Damn
Registered User
الان يعني بگم يا نگم؟
بابت اسمايليها

بابت اسمايليها

الان یعنی بله بگیدالان يعني بگم يا نگم؟![]()
بابت اسمايليها![]()
ممنونم از توضیحات مفصلتون ... این شیر که گفتید خیلی جالبه ...این تجربیاتیه که من طی چند سال ( بخونین چند ماه) کسب کردم:![]()
البته به پای تجربات امیر نمیرسه....![]()
![]()
...
برای ماهی اگه زودتر میگفتین اقدام میکردم همش دادم به فک و فامیل ...( یادتونه دنی ازین بدش میومد)![]()
الان اگه بشه میخام بزنم تو کار آب شور ولی وقت و حوصله و پول میخاد .. که هیچکدومو ندارم![]()
مرسی ... حالا به نظر شما خودم شیشه بگیرم و بسازم بهتره یا آماده بخرم؟خوب براي داشتن اكواريوم(خودتون ميخايد بسازيد يا بخريد؟)
براي ساخت نياز به چسب شيشه + شيشه (براي سايز متفاوته ولي تو سايزهاي زير 2متر طول همون شيشه 6 ميل)
...
اگر دوست داشتي ميتوني يه پوستر هم بخري بچسبوني پشت شيشه
اینطوری خیلی خوب شد ... مرسیاينم مواد مورد نياز بطور خلاصه:
1. اكواريوم
2.پمپ هوا
3.فيلتر زرير شني
4.دماسنج(2 نوع هست1. برچسبي(توصيه ميشه)2. معمولي )
5.بخاري
6.تور براي صيد ماهي
7. سنگريزه يا شن يا ماسه
-----------------------
دماي مناسب براي اكثر ماهي ها 25 تا 28 درجه سانتي گراد
بخاري هم اتومات بخريد خيلي بهتره
توضیحاتتون کامل بود ممنونم ... فعلا برم بگیرم دوباره سوال پیش اومد میام میپرسم!اميدوارم كامل گفته باشم راجع به چيز ديگه سوال داشتي بازم بپرس
اين راه اندازيش بود
براي نگه داريشم اگر سوالي بود در خدمتم
البته اين ماهيها كه شما ميخاي بگيري نگهداريشون خيلي سادس فقط بايد به موقع غذا بديد بهشون
شكمشون هم كه پر شد بزاريدشون توي يه زايشگاه
--------------
مرسی ... خوب بگید ممنون میشم ... عکسشون رو هم بذارید خوب میشه ...اگه شما ماهی کوچیک و زیبا میخاید من خودم تتراها رو توصیه میکنم هم زیباهستن هم کوچیک هم نیاز ویژه ای ندارن من یه زمان از همه مدلاش داشتم اگه خواستید به طور کامل در موردشون توضیخ میدم ... تتراها به صورت گروهی خیلی زیبا هستن و یه آکواریومتون یه جلوه ی خاصی میدن ...![]()
مخصوصا" تتراهای سیاه یا همون ویرو ....
فهمیدم ... همون خریدن به صرفست! :دیبه صرفه تر اینه که بخرید.... فقط ازین شیشه ایرانیا نگیرید یه جلوه ی بدی داره بهشون بگید خارجی باشه خودشون میفهمن... این شیشه ایرانیا بعضیاشون رنگش تو مایه های سبزه خیلی زشت میشه...
