کریمی نمیتونه این هفته بازی کنه؟!
اون برزیلی چی؟!
اون برزیلیه هم باید ITC بیاد وگرنه نمی تونه. تا دیروز که نیومده بود.
اون برزیلی چی؟!
اون برزیلی چی؟!
آقا خدایی پیام گناه داره ... بعد کلی آمال و آرزو اومده لیگ برتر! اونم بدون هیچی ! اینو به جرات میگم بدون هیچی اومد لیگ برتر ...
حالا ما موندیم کدومو تشویق کنیم ، تیم خودمون یا تیم محبوبمون...
البته به نظر من سر قضیه مصطفوی با اون یارو عوضیه ذوب اهنیه ... اشتباه از مصطفوی بود . نباید بی گدار به آب زد و حرفی زد که نشه ازش دفاع کرد . اما خیلی خوشحال شدم که جواب اون عوضی رو نداد . این طور آدمها رو باید سوارشون شد تافرق انسانیت رو با ....... بدونن .
کلا همه باید بدونن که این جماعت ورزش دوست جز بی ادب ترین و عوضی ترین آدمها هستند و از هر فرصتی برای کوبیدن و نابود کردن حتی هموطون خودشون استفاده میکنند . هنوز تلاشهای برادر ایثارگر جبهه دستمال ، آقای خاموش (همون ساکت) برای از بین بردن قهرمانی پرسپولیس رو از یاد نبردیم . هنوز تهمتهاش به تماشاگران پرسپولیس رو فراموش نکریم که متاسفانه آقای کاشانی به دلیل اینکه نمیدونست امسال هم هست یا نه و یا به هر دلیل دیگه ای هیچ حرفی در این مورد نزد و اجازه داد اون مرتیکه هر چی دلش خواست گفت . برای همین هم اصلا از رفتن کاشانی ناراحت نشدم چون غرور پرسپولیسی رو شکست و فکر کرد همه چیز رو با ورد خوندن میشه حل کرد . هنوز صحبتهای بصیرت رو فراموش نکردیم که چه طوری به بازیکنان و تماشاگران محبوب ترین تیم آسیا توهین کرد . هنوز که هنوزه رفتار زشت و وحشیانه اونها رو در بازی با پرسپولیس فراموش نکردیم . هنوز ماشین مدیر عامل پرسپولیس رو فراموش نکردی که چه بلائی سرش آوردن . اتومبیلهای خبرنگارها از اون به بعد دارای نگهبان و پلیس شد . هنوز حمله به قلعه نوعی در جایگاه ویژه تماشاگران و صدها مورد دیگه رو فراموش نکردیم .
بازهم دیشب از ایرانی بودن خودم متاسف شدم .
گناه چی هستآقا خدایی پیام گناه داره ... بعد کلی آمال و آرزو اومده لیگ برتر! اونم بدون هیچی ! اینو به جرات میگم بدون هیچی اومد لیگ برتر ...
حالا ما موندیم کدومو تشویق کنیم ، تیم خودمون یا تیم محبوبمون...
دقيقاً تأييد ميشهخب ظاهرا همه دارن با پرسپولیس لج میکنن !
خدا تو کاسه همشون میزاره یه روز. ایشاال... با قهرمانی تو ایران و آسیا حال همشون رو میگیریم.
در ضمن فردا شب (یا امشب !) هم عادل پوستشون رو میکنه :lol:
تبريك به همه دوستان . به اميد بهبود بازي پرسپوليس در مسابقات آينده![]()