• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفیق

خوش اومدی

آقا اساس کار ما رفاقت و دوستی و ... هست ولی دیدی به پرسپولیس و طرفدارانش توهین میکنن اول تذکر بده و اگه تکرار شد و اشتباهشون رو ادیت نکردن میتونید جوابشون رو بدهید
کلاً طرفدار دو آتیشه باشید :D
چاکریم داداش
منم مثل خودت پرسپولیسیِ تیرِ تیرم

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
میشه بفرمایید ارائه راهکار به کی؟!!!!!مگه ما آنالیزور تیم هستیم یا این که قطبی نشسته ببینه راهکار ما چیه؟!!!!!!!!:blink: بابا ملت دو کلمه با هم اختلاط میکنن تیریپ رفاقتی! حالا منم عصبی بودم یه بار گفتم اسکل در عوض دی کارمو همه رو اسکل کرده شما هم این وسط گیر دادی به این یه کلمه؟!!!!!

دور همیم بابا زیاد جدی گرفتی ها!!!!:)

دوست من یه بار نبود و چند بار بود . ضمن این که اگه ارائه راهکار فایده نداره قطعا استفاده از این القاب هم فایده نداره . من عاشق پرسپولیسم . همونطور که شمایی . هیچ شکی نیست . بر خلاف این دوستمون هم که خط کش برداشتن و یه خط قرمز کشیدن و مارو گذاشتن پشت خط ( به جرم دوست داشتن قطبی )و خودشون گذاشتن یه ور دیگه خط اصلا به این تقسیم بندی اعتقاد ندارم . همه ما که تو این تاپیک پست می زنیم عاشق پرسپولیسیم . سالها هم بودیم و هستیم و خواهیم بود . هزار نفر اومدن و رفتن و آخرش این پرسپولیسه که می مونه .
بحث من اینکه انتقاد کنید اما منطقی . نه اینکه هر چی دلمون خواست نثار سرمربی کنیم . هر چی باشه سرمربی تیم محبوبمون هست .

در مورد جدی گرفتن هم خداییش آره من جدی گرفتم چون پرسپولیس یه بخش مهمی از زندگی منه . بعد از هر باختش تا چند روز ببخشید مثل سگ می شم و تو خونه پاچه می گیرم . بیچاره مامانم جرات نمی کنه بیاد طرفم . اینه که قضیه برام خیلی خیلی جدیه !!!:happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دنیزلی که مربی بشیکتاش شد!
2-3 هفته قبل بود از اخبار ورزشی شنیدم.
باید با قطبی سر کنیم چاره ای نیست!:)

مربی خوبی بود و پرسپولیس هم اون موقع فوق العاده بازی میکرد ولی رفت با بشیکتاش قرارداد بست
حیف شد قرار بود با CP-YOU بریم دنبالش و بیاریمش :( ولی دیگه نمیشه

بهتر دیگه در مورد دنیزلی صحبت نکنیم تا هفته پنجم نیم فصل که قراره قطبی اخراج بشه و مربی جدید انتخاب کنن

به در میگم دیواره بشنوه :happy:

بازی بعد با صبا باتری هستش :rolleyes: فکر کنم اگر داوری مثل پارسال باشه یعنی بازی 2-0 برده پرسپولیس رو تبدیل به 2-2 نکن بازی رو میبریم

داوری پارسال که یادتون هست آقای مظفری زاده با پنالتی معروف خودشون ..............

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوست من یه بار نبود و چند بار بود . ضمن این که اگه ارائه راهکار فایده نداره قطعا استفاده از این القاب هم فایده نداره . من عاشق پرسپولیسم . همونطور که شمایی . هیچ شکی نیست . بر خلاف این دوستمون هم که خط کش برداشتن و یه خط قرمز کشیدن و مارو گذاشتن پشت خط ( به جرم دوست داشتن قطبی )و خودشون گذاشتن یه ور دیگه خط اصلا به این تقسیم بندی اعتقاد ندارم . همه ما که تو این تاپیک پست می زنیم عاشق پرسپولیسیم . سالها هم بودیم و هستیم و خواهیم بود . هزار نفر اومدن و رفتن و آخرش این پرسپولیسه که می مونه .
بحث من اینکه انتقاد کنید اما منطقی . نه اینکه هر چی دلمون خواست نثار سرمربی کنیم . هر چی باشه سرمربی تیم محبوبمون هست .

