• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
قطبی می گفت 4 تا بازی پشت سر هم تو آزادی داریم ولی مثل اینکه بازی هفته پانزدهم با پیکان تو قزوین برگزار میشه.البته لغو شد. ولی در هر صورت 4 تا بازی نیست و شد 3 تا بازی پشت سر هم تو آزادی.

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
قطبی می گفت 4 تا بازی پشت سر هم تو آزادی داریم ولی مثل اینکه بازی هفته پانزدهم با پیکان تو قزوین برگزار میشه.البه لغو شد. ولی در هر صورت 4 تا بازی نیست و شد 3 تا بازی پشت سر هم تو آزادی.

من که بعید میدونم بازی تو قزوین برگزار بشه ... 3 ساله صبا داره خودش رو میکشه کس اهمیت نمیده .. بهر حال این اصلا حرف درستی نبود از طرف قطبی که بازی تو خونه داریم و ..........
وقتی تو شیراز بازی میکردن حداقل 15.000 تا پرسپولیسی بود . در ضمن بازی های خارج از خونه رو حساس میکنه اینطوری .... گرچه بدترین نتایج ممکن رو تو بازیهای خارج از خونه گرفتیم جلوی درپیت ترین تیمها ... ولی خب کاریش نمیشه کرد ...
الانم که این مرتیکه خر مارکو گذاشته رفته ... یادتونه گفتم باید پدرش رو در میاوردن ... حالا ببینید چه مسخره بازی داره در میاره ... حتی قطبی راجع بهش حرف نمیزنه و حرفی برای گفتن نداره
قطبی باید به همین دوستان ایرانیش اطمینان میکرد و این مرتیکه عوضی اجنبی رو نمیاورد ...
...
ضمن اینکه هیات مدیره هم کار اشتباهی کرده در مورد بازیکن نظر داده .. دقیقا همون کاری رو کردن که قطبی کرد در قبال هیات مدیره

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
من که بعید میدونم بازی تو قزوین برگزار بشه ... 3 ساله صبا داره خودش رو میکشه کس اهمیت نمیده .. بهر حال این اصلا حرف درستی نبود از طرف قطبی که بازی تو خونه داریم و ..........
وقتی تو شیراز بازی میکردن حداقل 15.000 تا پرسپولیسی بود . در ضمن بازی های خارج از خونه رو حساس میکنه اینطوری .... گرچه بدترین نتایج ممکن رو تو بازیهای خارج از خونه گرفتیم جلوی درپیت ترین تیمها ... ولی خب کاریش نمیشه کرد ...
الانم که این مرتیکه خر مارکو گذاشته رفته ... یادتونه گفتم باید پدرش رو در میاوردن ... حالا ببینید چه مسخره بازی داره در میاره ... حتی قطبی راجع بهش حرف نمیزنه و حرفی برای گفتن نداره
قطبی باید به همین دوستان ایرانیش اطمینان میکرد و این مرتیکه عوضی اجنبی رو نمیاورد ...
...
ضمن اینکه هیات مدیره هم کار اشتباهی کرده در مورد بازیکن نظر داده .. دقیقا همون کاری رو کردن که قطبی کرد در قبال هیات مدیره

تاييد ميشه اساسي
126fs3281498.gif

حالا تمام پول قرارداد رو به اين يارو اجنبي دادن يا نه؟
hanghead.gif

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من که بعید میدونم بازی تو قزوین برگزار بشه

با موافقت شورای تامین قزوین و سازمان لیگ بازی تو قزوین برگزار میشه ! رادیو گفت

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها من چون صبا تیم شهرمونه و بازی هاش رو پیگیری میکنم و این روزا هم بازی های خوبی میکنه و نباید نوار این امتیازهاش پاره بشه و از اون طرف هم پرسپولیس شدیدا به 3 امتیاز این بازی نیاز داره من دچار دوگانگی در طرفداری از یکی از این دو تیم در این بازی شدم =((

منو راهنمایی کنید پیلیز :(

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
الان اگه صبا باطری رو بدن به مشهد و ابومسلم رو بدن به قم شما طرفدار ابومسلم میشی؟!:blink:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شما همون طرفدار صبا باشی به نظرم بهتره!:)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
شما همون طرفدار صبا باشی به نظرم بهتره!:)
مسخره میکنی؟ :(

