kagero
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 98
- لایکها
- 3
ورزش همشون جودو هست؟
یعنی فول کنتاکت کار نمی کنن؟
فكر كنم ورزش رسميشون جودو هست شنيدم ايكيدو يا هاپكيدو هم كار ميكنن.فول كنتاكت رو نميدونم
ورزش همشون جودو هست؟
یعنی فول کنتاکت کار نمی کنن؟
سلام خدمت دوستان عزيز.ميخواستم بدونم از اول تا دان 15 نينجوتسو چقدر طول ميكشه؟و اينكه ايا هيچ ايراني تونسته دان 15 بگيره؟جايي هست كه بشه از اونجا مطمئن شد؟
بالاخره بعد از مدتها تونستم بيام پي تي!!ميگم اگر واقعا 50 سال طول ميكشه چقدر ديوونه اند كساني كه فكر ميكنند اقاي فرجي دان 15 داره!در ضمن من توي بعضي از سايتهاي خارجي ديدم كه نوشته بود هيچ كس كه نماينده هاتسومي سنسي باشه در ايران نيست.
50 سال نیست ، شیهان های دان 10-15 که من میشناسم بین 20-30 سال هست که دارن کار می کنن ، سالی 2-3 بار هم ژاپن میرن !
کلا کسی که دان 5 به بالا داره ، شاگرد شخصی هاتسومی سنسی حساب میشه و تمام چیزاشو از اون می گیره !
تست دان 5 هم ادم باید بره ژاپن بده![]()
سلام
من يه جزوه از نينجوتسو دارم با حساب و كتاب من بيش از 50 سال طول ميكشه تا يه نفر به دان 15 برسه
در ضمن توي ايران آقاي واديزاده دارنده دان 7 نينجوتسو از نماينده آقاي ماساكي هاتسمي ميباشند:f34r:
Founded in 1952, the Kokusai Budoin, International Martial Arts Federation, is dedicated to providing access to archives of historical information and sources of traditional instruction, as well as the promotion of friendship and cooperation among leaders and enthusiasts of the Japanese martial arts. With its headquarters in Tokyo, Japan, IMAF has established branches in 17 countries, with members throughout the world.
IMAF is comprised of the following divisions: Judo, Kendo, Karatedo, Aikido, Iaido, Nihon Jujutsu and Kobudo. All martial arts enthusiasts who are in accord with the objectives of the International Martial Arts Federation are welcome to apply for Membership.
Contact Us
Dr. AmirHossein Zallaghi Print
Manager
Contact
[email protected]
Tehran
IRAN
+98.9127217449
International martial arts association Membership application.
چرا كاراته رو به حساب نميارين؟
کاراته اوکیناوایی هست . و بعدا تاپیک جدایی براش باز میشه ( در سطح معلومات من ! که بقیه باید کاملش کنن ! )
خب پس توي اين تاپيك جديدتون خودتون تنها ميمونين چون فكر نكنم هيچكس چيزي از اينهايي كه شما گفتين بدونه.
برای همین احتیاج به ترد کامل و منظمی درباره معرفی هنرهای رزمی احساس میشد
هدف معرفی هست ، پس اینطوری کسایی که نمیدونن اطلاعات گیرشون میاد و این خودش خوبه !!!
چرا خود شما ترد برای هنرهای اوکیناوایی و کاراته باز نمیکنی ؟![]()
سلام به اساتید و هم رزمهای محترم
این بخش در مورد هنر های رزمی می باشد و شما از هر سبکی که هستید و یا حتی اگر هم رزمی کار نیستید هم می توانید مباحث رزمی و یا سوا ل های رزمی و یا شرح سبک خودتان را در این تاپیک بیان کنید.
در ابتدا من از سبک خودم یعنی " نین جوتسو " کمی مطالب می گویم که امید وارم برایتان جالب با شد.
نین جوتسو یا هنر حرکت پنهان از سبکهای رزمی ژاپن می باشد که قدمت چند هزار ساله دارد و از هنر سیاه چین با نام " فاشو " گرفته شده است. ( همان هنری که در فیلمهایی مثل افسانه شجاعان و یا افسانه عقابهای مبارز و یا ببر خیزان اژدهای پنهان و ... نشان داده شده است )
این سبک درسال 1369 در ایران توسط کانچو فرجی بنیانگذاری شد و در حال حاضر در بیش از 30 شهر ایران در حال آموزش می باشد.
در مطالب بعدی در مورد این سبک بیشتر توضیح خواهم داد.
اوس[/QUOTE[RIG