• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
تبريک به همه تا جيا. دمه وحيد گرم .دروا زبا نه ملی همينه همينه. خدا يی حقش تيم ملی هستش

.اصلاً تيم ملی ايرا ن ليا قته وحيد رو نداره.
اگه بخوایم جدا از تعصب و علایق تیمی به قضیه نگاه کنیم کارنامه ای که وحید طالبلو این فصل داره نباید هم به تیم ملی دعوت میشد چون دروازبانهای آماده تری مث عباس محمدیء واعظیء رحمتی و ... بودن برای دعوت شدن به تیم ملی.
وحید وقتی لیاقت فیکس تیم ملی رو داشت و تو آماده ترین شرایطش بود روی نیمکت حسن رودباریان نشست. به نظر من یکی از دلایل افتش هم همون جام ملتهاست و بخصوص اون تعویض مسخره.
البته علی دایی با دعوت حسن رودباریان و میثاق معمارزاده نشون داد کاری به آماده بودن دروازبانها نداره و کاملا سلیقه ای عمل می کنهء توجیهش هم برای دعوت معمارزاده جوون بودنش بود که به نظر من دروازبان جوون بهتر از معمار زاده خیلی داریم امثال سوشامکانیء علی نظر محمدیء گردان.
وحید طالبلو اگه به آمادگی فصل پیشش برسه حتی آدم لحباز و پررویی مث علی دایی هم نمیتونه ازش بگزره و دعوتش می کنه.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اگه بخوایم جدا از تعصب و علایق تیمی به قضیه نگاه کنیم کارنامه ای که وحید طالبلو این فصل داره نباید هم به تیم ملی دعوت میشد چون دروازبانهای آماده تری مث عباس محمدیء واعظیء رحمتی و ... بودن برای دعوت شدن به تیم ملی.
وحید وقتی لیاقت فیکس تیم ملی رو داشت و تو آماده ترین شرایطش بود روی نیمکت حسن رودباریان نشست. به نظر من یکی از دلایل افتش هم همون جام ملتهاست و بخصوص اون تعویض مسخره.
البته علی دایی با دعوت حسن رودباریان و میثاق معمارزاده نشون داد کاری به آماده بودن دروازبانها نداره و کاملا سلیقه ای عمل می کنهء توجیهش هم برای دعوت معمارزاده جوون بودنش بود که به نظر من دروازبان جوون بهتر از معمار زاده خیلی داریم امثال سوشامکانیء علی نظر محمدیء گردان.
وحید طالبلو اگه به آمادگی فصل پیشش برسه حتی آدم لحباز و پررویی مث علی دایی هم نمیتونه ازش بگزره و دعوتش می کنه.

یکی از مشکلات دروازه بان های سال های اخیر ما اینه که میزان آمادگی شان کاملا به صورت یک منحنی سینوسی است (فراز و فرود زیادی دارند) این همه نوسان برای یک دروازه بان قابل قبول نیست. و الا طالبلو دروازه بان شوت گیر و مخصوصا پنالتی گیری است. اما ای کاش این دورازه با نها کمی از جسارت و اعتماد به نفس بسیار عاالی عابد زاده رو داشتند، خیلی از مشکلات تیم ملی ما حل می شد. اگر یادتون باشه عابد زاده دید خیلی خوبی روی توپ هایی که به سمت دروازه شوت می شد داشت و اگر می دید توپ خازج از چهارچوبه اصلا شیرجه نمی رفت! این یعنی اعتماد به نفس و مسلما این اعتماد به نفس به کل تیم تزریق می شد.

در مورد دروزاه با نهای فعلی من عباس محمدی و مهدی واعظی رو بیشتر قبول دارم و البته طالب لو هم اگر جسارت و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنه دروازه بان خوبیه. به نظرم انتخاب های دایی در لیست فعلی تیم ملی در مورد دروزاه بان ها زیاد جالب نیست. مخصوصا معمارزاده که اصلا تجربه ی بازی های مهم و تورنمنت های بین المللی رو نداره.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید من کی گفتم:
استقلال ، جام حذفی
پرسپولیس لیگ برتر
سپاهان لیگ اسیا

من برا اولین بار در تاپیک شما پست می دم.
ولی هر 3 پیشبینی شما غلطه.

سپاهان لیگ برتر
سپاهان یا فولاد جام حذفی

لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا را هم نمیدونم.

2 تا نکته می خواستم بگم.