در مورد جدی گرفتن هم خداییش آره من جدی گرفتم چون پرسپولیس یه بخش مهمی از زندگی منه . بعد از هر باختش تا چند روز ببخشید مثل سگ می شم و تو خونه پاچه می گیرم . بیچاره مامانم جرات نمی کنه بیاد طرفم . اینه که قضیه برام خیلی خیلی جدیه !!!:happy:

اصلا به کوری چشم هر چی حسود و دشمن و اینا!

قطبی دن فابیو

قطبی امپراطور

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو خوب اومدی xpin جان.
احتمالا در جواب گفته می شه چون زیبا بازی می کرد تیمشو می باخت اشکالی نداره.

ادیت: یادم رفت خوش آمد بگم.خوش اومدی سروش جان
قربان تو سونادور جون

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فقط 6 تا مهجم داره، اما مهاجم های پرسپولیس ابراهیم توره و دی کارمو هستن که طبیعیه وقتی توره نباشه مجبوره دی کارمو رو بازی بده، خیر خواه رو بازی بده بهتره؟ یا بهادر عبدی؟
دیکارمو چه گلی به سر پرسپولیس زده که خیرخواه نزده؟
اصلا به خیرخواد بدبخت تو کل فطل پیش ۹۰ دقیقه فرصت دادن؟ اون چیزی که من یادمه یه بازی فیکس گزاشتش که اونم بین دو نیمه یا همون نیمه ی اول تعویضش کرد.
از هر ۴ تا بازی هم یه بازی میوردش تو برای وقت کشی...
من با اینکه بازیهای پارسال رو تقریبا همش رو دنبال کردم یادم نمیاد بازی خیرخواد رو درست و حسابی دیده باشم که بتونم راجع به بازیش نظری بدم.
بهادر عبدی هم که شما میگی مهاجم نیست که بزاره جای دی کارمو ولی همین عبدی هم سوگالی قطبی هست. بازیکنیه که یه سانتر درست نمیتونه بکنه ولی قطبی نسبت به تواناییش خیلی زیاد بهش بازی داده. اصلا اینکه باهاش تمدید کرده جای تعجب داره. پارسال توی بازی استقلال اعواز وقتی تیمتون ۳-۴ تا عقب بود شیث رو کشید بیرون عبدی رو اورد تو. امسال هم یادم نیست جلو ابومسلم بود بیا فولاد تیمتون عقب بود ورداشته عبدی رو اورده تو...
کلا سوگلی پروری توی هیچ مجموعه ای کار درستی نیست که متاسفانه یکی از خصوصیات افشین خان شماست:دی

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیکارمو چه گلی به سر پرسپولیس زده که خیرخواه نزده؟
اصلا به خیرخواد بدبخت تو کل فطل پیش ۹۰ دقیقه فرصت دادن؟ اون چیزی که من یادمه یه بازی فیکس گزاشتش که اونم بین دو نیمه یا همون نیمه ی اول تعویضش کرد.
از هر ۴ تا بازی هم یه بازی میوردش تو برای وقت کشی...
من با اینکه بازیهای پارسال رو تقریبا همش رو دنبال کردم یادم نمیاد بازی خیرخواد رو درست و حسابی دیده باشم که بتونم راجع به بازیش نظری بدم.
بهادر عبدی هم که شما میگی مهاجم نیست که بزاره جای دی کارمو ولی همین عبدی هم سوگالی قطبی هست. بازیکنیه که یه سانتر درست نمیتونه بکنه ولی قطبی نسبت به تواناییش خیلی زیاد بهش بازی داده. اصلا اینکه باهاش تمدید کرده جای تعجب داره. پارسال توی بازی استقلال اعواز وقتی تیمتون ۳-۴ تا عقب بود شیث رو کشید بیرون عبدی رو اورد تو. امسال هم یادم نیست جلو ابومسلم بود بیا فولاد تیمتون عقب بود ورداشته عبدی رو اورده تو...
کلا سوگلی پروری توی هیچ مجموعه ای کار درستی نیست که متاسفانه یکی از خصوصیات افشین خان شماست:دی
کل یوم اعتقاد دارم دی کارمو بهتر از اوناست ...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مربی خوبی بود و پرسپولیس هم اون موقع فوق العاده بازی میکرد ولی رفت با بشیکتاش قرارداد بست
حیف شد قرار بود با CP-YOU بریم دنبالش و بیاریمش :( ولی دیگه نمیشه