حالا خودت توی تهران هستی این همه تیم دارید از بینشون یکی رو انتخاب کردی هیچوقت نمیتونی شرایط مارو درک کنی :(

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بیا و خوبی کن!
مسخره چیه حاجی؟!!!! به خدا جدی گفتم خواستم کارت رو راحت کنم!
خود دانی!:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:)

به به ... به سلامتی .. میبینم که امروز تولد آقا حامد عزیزه (hamed_pt) دوست بسیار گرامی و همچنین بنیانگذار تاپیک پرسپولیس :)

آقا حامد ایشالله مبارکا باشه .. سالی سرشار از سلامتی و موفقیت رو پیش رو داشته باشی .. صد سالگیت رو هم همینجا جشن بگیریم و صد البته منم باشم و بهت تبریک بگم ! :cool:

خلاصه که به امید روزهای خوب برای شما و تیم محبوبت

در ضمن کیک هم فراموش نشه ! :blush:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بچه ها من چون صبا تیم شهرمونه و بازی هاش رو پیگیری میکنم و این روزا هم بازی های خوبی میکنه و نباید نوار این امتیازهاش پاره بشه و از اون طرف هم پرسپولیس شدیدا به 3 امتیاز این بازی نیاز داره من دچار دوگانگی در طرفداری از یکی از این دو تیم در این بازی شدم =((

منو راهنمایی کنید پیلیز :(

شما توکلت رو به خدا از دست نده
به عدد تیمهای لیگ راه هست برای رسیدن به خدا

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شما توکلت رو به خدا از دست نده
به عدد تیمهای لیگ راه هست برای رسیدن به خدا
باحال بود:lol::lol::lol:

بنده هم تولد آقا حامد رو تبریک میگم.
ایشالا که صد سال زنده باشی.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مارکو رفت، دی کارمو هم می رود؟
قطبی در Dog House هیأت مدیره

بعدازظهر دیروز خبری روی خروجی خبرگزاری مهر قرار گرفت که همه را متعجب کرد. در این خبر آمده بود که در پایان جلسه دیروز هیأت مدیره، اعضا به اتفاق تصمیم گرفته اند که با مارکو و دی کارمو قطع همکاری کنند و همچنین از میان نصرتی و رضایی یکی را به لیست پرسپولیس اضافه کنند. خبری که با توجه به حساسیت ویژه قطبی روی دستیار و مهاجم جوان برزیلی اش خیلی عجیب به نظر می رسید و از آن برمی آمد که هیأت مدیره قصد دارد فشار را بر روی قطبی افزایش دهد. اما مسئله ای که قضیه را جالب تر کرد، این بود که به فاصله چند دقیقه این خبر از روی خروجی مهر برداشته شد. این اتفاق شایعات زیادی را بین اهالی فوتبال به وجود آورد وهمه را به تکاپو درباره واقعیت موضوع وادار کرد. اما بخوانید اصل قضیه را.
گویا مجید فرخزادی که این روزها چند مصاحبه از او درباره عملکرد دی کارمو در رسانه ها نقل شده بود، در تماسی با خبرگزاری مهر خبر قطعی اخراج مارکو و دی کارمو را اعلام می کند. این که چرا فرخزادی این خبر را اعلام کرده است، ریشه در اتفاقات قبل از بازی مقاومت و پرسپولیس دارد. شب قبل از بازی با مقاومت، افشین پیروانی که رابطه بسیار خوبی با فرخزادی دارد، به او می گوید اگر می خواهند از دست مارکو خلاص شوند، راهش این است که پول او را ندهند تا با توجه به سابقه قبلی مارکو، این مربی برزیلی دوباره به کشورش بازگردد. نکته جالب اینجاست که این اتفاق افتاد و مارکو دیروز تهران را به مقصد برزیل ترک کرد و اعلام کرد هرگز به پرسپولیس بازنمی گردد. از طرف دیگر قطبی هم که از این قضیه خبردار شده، در صحبتی خصوصی با نزدیکانش گفته که از دست پیروانی خیلی ناراحت است و او حتی از حمید استیلی هم شرایط بدتری را به وجود آورده و با همکاری فرخزادی به دنبال این است که برای تیم مشکل ساز شود. اما پس از آن که خبر منتسب به فرخزادی از خروجی مهر حذف شد، مصاحبه ای از مصطفوی روی این سایت قرار گرفت که مصطفوی هرگونه خبر قطعی درباره اخراج مارکو و دی کارمو را تکذیب کرده بود. مدیر عامل پرسپولیس درباره خروج بی اجازه مارکو از ایران گفت: «در هیأت مدیره تصمیم گرفته شد که پس از مذاکره با قطبی درباره ادامه همکاری با او تصمیم بگیریم. مارکو حتی با قطبی هم برای خروج از ایران هماهنگ نکرده بود». مصطفوی درباره دی کارمو هم اشاره کرد که «قرار است پس از صحبتی دوستانه با قطبی، درباره او تصمیم بگیریم».
قطبی هم در واکنش به این خبرها گفت: «اگر می خواهند دی کارمو را اخراج کنند، باید من را هم با او از تیم کنار بگذارند».
به نظر می رسد مسئولین پرسپولیس که از حساسیت قطبی روی این موضوع آگاهند، با تکذیب خبر قبلی، از جنجال های بعدی جلوگیری کرده اند چون خودشان هم به این نتیجه رسیده اند که در حال حاضر جانشین مناسبی برای قطبی را در دسترس ندارند. همچنین خبر اضافه شدن رحمان یا نصرتی هم از آن جایی به گوش رسید که هیأت مدیره به این نتیجه رسید که تیم نیاز به یک مدافع دارد و این بحث را با قطبی هم در بین گذاشتند که با پاسخ محکم و منفی او روبرو شدند: «من مدافع لازم ندارم. اگر الونگ و خلیلی به این تیم اضافه شوند، هیچ مشکلی وجود ندارد». به نظر می رسد فعلاً اوضاع آرام شده است اما شرایط برای قطبی در پرسپولیس چندان هم امن و امان به نظر نمی رسد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پرسپولیسی ها به من بی احترامی کردند
فرانک آتسو: از این جا می روم

