یعنی کل نیم فصل اول کشک.........
من که مخالفم.........
من که مخالفم.........
ببخشيد دير شد . با پيشنهادتون موافقم . كلا نظر من اينه اصلا امتيازات گذشته محاسبه نشه و نيم فصل دوم از صفر محاسبه بشه . ولي اين فقط نظر منه ، اگر بچه هاي ديگه موافق باشند اين كارو ميكنم ، فقط امتيازات كلي رو در تاپيك اصلي قرار ميديم و ملاك قهرماني هم فقط نيم فصل دوم باشه .
ممنون ميشم بچه ها نظر بدن .
در مورد امتیاز ها اگه قرار دوباره آخر فصل با نیم فصل اول جمع بشه اصلا" چه کاریه کهالان محاسبشون نکنیم؟
پیشنهاد ساسان هم خوبه امتیازات نیم فصل دوم در اخر لیگ به امتیازات نیم فصل اول اضافه میشه![]()
بله به همين دليلي كه گفتيد من پيشنهادي متفاوت از فرزاد دادم .در مورد امتیاز ها اگه قرار دوباره آخر فصل با نیم فصل اول جمع بشه اصلا" چه کاریه کهالان محاسبشون نکنیم؟:blink:
بنده هم مخالفم
منم یکی دو روزی تو فکر بودم در این مورد!!!!!!!!! :دی ......... هدف چیه ؟؟؟؟ چه فایده ای داره اگه قراره اخرسر امتیازات نیم فصل اول هم جمع بشه؟؟؟؟؟
یکی واسه منم توضیح بده شاید من منظور دوستان رو درست متوجه نشدم!!!!!!!
سلام
من یه بار دیگه نظرمو کامل تر میگم
ببینید ، نیم فصل اول که نفر اولش و کل امتیاز ها محاسبه شد
خیلی ها ممکنه تو نیم فصل اول زیاد تو کوران مسابقات نبوده باشند ، چند هفته رو از دست داده باشند یا اصلا امتیازاتشون خیلی کم باشه و انگیزه زیادی نداشته باشن واسه ادامه
اگه نیم فصل دوم از صفر محاسبه بشه هیجان خیلی بیشتر میشه و اصلا شاید چند نفر شرکت کننده جدید هم داشته باشیم
اینجوری یه قهرمان هم واسه نیم فصل دوم انتخاب میشه
در نهایت هم یه قهرمان کلی ( مجموع دو نیم فصل )
ولی اینجوری که داریم ادامه میدیم چیزی به نام قهرمان نیم فصل دوم نداریم
فقط میشه یه قهرمان نیم فصل و کلی
وای ...... چقدر حرف زدم !!!!!
حالا تا نظر ساسان و بقیه بچه ها چی باشه
یا حق ...
فرزاد جان ممنون از اين كه توضيحاتت رو كامل كردي . با نظرت موافقم . براي اينكه هم هيجان نيم فصل دوم بيشتر بشه هم امتيازات نيم فصل اول بي ارزش نشه من دو جايزه براي نيم فصل دوم ميزارم . يك جايزه براي قهرمان نيم فصل دوم ، يك جايزه هم براي قهرمان كلي مسابقه پيش بيني . فكر نكنم اينجوري بچه ها مخالفتي داشته باشند .
شاد و پيروز باشيد
همین عالیهفرزاد جان ممنون از اين كه توضيحاتت رو كامل كردي . با نظرت موافقم . براي اينكه هم هيجان نيم فصل دوم بيشتر بشه هم امتيازات نيم فصل اول بي ارزش نشه من دو جايزه براي نيم فصل دوم ميزارم . يك جايزه براي قهرمان نيم فصل دوم ، يك جايزه هم براي قهرمان كلي مسابقه پيش بيني . فكر نكنم اينجوري بچه ها مخالفتي داشته باشند .
شاد و پيروز باشيد
با سلام خدمت همه دوستان
جايزه نيم فصل اول به دوست خوبمون رضا بادكنكي عزيز تقديم شد . انشاءا... در پايان نيم فصل دوم هم به كسي كه بيشترين امتياز رو كسب بكنه و عنوان اولي نيم فصل دوم ( فارغ از نتايج نيم فصل اول) رو كسب بكنه جايزه ناقابلي اهدا خواهد شد .
ضمنا به قهرمان كلي مسابقه پيش بيني(با احتساب نيم فصل اول و دوم ) هم جايزه ناقابلي از طرف بنده اهدا خواهد شد. شاد و سربلند باشيد