• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مايلي كهن تركوند ***

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من كه تا سرمو برميكردونم نوشتم حذف ميشه! و اخطار ميكيرم.
جهارشنبه تو ازادي دهنشو سرويس ميكنيم
مرديكه ...
همینه دیگه ، هزار نفر دیگه خیلی حرفا میزنن اما به دلیل .... حذف نمیشه اما تا یکی از طرفدارای استقلال چیزی میگه ، خیلی راحت حذف پست و دادن اخطار !

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
شما عصبی هستید و نمیشه باهاتون بحث کرد. شما اصلا پست من رو درست نخوندید و دارید راجب چیزی که نخوندید قضاوت میکنید. من کجای حرفم از مایلی کهن دفاع کردم؟ کجای حرفم باعث شد که شما فکر کنید دارم ازش دفاع میکنم؟!
تمام چیزی که من گفتم اینه که بی ادبی و بد دهنی و کلا آدمای بی سرو پا و بی سواد تو فوتبال ما زیادن. وقتی تماشاچی فحش میده، مربی فحش میده، (اردنگی میزنه!)، و خلاصه همه به هم توهین میکنن. انتظار بیخودی هست که فکر کنید مایلی کهن تافته جدا بافته باشه.

ادبیات چاله میدونی رو امثال کسانی دارن که شما داری ازشون طرفداری می کنی !
شما اگه کمی فکر کنی می فهمی که چیزی که این آدم لختی بر زبون آورده نه فقط توهین به قلعه نوعی بلکه توهین به همه طرفدارای استقلال بوده !
قبل از شما 3 صفحه اومدن همه گفتن حرفی که زده اشتباه بوده و تیم ملی رو با چاله میدون اشتباه گرفته ، حالا شما داری طرفداری همین فرد رو می کنی !!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما عصبی هستید و نمیشه باهاتون بحث کرد. شما اصلا پست من رو درست نخوندید و دارید راجب چیزی که نخوندید قضاوت میکنید. من کجای حرفم از مایلی کهن دفاع کردم؟ کجای حرفم باعث شد که شما فکر کنید دارم ازش دفاع میکنم؟!
تمام چیزی که من گفتم اینه که بی ادبی و بد دهنی و کلا آدمای بی سرو پا و بی سواد تو فوتبال ما زیادن. وقتی تماشاچی فحش میده، مربی فحش میده، (اردنگی میزنه!)، و خلاصه همه به هم توهین میکنن. انتظار بیخودی هست که فکر کنید مایلی کهن تافته جدا بافته باشه.
وقتی کسی میشه سرمربی تیم ملی باید با بقیه فرق داشته باشه !
شما برگشتی میگی این مربی از سر این تماشاچی زیاده ، خوب یعنی داری حرفی که زده رو تائید می کنید دیگه ، غیر از اینه؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
کلا محمد مایلی کهن مربی است پخته اما از لحاظ رفتار و شخصیت صفره

چون جز اطلاعاتی ها است بخاطر همین هر جوری دوست داره برخورد میکنه با مربیان ایران چون پشتش گرمه .

امیدوارم در تیم ملی بتونه نتیجه بگیره

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کلا محمد مایلی کهن مربی است پخته اما از لحاظ رفتار و شخصیت صفره

چون جز اطلاعاتی ها است بخاطر همین هر جوری دوست داره برخورد میکنه با مربیان ایران چون پشتش گرمه .

امیدوارم در تیم ملی بتونه نتیجه بگیره

فکر نکنم خیلی پشتش گرم باشه یا شاید گرماش خیلی زیاد نیست ...
پست 2 رو ببینید ....

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
کل یومن وقتی خوندم نامه این مایلیه کهن رو فقط خندیدم . مخوصوصا با گنده باقالی .... :D:D
تا حالا تو هیچ نامه رسمی این کلمه رو نشنیده بودم ، حتی تو زمان جاهلیت و داش مشتی گیری :D
خلاصخ به خیر باشه
نظر من اینه که رسما تیم ملی کنار بکشه و بزاره بقیه تیمها که کار کردن و واقعا هدفشون از فوتبال ، فوتباله برن به کارشون برسن
ما هم قاطی همین باقالی ها و کوتوله موتوله ها بشینین و ببینیم بالاخره کی به کجا میرسه

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بیانیه سرمربی تیم ملی فوتبال همه را انگشت به دهان کرد؛
آقای مایلی‌کهن به حاشیه می‌روید!

مایلی‌کهن و مسئولان ورزشی کشور باید توجه داشته باشند که دوری از حاشیه، محور عمده توصیه‌های اکثر کارشناسان ورزشی کشور به تیم ملی فوتبال است و آنچه در بیانیه مایلی‌کهن آمده سرآغازی است برای ورود او و تیم ملی فوتبال به حاشیه.
محمد مایلی‌کهن سرمربی جدید تیم ملی فوتبال که انتخابش به این سمت هم با حرف و حدیث‌ها و واکنش‌های فراوان روبه‌رو بوده، با صدور بیانیه‌ای علیه باشگاه استقلال و سرمربی این تیم، همه ورزش دوستان را انگشت به دهان کرد.