فرانک آتسو مدافع توگویی و ملی پوش پرسپولیس که سابقه بازی در جام جهانی آلمان را هم دارد، این روزها شرایط چندان خوبی را سپری نمی کند و پس از چند هفته حضور در ترکیب سرخپوشان، در بازیهای اخیر فرصتی برای بازی نداشته و جایش را به نبی الله باقری ها داده است، آتسو هم که از این شرایط ناراضی است، اعتراضش را با مدیر عامل پرسپولیس هم مطرح کرده: «من شرایط خیلی خوبی دارم، نمی دانم چرا بازی نمی کنم، هر کاری در تمرینات می کنم تا نظرشان را جلب کنم، ولی گویا مربیان اعتقادی به من ندارند. با مصطفوی هم صحبت کردم و از این موضوع انتقاد کردم». به نظر می رسد مدافع شماره 32 پرسپولیسی ها تصمیمش را گرفته و نمی خواهد از جمع سرخپوشان جدا شود: «با این شرایط دوست ندارم بمانم، پرسپولیسی ها به من بی احترامی کردند. من نمی دانم وقتی مرا نمی خواستند چرا مرا خریدند و به من پول دادند. من پرسپولیس و هوادارانش را دوست دارم ولی می خواهم بازی کنم و قطعاً با توجه به پیشنهاداتی که دارم، نیم فصل از این جا می روم»

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
شبکه خبر اخبار ورزشی ساعت 9:30 گفت .خبر موثقه عزیزان.:)

هیچی دیگه ... خبر موثق و مضخرف

قطعاً با توجه به پیشنهاداتی که دارم، نیم فصل از این جا می روم»

خیلی بی خود میکنی .. مرتیکه Ҿ⦊勞ʐᇁ4Ǥᕎ
یک هوادار

....

حامد جان Birthday شما بسیار بسیار مبارک باشه

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
تولد آقا حامد عزیز کرمانی از سفر شیراز برگشته مبارک بادا
آقا حامد سوغاتی سفر رو بده تا کادو تفلد بگیری .
100 سال به از این سالها . همیشه شاد و موفق باشی

happy_birthday.png

happy_birthday_cake.jpg

Last edited:
بالا