بهتر دیگه در مورد دنیزلی صحبت نکنیم تا هفته پنجم نیم فصل که قراره قطبی اخراج بشه و مربی جدید انتخاب کنن

منم به پیشگویی CP-YOU ایمان دارم! به نظر من همینجوری نگفت هفته پنجم اگه می خواست همینجوری بگه چرا

نگفت هفته چهارم ؟چرا نگفت هفته ششم؟ خوب وقتی اینقدر دقیق میگه هفته پنجم حتما یه چیزی می دونه که میگه!

باور کن! :دی

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اقا ببخشیدا............
ولی میدونید خرمگس معرکه چیه ؟؟؟

ما بحث میخوابونیم شما میاید دوباره شروع میکنید

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سینا جان لطف کن یا امضاتو ادیت کن یا فعلا تو این تاپیک پست نده چون امضات توهین به پرسپولیس و هوادارانشه
ادیت: غلط نگارشی

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سینا جان اگه با این امضا اینجا بیای به شدت با اسطوره های عزیزتر از جانتون برخورد می کنم و حتی توهین!
امضات از صد تا فحش هم بد تره.
باور کن!

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مصطفوی: با تنبیه بازیکنان مخالم
دوکارمو بهترین بازیکن لیگ می شود

داريوش مصطفوي در مورد شكست پرسپوليس در شيراز اظهار داشت: متاسفانه موقعيت هاي ما حتي از داخل شش قدم به گل تبديل نشد و شيرازي ها از يك فرصت و اشتباه مدافع ما نهايت استفاده را برده و به سه امتياز رسيدند.
مصطفوي ادامه داد: به نظر من تمام اعضاي تيم از جمله بازيكنان و مربيان خوب كار كردند و فقط در نتيجه گيري ناموفق ظاهر شدند. تيم كارشناسي خود را كه سرمربي تيم نفر اول آن است تشكيل مي‌دهيم تا نقاط ضعف را شناسايي كرده و در صدد رفع آن باشيم.
مدير عامل پرسپوليس درخصوص داوري مسابقه گفت: همواره به داوران احترام مي گذارم چون بي چشمداشت زحمت مي كشند؛ اما بايد قبول كرد كه كمك داور مسابقه با ما نامهربان بود.
مصطفوي ضمن رد هر گونه دخالت در مسايل فني تاكيد كرد: من مدير عامل باشگاه هستم و وظيفه دارم در خارج از مستطيل سبز همراه با اعضاي زحمت كش هيئت مديره بستر لازم براي فعاليت تيم را آماده كنم. البته اگر مربيان بخواهند نظرات خود را اعلام مي كنم.
مديرعامل پرسپوليس تصريح كرد: تيم ما اين پتانسيل را دارد كه قهرمان نيم فصل شود. براي اين منظور بايد در چهار ديدار آينده كه در خانه برگزار مي شود،‌ نتيجه لازم را كسب كنيم.
وي درباره اظهارات قطبي مبني بر تنبيه بازيكنان به خاطر شكست مقابل مقاومت خاطرنشان كرد: بازيكنان كم كاري نكردند كه نياز به جريمه داشته باشند و اعتقادي به اين كار ندارم. بايد بازيكنان را به خوبي براي ديدارهاي بعد آماده كنيم.
مصطفوي در خصوص انتقادها از دو‌كارمو گفت: خيلي‌ها در مورد دو كارمو حرف مي زنند و انتقاد مي كنند؛ اما من از اين بازيكن حمايت مي‌كنم و به همه قول مي‌دهم يكي از بهترين‌هاي ليگ خواهد شد.
وي در مورد ابراهيم توره تصريح كرد: خوشبختانه توره به تهران بازگشته است و فردا با وي ديدار خواهيم كرد. با او مغرضانه برخورد نكرده و سعي مي‌كنيم در جلسه اي دوستانه در چارچوب قوانين باشگاهي بستري آماده كنيم كه كادر فني به خوبي از وي استفاده كند.
مصطفوي ادامه داد: البته هيچ قانوني را در باره او پايمال نمي‌كنيم؛ ولي مي‌دانيم كه او نيز دلايلي براي كارهاي خود دارد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
به دليل بي احترامي در پايان بازي : شيرازي ها خواستار برخورد با نيكبخت واحدي شدند

