داره توی سایت اصلی سامسونگ اومنیا دیده بودم ، چند وقت پیش گوشیم رو بردم نمایندگی سامسونگ در بحرین برای اپگرید رام ، گفتن که کیفش هست ، دیدمش واقعا شیک بود ، گفتم مجانیه ؟ گفتش که 8 دیناره یعنی حدود 20 هزار تومن ،بهش گفتم که خیلی ممنون !
اینم سایت اصلی اومنیا :
http://omnia.samsungmobile.com/
میگم این موبایل شل 3 عجب برنامه ای هست ها..من نصب کردم رو امنیا اول انیجوری شدمو بعد اینطوری
اخر سر هم اینطوری:![]()
![]()
اصل برنامه به درد بخوره ها...بهترین برنامه ای که تو عمرم رو ویندوز موبایل و سیمبین دیدم همین بوده...من حاضر بودم حتی پولی اش رو هم بخرم...واقعا دست نویسنده اش درد نکنه...
برو بچ بی زحمت بگید برای امنیا چه فارسی سازی باید نصب بشه؟
دیدم li@ تو این پست نوشته که مشکلش اینطوری حل شده..
کلا یعنی فارسی بدون مشکل شد؟ اس ام اس؟ اپرا؟ همه؟
مازی جان با چند روز کار .... بنظرت سیمبین یا ویندوز موبایل؟
البته واسه این یه برنامه نه ها کلا .....؟
والا با اس ام اس و دیکشنریهایی مثل لینگوو درست کار میکنه اپرا رو نمیدونم چون کار نکردم به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه![]()
الهی خیر ببینی جوون ...الهی هرچی میخوای خدا بهت بده...بابا کارت درسته ها...فارسی سازه مثل بنز کار میکنه..هیچ ایرادی هم نداره...اپرا هم ردیف شده..دیگه امنیا نگو بلا بگو...
خدا خدا میکردم که کارم به هارد ریست نکشه...که دعام مستجاب شد...
خب من قبل اتم رو داشتم و حالم از ویندوز به هم خورد( جریان مال 3 سال قبله) ..خب الان ولی قضیه فرق کرده...ببینید دستگاه هایی مثل امنیا هم دوربین خوبی دارن هم امکانات خوبی رو دارن ارایه میدن..یعنی الان با توجه به حجم و گستردگی سیستم عامل ویندوز من مشخصا ویندوز رو بر میدارم...الان این چند روزه خیلی ور رفتم با گوشی...اصلا یه دنیایی هست برای خودش..البته این رو از قبل هم میدونستم( جریان اتم) ..منتها منوهای اتم خیلی خشک و بی روح هست( ویندوز موبایل 5) دوربین مزخرفی داره..اسپیکر چرتی داشت وووو
..مثل این جدید ها انواع و اقسام برنامه های به اصطلاح چشم گیر اصلا نبود اون موقع انواع تغییرات ظاهری از نوع finger friendly...الان من خیلی خیلی راحتم...خیلی راحت..راحت تر از سیمبین خوب و محبوب قدیم
کلا با این رویه بره جلو...من فکر کنم اخرین گوشی سیمبین من G900 خواهد بود..چون N95 8GB رو که فروختم..فقط همین G900 مونده..اینم فکر کنم یادگاری دوران سیمبین نگه دارم ...البته اگر اتفاق خاصی نیفته ها...مثلا سیمبین واحد که هنوز نیومده بیاد و خیلی خفن باشه یا یهو مایکروسافت ورشکست بشه...
این عربایزر اصلی در رام عربی جدید سامسونگ اومنیاست :برو بچ بی زحمت بگید برای امنیا چه فارسی سازی باید نصب بشه؟
دیدم li@ تو این پست نوشته که مشکلش اینطوری حل شده..
کلا یعنی فارسی بدون مشکل شد؟ اس ام اس؟ اپرا؟ همه؟
...الان این چند روزه خیلی ور رفتم با گوشی...اصلا یه دنیایی هست برای خودش..
قابلی نداشت....به جاش دعامون کن این ترم هم به خیر و خوشی سپری بشه....البته تشکر اصلی رو باید از پویا بکنی در واقع او این فارسی ساز رو گذاشت اینجا.....البته من یک مشکلی دارم توی بخش مسج مسجهامو باز نمیکنه فکر میکنم ایراد از اینه که قبلا فارسی ساز علی رضا رو داشتم اینو که نصب کردم اینطوری شد الان هر دوتاش نصبه علی رضا رو هم پاک نمیکنه....البته من با برنامه sms-chat کار میکنم که این مشکل مرتفع شده.....شما که این فارسی ساز رو تنها دارین توی بخش مسج گوشی مسجها رو باز میکنه؟!!!!
