• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر فوری:افشین امپراطور سرمربی تیم ملی شد

آیا قطبی در رساندن تیم ایران به جام جهانی موفق می شود؟

• Total voters
    77
  • Poll closed .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من خوشحال نیستم از برگشتش ! چون باعث خراب شدن وجهش و از دست دادن محبوبیتش میشه !

نه بابا ! رضا انشالله موفق میشه !!
من که دیگه شدم طرفداره تیم ایران !!! میدونی کلا دوست دارم حق به حق دار برسه ...
مجبورا بزارا قطبی کارش رو بکنه اگر ایران نره جام جهانی خودشون زیر سوالند ...

newton11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا اقايان دارند از محبوبيت کسي استفاده مي کنند تا بتونند پشت قطبي پنهان شوند......
اي کاش قطبي قبول نمي کرد ...........
بنظر من که مشکل بزرگ ورزش ما علي ابادي کفاشيان و تاجه ...
ورزش ايران احتياج به يه تغير تحول بزرگ داره....
اي کاش قطبي قبول نمي کرد.........:(
اگه تيم بره جام جهاني استفادشو فدارسيون نا لايق مي بره
اگه نره هم مقصر خوب معلومه قطبي هزار تا هم تهمت بهش مي زنن:(

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
قطبی خوبیش اینه که هم شناخت داره هم چون توی ایران نبوده زیاد توی ناکامی های شدید این چند وقته فوتبال ایران نبوده و با روحیه بالایی که داره میتونه کمک کنه... ایشالا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برای قطبی هم یک فرصت هست. میدونید اگه بتونه بره جام جهانی چه اعتباری براش میشه....

کل دنیا میشناسنش. بالاخره اونهم یه چیزی میدونه که این فرصت رو قبول کرده.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
برای قطبی هم یک فرصت هست. میدونید اگه بتونه بره جام جهانی چه اعتباری براش میشه....

کل دنیا میشناسنش. بالاخره اونهم یه چیزی میدونه که این فرصت رو قبول کرده.

اره بابا قطبی هم زرنگه ...
اگر ایران رو ببره جام جهانی هم تو استقلالی ها معروف میشه هم تو پرسپولیسیا ( البته بود # :DCPU )
من کلا دوستش دارم ... مثل من بی فرهنگ نیست ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
افشین قطبی سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران به زودی یک مربی هلندی و یک مربی ایرانی را به عنوان دستیاران خود در تیم ملی معرفی می کند.
به گزارش شبکه خبر، مهدی تاج نایب ، رئیس فدراسیون فوتبال در گفتگو با شبکه خبر اعلام کرد : قرارداد قطبی برای 3 بازی باقیمانده تیم ملی در دور مقدماتی جام جهانی 2010 افریقای جنوبی منعقد شده اما در صورت صعود ایران به جام جهانی، قطبی سرمربی تیم ملی خواهد ماند و هدایت تیم را در جام جهانی بر عهده خواهد داشت.

پس از استعفای محمد مایلی کهن، جانشین علی دایی در تیم ملی فوتبال ایران، دیروز فدراسیون فوتبال افشین قطبی سرمربی سابق تیم پیروزی را به عنوان مربی جدید تیم ملی معرفی کرد.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال افزود: بر اساس توافق با قطبی، به زودی دو مربی ایرانی و هلندی نیز به کادرفنی اضافه خواهند شد.
وی اضافه کرد: قطبی روز پنجشنبه وارد تهران می شود تا کار با تیم ملی را آغاز کند.

قطبی کار بین المللی خود را در کنار مربیان هلندی آغاز کرده و در تیم ملی کره جنوبی نیز با مربیان هلندی همکاری می کرد.
تیم ملی فوتبال کشورمان که در گروه دوم مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا با 6 امتیاز از 5 بازی در رده چهارم قرار دارد، روز 16 خردادماه در پیونگ یانگ به مصاف تیم ملی فوتبال کره شمالی خواهد رفت و 20 خرداد در تهران میزیان امارات و 27 خرداد در سئول میهمان کره جنوبی خواهد بود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

در گفت ‌و گوي اختصاصي با فارس
قطبي: آفريقاي جنوبي آماده ميزباني از فوتبال ايران باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت: كشور آفريقاي جنوبي آماده ميزباني از ما باشد.

A0477404.jpg

افشين قطبي پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي تيم ملي ايران در گفت ‌و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: تمام موارد در خصوص قراردادم و دستيارانم از سوي نايب رئيس فدراسيون فوتبال به اطلاع مردم ايران خواهد رسيد. من فقط اميدوارم بتوانم يك سرباز براي جمهوري اسلامي ايران باشم.
وي افزود: با تلاش و كمك تمام فوتبالدوستان؛ آفريقاي جنوبي آماده ميزباني از فوتبال ايران باشد. اين آرزويي است كه من دارم و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را انجام خواهم داد.
قطبي تاكيد كرد كه به دليل مفاد قراردادش نمي تواند بيش از اين صحبت كند.
انتهاي پيام/

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

حاج باقر در گفت و گو با فارس:
قطبي سرمربي تيم ملي ايران در جام جهاني خواهد بود
خبرگزاري فارس: مدير برنامه‌هاي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت:‌ در صورت صعود به جام جهاني افشين قطبي سرمربي تيم ملي خواهد بود.