مسئولان تيم فوتبال مقاومت سپاسي از بي احترامي مهاجم پرسپوليس پس از پايان بازي گلايه كردند.
مسئولان مقاومت معتقدند عليرضانيكبخت واحدي پس از باخت مقابل مقاومت سپاسي به دليل ناراحتي در مقابل رختكن دو تيم اقدام به فحاشي نمود؛ اما مشخص نشد كه مخاطب وي كيست.
اعضاي تيم مقاومت سپاسي و خبرنگاران حاضر در مقابل رختكن با انتقاد از رفتار اين بازيكن، به مسئولان پرسپوليس گلايه كرده و خواستار برخورد با وي شدند.
پرسپوليس ديروز با يك گل مغلوب مقاومت سپاسي شيراز ش

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
درگيري نيکبخت در فرودگاه شيراز

شکست پرسپوليس در ورزشگاه حافظيه کافي بود تا بازيکنان اين تيم از لحاظ روحي – رواني به شدت افت کرده و ناراحت به نظر برسند. اين موضوع به خودي خود کافي بود تا در فرودگاه شيراز درگيري بين نيکبخت و يکي از هواداران فوتبالدوست شيرازي رخ دهد. قضيه از اين قرار بود که يکي از اهالي شيراز که به شدت از شکست پرسپوليس ناراضي به نظر مي رسيد، با يک جمله عملکرد نيکبخت واحدي را زير سئوال برده و از او انتقاد کند. جالب اين که نيکبخت نيز که به شدت از شکست تيمش ناراضي به نظر مي رسيد در مقام پاسخگويي به اين هوادار بر آمد و همين موضوع اسباب درگيري را پيش آورد که اگر پا در مياني اطرافيان نبود مطمئنا حوادث تلخي را در شيراز رقم مي زد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
خشم منصوري از تصميمات قطبي

محمد منصوري به شدت از افشين قطبي و تصميم او مبني بر نيمکت نشيني اش شاکي به نظر مي رسيد. منصوري که حدود دقيقه 60 به جاي مجتبي شيري پا به ميدان گذاشت پس از پايان بازي ، در رختکن و در غياب قطبي، در گفت و گويي که با تعدادي از همبازي هايش داشت، از نيمکت نشيني اش به شدت گلايه کرد. در هر حال همان طور که چند روز قبل از زبان منصوري نوشتيم ، اين بازيکن تکنيکي به شدت از شرايط حاکم بر پرسپوليس و تصميمات قطبي ناراحت است . منصوري معتقد است که مي تواند در ترکيب ثابت پرسپوليس به ميدان رفته و خود را اثبات کند. در هر حال بايد منتظر بود و ديد پس از آتسو و علوي ، چه زماني اعتراض منصوري علني خواهد شد.

