم؟؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
سلام
برنامه برای ضبط مکالمه کهtrial نباشه و بشه به صورت کامل از اون استفاده کرد
در ضمن موقع ضبط صدای Beep شنیده نشه
برای گوشی N95

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با اجازه مدیریت
در خواست برنامه فقط در تاپیک
درخواستهاي نرم افزاري

اینجا فقط مخصوص p990i هست ، هم راهنمایی راجع به نرم افزار ها ، هم درخواست نرم افزار p990i ، چرا باید بیام جایی که مخصوص همه نوع موبایل هست و درخواست نرم افزار بدم ، جایی که شاید یوزر های p990i کمتر پیدا میشن. تعداد نرم افزارهای این گوشی نسبت به بقیه گوشیها بسیار کمه .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
سلام
برنامه برای ضبط مکالمه کهtrial نباشه و بشه به صورت کامل از اون استفاده کرد
در ضمن موقع ضبط صدای Beep شنیده نشه
برای گوشی N95
امیدوارم تو نصبش مشکل نداشته باشی!!
Ivcm_v1.51_s60v3.x_Screen_1.gif
5700 / 6110 for / 6120 / 6121 / 6290 / N76 / N81 / N81 8GB / N95 / N95 8GB / E51 / E90
دانلود

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
اینجا فقط مخصوص p990i هست ، هم راهنمایی راجع به نرم افزار ها ، هم درخواست نرم افزار p990i ، چرا باید بیام جایی که مخصوص همه نوع موبایل هست و درخواست نرم افزار بدم ، جایی که شاید یوزر های p990i کمتر پیدا میشن. تعداد نرم افزارهای این گوشی نسبت به بقیه گوشیها بسیار کمه .
اولا کی گفته این تاپیک فقط مخصوص p990 هستش
دوما اینجا قراره نرم افزار های جدید معرفی بشه و در مورد نرم افزار ها و کارایشون بحث بشه

در صورتی که در خواست دادن نرم افزار فقط میتونه تاپیک رو شلوغ کنه و تعداد صفحات اونرو زیاد کنه و کمتر کسی رقبت به جستجو توی اونرو پیدا می کنه مخصوصا توی این فروم که نرم افزار هاش به صورت لیست وجود نداره ...
از طرفی بیشتر در خواست های نرم اقزار تکراری هستند ولی در صورتی که درخواست برای نرم افزار جدید ی باشه بعد از جواب دادن به در خواست در تاپیک درخواستهاي نرم افزاري برنامه در این تاپیک معرفی میشود...:)

ادیت شد بعد از زدن پست :
نقره ای جان ،
تعداد موبایلهای uiq 3 از تعداد انگشت های دستت تجاوز نمیکنن ( البته اگه 10 تا داری )
و تا چند ماه پیش که p1 وارد ایران نشده بود تنها پست های اینجا مربوط به p990 بود. خودت نگاه کنی میبینی.

تازه پر از theme های p990 هم هست... حالا داری چونه چیو میزنی.
از هر کی هم بپرسی بهت میگه که برنامه برای این سیستم عامل که به درد بخوره از 15 تا تجاوز نمیکنه .

حالا بیایم اونجا هم پست بزنیم که چی ؟ اخه هر کی p990 یا گوشی با سیستم uiq 3 میخره بعد از یک ماه میفهمه که چند تا برنامه براش هست که لازمه روش نصب شه و همه هم با این تاپیک و همه چیز در مورد p990 میتونن اطلاعات کاملی در مورد برنامه هاش کسب کنند. واقعا دلیلی نداره وقتی یک همچین تاپیکی هست بیایم و جایی که 1000 نوع درخواست هست ، تقاضا بدیم ... البته اگر ترد را من هم شروع کرده بودم همه جا تبلیغشو میکردم !!!

بحث رو در تاپیک "دفتر مدیر موبایل و گوشیهای تلفن همراه " ادامه بدیم تا اینجا شلوغ نشه در ضمن تصمیم آخر با مدیر باشه

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
سلام مرسی برای برنامه
هنوز نصب نکردم ولی مثل اینکه 3 تا فایل کراک داره همه باید استفاده بشند؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اولا کی گفته این تاپیک فقط مخصوص p990 هستش
دوما اینجا قراره نرم افزار های جدید معرفی بشه و در مورد نرم افزار ها و کارایشون بحث بشه

در صورتی که در خواست دادن نرم افزار فقط میتونه تاپیک رو شلوغ کنه و تعداد صفحات اونرو زیاد کنه و کمتر کسی رقبت به جستجو توی اونرو پیدا می کنه مخصوصا توی این فروم که نرم افزار هاش به صورت لیست وجود نداره ...
از طرفی بیشتر در خواست های نرم اقزار تکراری هستند ولی در صورتی که درخواست برای نرم افزار جدید ی باشه بعد از جواب دادن به در خواست در تاپیک درخواستهاي نرم افزاري برنامه در این تاپیک معرفی میشود...:)

نقره ای جان ،
تعداد موبایلهای uiq 3 از تعداد انگشت های دستت تجاوز نمیکنن ( البته اگه 10 تا داری :lol:)
و تا چند ماه پیش که p1 وارد ایران نشده بود تنها پست های اینجا مربوط به p990 بود. خودت نگاه کنی میبینی.

