• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Samsung i900 Omnia٠

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چگونه صدای اومنیای خود را تنظیم کنید؟

:atten: لطفا این پست رو تا آخرش بخونید بعد سراغ امتحانش بر روی گوشی خود برید :atten:​

1- کد روبرو رو شماره گیری کنید: #28346*0002#*

2- برای تنظیم صدای گوشی در حالت عادی و برای مواردی نظیر زنگ موبایل، نمایش فیلم و پخش موزیک:
2-1- به بخش Menu>Normal>HandSet بروید.
2-2- SPK: صدای کلی پخش در گوشی شما میباشد (پیشنهاد من 1.5- است).
2-3- DAC: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی (پیشنهاد من 0 است).
2-4- RVOL: صدای رادیو

3- برای تنظیم صدای گوشی در حالت هدست:
3-1- به بخش Menu>Normal>HeadSet بروید.
3-2- HP: صدای کلی پخش برای هدفون شما میباشد (پیشنهاد من 0 است).
3-3- DAC: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی برای هدفون (پیشنهاد من 0 است).
3-4- RVOL: صدای رادیو

** توجه کنید که بعد از تنظیم هر گزینه باید از Menu>Apply استفاده کنید. حتی اگر جایی هستید که دو گزینه رو میخواهید تغییر بدید، بعد از تنظیم هر گزینه Apply کرده، Back کنید و مجددا وارد منو شوید و گزینه بعدی را تغییر دهید.
** توصیه میکنم یک MP3 رو در حال پخش بگذارید تا همزمان تاثیر این تغییرات رو ببینید و بتونید تنظیم مناسب رو بدست بیارید.
** به هیچ عنوان از صداهای بیش از اندازه بلند استفاده نکنید چرا که به دستگاهتون یا هدفونتون آسیب وارد میکنه.

در پایان، من خودم از همین تنظیماتی که گفتم روی گوشیم دارم استفاده میکنم و مشکل صدای پایین گوشیم کاملا حل شده اما شما با مسئولیت خودتون از تنظیمات فوق استفاده کنید!

موفق باشید.

پیوست:
این هم تنظیمات Default برای کسانی که احیانا به مشکل برخوردن:
Menu > Normal > Handset
DAC(0C) -4.5
SPK(02) -3
MPBST(22) +12
RBST(14) +0
RVOL(12) 21

Menu > Normal > Headset
DAC(0C) -1.5
HP(04) -12
MPBST(22) +24
RBST(14) +20
RVOL(12) -1.5

Menu > Normal > Camcoder
DAC(0C) -4.5
SPK(02) -3
MPBST(22) +12
RBST(14) +20
RVOL(12) 15

Menu > Talking > Handset
RCV(02) -3
RX(16) -3
MPBST(22) +12
MVOL(0E) 0
M2BST(10) +0
TX(08) -6

Menu > Talking > Earjack
HP(04) -7.5
RX(16) -6
MPBST(22) +12
MVOL(0E) 0
M2BST(10) 0
TX(08) -6

Menu > Talking > Speakerphone
SPK(02) -1.5
RX(16) 0
MPBST(22) +12
MVOL(0E) -3
M2BST(10) +0
TX(08) -6

Menu > Talking > BTMono
ADCV(12) +4.5
RX(16) -6
V2M(18) -9
TX(06) -9

AC97
Address 00
Value 0000
Mark FFFF​

با تشکر از کاربر Masih60 در سایت موبایلستان

آقا این یک هارد ریست گذاشت رو دست ما....به اونی که قرمز نوشته بود دقت نکردم:f34r:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به به مبارکه!!!!
من پیشنهاد میکنم برای فارسی ساز از فارسی سازی که صفحه قبل توی همین تاپیک گذاشتم استفاده کنی

ممنون علی جان ! فعلا در گیر رام عوض کردن و تغییر زبانم انگار اسپشیالهایی که هست همه رام المانی روشه !
هر کی می بینم همین مشکل رو داره !

برنامه ها رو چطوری باید نصب کنم ؟ مثلا همین فارسی ساز رو ؟
فقط خواهشن زیر دیپلم ! :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون علی جان ! فعلا در گیر رام عوض کردن و تغییر زبانم انگار اسپشیالهایی که هست همه رام المانی روشه !
هر کی می بینم همین مشکل رو داره !

