• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام و عرض تبريك به مناسبت فرارسيدن زودهنگام سال نو :D

و عرض معذرت به خاطر غيبت طولاني :blush:

کلی فکر کردم ببینم اینی که پست زده کیه
169.gif
من ایشون رو کجا دیدم اسمش چی بود؟
169.gif
یکمی فکر کردم یه پدرامی یادم اومد
169.gif
من دیدم بچه ها میگن دنی
169.gif
بعد یهو یادم اومد بابا همون دنی خودمون
246.gif

چطوری دنی خوبی؟ میگن رفتی سرکار فراری شدی کجایی تو؟ فردا کاش میومدی
242.gif

ین ین جان تولدت مبارک
flowerysmile.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نوچ نوچ!!!:D

تو AP اتفاقاً گفتم هر کی از پسرا بتونه بگه ايشون cosplay کدوم شخصيت معروف هست، جايزه نفيس داره!:rolleyes: هاجی نيستش!:D البته همه دخملا ميشناسنش ولی خوب چون تو پسری احتمالاً نميشناسی!:D:cool:

حالا نميشه بگي كيه؟!
chojinfc.gif

maniac.gif

ای...,..., ...!!!!
این 3 نقطه ها رو میتونی با الفاظی که شایستت هستن پر کنی!

انقدر ازم تعريف نكن شرمنده ميشم
126fs3186991.gif

آخه چرا بیخودی از اسمایلی که بهت نمیاد استفاده میکنی!
خودمم وقتي اسمايلي خجالت زده رو گذاشتم خنده ام گرفت
amused.gif

خوف حالا چون مقشاتو!تو این مدت انجام دادی با یه درجه تخفیف به اعدام محکوم میشی!البته یخورده کم کاری داشتی!مثلا در مورد Air هزاران بار اساتید محترم گفتن تا ova ها وفیلمشو نبینین ازش سر در نمیارین اونوقت تو بازم میگی سروته نداره!
129fs3867689.gif
به جان خودم همه شو با ova و movie و ... ديدم؛ ولي آخرش نفهميدم پسره مرغ بود يا از وسطش به بعد مرغ شد يا كلا مرغه و پسره دو شخصيت جدا بودن؟! و كلا كه چي؟!
scratch.gif

تقصير ريتينگش بود كه منو اغفال كرد. حالا اگه كسي فهميده براي منم تعريف كنه صواب داره
302.gif

کلی فکر کردم ببینم اینی که پست زده کیه
169.gif
من ایشون رو کجا دیدم اسمش چی بود؟
169.gif
یکمی فکر کردم یه پدرامی یادم اومد
169.gif
من دیدم بچه ها میگن دنی
169.gif
بعد یهو یادم اومد بابا همون دنی خودمون
246.gif

چطوری دنی خوبی؟ میگن رفتی سرکار فراری شدی کجایی تو؟ فردا کاش میومدی
242.gif

عليكم السلام و رحمة الله
302.gif
مشتاق ديدار
302.gif
تو هم كه اينجا كمتر سر مي زني!!

فردا چه خبره؟

بچه ها، من برای طرح دارم میرم به یه روستای دور. خدانگهدار همه تون.

من اينو تازه ديدم ... اي بابا
170fs738031.gif

//

شروع به ديدن Code Geass كردم. البته قبلا يه قسمتشو ديده بودم ولي خوشم نيومده بود (مثل صدها انيمه اي كه فقط يه قسمتشونو ديدم!) ولي الان داره خوشم مياد.

شماها به بحث ادامه بدين تا من كامل ببينم بيام نظر پراكني كنم
1839.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پزشکای تاپيک من يه سوال دارم! وقتی يه نفر دست يا پاش شکسته، در عين حال شکستگی همراه با زخم شدن اون ناحيه بوده، شماها چی کار ميکنين؟:eek: يعنی جايی که زخم هست رو که نميشه گچ گرفت!:rolleyes: چی کار ميکنين؟:eek:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

جناب دنیل خیلی خوشحالم که باز هم اینجا می بینمتان ^_^

خیلی ممنون بابت تبریک تولد
flowersmile.gif

ممنون جناب ویلی
thanku.gif

جناب mahi58 از شما هم خیلی ممنونم ^_^ (امیدوارم طرحتان را به سلامت بگذرانید ^_^)