1. در تیم شما فقط دو تا بازیکن خوب در حد تیم ملی وجود دارند:
طالب لو و جباری.

2. فیروز کریمی آمار کاملاً ناموفقی در این فصل داشته.
بدون احتساب بازی امروز:

10fylic.jpg

قضاوت با خودتون.

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خياباني رو بين دو نيمه شنيدين؟سئت� � داده بودن اشتباهي وصل كردن .مي خواستن اخبار ورزشي بگن .اشتباهي وصل كردن صداي داخل استوديو ميگفت:مگه تو استقلالي هستي؟مثل اينكه يكي از اعضاي پشت صحنه به اون حرف قبل بازيش كه گفته بود پاها كاري نكردند و دستها كار كردند.طعنه به طالب لو و برد اس اس تو جام حذفي اعتراض كرده بود. برين تو سايت صدا سيما برعليه خياباني مطلب بنويسين . مطمئن باشين تاثير ميزاره

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
برين تو سايت صدا سيما برعليه خياباني مطلب بنويسين . مطمئن باشين تاثير ميزاره

:دی ...............شما همیشه انقدر خوش خیالی ؟؟؟؟؟؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فيروز كريمي: اخراج كوشكي برنامه‌هايم را به هم ريخت ،اشتباه بچه‌گانه بازيكنان بر روي گل دوم را پيگيري مي‌كنم
سرمربي تيم استقلال تهران 10 نفره شدن اين تيم را عامل اصلي شكست در مقابل پيكان عنوان كرد.

فيروز كريمي در نشست مطبوعاتي پس از پايان بازي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: استقلال امروز علاوه بر بدشانسي، دچار مشكل عدم تفكر صحيح بازيكنان شد. ما در هيچ جاي دنيا نمي‌بينيم كه يك بازيكن در دقيقه 4 به اين آساني اخراج شود،‌ با توجه به اخراج اين بازيكن ما شرايط دشواري داشتيم ضمن آن كه بدشانس نيز بوديم چرا كه بازيكنان ما به دليل استرس زياد، حتي در موقعيت‌هاي 8 به 3 قادر به گلزني نبودند.

وي افزود: ما در مقابل راه‌آهن نيز بازي سنگيني را انجام داده بوديم و مجبور شديم تا به بعضي از بازيكنان استراحت دهيم در هر صورت پتانسيل استقلال به گونه‌اي است كه پس از يك بازي 120 دقيقه‌اي، نمي‌تواند تغييرات زيادي در تيم ايجاد كند.

سرمربي استقلال تهران ادامه داد: در هر صورت ما بيش از 90 دقيقه ده نفره بازي كرديم و زماني كه گل نخست را دريافت كرديم ديگر توان بازيكنان تحليل رفته بود. درست است كه تيم پيكان بيشتر از ما صاحب توپ و ميدان بود، اما در مسائل تاكتيكي ما مي‌توانستيم بهتر شويم كه اخراج كوشكي همه چيز را به هم ريخت.

كريمي افزود: اخراج يك مدافع وسط و دروازه‌بان همواره يك تعويض اجباري را به دنبال دارد و ما علاوه بر از دست دادن يك بازيكن، مجبور به يك تعويض اجباري شديم.

كريمي در ادامه با انتقاد از بازيكنان استقلال در صحنه‌ي دريافت گل دوم، افزود: بي‌ترديد ما اين گل را به دليل اشتباه فردي دريافت كرديم من تاكنون هيچ گاه از اشتباه فردي صحبت نكردم اما زماني كه در تمرين روز گذشته ما بيش از 40 دقيقه بر روي همين موضوع كار مي‌كنيم و سپس به همان شكل گل دوم را دريافت مي‌كنيم ديگر نمي‌توان اين اشتباه را پذيرفت، چرا كه اين گل با اشتباهي بچه‌گانه و ابتدايي به ثمر رسيد و صددرصد موضوع اين گل را بررسي مي‌كنم.

وي در مورد ناكامي‌هاي اخير استقلال در ليگ برتر نيز گفت: ما در بازي با سپاهان بايد در همان نيمه اول پيروزيمان را قطعي مي‌كرديم و يا در ديدار مقابل پگاه حق ما شكست نبود، اما استرس بازيكنان به اندازه‌اي بود كه اين نتايج به دست ‌آمد. ضمن آنكه طبيعي است با توجه به شرايط حساس ما در جام حذفي، در ليگ برتر بيشتر به بازيكنان جوان ميدان بدهيم.