انتقاد شديد قطبي از کمک داور دوم

روزگاري که افشين قطبي پس از شکست در مقابل دوربين هاي متعدد تلويزيوني قرار گرفت و با اشاره به ضعف هاي پر تعداد تيمش ، گناه شکست را بر گردن مي گرفت گذشت . از ابتداي فصل جاري ، قطبي پس از هر باخت ، عوامل متعددي را عامل شکست تيمش تلقي کرده که مهم ترين آن ها ضعف داوري است . سرمربي پرسپوليس پس از پايان بازي پرسپوليس که به شکست تيمش منجر شد ، ضمن انتقاد از قضاوت محمود رفيعي به شدت عملکرد کمک داور دوم اين مسابقه را زير سئوال برد. افشين قطبي معتقد بود که سعيد زارع (کمک دوم مسابقه) با پرچم هاي بي موقع خود فرصت هاي زيادي را از مهاجمان پرسپوليس گرفت و اجازه نداد تا بازيکنان تيمش از موقعيت هاي خود به خوبي بهره ببرند. در هر حال بايد منتظر بود و ديد آيا کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در مقابل اين اظهارات قطبي از خود واکنشي نشان خواهد داد يا نه !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

قلب شير در خط هوايي تهران – دبي گير کرد

4 باخت در 13 بازي براي تيمي که پارسال باخت نداشت پرسپوليس در ديدار سيزدهم خود برابر تيم مقاومت

شهيد سپاسي شيراز در شيراز يک – صفر بازنده شد.پرسپوليس در حالي بر حريف يک بر صفر باخت که طي ده ديدار

گذشته بين دو تيم در شيراز تنها دو بار بازنده شده بود . باخت برابر تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي چهارمين باخت

پرسپوليس در سيزده بازي محسوب مي شد. پرسپوليس در شرايطي در 13 بازي 4 بار بازنده شده است که سال

گذشته در 13 بازي حتي يک بار هم بازنده نشده بود. امروز پرسپوليس نسبت به سال گذشته صاحب 4 باخت بيشتر

است . تيم دچار ضعف شده است، تازه اين در شرايطي است که امسال اين تيم، بازيکنان بسياري را جذب کرده است

. بازيکناني مثل فرانک آتسو، عليرضا محمد، مجتبي شيري، مازيار زارع ، سيد محمد علوي، علي کريمي ، ايوان

پتروويچ، محمد منصوري، ابراهيم توره و دي کارمو . افشين قطبي اين همه بازيکن گرفته است اما نتيجه اش براي

تيم پرسپوليس چه بوده است ؟ کسب عنوان چندم مسابقات ليگ و کسب چند برد و چند باخت؟ پرسپوليس در اين

مدت شش برد به دست آورده است . سه مساوي و چهار باخت، ساير نتايج پرسپوليس در اين عرصه بوده است .

سرخپوشان در حالي صاحب چهار باخت شده اند که صاحب يکي از پرستاره ترين تيم هاي تاريخ فوتبال خود شده اند

ولي همين تيم پرستاره امروز صاحب نتايج بسيار ضعيفي شده است . سرخپوشان در سال گذشته در اين مدت،

صاحب 9 برد و 4 تساوي شده و 31 امتياز گرفته بودند.حالا اين تيم، در اين مدت 10 امتياز از دست داده است . يعني

پرسپوليسي که سال گذشته در اين مدت 31 امتياز گرفته بود صاحب 21 امتياز شده و موقعيت بسيار بدي پيدا کرده

است . آري ، در تيم فوتبال پرسپوليس ، افشين قطبي مسئول درجه اول اين ناکامي هاست. فکرش را بکنيد . مگر

قطبي نبود که خودش به خاطر خواست خودش، از عوامل قهرمان ساز تيم پرسپوليس در سال گذشته نفراتي مثل

حميد استيلي در جمع مربيان و بازيکناني مثل شيث رضايي و محمد نصرتي و.... را کنار گذاشت ؟ اين خواست قلبي

قطبي بود که پرسپوليس را به اين مرحله رسانده است . آري ، قطبي باعث ناکامي تيم است . مردي که تصور مي

کرد باز هم مثل سال گذشته با از دست دادن فرصت مي توان موفق بود. اگر قطبي چه در ابتداي فصل و چه در ميانه

کار مي توانست تيم را با تکيه بر استيلي موفق سازد، امروز ديگر چنين نکته اي وجود ندارد. آري ، قلب شيرهاي

قطبي امروز در خط هوايي تهران به دبي گير کرده است .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
هيات مديره پرسپوليس بايد پيگيري کند....