جناب Soheil خیلی از محببتتان ممنونم
rose.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من اينو تازه ديدم ... اي بابا
170fs738031.gif
اون حدود سه ماهه تو امضامه، ولی جام رو دارم عوض می کنم و جای جدیدم احتمال زیاد شهری است و تو جای جدید ممکنه اینترنت داشته باشم. :)
نگران نباش. هستم تا حضور مرتبت رو کنترل کنم.
5.gif

پزشکای تاپيک من يه سوال دارم! وقتی يه نفر دست يا پاش شکسته، در عين حال شکستگی همراه با زخم شدن اون ناحيه بوده، شماها چی کار ميکنين؟:eek: يعنی جايی که زخم هست رو که نميشه گچ گرفت!:rolleyes: چی کار ميکنين؟:eek:

سلام.
من از طرف خودم جواب میدم، بچه های دیگه هم نظرشون رو بگن: خواهر، این چیزی که می پرسی ممکنه هزار و یک حالت داشته باشه و درمانش هم کاملا Per Case است و ممکنه آدم تا آدم فرق داشته باشه.
من یه کیس اینجوری رو توی اینترنی خودم داشتم: یه آقایی که هر دو استخوان ساق پاش به شدت شکسته بود، و یه زخم کوچک هم داشت که مشکوک بودیم ممکنه به فضای شکستگی راه داشته باشه (به این نوع شکستگی میگن Open Fracture یا شکستگی باز که خیلی بده و یه اورژانس پزشکیه). کاری که ما کردیم این بود که زخم رو به طور ضربانی مورد شستشو قرار دادیم و تا حد امکان تمیز کردیم و بعد مریض به اتاق عمل رفت و اونجا به صورت داخلی (به قول معروف با پلاتین) شکستگی رو ثابت کردند و بعد هم پا رو گچ گرفتند. یک زخم کوچک و تمیز یا زخمی که به فضای شکستگی مربوط نباشه هم از این لحاظ مشکل خاصی ایجاد نمی کنه، نهایتش زخم رو کاملا بهش رسیدگی می کنند و بخیه می زنند و یه پانسمان باریک و بعد هم روش گچ.
البته مثلا میشه مریض دیگه ای رو مجسم کرد که زخمش آلوده و بزرگ است و به هیچ وجه نباید بسته بشه، یا زخمیه که مثلا به رگ ها صدمه زده. اون وقت دیگه ممکنه درمان کاملا فرق کنه و اصلا مشکل اصلی شما زخم باشه و در درجه بعد استخوان! که در این شرایط، باز هم بسته به مورد ممکنه مثلا استخوان رو بدون گچ با یه روش موقتی خارجی ثابت کنند و یا اینکه مثلا برای اون اندام کشش بذارند (وزنه بهش آویزون کنند) و بعد زخم رو چندین باز مورد عمل جراحی قرار بدن.
در کل کاملا بستگی به مورد داره و هزار جور درمان ممکنه براش داد، تا زخم چه جوری باشه و چقدر جدی باشه.
icon10.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته مثلا میشه مریض دیگه ای رو مجسم کرد که زخمش آلوده و بزرگ است و به هیچ وجه نباید بسته بشه، یا زخمیه که مثلا به رگ ها صدمه زده. اون وقت دیگه ممکنه درمان کاملا فرق کنه و اصلا مشکل اصلی شما زخم باشه و در درجه بعد استخوان! که در این شرایط، باز هم بسته به مورد ممکنه مثلا استخوان رو بدون گچ با یه روش موقتی خارجی ثابت کنند و یا اینکه مثلا برای اون اندام کشش بذارند (وزنه بهش آویزون کنند) و بعد زخم رو چندین باز مورد عمل جراحی قرار بدن.
در کل کاملا بستگی به مورد داره و هزار جور درمان ممکنه براش داد، تا زخم چه جوری باشه و چقدر جدی باشه.
icon10.gif
از توضيح کامل و جامعت خيلی خيلی ممنون،:wub: بيشتر مورد دوم مد نظرم بود که فهميدم چی ميشه!:rolleyes::happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور میگم مرکز بهداشت با مهندس چی کار داره؟
1676.gif

بهت گفتند اونجا چی کار باید بکنی؟
مرکز بهداشت نیست ... مرکز آموزش بهداشته ... طبیعتا کامپیوتر هست - واحدهای فنی هست و ...