تازه پر از theme های p990 هم هست... حالا داری چونه چیو میزنی.
از هر کی هم بپرسی بهت میگه که برنامه برای این سیستم عامل که به درد بخوره از 15 تا تجاوز نمیکنه .

حالا بیایم اونجا هم پست بزنیم که چی ؟ اخه هر کی p990 یا گوشی با سیستم uiq 3 میخره بعد از یک ماه میفهمه که چند تا برنامه براش هست که لازمه روش نصب شه و همه هم با این تاپیک و همه چیز در مورد p990 میتونن اطلاعات کاملی در مورد برنامه هاش کسب کنند. واقعا دلیلی نداره وقتی یک همچین تاپیکی هست بیایم و جایی که 1000 نوع درخواست هست ، تقاضا بدیم ... البته اگر ترد را من هم شروع کرده بودم همه جا تبلیغشو میکردم !!!:p

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
نرم افزار چراع قوه برای UIQ 3 هست ؟ اگه هست ممنون میشم.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان مشکل خاصی که فعلا پيش نيومده
در هر صورت اگر درخواست هرگونه نرم افزار در " درخواستهای نرم افزاری " صورت بگيره بهتره
298.gif

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
نرم افزار چراع قوه برای UIQ 3 هست ؟ اگه هست ممنون میشم.

Uiq چراغ قوه ای که فلاش رو روشن نگه داره نداره چون لازم نیست
توی P990 می تونید فلاش گوشی روشن نگه دارید کافیه در حالت عکاسی دکمه عکس گرفتن رو فشار بدید تا حدی که صدای بوق تنظیم عکس در بیاد بعدش دکمه گرد بغل گوشی رو بچرخونید و در حالت فیلم برداری قرار بدید و بعدش دستتون رو از روی دکمه عکس بردارید
حالا اگه گوشیتون جزء این بدون دوربین هاست بگید تا از این برنامه ها که نور صفحه رو زیاد می کنه براتون بذارم

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
Uiq چراغ قوه ای که فلاش رو روشن نگه داره نداره چون لازم نیست
توی P990 می تونید فلاش گوشی روشن نگه دارید کافیه در حالت عکاسی دکمه عکس گرفتن رو فشار بدید تا حدی که صدای بوق تنظیم عکس در بیاد بعدش دکمه گرد بغل گوشی رو بچرخونید و در حالت فیلم برداری قرار بدید و بعدش دستتون رو از روی دکمه عکس بردارید
حالا اگه گوشیتون جزء این بدون دوربین هاست بگید تا از این برنامه ها که نور صفحه رو زیاد می کنه براتون بذارم
فیلمبرداری مخفیانه با گوشی n71

کسی برنامشو داره معرفی کنه

ضمنا این چراغ قرمز موبایل روشن نشه !! مخفیانه باشه

اگر عکسبرداری هم هست که چراغ روشن نشه و بصورت اوتوماتیک به مدت دلخواه عکسبرداری کنه اینم خوبه

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
فیلمبرداری مخفیانه با گوشی n71

کسی برنامشو داره معرفی کنه

ضمنا این چراغ قرمز موبایل روشن نشه !! مخفیانه باشه

اگر عکسبرداری هم هست که چراغ روشن نشه و بصورت اوتوماتیک به مدت دلخواه عکسبرداری کنه اینم خوبه
کسی نداره این برنامرو

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
این برنامه Hide cam اسمشه و مثل برنامه spycam کار میکنه
ولی هیچ توضیحی هیجا ازش پیدا نکردم فقط نوشته برای OS9.1 ولی احتمالا کارت رو راه میندازه
ولی اگه اسم دقیق برنامه رو می دونی بگو ببینم پیدا می کنم

فایل های ضمیمه

• Hidecam[1].retail.by.100565.zip
    41.6 KB · نمایش ها: 3

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
كسي يه ديكشنري با لغات ميليوني براي N 73 سراغ داره ؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم و نیاز سریع به یک نرم افزار دارم
خانومم یک مزاحم تلفنی داره که با تهدید و داد و بیداد ادم نشده ،اعصابم رو خورد کرده ، خطش رو هم نمیتونم عوض کنم به این راحتی ، کلی آدم بلا تکلیف میمونن چون نمیشه بهشون خبر داد که شماره ش عوض شده
مزاحم هم سیم کارتش ایرانسل هست و نمیشه امارش رو در آورد
باید شکایت قضایی تنظیم کرد و کلی دردسر داره خلاصه
میخوام ببینم از این نرم افزار های لیست سیاه برای گوشی k510 هست یا نه
یا اگه راه دیگه ای به ذهنتون میرسه راهنماییم کنید
ممنون

بالا