• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
فوتبال ایران رو باید سر سری طرفداری کنی
ای بابا شما هم که همش همین رو می گید
hahab.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هادي اصغري هم رفت سپاهان ... قرار داد 2 ساله بسته ... مهاجم خوبيه اما نميدونم چرا اصلا با قيافش حال

نميكنم :D ربطي به بازيكردن نداره ها ... اما يه جورايي خيلي بيريخته ... ببينيم امسال بلاخره پرسپوليس

چي كار ميكنه ... فعلا كه اوضاع قمر در عقربه :(

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حبيب كاشانى: قصد ندارم ديگر به پرسپوليس بازگردم

تهران IranSport.Net - مديرعامل مستعفى باشگاه پرسپوليس گفت: من تصميمم را از پيش گرفته بودم و با همين تصميم در نشست با «على آبادى» حاضر شدم. از قبل فكر خودم را كرده بودم و بر همين اساس قصد ندارم ديگر به پرسپوليس بازگردم. حبيب كاشانى با تعجب از گفته هاى اخير «سعيدلو» درباره تكذيب استعفايش و بى اطلاعى از اين موضوع گفت: يك بار ديگر نيز در نشست مشترك هيات مديره باشگاه با على آبادى كه همه اعضاى هيات مديره در آن حضور داشتند و پس از قهرمانى پرسپوليس در ليگ برتر برگزار شد، استعفايم را به طور كتبى ارائه كردم. آقاى سعيدلو هم در اين نشست حضور داشت. يك بار هم به صورت شفاهى كناره گيرى ام را به آگاهى سعيدلو رساندم كه او در پاسخ به من گفت بايد اين مورد را با «على آبادى» در ميان بگذارد. اگر او مخالف بود چرا در نشست هيات مديره با على آبادى با كناره گيرى من مخالفت نكرد و در مخالفت با تصميم من حرفى زده نشد؟كاشانى درباره نشستش با على آبادى هم گفت: هنگامى كه استعفاى كتبى ام را به على آبادى دادم فقط ايراد گرفت كه چرا استعفايم را در سربرگ باشگاه پرسپوليس ننوشته ام. من هم با عذرخواهى خواهش كردم كه با همين استعفا موافقت شود. عضو شوراى شهر تهران در بخش ديگرى از صحبت هايش گفت: من تصميمم را گرفته بودم و با همين تصميم از قبل گرفته شده در نشست با على آبادى حاضر شدم. از پيش در اين باره فكر كرده بودم، ديگر به پرسپوليس برنمى گردم و خواهش مى كنم از حاشيه هاى استعفا دست برداشته شود. مديرعامل مستعفى پرسپوليس درباره آينده اين باشگاه هم گفت: اميدوارم هرچه زودتر با انتخاب مديرعامل و كادرفنى زمان از دست رفته جبران شود. اميدوارم با انتخاب مديرعاملى كه مورد پذيرش سازمان تربيت بدنى و هيأت مديره پرسپوليس باشد، منافع اين باشگاه تامين شود و شرايط و امكاناتى كه اين باشگاه براى حضور قدرتمندانه در۳ جام نياز دارد در اختيارش قرار بگيرد. به خاطر حفظ منافع باشگاه از پرسپوليس كنار رفتم. اميدوارم سازمان و دولت امكانات موردنياز باشگاه را در اختيارش قرار دهند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
محمد دادكان مديرعاملي باشگاه پرسپوليس را رد كرد