افتادم دانشکده ... استاد دانشکده ام احتمالا ... یا شاید مسوول سایت ... که اگه دومی باشه عالیه ... میشینیم پای PC و می رسم به کارای خودم ..
ok.gif

خب ببین ... نه اصلا ولش کن ... یه سر بزن به مطبم ...
beard.gif

(خوشحالم که دوباره میبینمت!
goodsigh2.gif
فکر میکردم دیگه سر نمیزنی.
)
به به ، ویلی جون ... دیگه همکار شدیم رفت پی کارش !! ...
friends.gif

هنوز آب بندی نشدم ولی ... رفتن به پادگان باعث شده که برنامه ریزی اومدن به فورومم بهم بخوره ... الان تیریپ ولگردی سر می زنم ...
thief.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
مرکز بهداشت نیست ... مرکز آموزش بهداشته ... طبیعتا کامپیوتر هست - واحدهای فنی هست و ...

افتادم دانشکده ... استاد دانشکده ام احتمالا ... یا شاید مسوول سایت ... که اگه دومی باشه عالیه ... میشینیم پای PC و می رسم به کارای خودم ..
ok.gif

چه حالی بکنی تو!
یادش به خیر چند ماه پیش داشتی می رفتی سربازی و آموزشی و قرار بود تا مدتها دور از پی تی باشی، من هم قرار بود برم روستا و اونجا اینترنت کجا بود؟
حالا شما داری میشی مسؤول سایت (احیانا) و من هم دارم خودم رو میندازم شهر که یه ذره امکانات زندگی و اینترنت داشته باشم و هر دو تامون می تونیم از نعمت فروم بهره مند باشیم. :happy::happy:
واقعا که هیچ چیز زندگی قابل پیش بینی نیست و آدم با حدس زدن آینده به هیچ جا نمی رسه.
به قول کاراکترهای American Pie:
2.gif
To The Next Step

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دقیقا ... حرفات درسته ...
flower5.gif

(امروز هم رفتم دانشکده خودم رو معرفی کردم - خیلی باکلاس ؛ همه سرهنگ ها ، پزشک هم هستن - من هم احتمالا همون سایت باشم)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام ویلی جون، خوبی؟ خوشی؟ تو از بچه های قدیمی گل هستی ویلی جون.
flower.gif
مرسی!شما خیلی خیلی لطف داری!
rainbowf.gif

ویلی جان، من پارسال به خاطر چند روز دیر شروع کردن طرح مشمول بند ج نشدم و وزارتخونه قبول نکرد امتحان بدم و گفتند اگه شرکت کنی یه سال دیگه هم محرومت می کنیم!
154fs232528.gif
اوایل شدید دپرس بودم، ولی الآن از مودش در اومدم و دارم می خونم برای امسال، امسال فقط باید مرور کنم، البته اگه بشه تو طرح درس خوند.
این عین نامردیه!
begging.gif

اما عیبی نداره عوضش واسه ی امسال حسابی آماده این.
goodsigh2.gif

درس و دانشگاه رو هم زیاد سخت نگیر، می گذره، می دونم سخته، ولی می گذره و آخرش هم هر چقدر بیشتر سختی کشیده باشی پوستت کلفت تر میشه.
150fs218633.gif

اوه نه من زیاد سخت نمیگیرم!
302.gif
در حقیقت با اینکه الان حجم کاری بیشتر شده و وقت آزاد کمتری برام میمونه اما این حالتو به شدت ترجیح میدم به اون حالت خنثی قبلی که فقط تو کلاس مینشستیم.با وجود تمام سختی هاش خیلی خیلی لذت بخشتره!

