• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
متاسفانه تو اين دولت از اين دست آدمهايي كه تنها وجه انتخابشون ريش و لقب بسيجي هست زياده

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یه قسمتیش هم خیلی خوب بهش انداخت

جایی که گفت چرا من رو دعوت نکردید!
گفت سازمان رئیس داره ، معاون داره
شما کوچیکتر از اونی که بیاین تو برنامه ما (البته این جمله آخر رو غیر مستقیم گفت)

بعدا که فردوسی پور سر همین کلمه چرا "من" رو دعوت نکردید بهش گیر داد، گفت منظورم ما بود...!!!

واقعا اول برای این آدم و بعد هم برای خودمون متاسفم. یک عده آدم زبون نفهم طلب کار در این مملکت شده اند همه کاره و دائم با طرز صحبت کردنشون به شعور همه ی ملت توهین می کنند.

دلم می خواد بدونم این آدم رو کی آورده و از کجا ساپورت می شه. (بدون شک باید بچه ی یکی از افراد با نفوذ سیاسی باشه)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مصطفوی بد بخت رو بگو که قبلا در مورد آخوندی گفته بود: من از این جوون خیلی چیزها یاد گرفتم!!! (چاره ای نداشتی بنده ی خدا که این رو بگی!)

به نظرم الان هم که عباس انصاری فرد رد آوده اند این بابا توش نقش اساسی داشته و باید رفتارش مورد تایید این شازده باشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تیکه ای که فرودوسی پور بش انداخت خیلی جالب تر از این حرفا بود ...

وقتی اخوندی گفت که چرا من رو دعوت نمیکنید بیام فردوسی پور گفت : سازمان رئیس داره ، معاون داره ... دست اندرکار داره ، اینهمه " آدم " هستن ، اونوقت چرا باید سخنگوی سازمان رو دعوت کنیم ؟

واقعا تیکه ی جالبی بش انداخت ... خود خرش که متوجه نشد .... ولی من هم برای خودم متاسفم که این جوجه بسیجی میاد و راحت خون شهیدا رو وسط میکشه و ادعادار خون شهدا میشه و تازه میخواد سیاست کاری صدا و سیما رو مشخص کنه و بعدم حرفای مثل روز روشن مصطفوی که قبلش مصاحبش رو نشون داده بود رو به قول عادل "توی این روزهای عزیز" رد میکنه و دروغ میگه ....

میگه سازمان قادر هست که نیاز مالی پرسپولیس رو تامین بکنه (یعنی وجود شخصی مثل هدایتی فقط به خاطر کمک بیشتر به پرسپولیسه ، همین ) در صورتی که همه میدونن که نیاز پرسپولیس به هدایتی بیشتر از اونی هست که بخوان انکارش کنن . (مگه رحمان رضائی و علی کریمی و افشی قطبی با اون رقم های نجومی رو کی آورد پرسپولیس ؟ )

نمیدونم چرا یه همچین شخصی که معلوم بود ادم آب زیر کاه و جانماز آبکشی هست و حتما یا آقازاده هست یا رفیق آقا زاده چرا باید بیاد توی هیئت مدیره ی باشگاهی مثل پرسپولیس ؟؟؟؟

عادل یه تیکه ی دیگه هم بش انداخت و گفت : پس با رفتن مصطفوی تنها فرد فوتبالی هیئت مدیره هم کنار رفت ... که خودتون دیگه معنیش رو می فهمید ...

در هر صورت ما که غیر از برنامه ی 90 چیز دیگه ای نداریم .... در بعد سیاسی و اقتصادی هر گندی که توی این جامعه زده میشه راحت روش سر پوش میذارن که من و شما اصلا هیچی نمیفهمیم .... حالا این برنامه داره گندکاریهای مسوولان ورزش رو رو میکنه ..... امیدوارم مثل سایر موارد نیان درشو تخته کنن ....

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بعدا که فردوسی پور سر همین کلمه چرا "من" رو دعوت نکردید بهش گیر داد، گفت منظورم ما بود...!!!

واقعا اول برای این آدم و بعد هم برای خودمون متاسفم. یک عده آدم زبون نفهم طلب کار در این مملکت شده اند همه کاره و دائم با طرز صحبت کردنشون به شعور همه ی ملت توهین می کنند.