برنامه ها رو چطوری باید نصب کنم ؟ مثلا همین فارسی ساز رو ؟
فقط خواهشن زیر دیپلم ! :D

اینو ببین:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2114903&postcount=111

earnofnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من ميخوام گوشيمو انگليسيش کنم آلمانيه ميشه راهنمايی کنيد ؟
اينجور که فهميدم بايد rom عوض کنم چجوری؟ ممکنه مشکلی پيش بياد ؟
با تشکر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بازم ممنون علی جان !
چندتا سوال ابتدایی !
من الان گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و فولدرهای گوشی رو تو یه درایو می بینم تو اموزش گفته که
فایل شماره 1 رو دانلود کرده و روی گوشی انتقال بدید و همون‌جا اجرا کنید.
الان من تو کدوم فولدر باید فایل رو بریزم ؟ بعد تو خود گوشی باید از کدوم ایکون وارد My Storage بشم ( زبان المانی )
فکر کنم اول باید یه جوری یه رام انگلیسی پیدا کنم و نصب کنم بعد بیام در مورد نصب بپرسم !
چو این فارسی سازم بریزم بازم منوهای گوشی المانی می مونه !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوستان یه سری به صفحه اول تاپیک بزنید پست اول رو ببینید نظرتون رو بگید !

خیلی خوبه اینطوری...هرکی هرچی به درد بخور گذاشت شما اول صفحه اضافه کن..دستت درد نکنه..

ببینم محمد جان تنظیم صدای گوشی اگر با دقت انجام بشه و مقادیری که شما خودت پیشنهاد دادی زده بشه مشکلی پیش نمیاد؟ اون جمله قرمز هم بهش عمل بشه...دیگه جل میشه؟ صدای اسپیکر چقدر بلندتر میشه جدودا؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چو این فارسی سازم بریزم بازم منوهای گوشی المانی می مونه !

درسته........ اول گوشیو انگلیسی کنید!!!!

ببینم محمد جان تنظیم صدای گوشی اگر با دقت انجام بشه و مقادیری که شما خودت پیشنهاد دادی زده بشه مشکلی پیش نمیاد؟ اون جمله قرمز هم بهش عمل بشه...دیگه جل میشه؟ صدای اسپیکر چقدر بلندتر میشه جدودا؟

من پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی به ریسکش نمیارزه کوچکترین اشتباه موجب میشه که مجبور بشی هارد ریست کنی!!!!...من دو ساعته گرفتار هارد ریست و باقی قضایا بودم!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم علی حالا که اب از سرت گذشته...یه بار دیگه یه تستی میزدی ببینی صداش چقدر بلند میشه...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
میگم علی حالا که اب از سرت گذشته...یه بار دیگه یه تستی میزدی ببینی صداش چقدر بلند میشه...

والا کلا اسپیکر گوشی قطع شد و صدا از تنش در نمیومد تنظیمات دیفالت رو هم که میزدی با همون روشی که خودش گفته بود سیو نمیشد دوباره....به نظر من این کار رو نکن:f34r:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خیلی خوبه اینطوری...هرکی هرچی به درد بخور گذاشت شما اول صفحه اضافه کن..دستت درد نکنه..

سرت درد نکنه !

والا این رو من ننوشتم ، یکی از کاربران موبایلستان گذاشته اش ، صداش که واقعا با قبل فرق میکنه ، اگه اون جمله قرمز رو عمل بکنی مشکل پیش نمیاد یعنی هر کار که انجام میدی باید اپلای بکنی ، قبلا منم خودم کردم اولین بار به مشکل برخوردم و هارد ریست کردم ، اما بعدش که متوجه شدم باید هر مقدار رو که عوض میکنم اپلای بکنم دیگه مشکل پیش نیومد الان هم انصافا صدای گوشی خیلی بلندتر از قبل شده !

آقا این یک هارد ریست گذاشت رو دست ما....به اونی که قرمز نوشته بود دقت نکردم

علی جان من عمدا قرمز نوشتم که کسی به مشکل بر نخوره !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
والا این رو من ننوشتم ، یکی از کاربران موبایلستان گذاشته اش ، صداش که واقعا با قبل فرق میکنه ، اگه اون جمله قرمز رو عمل بکنی مشکل پیش نمیاد یعنی هر کار که انجام میدی باید اپلای بکنی ، قبلا منم خودم کردم اولین بار به مشکل برخوردم و هارد ریست کردم ، اما بعدش که متوجه شدم باید هر مقدار رو که عوض میکنم اپلای بکنم دیگه مشکل پیش نیومد الان هم انصافا صدای گوشی خیلی بلندتر از قبل شده !

یک سوال....دوباره وسوسه شدم انجامش بدم فقط وقتی هر مورد رو اپلای میکنی back رو هم باید بزنی دوباره بری تو منو یا فقط همون اپلای کافیه؟!!!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
علي جان الان دقیقا یادم نیست چون تقریبا 3-2 ماه قبل انجامش دادم !

فقط مهم اینه که اپلای بکنی تا اون مشکل قبلی پیش نیاد .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بروبچ این بارکد خوان رو تست کنین ، ظاهرا" رو امنیا کار میکنه :

http://rapidshare.com/files/224820468/QuickMark_DS_PegasusP_v3_6r3660.sgr.CAB

این بارکد های مربوط به چی رو میخونه ؟!

