• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی فوتسال 2008-برزیل

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من یه چیزی را متوجه نشدم.
انگار اکثر تماشاچی ها طرفدار ایران بودن. حالا اینکه همشون ایرانی بودن یا نه، نمیدونم. مثلا اونهایی که پیراهن زرد تنشون بود پرچم ایران دستشون بود.

تلویزیون برزیل البته بیشتر همون چند زن را نشون داد. همون هایی که عکس شون را گذاشتید.

گریه آخر بازی شمس هم جالب بود.

از اون با حال تر گل آخر ایران بود که دیگه چک را به فنا داد!

پخش مستقیم بازی ها هم از EuroSort 1 & 2 هست. تو پکیج پلست.
برزیلی ها حریف اصلیشون رو اسپانیا میدونن !!!!!! و چون ایران تونست بازی اول اسپانیا رو متوقف کنه خوششون اومده !!!

البته شنبه دیگه هیچکدومشون ایران رو تشویق نخواهند کرد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من باز هم ايران ميتونه تو اين گروه شگفتی به وجود بياره...نتايج ايتاليا زياد قاطع نبود..مثل برد 1-0 مقابل تايلند..باخت مقابل پاراگوئه ( که البته فکر ميکنم از قصد بود )..
اکراين هم تيم خيلی خوبيه ولی از لحاظ قدرت جوری نيست که زجر کش باشه...
اگه ما يه باخت مقابل برزيل کنار بزاريم و يه برد و يه مساوی بياريم با تفاضل گل خوب احتمال صعودمون خيلی خيلی زياد ميشه..البته همه اينها اگره

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نظر من باز هم ايران ميتونه تو اين گروه شگفتی به وجود بياره...نتايج ايتاليا زياد قاطع نبود..مثل برد 1-0 مقابل تايلند..باخت مقابل پاراگوئه ( که البته فکر ميکنم از قصد بود )..
اکراين هم تيم خيلی خوبيه ولی از لحاظ قدرت جوری نيست که زجر کش باشه...
اگه ما يه باخت مقابل برزيل کنار بزاريم و يه برد و يه مساوی بياريم با تفاضل گل خوب احتمال صعودمون خيلی خيلی زياد ميشه..البته همه اينها اگره
در ضمن تبریک میگم ......... متاسفانه من فقط نیمه اولو تونستم ببینم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برد دلچسبی بود که با هر سختی بود .. عاقبت به دست اومد

تبریک .. :)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
بچه ها حالا نظراتتون رو درباره بازيها بگيد!! شنبه ايران - برزيل!!‌ به نظرتون ايران هم سرنوشت ژاپن رو پيدا ميكنه؟ اميدوارم از حيثيت فوتبال آسيا دفاع كنه و بعد نبازيم!!

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بچه ها حالا نظراتتون رو درباره بازيها بگيد!! شنبه ايران - برزيل!!‌ به نظرتون ايران هم سرنوشت ژاپن رو پيدا ميكنه؟ اميدوارم از حيثيت فوتبال آسيا دفاع كنه و بعد نبازيم!!

ژاپن نيمه اولو 3-1 باخت..نميه دوم يه اخراجی داد..به خاطر اون 12 تا خورد...کلاً برزيل يه گل خورده اونم از ژاپن خورده..اگه ما با اختلاف 2 گل هم ببازيم بازم خوبه.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ضمن تبریک صعود ، نظر من اینه که ما می تونیم از این گروه هم صعود کنیم . اکراین واقعا تیمی نیست که نشه به بردنش فکر کرد . به هر حال ما با تیم اول اروپا مساوی کردیم تیم سوم اروپا رو هم که امروز بردیم اونهم در شرایطی که نیازی به برد نداشتیم و با یک مساوی هم بالا می اومدیم . این خودش خیلی مهمه . پس معتقدم اکراین رو قطعا می تونیم ببریم . در مورد ایتالیا هم با توجه به بازیهایی که در دور مقدماتی داشته اون ایتالیای با صلابت نیست و اگه بچه ها همت عالی کنن می تونیم به برد در این بازی هم خوشبین باشیم . پس قطعا صعود می کنیم . البته بازی فوتسال هست و ما هم ایرانی . یه وقت دیدین راحت 6 امتیاز رو گرفتیم . یه موقع هم دیدین بچه ها شب قبل بازی ها کشک بادمجون ( اشاره به بازی ایران - بحرین) خوردن و ضایع کردن

در هر صورت آرزوی موفقیت تیممون رو دارم ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام.