پيوس: چرا قطبي اين همه از دي کارمو حمايت مي کند؟ افشين قطبي پس از شکست پرسپوليس مقابل

مقاومت در جلسه مطبوعاتي با حمله به خبرنگاراني که از دي کارمو انتقاد مي کردند آن ها را متهم کردکه از فوتبال

چيزي نمي فهمند! حال براي اين که از نقطه نظرات يک چهره فوتبالي باخبر شويم با فرشاد پيوس تماس گرفتيم .

مردي که سال ها در پست دي کارمو آن قدر براي پرسپوليس و تيم ملي گل زد که شد "فرشاد آقاي گل"! آقا فرشاد

سلام ! سلام . چطوري؟ و...(.با خنده) ديدي بازي رو! به خدا خجالت کشيدم . براي همين با شما تماس گرفتيم .

من نمي دانم مشکل اين تيم چيست ! اين بچه ها خسته اند، تمرين زياد کردند، فشار زيادي به بدن هايشان وارد

شده، نمي دانم! اما پرسپوليس خيلي بي انگيزه و اشباح شده به توپ ضربه مي زد. نه دوندگي داشتند و نه فشار

لازم را بر روي حريف وارد مي کردند. مشکل پرسپوليس چيست؟ سرتا پاي اين تيم مشکل است از نوع تمرينات و

ارنج گرفته تا تعويض ها. راجع به مشکلات و ضعف هاي پرسپوليس چند ساعت بايد حرف زد. اما کو گوش شنوا! شما

بگو شايد گوش کنند! حرف ما را که گوش نمي کنند و حتي متهممان هم مي کنند! چطور! قطبي در مقابل انتقادات

مطرح شده از سوي خبرنگاران در مورد دي کارمو اعلام کرده که خبرنگاران چيزي از فوتبال نمي فهمند! جدي همچين

حرفي زده! اين پسر(دي کارمو) اصلا در حد و اندازه پرسپوليس نيست. او حتي در ليگ دو – سه فوتبال ايران هم

جايي ندارد. اين را من مي گويم . فرشاد پيوس. نکند من هم از فوتبال چيزي نمي فهمم. اختيار داريد! نه! اين چه

حرفي است که قطبي مي زند. تمام عالم و آدم مي گويند اين دي کارمو اصلا فوتباليست نيست . يعني هيچ کس

نمي فهمد و فقط قطبي از فوتبال سر در مي آورد؟ واقعا خريد اين بازيکن جز حيف و ميل کردن پول هيچ فايده اي

نداشت . من از هيات مديره پرسپوليس تعجب مي کنم. چطور؟ يعني هيچ کدام از اعضاي هيات مديره دليل اين

حمايت عجيب قطبي از دي کارمو را نمي دانند ؟ واقعا دليل اين کار چيست؟هيات مديره پرسپوليس بايد اين موضوع را

پيگيري کند . چرا بازيکني که حتي از دادن يک پاس سالم در طول 90 دقيقه عاجز است بايد فيکس بازي کند؟ جواب

دادن به اين سئوال خيلي از معماها را حل مي کند. و در پايان ! اصرار قطبي به استفاده از روش 1-3-2-4 هم سئوال

بر انگيز است. در فوتبال امروز دنيا که مربيان براي هر لحظه بازي برنامه دارند در طول يک نيمه بارها سيستم و روش

بازي خود را عوض مي کنند. قطبي بيش از يک سال و نيم است که با همان آرايش 1-3-2-4 بازي مي کند. اين يعني

فوتبال بين المللي!!

بالا