A0528190.jpg

مهدي حاج باقر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ساعت 11 و 30 دقيقه امروز به ديدار علي كفاشيان و مهدي تاج رفتم و توافقات اوليه را انجام دادم.
وي افزود: قرارداد افشين قطبي براي او فكس شد و وي نيز به خاطر حس وطن‌پرستي شرايط را قبول كرد تا در خدمت تيم ملي ايران باشد.
حاج باقر ادامه داد: قطبي در مرحله اول براي 3 بازي در خدمت تيم ملي است. در صورتي كه كار ما به پلي آف كشيده شود او باز هم درخدمت تيم ملي خواهد بود اما نكته اصلي اين است كه در صورت صعود به جام جهاني قطبي قطعا سرمربي تيم ملي ايران خواهد ماند.
وي در خصوص حضور قطبي در ايران عنوان كرد: منتظر آماده شدن بليت او در طريق فدراسيون فوتبال هستيم اما قطبي قطعا فردا وارد ايران خواهد شد.
حاج باقر در خصوص دستياران سرمربي تيم ملي گفت:‌ دو دستيار خارجي به احتمال فراوان كمي با تاخير وارد ايران خواهد شد. بنابر درخواست قطبي مشخصات آنها در اولين كنفرانس مطبوعاتي به اطلاع عموم خواهد رسيد.
انتهاي پيام/

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
CP_YOU یه پیش بینی کن ببین ایران می ره جام جهانی یا نه!

قطبی چیزی برای از دست دادن نداره، الان کسی تو دنیا (به غیر از ایران) قطبی رو به عنوان سر مربی قبول نداره ولی اگر ایران رو ببره جام جهانی اونوقت ...
ولی اگه نتونه همین که هست می مونه. این یه فرصت برای قطبیه!

romans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه یک تیم موفق بشه احتیاج به بازی تدارکاتی و زمان جهت تمرین و آموزش دارد.
قطبی اشتباه کرد که مربی گری را قبول کرد چون فرصت خیلی کم است و مربی های قبلی کار را خراب کرده اند و تیم منسجم نیست و احتمال شکست و عدم صعود زیاد است.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
احتمالا قطبی هم برای خودش دلایل و استراتژی داشته که قبول کرده
درسته توی رزومش میاد مربی یکی تیم ملی ولی اگر شکست بخوره بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
از قدیم گفتن بار کج به منزل نمیرسه. اگر بریم جام جهانی این ضرب المثل رو نقض کردیم.
از اینکه میبینم مردم از آدم های زبون باز که رگ خواب ایرانیا رو بلدن خوششون میاد واقعا متاسفم. بعید میدونم با زبون بازی مجوز ورود به جام جهانی بدن! البته قطبی هوادار دوآتشه زیاد داره که مخالف حرف من هستن. ولی 1-2 ماه صبر کنید بعد دربارش حرف بزنیم!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از قدیم گفتن بار کج به منزل نمیرسه. اگر بریم جام جهانی این ضرب المثل رو نقض کردیم.
از اینکه میبینم مردم از آدم های زبون باز که رگ خواب ایرانیا رو بلدن خوششون میاد واقعا متاسفم. بعید میدونم با زبون بازی مجوز ورود به جام جهانی بدن! البته قطبی هوادار دوآتشه زیاد داره که مخالف حرف من هستن. ولی 1-2 ماه صبر کنید بعد دربارش حرف بزنیم!

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
دوست من قطبی در ایران تا حالا کار کرده !
اینطور نیست اول کارش باشه که بگی دو ماه بعد حرف بزنیم!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من نمی دونم با اینهمه تجربه ی تلخ که ملت داشتن باز چرا بست نشستن پشت رسانه ها که قطبی آب هم می خوره خبردار بشن . قطبی ادم درستی هست قبول اما کی توی ایران یه شخص حقیقی تونست کل سیستم رو پیش ببره که قطبی بتونه؟ این هم با صلوات اومد با فحش مادر و خواهر و بند و بساط کمیته ی شکست میره . از ما گفتن بود

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12

واقعا در عمل احتمال رفتن ایران به جام جهانی چقدره؟:wacko:
امیدوارم فقط وجهه قطبی خراب نشه...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خیر ، نمی تواند

اينم كزينه من بود
خيلي كار سختي داره افشين قطبي و بعيد ميدونم بتونه !

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
با قطبی احتمال صعودمون زیاد میشه.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
من با نظر شما مخالفم!

الان كره جنوبي 11 امتياز داره و ما 6 امتياز و هر دومون سه بازي ديگه بايد انجام بديم . ايران حتي اگه هر 3 تا بازي بعديش رو ببره ميشه 15 امتيازه . كره به جز بازي ايرانش يك بازي با عربستان تو خود كره داره (( بازي قبليشو 2-0 برده از عربستان )) و يك بازي هم تو امارات با امارت داره و مطمئن باش هر دو رو ميبره حتي اگه به ما تو خود كره ببازه ولي اون دو تا بازي رو ميبره و 17 امتيازي ميشه .
با اين حساب به نظر من تنها با معجزه ايران ميتونه صدرنشين گروه بشه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ابراز تمايل "امپراطور" براي همكاري محصص

افشين قطبي به حضور مرتضي محصص در كادر فني تيم ملي فوتبال ايران ابراز تمايل كرده است.

به گزارش ايسنا، علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال در رابطه با دستياران افشين قطبي سرمربي تيم ملي اظهار كرد: قطبي در مذاكره با فدراسيون فوتبال براي انتخاب دستيارانش نسبت به حضور مرتضي محصص به عنوان آناليزور در كادر فني تيم ملي ابراز تمايل كرده است.

بر طبق توافق انجام شده با قطبي، او يك بدنساز و كمك مربي از هلند خواهد آورد و يك دستيار ايراني نيز به وي كمك خواهد كرد.

بالا