• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزيز.ميخواستم بدونم از اول تا دان 15 نينجوتسو چقدر طول ميكشه؟و اينكه ايا هيچ ايراني تونسته دان 15 بگيره؟جايي هست كه بشه از اونجا مطمئن شد؟

سلام
من يه جزوه از نينجوتسو دارم با حساب و كتاب من بيش از 50 سال طول ميكشه تا يه نفر به دان 15 برسه

در ضمن توي ايران آقاي واديزاده دارنده دان 7 نينجوتسو از نماينده آقاي ماساكي هاتسمي ميباشند:f34r:

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی استاد کیک بوکس خوب تو شیراز سراغ داره؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بالاخره بعد از مدتها تونستم بيام پي تي!!ميگم اگر واقعا 50 سال طول ميكشه چقدر ديوونه اند كساني كه فكر ميكنند اقاي فرجي دان 15 داره!در ضمن من توي بعضي از سايتهاي خارجي ديدم كه نوشته بود هيچ كس كه نماينده هاتسومي سنسي باشه در ايران نيست.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بالاخره بعد از مدتها تونستم بيام پي تي!!ميگم اگر واقعا 50 سال طول ميكشه چقدر ديوونه اند كساني كه فكر ميكنند اقاي فرجي دان 15 داره!در ضمن من توي بعضي از سايتهاي خارجي ديدم كه نوشته بود هيچ كس كه نماينده هاتسومي سنسي باشه در ايران نيست.

50 سال نیست ، شیهان های دان 10-15 که من میشناسم بین 20-30 سال هست که دارن کار می کنن ، سالی 2-3 بار هم ژاپن میرن !

کلا کسی که دان 5 به بالا داره ، شاگرد شخصی هاتسومی سنسی حساب میشه و تمام چیزاشو از اون می گیره !
تست دان 5 هم ادم باید بره ژاپن بده ;)

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
50 سال نیست ، شیهان های دان 10-15 که من میشناسم بین 20-30 سال هست که دارن کار می کنن ، سالی 2-3 بار هم ژاپن میرن !

کلا کسی که دان 5 به بالا داره ، شاگرد شخصی هاتسومی سنسی حساب میشه و تمام چیزاشو از اون می گیره !
تست دان 5 هم ادم باید بره ژاپن بده ;)

چه عجب شما دوباره اينجا اومدي!حالا ما از فيلترينگ رنج ميبريم شما ديگه چرا؟پس چي شد بالاخره بين بيست تا سي سال طول ميكشه يعني؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام
من يه جزوه از نينجوتسو دارم با حساب و كتاب من بيش از 50 سال طول ميكشه تا يه نفر به دان 15 برسه

در ضمن توي ايران آقاي واديزاده دارنده دان 7 نينجوتسو از نماينده آقاي ماساكي هاتسمي ميباشند:f34r:

http://************/files/sllo06al8joquj1xix3x.jpg

شما اینو می گفتید دیگه ؟

خودشون هم گفتن که از " نینجوتسو یونیون " !!! گرفتند ، )کجاش زده نماینده هاتسومی سنسی ؟ )

اول اون مدرکی که زده دان 7 از گوشه سمت چپ ، مال IMAF هست
سایت IMAF برید و ببینید هدفشون چیه و کلا چه رشته هایی دارن

Founded in 1952, the Kokusai Budoin, International Martial Arts Federation, is dedicated to providing access to archives of historical information and sources of traditional instruction, as well as the promotion of friendship and cooperation among leaders and enthusiasts of the Japanese martial arts. With its headquarters in Tokyo, Japan, IMAF has established branches in 17 countries, with members throughout the world.

IMAF is comprised of the following divisions: Judo, Kendo, Karatedo, Aikido, Iaido, Nihon Jujutsu and Kobudo. All martial arts enthusiasts who are in accord with the objectives of the International Martial Arts Federation are welcome to apply for Membership.