به گزارش «فردا» بیانیه دور از انتظار مایلی‌کهن که با ادبیات بسیار زننده تنظیم و منتشر شده، دلیلی بر این ادعای برخی کارشناسان و شخصیت‌های ورزشی است که مایلی‌کهن را فردی غیر‌قابل پیش‌بینی می‌دانند.

سر‌مربی تیم فوتبال کشورمان در حالی انواع صفات و توهین‌ها را به مخاطب خود نسبت داده که همواره از خود به عنوان یک مربی و شخصیت ارزشی یاد می‌کند و منتقد برخی ناهنجاری‌ها در ورزش کشور است.

هر چند وجود برخی ناهنجاری‌ها در ورزش و بعضی رفتارهای ناپسند از ناحیه تماشاگران تیم استقلال در ورزشگاه آزادی علیه مایلی‌کهن، قابل انکار و اغماض نیست، اما بیان چنین کلمات و تهمت‌هایی از جانب سرمربی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه پسندیده و پذیرفتنی نیست.

آیا محمد مایلی‌کهن نمی‌توانست انتقادات خود از تماشاچیان و سرمربی تیم استقلال را در قالب شکایتی از آنها به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دنبال کند؟

آقای کفاشیان ریاست محترم فدراسیون فوتبال که مشورت نگرفتن و نپذیرفتن نظرات فدراسیون از طرف علی دایی رایکی از ضعف‌های او می‌دانست حال چه پاسخی برای جامعه ورزشی و افکار عمومی دارد؟

به هر روی مایلی‌کهن و مسئولان ورزشی کشور باید توجه داشته باشند که دوری از حاشیه، محور عمده توصیه‌های اکثر کارشناسان ورزشی کشور به تیم ملی فوتبال است و آنچه در بیانیه مایلی‌کهن آمده سرآغازی است برای ورود او و تیم ملی فوتبال به حاشیه.

"بازتاب اراجیف کوچه بازاری ممد کلنگ در بالاترین"
خجالت بکشید آقای مایلی کهن!

مروز که بیانیه مایلی کهن رو در خبرگزاری فارس میخوندم دوباره به حال خودم تاسف خوردم که سرمربی تیم فوتبال کشورم باید فردی مثل ایشون باشه ...! ادبیاتی که اقای مایلی کهن در این بیانیه استفاده کرده مثل شعبان بی مخ؛ کوتوله؛ گنده باقالی؛ گروهبان قندلی؛ نوچه و غیره حاکی از ادب خانوادگی ایشونه ...! جناب مایلی کهن کسی که از خدا و پیغمبر دم میزنه و پشت دوربین اشک تمساح میریزه نباید فردی رو بعلت کوتاهی قد مسخره کنه و بهش لقب کوتوله بده...! اقای مایلی کهن هر چه جایگاه فردی رفیع تر میشه اون فرد باید بیشتر به رفتار و گفتارش دقت کنه ...! امیدوارم هیچ بازیکنی شما رو الگوی اخلاقی خودش قرار نده که واویلاست...! جناب مایلی کهن من خجالت کشیدم از خوندن این بیانیه؛ کاش شما هم خجالت میکشیدید کمی ...!

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
من از قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی مگه چی به این مایلی کهن گفته که مردک اینطوری بیانیه!! داده؟!
این حرف ها رو اگه مثلا بعد از بازی وقتی عصبانی بود توی یه مصاحبه گفته بود باز یه چیزی! میگفتیم عصبانی بوده کنترل نداشته. اما دیگه اینطوری بیانیه دادن نوبره واقعا!!
ظاهرا از اینکه تماشاچی ها به جای سرمربی محترم تیم ملی، به قلعه نوعی گفتن ژنرال و سر مربی محبوب رو مورد :pلطف قرار دادن بد جوری از قلعه نوعی کینه گرفته که همچین حرفایی - در حد دعواهای دوران دبستان!:D - بهش زده

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
متن حرفاش رو جایی نذاشتین؟! / فایل صوتی، چیزی نیست ازش؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
باشگاه استقلال به خاطر توهین به یک آدم بیشعور (مایلی کهن) 5 میلیون جریمه شد !
خیلی دلم میخواد ببینم این شریفی که ادعای آدم بودنش میشه چجوری عکس العمل نشون میده ، که البته به نظر من بهترین کار همونیه که قلعه نوعی انجام داد : شکایت در دادسرای عمومی

متن حرفاش رو جایی نذاشتین؟! / فایل صوتی، چیزی نیست ازش؟
تو ایسنا که خبرگزاری رسمی کشور هست انتشار پیدا کرده ، یعنی اینکه خودش این متن رو برای خبرگزاری فرستاده!!