دلم می خواد بدونم این آدم رو کی آورده و از کجا ساپورت می شه. (بدون شک باید بچه ی یکی از افراد با نفوذ سیاسی باشه)

همون اوایل دولت نهم که انتخاب این جوون خیلی سر و صدا کرد و همه معترض شدند
گفتند که فامیل جناب علی آبادی هست ایشون هم یکی از جوانان دولت مثل جناب بذرپاش از حوانان دولت هستند که نمیدونم چرا نسبت سببی و نسبی دارند با مسئولین بالا دستشون

عادل یه تیکه ی دیگه هم بش انداخت و گفت : پس با رفتن مصطفوی تنها فرد فوتبالی هیئت مدیره هم کنار رفت ... که خودتون دیگه معنیش رو می فهمید ...

در هر صورت ما که غیر از برنامه ی 90 چیز دیگه ای نداریم .... در بعد سیاسی و اقتصادی هر گندی که توی این جامعه زده میشه راحت روش سر پوش میذارن که من و شما اصلا هیچی نمیفهمیم .... حالا این برنامه داره گندکاریهای مسوولان ورزش رو رو میکنه ..... امیدوارم مثل سایر موارد نیان درشو تخته کنن ....

البته انصاری فرد بیشتر از مصطفوی فوتبالی-پرسپولیسی هست
به هر حال این نوع اخراج آدمی مثل مصطفوی کاملآ پیشبینی میشد! عاقبت افرادی مثل اون از این بهتر نیست
یادمون هست به عنوان رئیس فدراسیون و دبیر فدراسیون هم با فضاحت اخراج شد

صدا و سیما یک برنامه سیاسی داره به نام نگاه یک! که بعضی از برنامه هاش برای تلویزیون ایران باور نکردنی هست
دیشب فردوسی پور خیلی موارد دیگه ای هم میتونست برای ضایع کردن آخوندی مطرح کنه از بین حرفهای خودش که به دلیل اینکه خارج از بحث برنامه اش بود و شاید خط قرمزش مطرح نکرد اما تو اون برنامه جلوی وزیر و مسئولین مملکت سوالهای مطرح میشه که شخصآ خیلی تعجب میکنم

من فکر نکنم برنامه 90 حداقل تا پایان دوران آقای ضرغامی تعطیل بشه! یا تعدیل بشه حتی
اما بعدش بسیار بستگی داره به رئیس جدید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

گندکاریهای مسوولان ورزش رو رو میکنه ..... امیدوارم مثل سایر موارد نیان درشو تخته کنن ....

بله، این تیکه را خیلی عالی انداخت!
در مورد جمله‌ی آخر هم مثل شما امیدورام چنین اتفاقی نیفتد.

من فکر نکنم برنامه 90 حداقل تا پایان دوران آقای ضرغامی تعطیل بشه! یا تعدیل بشه حتی
اما بعدش بسیار بستگی داره به رئیس جدید

ظاهرا فعلا آزادی کافی به فردوسی پور داده شده، اما بعید هم نیست مشمول تذکر واقع بشه و بهش بگویند فیتیله رو بکش پایین!
اما به قول شما باید دید موضع رییس بعدی سازمان صدا و سیما چطور خواهد بود.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
یعنی چی یاد گرفتن تا کم میارن حرف شهدا و جمهوری اسلامی و مردم و .... میان وسط. آدم حالش بهم میخوره به خدا.
اون از عزیزمحمدی اینم از آخوندی. یه ذره شهامت ندارن حرف راست بزنن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
راستش نمیدونم چرا فکر می کنم فردوسی پور ضایع شد. در صورتی که همه جو گیر شدن میگن آخوندی ضایع شده

من از این حرکت اسم بردن شهدا و ... بدم میاد. ولی دیشب فردوسی پور بود که کم آورده بود.

مثلا قضیه ادرار کردن اون بازیکنه واقعا زشت بود که نشون بدن و تماس تلفنی با فلانی بگیرن و ... .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
راستش نمیدونم چرا فکر می کنم فردوسی پور ضایع شد. در صورتی که همه جو گیر شدن میگن آخوندی ضایع شده

من از این حرکت اسم بردن شهدا و ... بدم میاد. ولی دیشب فردوسی پور بود که کم آورده بود.

