نه اگه قرار باشه بره باید همشو بره نصف نداره
تا 3 سال معلق شده!
فقط اعزام به خدمت ها میرن آموزشی
خب دوستمونم تایید کردن که معافی ندارهتا 3 سال معلق شده!
تا 3 سال معلق شده!
سلام
خوشا به حالت ما که باید بریم هیچ جوره راه دررو نداریم
اون چند روز قبل از اعزام ميادبرای من هنوز اون برگه a5 نیومده 3 ماه دیگه اعزامم.
ممنونچرا نيرزه ؟! تا اونجايي كه من مي دونم پدر يا مادر بالاي 65 مي شه كفالت گرفت
پدرتون حقوق بازنشستگي دارن ؟
يكي از دوستام باباش 50 سالش بود و يك بار سكته ناقص كرده بود (دور از جون ابوي شما) رفت دنبالشو گرفت ؛ الكي پدرش رو از كار افتاده كرد و معايت كفالت گرفت !
من اگه چنين شرايط طلائي اي داشتم ولش نمي كردم !
يك پيشنهاد : اگه دنبالش رو گرفتي ؛ روزي كه مي رين براي كميسيون پزشكي ؛ به پدرتون بگين خودش رو مريض جلوه بده ! باور كن من كه رفتم يكي جلوم بود و با همين حربه موفق شد دي:
خدا ايشالله عمرش رو بلند كنه .لی بابام با این که 76سالشه انقدر هیکلش میزونه که اصلا نمیتونه ادای مریضارو در بیاره
بازم ممنونخدا ايشالله عمرش رو بلند كنه .
----
ببين ؛ چيزي كه من تو اين **** وظيفه ديدم ؛ داشتن مدارك و... كمك چنداني نمي كنه ! فقط مهم اينه كه بتوني طوري وانمود كني كه كميسيون پزشكي فكر كنن نري خدمت بهتره ! گرفتي ؟!
و 1 پيشنهاد : دو شنبه ها (فكر كنم) رئيس **** وظيفه ملاقات مردمي داره . اگر تونستي حتما برو ؛ خيلي ها ميان اونجا معافي و كفالت و پذيرش و... ميگيرن !
متاستفانه ديدار مردمي فقط تو تهرونهتهران نیستم نمیدونم تو اصفهان هم هست همچین چیزی یا نه ؟ میرم ببینم چی میشه
چون معلولیت مال پدرتونه شاید بشه کاری کرد البته معلولیت باید از یه حدی بالاتر باشه ...با درود به دوستان
اگر لطف کنید به سوالات من جواب بدید ممنون میشم>
من دو برادر دارم که هر دو سربازی رفتن و پدر من 70 سالشه و یک دستش از آرنج قطع شده
می خواستم بدونم من میتونم معافیت حمایت از معلولین بگیرم؟
نه نمی ارزه ؛ چون شما طبق قوانین فعلی معاف نمیشین ...ببخشید من یه برادر دارم تهرانه کار میکنه زن و بچه هم داره پدرم هم 70 سالشه
به نظرتون می ارزه برم دنبال کفالت؟
ممنون
در چه حدی باید باشه؟پدرم یک کم مشکل قلبی هم داره(باید آنژیو گرافی کنه) نمیدونید این موثره یا نه؟چون معلولیت مال پدرتونه شاید بشه کاری کرد البته معلولیت باید از یه حدی بالاتر باشه ...
در چه حدی باید باشه؟پدرم یک کم مشکل قلبی هم داره(باید آنژیو گرافی کنه) نمیدونید این موثره یا نه؟
راستی منطقه جنگی مثل جبهه حساب میشه؟مثلا دوکوهه؟
معافیت گرفتین ؟من تازه کفالت گرفتم...
برای خروج از کشور مشکلی هست؟
معافیت گرفتین ؟
فکر نکنم مشکلی باشه ....
بله، معافیت دائم زمان صلح...
پس این قانون جدید که میگن کلیه معافیتها تا 3 سال حق خروج از کشور ندرن حقیقت نداره؟
بچه ها من جلوی شماره نامه معافیت تحصیلی چی بنویسم آخه =(( تازه تاریخ نامه هم نمیدونم !!
http://************/files/uzv4v062o2b1hd7v86gj.jpg