خوب اینجا که حتی چیزی به اسم نینجوتسو نداشت ، چه برسه به بوجینکان بودو تایجوتسو ( یا حتی گنبوکان ؛ لول )

این یکی هم مال imau هست که الان سایتشون داون شده

www.imau.com

Contact Us
Dr. AmirHossein Zallaghi Print
Manager

Contact
[email protected]
Tehran
IRAN

+98.9127217449

International martial arts association Membership application.

در مورد amma هم انجمن های مختلفی هستن !
apex
american
african

---
نینجوتسو یونیون !

خوب این چیه ؟
این مرتبط با icmaua هست اشتباه نکنم " International Combat Martial Arts Unions " ( البته اگر مربوط به دکتر امیرحسین ( imau ) نباشه - سایتشون داون بود نتونستم بخونم .... )

http://www.icmaua.com/CombatMAUnions.htm

قسمت پرسش و پاسخ / و همچنین چطوری مدرک میشه گرفت ، که اگر از این icmau باشه که خیلی باحاله !!!

-----

سایت خود اقای وادی زاده که داون هست اونم ( دامینشون اکسپایر شده ولی میتونید اگه خواستید کش رو چک کنید تو گوگل http://ninjutsuninjawarrio.com/ )

البته یک سایت دیگه هم دارن به انگلیسی هست

www.wnnwa.com !!! که اینو انگار کمتر کسی میدونه !!!

باز خدا رو شکر حداقل نماینده سبک اقای فرجی بودن ایشون یک مدتی ..... :cool:

امیدوارم تو سبکشون موفق باشند و تمام کسایی هم که دنبال نینجوتسو و نینپو بوجوتسو / نینپو تایجوتسو / بوجینکان ... ، اینا هستن ، متوجه واقعیت شده باشند .....

به قولی هر گردی گردو نیست حتی اگر تو مجله زده باشه :lol::lol:

فعلا

پ.ن : عکس از رزم اور 148

فایل های ضمیمه

• image2.JPG
    image2.JPG
    159.2 KB · نمایش ها: 34

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با جستجو در بعضي سايتهاي رزمي خارجي _مثل كوتاكي_متوجه شدم اصلا در ايران هيچكس نماينده سنسي هاتسومي نيست و اينها جملگي كلاه بردار مي باشند.اين بابا هم به قيافش اين چيزها نمياد.بابا اينها ابروي ايران رو بردن.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
کوتاکی انجمن بوجینکان هست ، که از کیو 9 تا دان 15 مثلا شیهان اد مارتین ، که یوزر papa san را انجا داره عضوا ،
البته افراد خارج از بوجینکان هم هستن !

حالا از بوجینکان هیچی ، ولی حتی از گنبوکان و جنینکان هم کسی تو ایران نیست ، احتمال زیاد هم اسمشون رو نشنیدن !

البته تمامی این اقایون دلسوز هستن و تو سبکای واقعی خودشون واردن ولی خوب راه دلسوزی رو بلد نیستن ....
رشته های ورزشی هم که یاد میدن mixed martial arts هست که برای مسابقه تقریبا خوبه ، هیجان هم دارن و تفریح سالم هستن ! ولی همونطور که شما گفتی و منم قبلا گفتم با روش نینجوتسو فاصله زیادی دارن ....

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام ؛

به علت زیاد شدن صفحات و پست های ترد هنرهای رزمی که در حال حاضر صفحه 101 هست ، نظم کار از دست خارج شده و همچنین اونجا بیشتر به بحث و گفتگو تبدیل شده .
برای همین احتیاج به ترد کامل و منظمی درباره معرفی هنرهای رزمی احساس میشد ، که من فعلا برای هنرهای رزمی ژاپنی که علاقه زیادی به انها دارم و اطلاعاتم بیشتر هست این ترد را باز میکنم

چند نکته هست که درباره این ترد باید بگم :

* لطفا از بحث کردن و پرسیدن سوال در آن تاپیک جدا خود داری شود و برای پرسیدن سوال ، از ترد هنرهای رزمی استفاده شود ؛ اگر سوال شما پیرامون پست های این ترد است ، لطفا شماره پست و یا لینک پست ذکر شود .