مرصی از راهنماییت چون من از ویندوز خیلی تجربه بدی داشتم... الان با گفته های شما یکم نظرم داره برمیگرده :دی
این عربایزر اصلی در رام عربی جدید سامسونگ اومنیاست :
http://forum.persiantools.com/t119711.html
البته اگه مشکلتون حل شده لازم نیست حتمن این رو نصب بکنید ، ولی بچه ها که نصب کردن اکثرا راضی بودن !
خب دیگه حالا به حرف من رسیدی ، الان کار کردن با این رو میشه مقایسه کرد با کارکردن با یه گوشی معمولی مثل سی 905 در حالی که قیمتهاشون یکین تقریبا !؟!؟!؟!؟
دعا میکنم..دست پویا عزیز هم درد نکنه..خیلی فارسی ساز خوبیه...![]()
قابلی نداشت....به جاش دعامون کن این ترم هم به خیر و خوشی سپری بشه....البته تشکر اصلی رو باید از پویا بکنی در واقع او این فارسی ساز رو گذاشت اینجا.....البته من یک مشکلی دارم توی بخش مسج مسجهامو باز نمیکنه فکر میکنم ایراد از اینه که قبلا فارسی ساز علی رضا رو داشتم اینو که نصب کردم اینطوری شد الان هر دوتاش نصبه علی رضا رو هم پاک نمیکنه....البته من با برنامه sms-chat کار میکنم که این مشکل مرتفع شده.....شما که این فارسی ساز رو تنها دارین توی بخش مسج گوشی مسجها رو باز میکنه؟!!!!
خواهش میکنم مازی جان :blush: امنیا هم مبارک باشه ، فرصت نشده تبریک بگم:happy:
علی بخوای علیرضا رو پاک کنی یه راه داری. با اکسپلورر برو تو فولدر پروگرمز ( مموری جانبی یا داخلی ، همون مموری که علیرضا رو نصب کردی) بعد دنبال پوشه IMAGINET بگرد و اون رو پاک کن . بعد برو راحت از تو remove programs علیرضا را Uninstall کن.
sms chat که گفتی کارش چیه؟
دوستان میخواهم ببینم که چقدر معمولا طول میکشه تا گوشیتون با جی پی اس به ماهواره وصل بشه ؟
برای من گاهی خیلی زیاد وقت میبره احساس میکنم که کمی غیر طبیعیه !
مثلا گاهی 5-10 دقیقه وقت میبره شایدم بیشتر تا وصل بشه ، گاهی هم عادی سریع وصل میشه
اون دایره ها ماهواره ها و شماره هاشون هستن.مدیریت بر بروی اس ام اس ها با این تفاوت که محیط نرم افزار گرافیکیه و هر کانتکتی رو که بهش مسج میدی مثل محیط چت تمام مسجهایی هم که قبلا بین شما رد و بدل شده رو توی یک صفحه نشون میده....خیلی برنامه جیگریه
مال من به صورت متوسط 5 الی 6 دقیقه....راستی یک سوال توی بخش gps info برنامه گارمین یک دایره هست که نقاطی با شماره های مختلف رو نشون میده که بعضا حرکت هم میکنند و کم و زیاد میشوند اینا دقیقا چی هستند؟!!!
در ضمن یک نقشه توپ برای جی پی اس همراه با کد اون رو معرفی کنید نقشه راهها رو قبلا نصب کردم(همون که ده مگ هست) بد نیست اگر میشه نقشه شهرهای مختلف رو بذارید......یک سوال دیگه میشه روی گارمین چند تا نقشه با هم نصب کرد؟!!!....اگر آره نحوه رجیستر اونا به چه صورته؟!!!
اون دایره ها ماهواره ها و شماره هاشون هستن.
واسه دیدن نقشه شهرای مختلفم بهتره Oziexplorer که البته قابلیت مسییابی نداره.
این رو بگیر علی جان ، این 12 و خورده ای مگ هست :مدیریت بر بروی اس ام اس ها با این تفاوت که محیط نرم افزار گرافیکیه و هر کانتکتی رو که بهش مسج میدی مثل محیط چت تمام مسجهایی هم که قبلا بین شما رد و بدل شده رو توی یک صفحه نشون میده....خیلی برنامه جیگریه
مال من به صورت متوسط 5 الی 6 دقیقه....راستی یک سوال توی بخش gps info برنامه گارمین یک دایره هست که نقاطی با شماره های مختلف رو نشون میده که بعضا حرکت هم میکنند و کم و زیاد میشوند اینا دقیقا چی هستند؟!!!
در ضمن یک نقشه توپ برای جی پی اس همراه با کد اون رو معرفی کنید نقشه راهها رو قبلا نصب کردم(همون که ده مگ هست) بد نیست اگر میشه نقشه شهرهای مختلف رو بذارید......یک سوال دیگه میشه روی گارمین چند تا نقشه با هم نصب کرد؟!!!....اگر آره نحوه رجیستر اونا به چه صورته؟!!!