می خواهیم زین پس به طور مجزا انیمه هایی را که در این فصل به نمایش در آمده اند را به طور مختصر مورد بحث و بررسی قرار دهیم . لازم به ذکر است که نظر شخصی بنده که بسیار محترم و مستند نیز می باشد در این نوشته ها تاثیر بسزایی دارد ، امتیازی هم بر حسب براورد شخصی خود برای هر کارتون مقرر خواهیم کرد که تنها مربوط به قسمت اول و دوم آن انیمه می باشد و حاکی از کلیت کارتون نمی باشد ! ( سازمان نقد و بررسی کشوری)
===
اهم.......... اهم ..........
خوب اول از همه بگم من تقریبا 80% کارتون های جدید رو قسمت های اولشونو گرفتم و فقط اون هایی که ارزش دیدن داشتن رو جدا کردم حالا شاید قضاوتم در مورد قسمت اول بعضی ها اشتباه بوده باشه ...
این کارتون با یه شروع عجیب غریب همون اول به بیننده می گه جنسش با خیلی سوژه های تکراری فرق داره و نوید یه کارتون جدید رو می ده
تو قسمت اول یه دختر نسبتا High School سنی ، به همراه یک پسر (؟) شروع به جنگیدن با یه چیزی می کنن که بعدا مشخص می شه کیشین نام داره در حین جنگ پسره تبدیل به اسلحه ( از این یارو های جناب اقای عزرائیل

) می شه و دختره می زنه باهاش اون یارو رو می کشه بعدا کاشف به عمل می اد که این اقای پسر یگ spiritual weapon هستند
شخصیت های اصلی داستان به نام های Maka و Soul که مشغول کشتن ه کیشین ها هستند که پس از مردنشون یه Orb مانند از خودشون به جا می زارن که حاوی Spiritual Power هستش و Soul اون هارو می خوره ماموریت اون ها کشتن 99 کیشین و یک جادوگر هست تا soul تبدیل به یک Death scythe بشه
این کارتون تا الان 3 قسمت فقط برای معرفی شخصیت ها داشته و قراره از قسمت 4 داستان اصلی شروع بشه ...
نکته ی بارز این کارتون صحنه های اکشن هست که خیلی متحرک و خفن طراحی شده از طرفی فضای کارتون کاملا فانتزیه و حتی بیشتر از فانتزی
جای صحبت داره بازم ولی الان همینا به ذهنم می رسه !
آها راستی تو این یکی خبری از زن ها و پسر های سوپر خوشگل و سوپر Cool نبوده خدا رو شکر ! ببینیم در آینده چی می شه !
و اینکه بعضی از رفتار ها صحنه های این کارتون وقعا خنده داره !
امتیاز من به 3 قسمت اول این انیمه 7/10 !
------
پ.ن : تا اینا رو همرو نگم وارد بحث تاپیک نمی شم !