خب من 2تا بازی رو دیدم. با اروگوئه و چک. البته برد چک واقعا دلچسب بود. بسی حال کردیم.

به شدت هم امیدوارم تیم در دور بعد هم بتونه موفق باشه :rolleyes:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من بعد از اون سری که ایران با برزیل بازی کرد و اون تکنیک های خاص برزیلی که نشون دادن رو دیدم !
بلکل قطع امید کردم از ایران !
جلوی برزیل کمتر از 2تا عمرا !
من که میگم اختلاف 5-6 تا نبازیم با اختلاف 4تا میبازیم..
ایتالیا ! سابقه بردشم داشتیم ؟! فقط اماری که شنیدم این بودش که ایتالیا همیشه راحت ایران رو برده گرچه تیمی در حد اسپانیا و باقی نیست . .اما .. !

باقی رو چیزی نمیدونم !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من فکر کنم توقعات داره از فوتسال بالا میره.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تمجيد فيفا از تيم ملي فوتسال و "شمسايي"
ايران به جمع بزرگان پيوست

پايگاه اينترنتي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) در گزارشي با عنوان "ايران به جمع بزرگان پيوست" نوشت: « ايران به عنوان تيم آسيايي براي نخستين بار از سال 1992 تاكنون راهي دور دوم جام جهاني فوتسال شد.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين پايگاه با اشاره به ديدار دو تيم ايران و جمهوري چك در رقابت هاي جام جهاني فوتسال 2008 برزيل، از اين بازي به عنوان بازي بزرگ ديدارهاي روز پنجشنبه ياد كرد.

همچنين پايگاه اينترنتي فيفا از وحيد شمسايي به عنوان بهترين بازيكن اين روز از بازي ها ياد كرد.

پايگاه اينترنتي فيفا پيرامون ديدار ايران و جمهوري چك نوشت: «در حالي كه هر دو تيم اميدهاي خود براي راهيابي به مرحله بعدي را در سر داشتند، فشار حاكم بر بازي از همان لحظه آغاز، قابل احساس بود؛ و اگرچه جمهوري چك به سه امتياز اين ديدار براي راهيابي به دور بعد نياز داشت، اين ايران بود كه جريان بازي را در دست گرفت. شاگردان" توماس نيومن" زماني به خود آمدند كه با گل نخست بازي از سوي علي حسن زاده از حريف عقب افتاده بودند.

سرعت بازي در پنج دقيقه نيمه دوم دوباره بالا رفت و يان يانكوفسكي با به ثمر رساندن گل تساوي جان تازه اي به تيم جمهوري چك بخشيد اما بلافاصله وحيد شمسايي كاپيتان ايران برتري را به تيم خود بازگرداند. يك دقيقه بعد مارتين دلوهي نتيجه را 2-2 كرده و دقايق پاياني بازي را با هيجان فراوان همراه ساخت. قرمز پوشان با خروج دروازه بان خود و تلاش وي سعي در بدست آوردن يك پيروزي معجزه آسا داشتند اما زماني كه حسن زاده دومين گل خود و سومين گل تيمش را به ثمر رساند اميدهاي آنها ازبين رفته و ايران براي نخستين بار از سال 1992 تاكنون راهي دور دوم بازي ها شد.»

FIFA.com همچنين با تمجيد از عملكرد وحيد شمسايي نوشت: «كاپيتان ايران با هدايت و رهبري مثال زدني خود نقش عمده اي در پيروزي حياتي تيمش برابر جمهوري چك ايفا كرد. او ضمن رقم زدن نتيجه 2 بر يك به سود ايران با گلي به ثمر رساند، بارها در جلوي دروازه حريف خطرساز شد و با تقويت خود، رقابت تيم آسيايي در جام جهاني برزيل 2008 را زنده نگه داشت.»