انقدر ازم تعريف نكن شرمنده ميشم
126fs3186991.gif

خواهش میکنم!اختیار داری!تو لایق ببیشتر از ایناشی!
4fvfcja.gif

منم این وسط یه اظهار فضلی بکنم!
302.gif

در این جور موارد بستگی داره به اندازه ی زخم.اگه زخم زیاد بزرگ نباشه معمولا یه سوچور میزنن و پانسمان میکنن و گچ میگیرن.بعد از یه مدت(مثلا 2 هفته )میان یه دریچه ای رو روی محل زخم ایجاد میکنن.
اما اگه اندازه ی زخم بزرگ باشه جوری که اگه بیان دریچه ایجاد کنن, توی کل گچ گیری اختلال ایجاد بکنه.یه مدت صبر میکنن تا زخم خوب بشه و در این مدت با یه سری وسایل دیگه مثل بانداژ و اینا میان یه آتل موقت ایجاد میکنن و بعد از خوب شدن زخم گچ گیری میکنن.

به به ، ویلی جون ... دیگه همکار شدیم رفت پی کارش !! ...
friends.gif

هنوز آب بندی نشدم ولی ... رفتن به پادگان باعث شده که برنامه ریزی اومدن به فورومم بهم بخوره ... الان تیریپ ولگردی سر می زنم ...
thief.gif
آره دیگه همکار شدیم!
geminis.gif

اما اگه اینطوری میگی که یاشه خیلی خوبه.حالا اگه ماهی جان هم بتونه طرحشو بگیره برای اون شهره که دیگه نور علی نور میشه.ایشالا که بشه!

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
می خواهیم زین پس به طور مجزا انیمه هایی را که در این فصل به نمایش در آمده اند را به طور مختصر مورد بحث و بررسی قرار دهیم . لازم به ذکر است که نظر شخصی بنده که بسیار محترم و مستند نیز می باشد در این نوشته ها تاثیر بسزایی دارد ، امتیازی هم بر حسب براورد شخصی خود برای هر کارتون مقرر خواهیم کرد که تنها مربوط به قسمت اول و دوم آن انیمه می باشد و حاکی از کلیت کارتون نمی باشد ! ( سازمان نقد و بررسی کشوری)

===

اهم.......... اهم ..........

Soul Eater

souleater.gif

خوب اول از همه بگم من تقریبا 80% کارتون های جدید رو قسمت های اولشونو گرفتم و فقط اون هایی که ارزش دیدن داشتن رو جدا کردم حالا شاید قضاوتم در مورد قسمت اول بعضی ها اشتباه بوده باشه ...

این کارتون با یه شروع عجیب غریب همون اول به بیننده می گه جنسش با خیلی سوژه های تکراری فرق داره و نوید یه کارتون جدید رو می ده
تو قسمت اول یه دختر نسبتا High School سنی ، به همراه یک پسر (؟) شروع به جنگیدن با یه چیزی می کنن که بعدا مشخص می شه کیشین نام داره در حین جنگ پسره تبدیل به اسلحه ( از این یارو های جناب اقای عزرائیل :D ) می شه و دختره می زنه باهاش اون یارو رو می کشه بعدا کاشف به عمل می اد که این اقای پسر یگ spiritual weapon هستند

Shibusen.jpg

شخصیت های اصلی داستان به نام های Maka و Soul که مشغول کشتن ه کیشین ها هستند که پس از مردنشون یه Orb مانند از خودشون به جا می زارن که حاوی Spiritual Power هستش و Soul اون هارو می خوره ماموریت اون ها کشتن 99 کیشین و یک جادوگر هست تا soul تبدیل به یک Death scythe بشه
این کارتون تا الان 3 قسمت فقط برای معرفی شخصیت ها داشته و قراره از قسمت 4 داستان اصلی شروع بشه ...
نکته ی بارز این کارتون صحنه های اکشن هست که خیلی متحرک و خفن طراحی شده از طرفی فضای کارتون کاملا فانتزیه و حتی بیشتر از فانتزی :D
جای صحبت داره بازم ولی الان همینا به ذهنم می رسه !
آها راستی تو این یکی خبری از زن ها و پسر های سوپر خوشگل و سوپر Cool نبوده خدا رو شکر ! ببینیم در آینده چی می شه !
و اینکه بعضی از رفتار ها صحنه های این کارتون وقعا خنده داره !

امتیاز من به 3 قسمت اول این انیمه 7/10 !