مثلا قضیه ادرار کردن اون بازیکنه واقعا زشت بود که نشون بدن و تماس تلفنی با فلانی بگیرن و ... .

به نظر من اینکه این قضیه دوباره بخواد مطرح بشه و این مردک اینجوری راحت بگه "ادرار" و عین خیالش نباشه که چند میلیون نفر دارن برنامه رو میبینن خود به خود خودش رو ضایع کرد ... بعد طرف گفت که 45 دقیقه ی برنامه رو به این موضوع اختصاص دادن در صورتی که معلوم بود خودش اون برنامه رو ندیده بود و فقط از این و اون شنیده بود ...

در هر صورت تف به گورش بیاد اونی که این مردک رو آورد توی پرسپولیس و تربیت بدنی (با تشکر ویژه از علی ابادی مفت خور)

skippy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای آخوندی نماینده تمام عیار گروهه حاکم در دولتهکه هیچ گونه نقدی رو بر نمیتابن.این آقا هم واقعا خیلی بی ادب بود. من با اینکه خودم یه پرسپولیسیم تا وقتی تیم دست این جور آدماست دیگه از باختشم ناراحت نمیشم

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25

حرفتو من که اصلا قبول ندارم. اونی که کاملا ضایع شد آخوندی بود.
حرفهای ضایع کنندۀ عادل در پستهای قبل گفته شد. در آخر هم عادل گفت زنگ بزنیم مصطفوی ببینیم شما راست میگی یا نه، آخوندی معلوم بود با ترس از ضایع شدن ماست مالیش کرد که زنگ نزنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نقل از سایت پارس فوتبال

اپيدمي قرار دادن برنامه نود در برابر ارزش ها!