خبرگزاري فارس: رئيس سابق فدراسيون فوتبال ايران مديرعاملي باشگاه پرسپوليس را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از استعفاي حبيب كاشاني از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس، شايعات زيادي مبني بر انتخاب جانشين وي به گوش مي‌رسيد.
محمد دادكان گزينه‌اي است كه شايع شده براي جانشيني مطرح شده است.
صادق درودگر يكي از نزديكان محمد دادكان در گفت و گو با فارس، به نقل از وي اظهار داشت: كاشاني زحمات زيادي در اين تيم كشيد و با قدرت آن را قهرمان كرد. بنابر اين، دليلي وجود ندارد كه جانشين او در پرسپوليس شوم.
رئيس سابق كميته فوتسال به نقل از دادكان گفت: در شرايط فعلي هيچ كس بهتر از كاشاني براي مديرعاملي نيست. بنابر اين، بايد در مسابقات داخلي و خارجي تيم را هدايت كند.
درودگر راجع به منشاء‌ انتشار اين خبر تصريح كرد: پيشنهاد مديرعاملي دادكان به طور مستقيم به وي ارايه نشد؛ اما در نشستي چنين بحثي مطرح شد و او هم شب گذشته به آن واكنش منفي نشان داد.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
چی داره سر پرسپولیس میاد..........

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
امشب حرفهای جالبی در برنامه نود شنیده شد؛از اینکه جناب علی آبادی مبالغ کمک شده به پرسپولیس را بیان کرده و جناب کاشانی بهشون گفته که این آمار درست نیست و ایشون هم گفته اگر نمی تونید با شرایط فعلی کار کنید؛استعفا بدید؛
راستش بی اختیار یاد حرف فیروز کریمی در مورد علی آبادی افتادم؛واقعا" متاسفم که این اتفاقات داره می افته؛بنده سعی می کنم چیزی نگم؛چون سال بعد سال حساسی برای پرسپولیسه؛اما....:hmm:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
متن جالبیه وقت کردید کامل بخونید