مثلا بارکدی که روی بطری دوغ هست چه طلاعاتی به ما میده ؟ :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

محمد جان اون پست اول خیلی مفید شده ! من واسه 5800 هم همین پیشنهاد رو داده بودم ولی استقبال نشد !

اگه هر گوشی رو همینجوری اطلاعات و برنامه های ضروریش رو در پست اول آرشیو میکردند کلی راحت میشدند ملت !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ای کسانی که ایمان آورده اید !

بیخیال افزایش صدای اسپیکر گوشی شوید !

فشار میاد به اون بیچاره ! همنجوریش روی بعضی از فرکانس های صدا دیستورت میشه اسپیکرش !

بیخی !

راستی ! در حالت خوابیده اگه گوشی رو بالاسرتون نگه دارید و باهاش کار کنید کلا صدای گوشی قطع میشه !

یعنی مثل اون حالت که موقع زنگ خوردن گوشی رو سایلنس میکنه !

دیشب فکر کردم اسپیکر گوشیم سوخته ! :دی

Last edited:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با سلام , من ديروز يه امنيا گرفتم همين مشکله دوستمونو دارم آلمانيه هميه منويه گوشی :( چی کار کنم اينو خودم ميتونم درستش کنم؟

سلام برو بچ اومنیا دار :D علی باتی عوض کردن رام مشکل نیست اما بصورت روتین همه رام های اصلی که همراه گوشی میان واسه عوض شدن به cid unlock دارن تا حالا که اینطور بوده شما اول باید انلاک کنی بعد رام بریزی که میتونید انواع رام های کوک شده یا حتی افیشیال رو از xda developers بگیرید :cool: یه سر به این انجمن بزنید مطمئنا مشکلاتتون حل میشه .امری بود در خدمتم :cool:
http://forum.xda-developers.com/tags.php?tag=samsung+omnia

تاپیک اولی از لینک بالایی که دادم کمک میکنه

البته اومنیا یه جورایی فرق هم داره با پاکت پی سی های دیگه:eek: من که خودم تا حالا دستم نبوده که بخوام بدونم ایا رام ریختنش فرق داره یا ... ...فقط اینکه مواظب باشید اگه دقت کنید مشکلی پیش نمیاد

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام برو بچ اومنیا دار :D علی باتی عوض کردن رام مشکل نیست اما بصورت روتین همه رام های اصلی که همراه گوشی میان واسه عوض شدن به cid unlock دارن تا حالا که اینطور بوده شما اول باید انلاک کنی بعد رام بریزی که میتونید انواع رام های کوک شده یا حتی افیشیال رو از xda developers بگیرید :cool: یه سر به این انجمن بزنید مطمئنا مشکلاتتون حل میشه .امری بود در خدمتم :cool:
http://forum.xda-developers.com/tags.php?tag=samsung+omnia

تاپیک اولی از لینک بالایی که دادم کمک میکنه

البته اومنیا یه جورایی فرق هم داره با پاکت پی سی های دیگه:eek: من که خودم تا حالا دستم نبوده که بخوام بدونم ایا رام ریختنش فرق داره یا ... ...فقط اینکه مواظب باشید اگه دقت کنید مشکلی پیش نمیاد
الان یکی از بچه ها تو موبایلستون لینک رام رو بهم داد دانلود کردم224 مگ بود تو یه سایت دیگه هم اطلاعات دیگه ای پیدا کردم !
باید لوازم رو اماده کنم و با صلوات اماده برای اپدیت بشم!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اول از همه علی جون مبارک

بعدش یه تشکر ویژه از علی و پویا و مازیار و اون یکی علی و محمد و.... دیگران، که واقعا این تردد از تردد HU هم داره بهتره جواب داده میشه

ما فقط از اساتید یاد میگیریم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اول از همه علی جون مبارک

بعدش یه تشکر ویژه از علی و پویا و مازیار و اون یکی علی و محمد و.... دیگران، که واقعا این تردد از تردد HU هم داره بهتره جواب داده میشه

اختیار داری حسین جان....شما خودت استادی:cool:....

پ ن:من بالاخره موفق نشدم صدای گوشی رو تغییر بدم ....یک هارد ریست دیگه گذاشت رو دستم ....دیروز کلی وقتم رو گرفت این قضیه:f34r:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اول از همه علی جون مبارک

ممنونم حسین جان !
منم از همه بچه های اینجا تشکر می کنم از مشاوره تا خرید و پشتیبانی ما رو همراهی کردند!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یک فروند اومنیا اسپشیال خریداری شد! :D
بزن زنگو:D
الان گذاشتم تو شارژ چند ساعت شارژ بشه ؟ 6 ساعت بسه ؟

سلام علی آقا
مبارکت باشه
تفاوت های مدل اسپشیال با عادی چیه؟ و اینکه چند خریدی؟

بالا