حواشي فوتبال ايران هميشه از نقل هاي محافل مردم فوتبالي و غير فوتبالي كشور ماست كه آن ها را تعريف مي كنند و گاهي به اندازه يك لطيفه خنده دار بسيار داغ از شنيدن آن به وجد مي آيند و صداي قهقهه آن ها مي تواند توجهات ديگران را به خود جلب كند. اما در عين حالي كه خنده هاي تلخ مردم روز به روز از اين حواشي بيشتر مي شود، جالب است بدانيم كه نسبت به ده سال قبل از وسعت اين اتفاقات به ميزان قابل توجهي كاسته شده است و علت آن هم به ويتريني برمي گردد كه با نمايش شفاف آن ها سبب مي شود مسوولين حداقل با خيال راحت از اين دست اتفاقات خنده دار توليد نكنند.
اين ويترين برنامه اي است كه از شفافيت موجود در آن در برنامه هاي ديگر ورزشی سيما کمتر وجود دارد و براي همين است كه امروز لقب پربيننده ترين برنامه سيما را به خود اختصاص مي دهد كه حتي در بدترين ساعات شبانه روز نيز بينندگان خود را پاي گيرنده نگه مي دارد. همين عامل است كه سبب مي شود نگاه مسوولين پرحاشيه فوتبال كشور به اين برنامه هميشه از نوع خصمانه باشد و تقريبا در هر تريبوني از فرصت حمله به اين برنامه استفاده كنند. از همين رو بود كه بيم تعطيلي برنامه نود همزمان با تولد آن به گوش مي رسيد كه خوشبختانه در اين زمينه، فوتبال ايران بسيار خوش شانس بود كه دست هاي پشت پرده و البته قدرتمند براي تعطيلي آن هميشه بسته بماند. مسلم است مسوولين حاشيه ساز و بعضا ناموفق، دوست دارند برنامه هاي خنثي نظير آنچه كه زياد در ديگر شبكه هاي سيما ديده ايم براي مردم از عملكرد آن ها صحبت كند. برنامه هايي كه حتي توسط كارمندان آن ها اجرا مي شود و در اين شرايط آنچه كه مي بينيم و مي شنويم فقط تعريف و تمجيد است و بس و حتي مجري آن ها اين اجازه را به آن مسوول نمي دهد كه حتي خود باني بيان انتقاد از خود در آن برنامه شود! خوشبختانه روال برنامه نود كاملا متفاوت بود و اين موجب بد عادتي مقامات شده است. اين برنامه در يكي از قسمت هاي خود مربوط به بررسي وضعيت فوتبال ايران در زمان كميته انتقالي ثابت كرده بود كه موضع برنامه هاي ديگر را در قبال سازمان تربيت بدني ندارد. در آن برنامه در حالي كه فردوسي پور بيشتر نظاره گر مناظره مقامات تربيت بدني و كميته انتقالي بود، آنقدر تناقض هاي مقامات تربيت بدني آشكار بود كه تا مدت ها مقامات آن زير شديدترين فشار ها قرار گرفتند. در آن زمان مقامات تربيت بدني كه كمتر انتظار داشتند اين گونه مورد سيبل قرار گيرند اعتراض شديد خود را به برنامه نود اينگونه مطرح كردند كه چرا چنين فضايي در اختيار مخالفان ما قرار گرفته است تا اين گونه حرف هاي خود را مطرح كنند! كه اين اوج انحصار طلبي تفكرات موجود در اين نهاد را نشان مي داد. در اين شرايط زماني كه سعيد آخوندي به عنوان سخنگوي تربيت بدني پشت خط برنامه اين هفته نود قرار مي گيرد، حتي سلام و عليك خود را با حالتي طلبكارانه آغاز مي كند تا مشخص شود كه مجددا فردوسي پور و برنامه او قرار است آماج حملات او قرار بگيرند. متاسفانه بار ديگر تناقض سخنان مقامات تربيت بدني در تاريكي شب هم هويدا شد و در حالي كه شخص مصطفوي در صحبت هاي خود علت استعفايش را بيان كرد، آخوندي جريان را به نحوي ديگر بيان مي كند تا يكي ديگر از آن ماجراهايي كه خنده هاي توجه برانگيز را در پي دارد در نيمه هاي شب به خانه ها بيايد. در اين زمان است كه بار ديگر آخوندي ماموريت پيدا مي كند كه به ساختار برنامه نود حمله كند و حتي مقامات شبكه سه را به خاطر پخش اين برنامه زير سوال ببرد و با ميان كشيدن مسائلي مثل خون شهدا و حفظ ارزش هاي ****، همان فرافكني را آغاز كند كه هفته هاي قبل به شكل عجيب تري از سوي عزيز محمدي ديده بوديم. متاسفانه اين گونه حمله كردن به برنامه نود، در بين مديراني كه در نحوه جوابگويي آن هم در اين برنامه زنده دچار استيصال شده اند يك اپيدمي شده است كه در نهايت فقط تاسف را از نحوه سخن گفتن اين مديران براي بيننده به وجود مي آورد كه چگونه براي رهايي خود و يا به عبارت بهتر همان فرافكني، متوسل به ارزش هايي مي شوند كه جاي طرح آن ها به هيچ وجه در زمان به مخمصه افتادن آن ها نيست. صحبت هاي آخوندي در برنامه پنچ شنبه شب بار ديگر ضعف شديد دستگاه ورزش كشور در اداره امور مهم آن نشان داد. در حالي آخوندي صحبت از خصوصي سازي مي كرد كه مصاحبه مفصل چند هفته پيش علي آبادي عليه هدايتي به عنوان پيش قدم خصوصي ساختن پرسپوليس، نشان از آن داشت كه او اصلا تمايلي به جدا شدن اين باشگاه از پيكره تربيت بدني و در نهايت خصوصي شدن آن ندارد. و موارد نقص بسيار ديگري از اين دست كه با ديدن دوباره حرف هاي او قطعا تا مدت ها پيرامون آن سخن گفته مي شود. البته آخوندي در بخشي از حرف هاي خود با صراحت خطي روشن به برنامه نود مي دهد و آن اينكه شما فقط به پخش بازي ها و نهايتا يك مسابقه اس ام اس براي پيش بيني بازي ها اكتفا كنيد تا ما در آرامش به كارهاي جالب و عجيب خود در تربيت بدني بپردازيم....! كه جاي خنده فقط تاسف را نصيب بيننده اي مي كرد كه اين حرف ها را از زبان يك سخنگو مي شنيد. اما مسلما اپيدمي جديدي كه مديران ناموفق در گفتگو با برنامه نود پيش مي گيرند و درصدد هستند ضعف خود را با قرار دادن اين برنامه در برابر ارزش ها بپوشانند، جز آنكه آن ها را در برابر بينندگان تلويزيوني شرمنده تر كند نتيجه ديگري براي آن ها نخواهد داشت. بايد از فردوسي پور تشكر كرد كه در زير اين فشار وحشتناك و علي رغم اتفاق بدي كه چند هفته پيش براي او رخ داده بود همچنان به رسالت خود در برنامه اش پايبند است و اجازه نمي دهد مسائل تاسف بار درشت، همانند آنچه كه در باشگاه پرسپوليس گذشت بدون سرافكندگي مقصرانش به تاريخ بپيوندد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
حمايت مديران شبكه سه از فردوسي پور
تعطيلي نود شايعه است