ورزش و سیاست

ورزش و سیاست دقیقا همین‌جا از هم جدا می‌شوند و هیچ وجه اشتراكی را بروز نمی‌دهند. موشكافی نه‌چندان ریز‌بینانه، اتفاقات هفته‌های اخیر پرسپولیس، تفاوت‌های اساسی مدیر ورزشی و مدیر غیرورزشی را روشن می‌كند و بیشتر از قبل درمی‌یابیم كه تعریف مفاهیم تعیین‌كننده‌ای مثل قدرت، پیشرفت و مصلحت‌اندیشی در دو عرصه ورزش و سیاست تا چه اندازه در تضاد است. اینجا تئوری «جدایی قواعد مدیریت از آنچه در متن ورزش اتفاق می‌افتد» زیرسوال می‌رود و پاسخ روشن‌تری پیش‌روی پرسش «آیا مدیران عرصه ورزش باید سوابق ورزشی هم داشته باشند؟» قرار می‌گیرد.
پرسپولیس پس از شش سال قهرمانی لیگ برتر باشگاه‌های ایران را به دست‌ می‌آورد. در نگاه اول به نظر می‌رسد دوران تاریك باشگاه به سر آمده و شكوفایی مجدد پرطرفدارترین باشگاه كشور در راه است اما بلافاصله پس از قهرمانی اخبار مایوس‌كننده یك به یك به رسانه‌ها درز پیدا می‌كند و اتفاقات، سیری را در پیش می‌گیرند كه گویی پرسپولیس به دسته‌پایین‌تر سقوط كرده و نیاز اساسی به تغییرات و خانه‌تكانی بنیادین در این باشگاه احساس می‌شود.
اول از همه افشین قطبی بدون كوچك‌ترین تردیدی از تمدید قرارداد طفره می‌رود و در ادامه به جای اینكه ستاره‌ها برای پیوستن به تیم قهرمان از یكدیگر سبقت بگیرند، حتی بازیكنان كلیدی فصل گذشته هم یك به یك به پیشنهادات تیم‌های دیگر پاسخ مثبت می‌دهند.
اختلافات هیات مدیره برای انتخاب سرمربی جدید به اوج می‌رسد و سرانجام تمام مدیران تیم قهرمان دسته‌جمعی نامه استعفا می‌نویسند! تفاوت ظریف و تعیین‌كننده نگرش جامع بر ورزش و سیاست در همین نكات ریز نهفته است. علی سعید‌لو به عنوان معاون رئیس‌جمهور و مرد تصمیم‌ساز هیات‌مدیره پرسپولیس چون با انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی مخالف است پیاپی در جلسات هیات‌مدیره غیبت می‌كند تا به لحاظ قانونی امكان صدور حكم سرمربی جدید وجود نداشته باشد. او دقیقا مشابه یك سیاستمدار و نه یك پرورش یافته گود ورزش مخالفتش را ابراز می‌كند و كاشانی و سایر اعضای سیاستمدار هیات مدیره هم راه مقابله را در استعفای دسته‌جمعی می‌بینند.
از طرفی یك تصمیم‌گیرنده سیاستمدار دیگر به‌نام محمد علی‌آبادی با یك حساب دو دو تا چهار تای ساده و قابل پیش‌بینی آب به آسیاب معاون رئیس‌جمهور می‌ریزد و استعفا‌ها را می‌پذیرد و پرسپولیس در هیاهوی تك و پاتك‌های سیاسیون هر روز لاغرتر و نحیف‌تر می‌شود.
قهرمانی تیم‌های پرطرفدار پایتخت شروع مسیر پرپیچ و خم و مصیبت‌باری است كه مقصدی جز نابودی نمی‌شناسد. دو سال قبل استقلال قهرمان لیگ شد اما سردمداران سازمان تربیت‌بدنی و وزارت رفاه چنان بلایی سر تیمی كه پتانسیل درخشش در عرصه آسیا را هم داشت آوردند كه هنوز نتوانسته كمر راست كند. در آن برهه مانور رسانه‌ای و افكار عمومی روی استقلال، سیاستمداران را حول این تیم جمع كرده بود و حالا پرسپولیس در باتلاقی مشابه دست و پا می‌زند.
تیم قهرمان همه جای دنیا چند روز جشن می‌گیرد و دوران استراحت را در فضایی به دور از تنش سپری می‌كند. تیم قهرمان به واسطه گردش مالی مناسب ناشی از كسب موفقیت – كه البته در فوتبال ایران جایگاهی ندارد – معدود نقاط ضعفش را برطرف می‌كند و قدرتمند‌تر از قبل به استقبال فصل پیش‌رو می‌رود اما اتفاقات وارونه ورزش ایران اخیرا تضعیف همه‌جانبه تیم‌های قهرمان را هم به كلكسیون عریض و طویل خود اضافه می‌كند.
پرسش‌ها یكی پس از دیگری متولد می‌شوند. حبیب كاشانی چرا رفت و اصلا چرا آمد؟ مگر پرسپولیس با انصاری‌فرد در كورس قهرمانی نبود كه ناگهان با فشار سیاسی اكیپ كاشانی مجبور به كناره‌گیری شد؟ آیا باید ایده آنهایی كه معتقدند سیاستمداران پشت‌پرده با اوج‌گیری بی‌حد و حصر قرمز و آبی مخالفند را بپذیریم و آیا اساسا هنوز پدیده‌ای به نام ورزش وجود خارجی دارد یا هر چه هست سیاست است و دیگر هیچ؟

سکوت حرف اخر .............

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان تولدت مبارک عزیز
انشاا.. 200 ساله بشی
999.gif

محسن جان شرمنده ، چند وقتي بود سر به كلوپ نزده بودم ، تبريكت رو دير ديدم . ممنون از اينكه ياد من هستي .

اين هم يك خبر بامزه :

سايت رسمى استقلال هك شد

سايت باشگاه استقلال را يكى از پرسپوليسى هاى دو آتشه هك كرد تا مشخص شود سايت اين باشگاه چندان هم چفت و بست ندارد!
در متن هك شده آمده بود: فقط قرمزته. با تبريك به هواداران آبى فقط جهت توجه مسؤوليت به ناكارآمد بودن طراح، وب اين صفحه تغيير كرد.تقديم به اوس پيمان . فقط قرمزته. از جملات اين هكر هويداست كه از هواداران پرسپوليس بوده و در چند جمله كوتاه تمايل خود را به رنگ قرمز نشان داده است. به هر حال اين هم نوعى خرابكارى است تا بعضى ها در استقلال خراب شوند. البته، طراح سايت استقلال زود دست به كار شد و سايت را ترميم كرد. اميدواريم برنامه نويس اين سايت از اين پس طورى عمل كند كه هيچ هكرى نتواند شعارهاى قرمز در سايت استقلال هك كند!