------

پ.ن : تا اینا رو همرو نگم وارد بحث تاپیک نمی شم ! :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Saint Seiya: The Hades Chapter - Elysion

خوب دوستداران saint seiya منتظر باشين که به زودی يه ova جديد قراره در بياد!
84.gif
عکسش که خوشگله!
biggrinsmiley.gif
wubsmiley.gif
اميدوارم که خودش هم همين جوری باشه!:rolleyes:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0

Saint Seiya: The Hades Chapter - Elysion

خوب دوستداران saint seiya منتظر باشين که به زودی يه ova جديد قراره در بياد!
84.gif
عکسش که خوشگله!
biggrinsmiley.gif
wubsmiley.gif
اميدوارم که خودش هم همين جوری باشه!:rolleyes:

من یک چی بگم؟

این OVA تا حالا 2 قسمتش هم اومده... قسمت های بعدیش هم، دو تاش این ماه میاد، دو تاش دو ماه دیگه...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یک چی بگم؟

این OVA تا حالا 2 قسمتش هم اومده... قسمت های بعدیش هم، دو تاش این ماه میاد، دو تاش دو ماه دیگه...
سلام امير:D

تو کجا اينجا کجا؟! :blink::p

آره بعد از اينکه اين پست رو زدم ديدم ILA ساب زدتش!:D ولی هنوز نشستم ببينمش .:( وقت نکردم!:wacko: بعدشم فکر کنم صبر کنم بقيه قسمت هاش هم در بياد يه جا ببينم!:D حد اقل اعصابم خورد نميشه!:p

تو ديديش؟ چطور بود؟ :eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم این وسط یه اظهار فضلی بکنم!
302.gif

در این جور موارد بستگی داره به اندازه ی زخم.اگه زخم زیاد بزرگ نباشه معمولا یه سوچور میزنن و پانسمان میکنن و گچ میگیرن.بعد از یه مدت(مثلا 2 هفته )میان یه دریچه ای رو روی محل زخم ایجاد میکنن.
اما اگه اندازه ی زخم بزرگ باشه جوری که اگه بیان دریچه ایجاد کنن, توی کل گچ گیری اختلال ایجاد بکنه.یه مدت صبر میکنن تا زخم خوب بشه و در این مدت با یه سری وسایل دیگه مثل بانداژ و اینا میان یه آتل موقت ایجاد میکنن و بعد از خوب شدن زخم گچ گیری میکنن.
ممنون ممنون :wub::wub::wub:

کلی دکتر شدم!:graduated

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
ديروز تولد ين ين بود. ين ين عزيز تولدت مبارك

2uf58ur.gif

سلام بر دوستان!

اول با تاخیر تولد خواهر ین ین رو بهشون تبریک میگم!:happy: --> ایشالا همیشه زنده باشی!:D

بعد ش سلام برادر دنی!;) چه طوری!:rolleyes:

بعدش بالاخره تاپیک Noein نو را انداختم!:p:wacko:

بعدش خواهر فریدا در جریان سفرت به فلوریدا بودم و عکساشو دیدم:f34r: . . . عجب جاییه ها :blink::wacko:. . . باید حتما یه سفر اونورا رفت . . . :cool:

دیگه اینکه آیا همه در سلامتی کامل به سر میبرن؟​

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امير:D

تو کجا اينجا کجا؟! :blink::p

آره بعد از اينکه اين پست رو زدم ديدم ILA ساب زدتش!:D ولی هنوز نشستم ببينمش .:( وقت نکردم!:wacko: بعدشم فکر کنم صبر کنم بقيه قسمت هاش هم در بياد يه جا ببينم!:D حد اقل اعصابم خورد نميشه!:p

تو ديديش؟ چطور بود؟ :eek:

:happy::happy:سلام

داشتم می گشتم ببینم بخش انیمیشن PT چطوره، که این پست Saint Seiya رو دیدم.

آره من اون دو قسمتش رو دیدم، زیاد قشنگ نبود. مثل همیشه Seiya کتک می خوره. فقط فرقش این بود که از دست یک خدا کتک می خوره.
تازه بنده خدا بال در میاره، ولی هنوز بال در نیاورده، بال هاش رو نابود می کنه خداهه

ولی Elysium خودش قشنگ بود. من موندم، بالاخره کی زئوس رو می خوان ترتتیبشو بدن! حساب کن آتنا که دختر زئوس اه، بخواد مثل مانگاش جلوی زئوس وایسه

بالا