حسین آقازمانی ، مدیر گروه ورزش شبکه سوم سیما با تکذیب شایعات اخیر درباره تعطیلی برنامه نود گفت: «این برنامه به عنوان پربیننده‌ترین برنامه ورزشی همچنان روی آنتن می‌رود.»
این پاسخ کوبنده سازمان صدا و سیماست به انتقادات سازمان ورزش از موضع عادل فردوسی‌پور در برنامه پنجشنبه گذشته‌اش نسبت به انتخاب عباس انصاری‌فرد در مقام مدیرعامل جدید پرسپولیس.
محمد آخوندی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در این برنامه مهمان تلفنی عادل فردوسی‌پور بود و درحالی که بار دیگر عنان از کف داده بود، مستاصل از اسنادی که فردوسی‌پور درباره ناتوانی انصاری‌فرد به نمایش گذاشته بود، با ادبیاتی خارج از شان یک برنامه زنده تلویزیونی به مجری برنامه نود می‌گفت: «من نمی‌گذارم درباره مدیریت ورزش صحبت کنی. برنامه نود نباید درباره مسائل مدیریتی تعیین تکلیف کند. سال قبل هم در ماجرای کمیته انتقالی این برنامه فرصتی را به صفایی داد تا علیه سازمان ورزش حرف بزند. من اجازه تکرار این سناریو را نمی‌دهم.»
هرچند فردوسی‌پور چون همیشه با تدبیر و به‌خوبی توانست پاسخی مناسب را به مدیر جوان روابط عمومی سازمان ورزش بدهد؛ اما عبدالرضا ساور، معاون فرهنگی سازمان ورزش هم در برنامه ورزش و مردم علیه برنامه نود موضع گرفت. پس از این اتفاق هم گروهی از رسانه‌ها درباره تلاش سازمان ورزش برای توقیف برنامه نود نوشتند. در واکنش به این شایعات، حسین آقازمانی تاکید کرد گروه ورزش سیما چون همیشه از برنامه نود و فردوسی‌پور حمایت می‌کند و خبر تعطیلی برنامه پربیننده نود، شایعه‌ای بی‌اساس است.
آقازمانی در پاسخ به این سئوال که آیا برنامه نود می‌تواند در مسائل مدیریتی فوتبال دخالت کند، گفت: «نود هم مثل دیگر برنامه های تلویزیون بر اساس اصل نظارت، می‌تواند در همه حوزه‌هایی که برایش تعیین شده، دخالت کند. نود به عنوان یک برنامه تخصصی فوتبال این اجازه را دارد که در مسائل مدیریتی فوتبال ورود کند و فردوسی‌پور هم این حق را داشته که مدیریت سازمان ورزش و مدیریت باشگاه ها را به چالش بکشد.»
مدیر گروه ورزش شبکه 3 در واکنش به اتفاقی که پنجشنبه شب افتاد، گفت: «به هرحال در برنامه‌های زنده چنین اتفاقاتی می‌افتد. فردوسی‌پور خودش خوب می‌داند که چطور چنین اتفاقاتی که در یک برنامه زنده می‌افتد را کنترل کند و گروه ورزش هیچ موضعی در این باره نمی‌گیرد.»
منبع :خبر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدا کنه که واقعیت داشته باشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
همونطور كه به نظر مياد سازمان تربيت بدني شمشيرش رو از رو براي 90 و عادل بسته به همون نسبت در اين چند روز مشاهده مي كنيم كه برنامه هاي مختلف ورزشي صداوسيما به پشتيباني از عادل در اومدن . اولين پشتيباني رو بهرام شفيع در ورزش و مردم جمعه از عادل كرد كه در جواب فرخزادي كه مي گفت صحبت عادل در خصوص پيش بيني مدت زمان حضور انصاري فرد در پرسپوليس صحيح نيست با خنده و شوخي گفت عادل از لحاظ رياضي كاملا درست گفته ، چون انصاري فر 2 سال ، كاشاني يكسال و مصطفوي 6 ماه مديرعامل بودند به نظر مي رسه عباس انصاري فرد 3 ماه مديرعامل باقي بمونه و همينطور در جواب آقاي ساور هم اشاره به اين داشتند كه عادل يك فرد صالح و سالم در زمينه ورزش و رسانه هستند .
برنامه ورزش از نگاه 5 هم جمعه شب با دعوت از پيوس و استيلي به شدت به سياستهاي سازمان حمله كرد و وضعيت انتخاب مديرعاملهاي پرسپوليس در طول حيات رياست علي آبادي بر سازمان به سخره گرفت .
به نظر ميرسه صدا و سيما هم موضع گيري تندي در مقابل افراط آقايان سازمان صورت داده و در لشكركشي دوطرف موازنه برقرار شده است . تنها اميدوارم كشته اين جنگ در پايان برنامه 90 و عادل نباشه. شاد و پيروز باشيد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای ول