به نقل از ايران ورزشي شنبه ا تير

پ.ن: طرف يك پرسپوليسي با مرام بوده كه حتي به استقلالي ها تبريك هم گفته :lol:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من به تمام دوستان استقلالی - سپاهانی - ملوانی - راه آهنی و سایر دوستان تبریک میگم

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در احکامی اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی آبادی رئیس مجمع باشگاه در احکام خود محمد حسین نژاد فلاح ، محمد جعفر فرخزادی ، سید داریوش مصطفوی و محمد آخوندی را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب کرد.

این گزارش حاکیست در احکام علی آبادی برای محمد حسین نژاد فلاح ، محمد جعفر فرخزادی ، سید داریوش مصطفوی ، محمد آخوندی آمده است : « با توجه به تخصص ، درایت و تجربه جنابعالی و به موجب این ابلاغ بر اساس اختیارات مندرج در اساسنامه به سمت عضو هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب می شوید . انتظار دارم با هماهنگی سایر اعضای هیئت مدیره و بررسی همه جانبه در ارایه راهکارهای اصولی و مفید قدم های اساسی بردارید. توفیق جنابعالی را در راه خدمت به مجموعه ورزش و باشگاه پرسپولیس از خداوند منان مسئلت دارم.»

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0209150.jpg

داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس شد

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، وي پيش از اين رياست و دبير كلي فدراسيون فوتبال ايران را نيز برعهده داشته است.
مجيد فرخ زادي نيز به عنوان سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس انتخاب شد.
اعضاي جديد هيئت مديره اين تيم امروز يكشنبه نشستي را با كيومرث هاشمي در سازمان تربيت بدني داشتند كه تصميمات فوق در آن گرفته شد.​

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تیمی که قهرمان شده سرمربی رو به چه دلیل عوض میکنند ؟؟؟؟ اگر قرار بود با نظر هیت مدیره قبلی قطبی نباشه چرا هیت مدیره رو عوض کردند ؟؟؟؟ مدیر عامل استعفا داد (دادند ) چه ربطی به بقیه داشت ؟؟؟
الان کی به کیه ؟؟؟؟؟ چرا هر سال هیت مدیره عوض میشه ؟؟؟ چرا مدیر عامل رو مجبور به استعفا میکنند ؟؟؟؟؟
علی آبادی دنبال چی هستش ؟؟؟؟ مگه پرسپولیس بوتیک های مرکز شهر هستش که هر سال به یه نفر کرایه داده بشه ؟؟؟؟

هدفی جز نابودی پرسپولیس و قدمت و اعتبار این باشگاه ندارند افرادی که مقبره کوروش رو زیر اب بردند نابودی تیم فوتبال پرسپولیس برایشان چیزی نیستش

به امید روزهایی که ما باشیم و انها نباشند

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در راستای اقدامات تحولگرایانه ای که در حال رخ دادن هست؛خبر جدیدی هم به گوش می رسه؛
جناب مصطفوی از ایویچ به عنوان گزینه اول مربیگری پرسپولیس نام بردن؛:blink:
--------------------------------------------------------------------------------------
داریوش مصطفوی مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس از تومیسلاو ایویچ به عنوان گزینه اصلی سرمربیگری فصل آینده پرسپولیس نام برد.

به گزارش مهر، پس از انتخاب مجید فرخزادی ، داریوش مصطفوی ، محمد آخوندی و محمد حسین نژاد فلاح به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، نخستین نشست هیئت مدیره عصر امروز در محل سازمان تربیت بدنی برگزار شد و در پایان داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس انتخاب شد.

در این نشست همچنین مجید فرخزادی به عنوان سخنگوی باشگاه و هیئت مدیره انتخاب و معرفی شد. قبل از این از فرخزادی به عنوان گزینه اصلی مدیرعاملی نام برده می شد.