وي افزود: در واقع ما پس از بازي مقابل پگاه، ليگ را از دست داديم و اكنون اگر بتوانيم جام حذفي را فتح كنيم قدم بلندي را برداشتيم. در واقع در كنار توجه به ليگ،‌ هدف اصلي ما قهرماني در جام حذفي است.

كريمي در بخش پاياني صحبت‌هايش درباره احتمال افزايش سهميه‌ي فوتبال كشورمان در ليگ قهرمانان آسيا و راهيابي تيم دو ليگ به اين مسابقات نيز گفت: اگر اين سهميه‌بندي بر اساس امكانات باشد بايد از كشورهايي چون امارات،‌ هشت تيم دعوت شود و از ايران نيز تيم سالني دعوت شود؛ اما در هر صورت فوتبال ما از نظر مديريت بلكه از نظر پتانسيل از تمام كشورهاي آسيايي همچون ژاپن برتر است. در هر صورت با توجه به آن كه اطلاع كافي از اين موضوع ندارم چندان درباره‌اش صحبت نمي‌كنم.

نقل از ایسنا

من برا اولین بار در تاپیک شما پست می دم.
لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا را هم نمیدونم.

2 تا نکته می خواستم بگم.

1. در تیم شما فقط دو تا بازیکن خوب در حد تیم ملی وجود دارند:
طالب لو و جباری.

2. فیروز کریمی آمار کاملاً ناموفقی در این فصل داشته.

قضاوت با خودتون.

بهت خیر مقدم میگم امینی جان :)

بازم ازتون ممنون که تو لیگ آسیا از حالا سپاهان رو قهرمان ندونستید ، چون معمولا دوستان سپاهانی جامهای تا چند سال آینده رو از آن سپاهان میدونن مگه خلافش ثابت شه !! ;)

فکر میکنم بحث جام حذفی از لیگ جدا باشه درسته که الان اس اس از وضعیت چندان مطلوبی بهره نمیبره ولی رو جام حذفی " نگاه ویژه " داره ، تازه گذشته نشون داده که این جور زمانها و دیدارهای خارج خونه خیلی بهتر نتیجه میگیره چون از " استرس تماشاگر " به دوره ،مخصوصا الان که تماشاگرها بسیار ناراحت و کم طاقت هم شدن
من به بازی مقابل فولاد خیلی امیدوارم :)

البته امینی جان 15 دقیقه آخر بازی سپاهان ، شیرین فراز رو دیدی ؟ تیم کلا تو دفاع بود و شیرین فراز سقوط کرده با پشتک و وارو ! توپ رو دروازه سپاهان میریخت ، چیزی هم نمونده بود که کار مساوی شه .. نه ؟

در کل رقابت خیلی حساسه ... :happy: ولی :
" به امید قهرمانی شایسته ترین تیمها تو لیگ و جام حذفی " :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

به نظر من تیمی مثل استقلال که قبلا دقیقه 88 مساوی میکرد دقیقه 90 بازی رو میبرد به مربیش هم مربوط بود.
من از کریمی بدم نمیاد اما به قول دوستان در حد استقلال نیست مثل بیشتر بازیکنا که الان در حد استقلال نیستن
اخه تیمی که گل مساوی رو خورده باید مدافع بیاره؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ولش بابا فیروز از نتیجه کاملا راضی بود اصلا مهم نیست اس اس ساله دیگه میره دسته 2 یانه !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
30naa جان تولدت مبارک انشالله 1000 سال با خوبی و سلامت و سربلندی زندگی کنید
با آرزوی روز های خوش برای شما

Vendetta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم استقلالی هستم، اما مطمئنم که استقلال قهرمان جام حذفی نمی‌شه. پرسپولیس هم قهرمان لیگ نمی‌شه خوشبختانه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
30naa جان,تولدت رو بهت تبریک میگم
امیدوارم این سال زندگیت هم پر از شادی و موفقیت باشه
53.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سينا جان مباركا باشه .......:)

ايشالله سالي توام با سلامتي و موفقيت داشته باشي و شادي قهرماني اس اس تو جام حذفي هم چاشنيش باشه :happy:

بازم : " تولدت مبارك سينا جان " :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
30naa عزيز تولدت رو تبريك ميگم و اميدوارم همواره شاد ، پيروز و سربلند باشي:)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
1. تولد سینا مبارک.
bouquet2.gif

2.Vendetta، مرسی اوتار و آی دی!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من فکر کردم استقلال قهرمان چیزی شده هی تبریک میگین