gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
سپاهان که عمرا از گروهش بالا بیاد ولی
استقلال قهرمان حذفی و
پرسپولیس قهرمان لیگ برتر کشور
سپاهان که عمرا از گروهش بالا بیاد ولی
تبريک به همه تا جيا. دمه وحيد گرم .دروا زبا نه ملی همينه همينه. خدا يی حقش تيم ملی هستش
.اصلاً تيم ملی ايرا ن ليا قته وحيد رو نداره.
اگه بخوایم جدا از تعصب و علایق تیمی به قضیه نگاه کنیم کارنامه ای که وحید طالبلو این فصل داره نباید هم به تیم ملی دعوت میشد چون دروازبانهای آماده تری مث عباس محمدیء واعظیء رحمتی و ... بودن برای دعوت شدن به تیم ملی.تبريک به همه تا جيا. دمه وحيد گرم .دروا زبا نه ملی همينه همينه. خدا يی حقش تيم ملی هستش
.اصلاً تيم ملی ايرا ن ليا قته وحيد رو نداره.
اگه بخوایم جدا از تعصب و علایق تیمی به قضیه نگاه کنیم کارنامه ای که وحید طالبلو این فصل داره نباید هم به تیم ملی دعوت میشد چون دروازبانهای آماده تری مث عباس محمدیء واعظیء رحمتی و ... بودن برای دعوت شدن به تیم ملی.
وحید وقتی لیاقت فیکس تیم ملی رو داشت و تو آماده ترین شرایطش بود روی نیمکت حسن رودباریان نشست. به نظر من یکی از دلایل افتش هم همون جام ملتهاست و بخصوص اون تعویض مسخره.
البته علی دایی با دعوت حسن رودباریان و میثاق معمارزاده نشون داد کاری به آماده بودن دروازبانها نداره و کاملا سلیقه ای عمل می کنهء توجیهش هم برای دعوت معمارزاده جوون بودنش بود که به نظر من دروازبان جوون بهتر از معمار زاده خیلی داریم امثال سوشامکانیء علی نظر محمدیء گردان.
وحید طالبلو اگه به آمادگی فصل پیشش برسه حتی آدم لحباز و پررویی مث علی دایی هم نمیتونه ازش بگزره و دعوتش می کنه.
ببینید من کی گفتم:
استقلال ، جام حذفی
پرسپولیس لیگ برتر
سپاهان لیگ اسیا
برين تو سايت صدا سيما برعليه خياباني مطلب بنويسين . مطمئن باشين تاثير ميزاره
:دی ...............شما همیشه انقدر خوش خیالی ؟؟؟؟؟؟؟
چقدر ترسناک ............ هیچی داداش خوش باشاره داداش من همیشه انقدر خوش خیالم .. حالا منظورت چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
من برا اولین بار در تاپیک شما پست می دم.
لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا را هم نمیدونم.
2 تا نکته می خواستم بگم.
1. در تیم شما فقط دو تا بازیکن خوب در حد تیم ملی وجود دارند:
طالب لو و جباری.
2. فیروز کریمی آمار کاملاً ناموفقی در این فصل داشته.
قضاوت با خودتون.