البته خودتون هم میتونید ازین بخرید بسازید ( چی گفتم من این که همون حرف امیر شد:دی )
خیلی ممنون ...اماده بخر
اون نواره هم يه چيزه تزينيه اماده بخري احتمالا داره خودش
الان از همش عكس ميزارم
----------
يه سايز متوسط بخاي بگيري ميشه
1. 15000هزار تومن
2. اين خيلي قيمتش متنوعه ولي فكر كنم با 10-12 تومن راه بيوفته (البته من خيلي وقته قيمت ندارم ولي نهايت ميشه 20 ديگه)
3.زير 1000 تومن
4. نهايتا 2000 تومن
5. 35000- 6000 تومن
6. 1000 تومن
7. نميدونم ولي فكر كنم با 6-7 تومن رديف بشه
--------------
دقت كن اينا همش خرج اوليه هست
پس از راه اندازي شما فقط خرج ماهي رو داري
همینا رو تا اینجا گفتید ... مرسیدر مورد اون شير هم بهتون توصيه ميكنم اينكار نكنيد
(نظر شخصي )
چون با مرور زمان باعث ميشه شيشه ترك برداره
و براي تعويض لازمه كه كاملا اكواريوم رو تخليه كنيد(هم اب هم سنگ هم تزئينات)
-----------
هر ماهي خواستي بگو اسم و تلفظش بهت بگم
gopy يا GOOPY گوپي
catfish ya lajankhar كت فيش
pelaty پلاتي
ممنون از اطلاعاتتون ... قشنگهتتراها بومی مناطق گرم بخصوص آمریکای لاتین هستند ...تترای آفریقایی هم بومى منطقه استوايى غرب آفريقا است( توی پست بعدی توضیح میدم )
--------------------------------------------------
...
بقیه بعدن عکس میزارم الان شرمنده کار دارم ....
بله قشنگه ... باز هم مرسی .تترا چادری ( بلک اسکرت تترا )جزو زیباترین تتراها ست به نظر من )
![]()
نه عزیز اینجوری نیست .... برای من این اتفاق نیوفتاد البته بگم که به دقت شیشه بر هم مربوطه که اینکارو درست انجام بده که توی 98% بی دقت هستن و کارشون باعث میشه ترک های کوچیکی بوجود بیاد و بعدا" مجبور به تخلیه آکواریوم بشید :دی
اینکارو اگه تنبل نیستید انجام ندید ولی یادتون باشه حتما" آب رو هرچند وقت یکبار عوض کنید.....
-------------------------------------------------------------------------------------------
منبع : خودم . سایت : www.aqua-fish.net
عکس : یه سرچ تو گوگل ایمیج + سایت بالا.
من بارب رو هم توصیه میکنم هرچند خیلی ماهیهای کوچیکی هستن:دی
از لحاظ غذايي مشكل نيست مشكل مشكل فضا (كه اينم در مورد گوپي صادق نيست)
فكر ميكنم از نظر اكسيژن باشه
----------------
در مورد نژاد و اينا هم حرف مفت زده همه ماهي هاي ايران از همون سنگاپور و تايلند ميان
قيمتهاي همشون تو يه رنجه
بجز همين افريقايي ها كه جثه بزرگتري دارن اونم تفاوت چشمگيري نداره
خلاصه دیدم یه ساعت مخ یارو رو به کار گرفتیم دست خالی نیام بیرون یه جفت سوبارت...؟؟ نمیدونم چی چی ازش گرفتم نارنجی مایل به قرمزه دم یکشون هم کشیده و بلنده رنگ مشکی داره !
سوردتيل گرفتيد شما زنده زا هم هستند
در مورد سوراتيل يا دم شمشيريآره فکر کنم آخرین باری که پمپشون رو روشن کردم 3 ماه پیش بود :blush:
نه بابا مطمئنی یعنی نامرد اینقدر بی انصاف بوده:wacko: آخه اون قبلی ها رنگشون خیلی ساده بود نارنجی یکنواخت ولی اینا خال خالی هستن....نمیدونم والا...
امشب رفتم دو سه جا همین اطراف دیسکاس نداشتن آدرس دادن اونطرف شهر بود دیگه صرف نمیکرد برم قیمت هم گفت از 7 تومن داره تا 50 تومن:blink: شاید اندازش منظورش بوده....دلقک هم فقط یه مدل داشت سفید بود رنگ ماست! یه دونه هم داشت سیاه سفید بود ولی میگفت این دلقک نیست ولی قیافش کاملا شبیه همون عکسی بود که گذاشتی ولی سیاه سفید!
بارب هم که بار اولش بود میشنید
خلاصه دیدم یه ساعت مخ یارو رو به کار گرفتیم دست خالی نیام بیرون یه جفت سوبارت...؟؟ نمیدونم چی چی ازش گرفتم نارنجی مایل به قرمزه دم یکشون هم کشیده و بلنده رنگ مشکی داره !