* منظور اینجا از هنرهای رزمی ؛ هر دوی بودو و بوجوتسو هست ، که در هر کجا که لازم باشد به طور دقیق اشاره میشود

* لطفا از زدن تشکر و سایر مطالب خود داری شود ، خواندن پست ها و همچنین رعایت این نکات بزرگترین لطف شماست

* ترد فوق حداقل هفته ای 1 بار توسط من به روز رسانی میشود و فهرستی از تمامی پستها به همراه لینک آنها در پست اول گذاشته میشود .

* اگر قصد دارید مطلبی را در انجا قرار دهید ، سعی کنید قبل از هرکاری با من تماس بگیرید تا از دوباره کاری هر کدام از ما جلوگیری شود

* اگر قصد دارید مطلبی را انجا قرار دهید ، از صحت آن اطمینان حاصل کنید

* از قرار دادن مطالب در مورد سبک های غیر ژاپنی ( فعلا شامل کاراته هم میشود ) و یا سبک ها و اساتید ساختگی جدا خود داری شود

با تشکر

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا كاراته رو به حساب نميارين؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کاراته اوکیناوایی هست . و بعدا تاپیک جدایی براش باز میشه ( در سطح معلومات من ! که بقیه باید کاملش کنن ! )

خب پس توي اين تاپيك جديدتون خودتون تنها ميمونين چون فكر نكنم هيچكس چيزي از اينهايي كه شما گفتين بدونه.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خب پس توي اين تاپيك جديدتون خودتون تنها ميمونين چون فكر نكنم هيچكس چيزي از اينهايي كه شما گفتين بدونه.

برای همین احتیاج به ترد کامل و منظمی درباره معرفی هنرهای رزمی احساس میشد

هدف معرفی هست ، پس اینطوری کسایی که نمیدونن اطلاعات گیرشون میاد و این خودش خوبه !!! :cool:

چرا خود شما ترد برای هنرهای اوکیناوایی و کاراته باز نمیکنی ؟:(

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هدف معرفی هست ، پس اینطوری کسایی که نمیدونن اطلاعات گیرشون میاد و این خودش خوبه !!! :cool:

چرا خود شما ترد برای هنرهای اوکیناوایی و کاراته باز نمیکنی ؟:(

اخه همه كاراته بلدن و چيز جديدي نيست!!!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما فکر میکنی ! تازه کلی هم علاقمند داره !!! خیلیا هم هنرهای رزمی رو به کاراته میشناسن ( و کونگفو!! )
خصوصا اکثریت کاراته رو سمبل هنرهای رزمی ژاپنی میدونن

از انجا که سبکهای مختلف کاراته هم تو ایران هست پیشنهاد میشه بزنید ترد رو !!!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چون همه كاراته رو ميشناسن گفتم زياد جالب نيست!اما چشم درباره سبكهايي كه ازشون اطلاعات دارم مطالبي ميگذارم

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرق آی کی دو با هاپکیدو چی هست؟

reza punisher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه چوی لی فوت چیست
آیا در سانشو فقط مبارزات رینگی انجام می شود

samir1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتید و هم رزمهای محترم
این بخش در مورد هنر های رزمی می باشد و شما از هر سبکی که هستید و یا حتی اگر هم رزمی کار نیستید هم می توانید مباحث رزمی و یا سوا ل های رزمی و یا شرح سبک خودتان را در این تاپیک بیان کنید.
در ابتدا من از سبک خودم یعنی " نین جوتسو " کمی مطالب می گویم که امید وارم برایتان جالب با شد.
نین جوتسو یا هنر حرکت پنهان از سبکهای رزمی ژاپن می باشد که قدمت چند هزار ساله دارد و از هنر سیاه چین با نام " فاشو " گرفته شده است. ( همان هنری که در فیلمهایی مثل افسانه شجاعان و یا افسانه عقابهای مبارز و یا ببر خیزان اژدهای پنهان و ... نشان داده شده است )
این سبک درسال 1369 در ایران توسط کانچو فرجی بنیانگذاری شد و در حال حاضر در بیش از 30 شهر ایران در حال آموزش می باشد.
در مطالب بعدی در مورد این سبک بیشتر توضیح خواهم داد.
اوس[/QUOTE[RIG

بالا