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب به سلامتی خیلی اوضاع اخلاقی فوتبالمون درست بود دیگه این فحش و فحش کاری هم علنی شد به سلامتی:hmm:
دیگه تماشگرها حلال شد که فحش هاشون رو رکیک تر کنن وقتی ادم های فوتبال ما با زیباترین واژه ها به هم می تازن:eek:
باز هم بگیم بهترین و غنی ترین فرهنگ رو داریم...باز هم دم بزنیم از نامبر وان بودنمون:eek:
ولی من فکر کنم چیزی خورده بعد بیانیه داده:D

پ.ن:چلچراغ این هفته رو بگیرید عکس رو جلدش 4 تا کاریکاتور کشیده....خیلی خفنه:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
باشگاه استقلال به خاطر توهین به یک آدم بیشعور (مایلی کهن) 5 میلیون جریمه شد !
خیلی دلم میخواد ببینم این شریفی نسب که ادعای آدم بودنش میشه چجوری عکس العمل نشون میده ، که البته به نظر من بهترین کار همونیه که قلعه نوعی انجام داد : شکایت در دادسرای عمومی

:Dشریفی:D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چلچراغ این هفته رو بگیرید عکس رو جلدش 4 تا کاریکاتور کشیده....خیلی خفنه

چلچراغم شد مجله! :D
عکسش رو بزار ما از این پولها نداریم !

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
میگن مایلی کلنگ دیگه !

والا من که شخصا با وجودی که طرفدار استقلال هستم، روی هیچ تیم باشگاهی همین استقلال ، حتی تیم ملی ، و غیره ذالک
هیچ تعصبی ندارم ، اگه ببرند یا ببازن برام مهم نیست !

اما در در مورد تیم ملی متاسفانه افرادی که سر مربی میشن که اکثرا دستمال هستند ، یعنی یک فرد مردمی مثل
پورحیدری یا علی پروین یا قطبی یا هر شخص دیگه که دستمال نباشه سرمربی تیم ملی نمیشه !

به عنوان مثال علی دایی همه میدونن دستمال و خودفروخته **** هست دیدید چطوری گند زد و رفت یا همین مایل کلنگ
یه ادم مذهبی هست نه مردمی ! بنابراین با وجود این اشخاص که میان سر مربی تیم میشن هیچ امیدی به تیم ملی نیست
هر چند که من اصلا" هیچ تعصبی ندارم ، چون این بازیکنان باشگاهی هستند که میان تو زمین 2 ساعت ورزششون رو می کنن
حالشون رو می کنن و تفریحشون رو می کنن ،
درامد میلیونی هم دارند ، دیگه چیه که بخام تعصب بخرج بدم رو استقلال یا هر تیم دیگه ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آدم آحمق مگه شاخ و دم داره
حالا بگیریم که قلعه نویی بد ایشون که رسما از الفاظی استفاده کردن روی چاله میدونی ها رو هم سفید کرده
وای به حال ما که سر مربی تیم ملا ما این هست

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من از قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی مگه چی به این مایلی کهن گفته که مردک اینطوری بیانیه!! داده؟!
این حرف ها رو اگه مثلا بعد از بازی وقتی عصبانی بود توی یه مصاحبه گفته بود باز یه چیزی! میگفتیم عصبانی بوده کنترل نداشته. اما دیگه اینطوری بیانیه دادن نوبره واقعا!!
ظاهرا از اینکه تماشاچی ها به جای سرمربی محترم تیم ملی، به قلعه نوعی گفتن ژنرال و سر مربی محبوب رو مورد :pلطف قرار دادن بد جوری از قلعه نوعی کینه گرفته که همچین حرفایی - در حد دعواهای دوران دبستان!:D - بهش زده

البته بیشتر به خاطر این عصبانی بود که قلعه نوعی اومده بعد از بازی و برای تماشاگرایی که مایلی کلنگ رو مورد لطف قرار دادن تشکر کرده برای اومدن به ورزشگاه یارو میگه اینها همشون از باشگاه خط گرفتن برای فخش دادن :lol:

ladan2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود را به هوس نزديک مکن که خرد از تو روي بر مي تاب
من موافق حرفهای آقای مایلی کهن هستم .
حرف حق را باید پذیرفت .
متاسفانه رفتار دار و دسته سرمربی استقلال قابل دفاع نیست .
همان فیلمی که آقای عادل فردوسی پور پخش کرد که در آن قلعه نوعی با اشاره ( علی آقا ) را سر وقت خبرنگار بخت برگشته فرستاد ! خودش گویای کل ماجراست .

به نظرم مقصر اصلی صدا و سیماست که دو تیم پایتخت نشین را آنقدر بزرگ نموده که حالا نمی تواند رفتار و اعمال آنها را پنهان سازد .
مهران مدیری هم چه بجا پشت پرده اعمال آقایان را در سریال مرد دو هزار چهره به نمایش گذاشت .

بالا