CP-YOU
Registered User
بر اثر تلقين زياد شايد كار ساز شدن :lol: البته اميدوارمباور كن من خوبيتو ميخوام
![]()
بدیمم بخوای مهم نیست
کلا مهم نیستی :happy:
125 رو هم زیاد اشغال نکن :happy:
بر اثر تلقين زياد شايد كار ساز شدن :lol: البته اميدوارمباور كن من خوبيتو ميخوام
![]()
قطبی می گفت 4 تا بازی پشت سر هم تو آزادی داریم ولی مثل اینکه بازی هفته پانزدهم با پیکان تو قزوین برگزار میشه.البه لغو شد. ولی در هر صورت 4 تا بازی نیست و شد 3 تا بازی پشت سر هم تو آزادی.
من که بعید میدونم بازی تو قزوین برگزار بشه ... 3 ساله صبا داره خودش رو میکشه کس اهمیت نمیده .. بهر حال این اصلا حرف درستی نبود از طرف قطبی که بازی تو خونه داریم و ..........
وقتی تو شیراز بازی میکردن حداقل 15.000 تا پرسپولیسی بود . در ضمن بازی های خارج از خونه رو حساس میکنه اینطوری .... گرچه بدترین نتایج ممکن رو تو بازیهای خارج از خونه گرفتیم جلوی درپیت ترین تیمها ... ولی خب کاریش نمیشه کرد ...
الانم که این مرتیکه خر مارکو گذاشته رفته ... یادتونه گفتم باید پدرش رو در میاوردن ... حالا ببینید چه مسخره بازی داره در میاره ... حتی قطبی راجع بهش حرف نمیزنه و حرفی برای گفتن نداره
قطبی باید به همین دوستان ایرانیش اطمینان میکرد و این مرتیکه عوضی اجنبی رو نمیاورد ...
...
ضمن اینکه هیات مدیره هم کار اشتباهی کرده در مورد بازیکن نظر داده .. دقیقا همون کاری رو کردن که قطبی کرد در قبال هیات مدیره
من که بعید میدونم بازی تو قزوین برگزار بشه
من که بعید میدونم بازی تو قزوین برگزار بشه ... 3 ساله صبا داره خودش رو میکشه کس اهمیت نمیده .. .
آره دیگهالان اگه صبا باطری رو بدن به مشهد و ابومسلم رو بدن به قم شما طرفدار ابومسلم میشی؟!:blink:
مسخره میکنی؟شما همون طرفدار صبا باشی به نظرم بهتره!![]()
بچه ها من چون صبا تیم شهرمونه و بازی هاش رو پیگیری میکنم و این روزا هم بازی های خوبی میکنه و نباید نوار این امتیازهاش پاره بشه و از اون طرف هم پرسپولیس شدیدا به 3 امتیاز این بازی نیاز داره من دچار دوگانگی در طرفداری از یکی از این دو تیم در این بازی شدم =((
منو راهنمایی کنید پیلیز![]()
باحال بود:lol::lol::lol:شما توکلت رو به خدا از دست نده
به عدد تیمهای لیگ راه هست برای رسیدن به خدا
شبکه خبر اخبار ورزشی ساعت 9:30 گفت .خبر موثقه عزیزان.![]()
قطعاً با توجه به پیشنهاداتی که دارم، نیم فصل از این جا می روم»