ما که در حال جمع آوری لینک های صفحه 50 تا صد هستیم ...
فقط از همون سایت دانلود می کنیم سایبر جان ؟
سلام بروچبز !
خسته نباشین !
چیکار کردی سایبر جان ؟! ما نبودیم ؟!
سایبر جان ، من 50 تا 60 رو در آوردم ...
کافیه یا بازم ؟
sara_is_nice_girl یه مجموعه از عکس دارند که وقتی بهشون پی ام زدم این جواب رو دادند:
احتمالا بشه تخفیف گرفت
سایبر جان این حرکت هم قشنگ بوده !
ولی خرید از مجید انلیان هم بدنیست ! ها !؟
یه خورده از کمبود هارو با خرید از اون خیلی کم میکنیم !
به هر حال بازم نظر نظر همه دوستانه !
- از کدوم سایت دارین لینک جمع میکنین؟! ( لینک + کدوم ISTOCK ِیا شاتر ) ؟؟؟!
sara_is_nice_girl یه مجموعه از عکس دارند که وقتی بهشون پی ام زدم این جواب رو دادند:
احتمالا بشه تخفیف گرفت
150 تومن 5 تا دی وی دی؟! حالش خوب نیست فک کنم
بهش بگو 20 تومن میخریم ، بعد از دیدن نمونه!
سلام
به به رسیدن بخیر
سوغاتی ما یادت نره
منم بدم لینک هام رو یا خودتون همرو در آوردین چون من دیگه از اون به بعد جلو نرفتم
+++++++++++++++++++
ادیت :
مدیر مجید آنلاین هم گفت خودم اکانت دارم عکس ها رو خودم از سایتش گرفتم و بالاترین اندازه عکس هستند
والبته بخش مهمترش اینکه گفت تخفیف نمی دم![]()
به نظرم با توجه به این موضوع که اکانت این شرکت 250هزارتومان با محدودیتاشه ! وبه بالا ازادتر میشه !:blink:
++++++++++++++++++
ولی واقعا گرونه مخصوصا این که تخفیف نمی دهند
آره اینجوری بهترهبه نظرم با توجه به این موضوع که اکانت این شرکت 250هزارتومان با محدودیتاشه ! وبه بالا ازادتر میشه !
بیارزه ! تخفیف رو ببینم چی میشه ! قدیم ندیما عضو بودیم ! ! ببینیم راهیی برای دور زدن نیست
2-3 سایت دیگه هم هست ها ! اونارم بزارین واسه دانلود! rapidsharegfx اینم خیلی بروزه ..
در مورد قیمت هم نهایتا بتونم 10 تومن کمتر از اون چیزی که گفتم بدم چون واقعا برای این عکسا هم وقت گذاشتم هم هزینه کردم و برام به صرفه نیست که کمتر بدم.
راستم میگه !آره اینجوری بهتره
کسی که تو اون سایت عضوه در خواست بده
من خودم چند تا پست بیشتر تو اون فروم ندارم
اگر کسی از بچه ها هست که توی اون فروم پست زیادی داره لطفا زحمت تخفیف گرفتن رو بکشه
++++++++++++++++++++
به نظر من کل لینک ها رو یه نفر در بیاره بهتره چون مطمئنا تکراری توی سایت ها ی مختلف زیاد هست برای همین میتونه تکراری ها رو حذف کنه
در ضمن cyber boy من فکر می کنم بهتره لینک هایی که برای دانلود در میاریم گزینشی نباشه
خوب امکان داره سلیقه ها با هم دیگه فرق کنه
ادیت : این رو یادم رفت بگم من تخفیف گرفتم![]()
راستم میگه !
قرار نیست که اون لینکها انتخابی باشه که !
لینکها چی شد دانلود چی شد چیکار کردین؟! ها!؟ ( قراره از اونا به سلیقه خودت جدا کنی؟! )
آقای cyber boy شما مثل اینکه من رو Ignore کردید