در این نشست در مورد سرمربی فصل آینده پرسپولیس نیز بحث و گفتگو شد که داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس تومیسلاو ایویچ را به عنوان گزینه اصلی به اعضای هیئت مدیره پیشنهاد داد که اعضا پس از موافقت ضمنی به مصطفوی ماموریت دادند تا مذاکراتی را با این مربی کهنه کار و سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان انجام دهد.
--------------------------------------------------------------------------------------------
واقعا" معلوم نیست چه بلایی قرار هست سر پرسپولیس بیاد؛این همه از ثبات مدیریت صحبت می شه؛در ایران هیچ کس گوشش بدهکار نیست؛یه مدیر عوض می کنن و باعث می شن کل عوامل یه سازمان هم عوض بشه:blink:
واقعا" جای تاسف داره؛

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همين كه استيلي زالو تو تيم نباشه و مخصوصا مربي نباشه جاي شكرش باقيه ... حتي اگر مدير عامل باشگاه

شمس الله سوپور محله باشه ;) در اين باره شك نكنيد

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خب من به تمام دوستان استقلالی - سپاهانی - ملوانی - راه آهنی و سایر دوستان تبریک میگم

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در احکامی اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی آبادی رئیس مجمع باشگاه در احکام خود محمد حسین نژاد فلاح ، محمد جعفر فرخزادی ، سید داریوش مصطفوی و محمد آخوندی را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب کرد.

این گزارش حاکیست در احکام علی آبادی برای محمد حسین نژاد فلاح ، محمد جعفر فرخزادی ، سید داریوش مصطفوی ، محمد آخوندی آمده است : « با توجه به تخصص ، درایت و تجربه جنابعالی و به موجب این ابلاغ بر اساس اختیارات مندرج در اساسنامه به سمت عضو هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب می شوید . انتظار دارم با هماهنگی سایر اعضای هیئت مدیره و بررسی همه جانبه در ارایه راهکارهای اصولی و مفید قدم های اساسی بردارید. توفیق جنابعالی را در راه خدمت به مجموعه ورزش و باشگاه پرسپولیس از خداوند منان مسئلت دارم.»
دوست عزیز پرسپولیسی
منم این انتخاب شایسته رو به شما و همه ی پرسپولیسی ها تبریک میگم و امیدوارم اعضای هیئت مدیره مث همیشه با درایت و با استفاده از تواناییهای فوق العادشون به باشگاه خدمت کنن و هر روز به موفقیتی جدید دست پیدا کنند و سال آینده قهرمانی پرسپولیس تو آسیا رو که با درایت عزیزان بدست اومده همینجا جشن بگیریم
و من الله التوفیق

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب باید به آینده امیدوارم بود از دست ما هوادارها که کاری ساخته نیست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به همه پرسپوليسي هاي عزيز
ميخوام يه چيزي بگم هم يكم شوخيه هم يه كم جدي . به هر حال با اومدن مصطفوي پرسپوليس هم ساكت دار شد . منظورم اينه مديرعاملي براي پرسپوليس انتخاب شد كه end لابي بازي و مسائل پشت پرده هست . به عنوان مثال اگر زمان مصطفوي اتفاقات بازي رفت پرسپوليس -سپاهان افتاده بود سال ديگه بازيكنهاي سپاهان بايد فوتبالشون رو توي سپاهان نوين ادامه ميدادن :D چون سپاهان به دسته يك سقوط كرده بود. هنوز قبل بازي استراليا در مقدماتي جام جهاني 98 خاطرمه كه اين آقاي مصطفوي با لابي بازي اجازه بازي بازيكنان محروم ايران رو از فيفا براي بازي با استراليا گرفت . ضمن اينكه اين آقا تك تك موهاي باقيمانده اش رو در سيستم فوتبال ايراني سفيد كرده . خدا آخر و عاقبت همه ما طرفداران رو به خير كنه .

بالا