تو پیک نوروزی کی بوده !؟ :دی
:lol: پیک نوروزیه خودم!!!!!:lol:
تو پیک نوروزی کی بوده !؟ :دی
بیشتر صفحه های تاپیک خوندم حوسی شدم بیام( حیف که وقتشو ندارم :دی ), منم چند دفعه اومدم شیراز جای باهالی ..دی ... شانس بد ما تو هفته نیروی انتظامی بود به سرمون زد بیایم شیراز رسیدیم روز بعدش پنجشنبه شب عفیف اباد گرفتنم تو ماشین بودم داشتیم چرخ میزدیم
, 1 لحظه پریدم بیرون یچیزی بگیرم طرف اومد گفت اقا برو جلو ... خلاصه چشمتون روز بد نبینه .. :دی..:blink:. 4 . 5 نفر گرفتن منم با دوستم بودم اینقد مخشونو زدم ولی فایده نداشت بردنمون .. :دی .. :f34r:رفتم رو مخ رییس کلانتری :f34r: بعد تازه فهمیدن من ALEX ام
ازادمون کردن .. دی .. بقیه رو نگه داشتن. جریمشون هم کردن.... در کل شهر جالبی دارین .. دی....
![]()
![]()
شانس اوردین که به پست نیرو انتظامی افتادین ... اگه به تور احمد مولا میوفتادین الان اینجور از شهرمون خوبی نمی گفتین![]()
پ.ن : نمیدونم چرا هرکی پستاش کمه منو یاد ت.ن.گ.ن.ا میندازه![]()
ابلیس جان، اسم دکتره خلعتبری هستش که فوق تخصص جراحی پلاستیک داره، تاکید می کنم که کارش واقعا عالیه و پیشنهاد می کنم به طرف بگو پیش هیچ کس دیگه به جز ایشون عمل نکنه.
مطبش توی نمازیه، اون گل فروشی بزرگ رو اگه دیده باشی(که سر نبش هستش) همون دست اگه چند قدم به طرف ستاد بری پیداش می کنی، اگه متوجه نشدی کجا رو می گم بگو که بیشتر توضیح بدم
اینجا همه آقا هستن؟ خانوم شیرازی تو تاپیک نداریم نه؟
خب بچه هایی که زیاد رستوران میرن و میدونن کدوما خوب هستن یه رستوران دیگه به من معرفی کنن .
به بهمن روهم به جمع شیرازی ها اضافه کنید.
بیا تو دم در بده.من روهم به جمع شیرازی ها اضافه کنید.
هزينه عمل چنده ؟
من روهم به جمع شیرازی ها اضافه کنید.
خواهش می کنم عزیزم، راستش 3-4 سال پیش 1 تومن تو خرج افتادن ولی الآن رو نمی دونم، ببین ابلیس جان این دکتره یه چیزه دیگست، هر کی پیشش عمل کرده کاملا راضیه و جالبه که به عکس باقیه هیچ نوع عوارض بعد از عمل و دردها و حساسیت ها رو هم نداشتن
از شما بچه هاي عزيزم شيرازي سراغ نداريد يك شاگردي كه حاضر باشه 4-5 ساعت كار كنه و دست پاك و پسر سر براهي باشه . ازين بچه هاي كه يكم وضعشون بده . براي دستفروشي به يه شاگرد نياز دارم جلو ستاره . روزي 3-4 تومنش هم ميدم
ممنون
يا حق
از شما بچه هاي عزيزم شيرازي سراغ نداريد يك شاگردي كه حاضر باشه 4-5 ساعت كار كنه و دست پاك و پسر سر براهي باشه . ازين بچه هاي كه يكم وضعشون بده . براي دستفروشي به يه شاگرد نياز دارم جلو ستاره . روزي 3-4 تومنش هم ميدم
ممنون
يا حق
قیمت رو ببر بالا خودم میام.دی...
والا من که سراغ ندارم.
ساعتی 2 تمن بده ، با کله میام .................. دستم کجه ، ولی دزد نیستم .... :دیاز شما بچه هاي عزيزم شيرازي سراغ نداريد يك شاگردي كه حاضر باشه 4-5 ساعت كار كنه و دست پاك و پسر سر براهي باشه . ازين بچه هاي كه يكم وضعشون بده . براي دستفروشي به يه شاگرد نياز دارم جلو ستاره . روزي 3-4 تومنش هم ميدم
ممنون
يا حق
ساعتی 2 تمن بده ، با کله میام .................. دستم کجه ، ولی دزد نیستم .... :دی
چه مسخره بازی شده این تایپیک شیرازی ها..حیف که مدیر شیرازی نداریم..بقیه هم که دلشون نسوخته...
چه مسخره بازی شده این تایپیک شیرازی ها..حیف که مدیر شیرازی نداریم..بقیه هم که دلشون نسوخته...