همه چی پس داره خوب پیش میره

عالیه. ما هم از طرف جامعه فوتبال دوست حمایت همه جانبه خودمون رو اعلام میکنیم

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پور محمدي : مسئولان سازمان تربيت بدني آستانه تحمل شان را بالا ببرند

خبرگزاري فارس: مدير شبكه سه سيما گفت: از خداوند مي خواهم تحمل مسئولان سازمان تربيت بدني را بيشتر كند.

علي اصغر پور محمدي در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، درباره اظهارات اخير محمد آخوندي، سخنگوي سازمان تربيت بدني و عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس در برنامه تلويزيوني 90 گفت: متاسفانه بعضي از مسئولان در پايه‌هاي سازمان ورزش تحمل‌شان كم است و پذيرش هيچ‌گونه انتقادي ندارند.
وي افزود: 90، برنامه‌اي است كه در روند بهبود و پيشرفت فوتبال كار مي‌كند. تهيه كننده و مجري آن بدون هيچ قصد و غرض و يا گرايش خاصي اين برنامه را به‌طور سالم مي‌سازد و روي آنتن مي‌برد.
پور محمدي اظهار داشت: ماهيت برنامه 90 انتقادي است. طبيعي است كه جنبه‌هاي نقد و بررسي در آن پررنگ‌تر باشد.
مدير شبكه سه سيما با بيان اينكه از خداوند مي‌خواهيم تحمل آقايان را بيشتر و بر جنبه انتقادپذيري آنها بيافزايد، عنوان كرد: برنامه تلويزيوني 90 بدون هيچ تغييري در اجرا و محتوا، مانند گذشته روي آنتن خواهد رفت.
محمد آخوندي در برنامه اخير 90 طي سخناني گفته بود تلويزيون حق دخالت در مسائل مديريتي فوتبال كشور را ندارد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان عادل فردوسي پور يه فرد خيلي با نفوده و از اقوام آقاي رف .. سنجاني هستش ... خيلي خرش ميره

و مظلوم نماييهاشو نگاه نكنيد ... منظورم اينه كه هيچ كس نميتونه تغييري درش ايجاد كنه

و خيلي راحت همونجوري كه آخوندي رو با زبون اوتش كرد با هر كس ديگه هم بخواد اين كارو ميكنه

خود آقاي رف .. سنجاني هم شديدا پشتشه و براي همين هيچكي نميتوه باهاش كاري داشته باشه

هر وقت بخواد برنامه اضافه ميكنه ... مثلا 5 شنبه هم ميگه ما باز ميايم يا وقت برنامه رو هر بار 45 دقيقه تا 1 ساعت

اضافه ميكنه در صورتي كه چنين چيزي غير ممكنه تو هيچ برنامه اي تو ايران كسي حق انجام چنين كاري رو نداره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه دفعه بگو فردا بره کاندید شه واسه ریاست جمهوری :دی

بالا