پس از پيروزي ايران برابر جمهوري چك، حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران گفت: «اكنون هدف ما راهيابي به مرحله نيمه پاياني است. بايد برابر برزيل بازي كنيم و اين يك امر دشوار خواهد بود.»

ديويد فريچ بازيكن تيم ملي فوتسال جمهوري چك نيز گفت: «بازي بسيار زيبايي برابر ايران بود. ما خوب كار كرديم اما امروز، روز ما نبود. به راحتي مي توانستيم به مرحله بعدي راه پيدا كنيم.»

130.JPG

این هم عکس تعدادی از طرفداران برزیلی ایران :)

نقل از ایسنا

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0

بشدت موافقم . باید توجه کنیم که تیم ایران در هر بازی حداقل 2گل خورده (حتی از نماینده افریقا ) اما تیمی مثل اسپانیا بعد از سه گلی که در یکربع اول بازی از ما خورد تا حالا گلی نخورده . پس توقع ما نباید خیلی زیاد بشه تا خدای نکرده مایوس شویم . در هرحال من هم امیدوارم از برزیل کم گل بخوریم و در مقابل ایتالیا و اکراین حداقل بازی برابری داشته باشیم .

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من بعد از اون سری که ایران با برزیل بازی کرد و اون تکنیک های خاص برزیلی که نشون دادن رو دیدم !
بلکل قطع امید کردم از ایران !
جلوی برزیل کمتر از 2تا عمرا !
من که میگم اختلاف 5-6 تا نبازیم با اختلاف 4تا میبازیم..
ایتالیا ! سابقه بردشم داشتیم ؟! فقط اماری که شنیدم این بودش که ایتالیا همیشه راحت ایران رو برده گرچه تیمی در حد اسپانیا و باقی نیست . .اما .. !

باقی رو چیزی نمیدونم !

ايران با ايتاليا؟؟ من نشنيدم ايران با ايتاليا بازی کرده باشه..با ارژانتين ما بازی کرديم که تو 2 دوره جام جهانی پيش يه بار 2:1 باختيم يه بار هم فکر ميکنم 6:1

يکی از مشکلات عمده ای که ايران باهاش طرفه اينه که اگه تيمی از جلو ايرانو پرس کنه هيچ تاکتيکی واسه اين کار نداره جز پاس دادن توپ به دروازه بان که اونم زودی ميکشه زيره توپ و به رحتی توپو از دست ميديم که اين ضعف در مقابل اسپانيا تو نيمه دوم خيلی مشهود بود...اين مشکل به نظر من بايد با تکنيک بازکنان ما و قبول ريسک دريبل زنی انجام بشه..نه اين که زرتی توپو به شوتن زيرش..
مشکل بعدی ايران تو ضربات ازاده که تو اين چند بازی اخير به راحتی ميديديد که چقدر اسون گل ميخورد.
و مشکل سوم ايران موقع دفاع کردن هميشه اين بوده که ياری که خيلی نزديک به دروازه بانه ماست اصلاً يارگيری نميشه و تا الان ما از اين ضعف 4 5 گل رو به راحتی دريافت کرديم....
اميدوارم اين مشکلات هرچه زودتر حل بشه وگرنه عاقبت زياد جالبی در انتظار ما نيست.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

به نظرم اینجوری نیست.

هیچکس توقع نداره مثلا ایران، برزیل رو ببره. مردم فقط امیدوارن، چون حداقل میشه رو اکراین و ایتالیا فکر کرد ...

