• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن شیرازی های PT ٠

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
بیشتر صفحه های تاپیک خوندم حوسی شدم بیام :rolleyes: ( حیف که وقتشو ندارم :دی ), منم چند دفعه اومدم شیراز جای باهالی ..دی ... شانس بد ما تو هفته نیروی انتظامی بود به سرمون زد بیایم شیراز رسیدیم روز بعدش پنجشنبه شب عفیف اباد گرفتنم تو ماشین بودم داشتیم چرخ میزدیم :D, 1 لحظه پریدم بیرون یچیزی بگیرم طرف اومد گفت اقا برو جلو ... خلاصه چشمتون روز بد نبینه .. :دی..:blink:. 4 . 5 نفر گرفتن منم با دوستم بودم اینقد مخشونو زدم ولی فایده نداشت بردنمون .. :دی .. :f34r:رفتم رو مخ رییس کلانتری :f34r: بعد تازه فهمیدن من ALEX ام :) ازادمون کردن .. دی .. بقیه رو نگه داشتن. جریمشون هم کردن.... در کل شهر جالبی دارین .. دی.... :cool:
21.gif

شانس اوردین که به پست نیرو انتظامی افتادین ... اگه به تور احمد مولا میوفتادین الان اینجور از شهرمون خوبی نمی گفتین
21.gif

پ.ن : نمیدونم چرا هرکی پستاش کمه منو یاد ت.ن.گ.ن.ا میندازه
21.gif

R.ALEX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
21.gif

شانس اوردین که به پست نیرو انتظامی افتادین ... اگه به تور احمد مولا میوفتادین الان اینجور از شهرمون خوبی نمی گفتین
21.gif

پ.ن : نمیدونم چرا هرکی پستاش کمه منو یاد ت.ن.گ.ن.ا میندازه
21.gif

نه دیگه نشد داداشی ... دی ... پارتی که داشتم 4 کله بود :f34r: واسه همین گفتم :D :cool:

Last edited:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ابلیس جان، اسم دکتره خلعتبری هستش که فوق تخصص جراحی پلاستیک داره، تاکید می کنم که کارش واقعا عالیه و پیشنهاد می کنم به طرف بگو پیش هیچ کس دیگه به جز ایشون عمل نکنه.
مطبش توی نمازیه، اون گل فروشی بزرگ رو اگه دیده باشی(که سر نبش هستش) همون دست اگه چند قدم به طرف ستاد بری پیداش می کنی، اگه متوجه نشدی کجا رو می گم بگو که بیشتر توضیح بدم

دستت درد نكنه عزيزم بابت كمكت .

ايول ل . پس اين دكتر خلعتبري هست ؟؟

ميگم فقط بالاي 2 ميليون كه نميشه ؟ شايد خواستيم خودمون هم عمل كنيم . اين براي بچه خواهرم بود پرسيدم

هزينه عمل چنده ؟

اينا هم ميگم خوبن : ساريخاني . نيك پور . محمديان

دستت درد نكنه .

آدرسشو هم گرفتم .

يه سوال در پ ن : ساعت ازين صفحه بزرگا خاكستري بهتره يا مشكي ؟؟. مچ بند مشكي و قهوه اي دارم براي اون دست ديگم .

ممنون

يا حق

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
اینجا همه آقا هستن؟ خانوم شیرازی تو تاپیک نداریم نه؟
خب بچه هایی که زیاد رستوران میرن و میدونن کدوما خوب هستن یه رستوران دیگه به من معرفی کنن .

:) من روهم به جمع شیرازی ها اضافه کنید.

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هزينه عمل چنده ؟

خواهش می کنم عزیزم، راستش 3-4 سال پیش 1 تومن تو خرج افتادن ولی الآن رو نمی دونم، ببین ابلیس جان این دکتره یه چیزه دیگست، هر کی پیشش عمل کرده کاملا راضیه و جالبه که به عکس باقیه هیچ نوع عوارض بعد از عمل و دردها و حساسیت ها رو هم نداشتن

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) من روهم به جمع شیرازی ها اضافه کنید.

خوش اومدی، ما شیرازی ها هممون مهمون نوازیم، شما که مهمون نیستی و خودی هستی دیگه حسابت جداست، کمکی چیزی خواستی روی همه ی ما حساب کن:happy:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش می کنم عزیزم، راستش 3-4 سال پیش 1 تومن تو خرج افتادن ولی الآن رو نمی دونم، ببین ابلیس جان این دکتره یه چیزه دیگست، هر کی پیشش عمل کرده کاملا راضیه و جالبه که به عکس باقیه هیچ نوع عوارض بعد از عمل و دردها و حساسیت ها رو هم نداشتن

آره ممنون عزيزم و تحقيق كردم در موردش به همراه دكتر نيكپور . خسروي نژاد عضو جامعه جراحان پلاستيك ايران و دانشكده علوم پزشكي شيراز هستند .

فقط كلا خواستم بدونم فكر نكنم هزينش بالاي 2 ميليون باشه . نه

پ ن : تي شرت هاي طرح دار و قشنگ و فشن سايز بزرگ كجا داره ؟ چيزاي مجتمع ستاره چقدر ارزون شده . چيزاي مجتمع پارس هم قشنگه

موفق باشيد

يا حق

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از شما بچه هاي عزيزم شيرازي سراغ نداريد يك شاگردي كه حاضر باشه 4-5 ساعت كار كنه و دست پاك و پسر سر براهي باشه . ازين بچه هاي كه يكم وضعشون بده . براي دستفروشي به يه شاگرد نياز دارم جلو ستاره . روزي 3-4 تومنش هم ميدم

ممنون

يا حق

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از شما بچه هاي عزيزم شيرازي سراغ نداريد يك شاگردي كه حاضر باشه 4-5 ساعت كار كنه و دست پاك و پسر سر براهي باشه . ازين بچه هاي كه يكم وضعشون بده . براي دستفروشي به يه شاگرد نياز دارم جلو ستاره . روزي 3-4 تومنش هم ميدم

ممنون

يا حق

قیمت رو ببر بالا خودم میام.دی...
والا من که سراغ ندارم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

ممنون

يا حق
129fs2705461.gif

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت رو ببر بالا خودم میام.دی...
والا من که سراغ ندارم.

ممنون از جوابت

خواهش ميكنم

بالا يعني مثلا چند ؟؟

من خودم دانشگاه ميرم و شب ميام به طرف سر ميزنم فقط بخاطر دانشجو شيرازم ميخوام خيلي كسي نشناستم

ممنون

يا حق

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68

ممنون

يا حق
ساعتی 2 تمن بده ، با کله میام .................. دستم کجه ، ولی دزد نیستم .... :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چه مسخره بازی شده این تایپیک شیرازی ها..حیف که مدیر شیرازی نداریم..بقیه هم که دلشون نسوخته...

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه مسخره بازی شده این تایپیک شیرازی ها..حیف که مدیر شیرازی نداریم..بقیه هم که دلشون نسوخته...

بعضي ها اصلا شيراز نيستند و معلوم نيست شيرازي هستند يا نه ميان اينجا و تر ميزنن هي .

عزيزان چقدر ما بچه ها جواب اين جوجول رو نديم .

اي خداااا

ممنون

بيا برو Report بده

يا حق

بالا