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سه چهار سال پیش با ایتالیا بازی دوستانه داشتیم . اگه اشتباه نکنم تو ایتالیا هم بود تا جایی که یادمه . بازی هم تقریبا نزدیک بود . البته نه ایران اون زمان به خوبی الان بود و نه ایتالیای الان به خوبی اون موقع . یادم میاد ایتالیا قهرمان اروپا بود . من که تصور می کنم ما می تونیم به بردن ایتالیا و اکراین فکر کنیم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
من از اول هم گفته بودم ايران بازيهاي خوبي خواهد كرد و الان هم مطمئنم ايران يا صعود ميكنه به نيمه نهايي يا حداقل با آبرو از بازيها حذف ميشه . نظرم درباره بازي مقابل برزيل نتيجه 4-0 يا 5-1 به نفع برزيل هست .
ولي خيلي اميدوارم در مقابل ايتاليا و اكراين بتونيم نتايج قابل قبولي بگيريم .
درباره آقاي شمس هم بايد بگم با نگاهي به عملكرد تيم ملي در دوره هاي قبلي بايد فدراسيون ايشون رو بزارن روي چشمهاشون.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
سه چهار سال پیش با ایتالیا بازی دوستانه داشتیم . اگه اشتباه نکنم تو ایتالیا هم بود تا جایی که یادمه . بازی هم تقریبا نزدیک بود . البته نه ایران اون زمان به خوبی الان بود و نه ایتالیای الان به خوبی اون موقع . یادم میاد ایتالیا قهرمان اروپا بود . من که تصور می کنم ما می تونیم به بردن ایتالیا و اکراین فکر کنیم.
زمان مربی گری انصاری فر (یا فرد) بود که یک بار ایتالیا اومد ایران3-3شدن.چند هفته بعدش با برزیل5-5 و آخر سرهم بازی جنجالی با اسپانیا بود که2-2شد و خاویر لوزانو(با سولانو اشتباه نشه)سر مربی اسپانیا شلوغ بازی درآورد.البته اینها با فاصله چند هفته از هم تو ایران برگزار شد.یکبار هم ایران دوتا بازی تو ایتالیا انجام داد.یادمه یکیش2-2 شد و یکیش هم فکر کنم4-1 باخت.تو تورنومنتهای دوستانه دیگه هم با اوکراین بازی کردیم.به ویژه اون تورنومنتی که در خود روسیه بود و ایران تونست اوکراین رو ببره و و دوم بشه(پس از روسیه)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

سلام دوستان

منم فکر کنم با اختلاف یکی دو گل ببازیم:D
ولی از ته دل ارزو میکنم برزیل رو بزنیم و شنبه با این امید بازی رو نگاه میکنم:rolleyes:

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
به امید پیروزی مقابل برزیل (که البته بعیده ) ........ فقط خدا کنه دفاعی بازی نکنن بچه ها

در ضمن کم کم دارم به اینا امیدوار میشم .........به نظرم میتونن از این دور هم صعود کنن !!!!!!

پ.ن :ساسان جون اون چیزایی که تکذیب کرده بودم رو الان تایید میکنم :دی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ايران با ايتاليا؟؟ من نشنيدم ايران با ايتاليا بازی کرده باشه..با ارژانتين ما بازی کرديم که تو 2 دوره جام جهانی پيش يه بار 2:1 باختيم يه بار هم فکر ميکنم 6:1

يکی از مشکلات عمده ای که ايران باهاش طرفه اينه که اگه تيمی از جلو ايرانو پرس کنه هيچ تاکتيکی واسه اين کار نداره جز پاس دادن توپ به دروازه بان که اونم زودی ميکشه زيره توپ و به رحتی توپو از دست ميديم که اين ضعف در مقابل اسپانيا تو نيمه دوم خيلی مشهود بود...اين مشکل به نظر من بايد با تکنيک بازکنان ما و قبول ريسک دريبل زنی انجام بشه..نه اين که زرتی توپو به شوتن زيرش..
مشکل بعدی ايران تو ضربات ازاده که تو اين چند بازی اخير به راحتی ميديديد که چقدر اسون گل ميخورد.
و مشکل سوم ايران موقع دفاع کردن هميشه اين بوده که ياری که خيلی نزديک به دروازه بانه ماست اصلاً يارگيری نميشه و تا الان ما از اين ضعف 4 5 گل رو به راحتی دريافت کرديم....
اميدوارم اين مشکلات هرچه زودتر حل بشه وگرنه عاقبت زياد جالبی در انتظار ما نيست.

من فکر کنم وقتی اینقدر این سوتی هامون واسه ما ضایعس !
این سوتی ها دو جهت بیشتر ندارن یا اون استفاده میکنن مارو سوراخ سوراخ میکنن
یا ما این سوتی هارو دیگه انجام نمیدیم .. و گل نمیخوریم ! حالا سوراخ سوراخ شدنشدون بماند !

این ایتالیا رو ولی نزدیم تاحالا .. بیان طلسم رو بشکننن ..

بالا