تظر من قبل از مسابقه ارسال شده
و الانم چیزی که واقعیت داره اینه که قهرمان شدید
البته انتظار تبریک از من نداشته باشید چون خوشحال نیستم
و انتظار هم ندارم شما تحلیل منو قبول داشته باشید
شما معتقدید براساس شایستگی هاتون قهرمان شدید و من نظری ندارم در اینباره
و من معتقدم در این فضای رکود فوتبال که برای کشوندن تماشاگرا به استادیوم در یک بازی ملی مجبورند از عموپورنگ و هزار ترفند مسخره دیگه کمک بگیرند ما
اولا به یک مربی سمپات مثل قطبی احتیاج داشتیم که مورد وثوق آبی و قرمز باشد
دوما باید یکجوری یه شوری در اهالی فوتبال و رسانه ایجاد می کردیم که یکطرفش به نفع تیم ملی هست و البته این قهرمانی کلی پول به جیب روزنامه ها هم می ریزد
پس در نهایت ضرورت ایجاب می کند استقلال قهرمان بشود
شما می تونی این تحلیل رو قبول نداشته باشی
و هر وقت در برنامه نود اشتباهات داوری مسابقه استقلال - پیام رو 10- به 1 به نفع استقلال دیدی ، بگذاری به حساب جبر روزگار
ولی من فکر می کنم اگر قرار بود داوری صورت بگیره لااقل 2 بازیکن استقلال همون وسطای نیمه دوم اخراج بودند و ...
خلاصه قهرمان شدید
برو حالشو ببر
از 1 طرف هم اين نياز به تماشگری که شما ازش حرف ميزنی فقط تو 1 بازی اونم جلو امارت به درد ما ميخوره 2 بازی ديگه خارج از خونست
اما خوب شما پرسپوليسی هستی اين تحليل ها رو ميکنی ،نميدونم چرا بعد از مساوی استقلال با سايپا که تو پوست خودتون نميگنجيديد اين حرف ها نبود
امروز هم اگر قهرمان نمی شدید خیلی خوشحال می شدم . این حس من خیلی صادقانه تر از تبریکهایست که پرسپولیسی ها می گیرید . جدی می گم
طرفداران ***** که من خجالت میکشم همیشه اسمشونو بنویسم و جاش چیز میذارم لطفا بذارید یه سال از 13 شدن شما بگذره بعد اینقد ** و ** کنید.
طرفداران ***** که من خجالت میکشم همیشه اسمشونو بنویسم و جاش چیز میذارم لطفا بذارید یه سال از 13 شدن شما بگذره بعد اینقد ** و ** کنید.
عرض شود که اون سالی که اس اس ما با قلعه نويی قهرمان شد شما سيزدهم شديد
امسال باز هم با قلعه نويی قهرمان شديم اما شما پنجم شديد
اين کلی پيشرفته
پس بياييد شادی هايمان را تقسيم کنيم
معلوم نبود چرا اینقدر بازیکنای فولاد انگیزه بردن داشتن ... معلوم نیست استقلال هر کدومشون رو با چند تومان خر کرده بود که اینقدر انگیزه داشتن
معلوم نبود چرا اینقدر بازیکنای فولاد انگیزه بردن داشتن ... معلوم نیست استقلال هر کدومشون رو با چند تومان خر کرده بود که اینقدر انگیزه داشتن
فکر کنم نباید هم بتونی
چون واقعا برای استقلال خجالت داره که تو اسمش رو تایپ کنی پس بهتر هست همون تایپ نکنی
چون اسم استقلال حرمت داره![]()
خوب ما ساکت رو نداریم که همچین کار های رو انجام بده
ولی یک چیز دیگری هست که از همه اینها بالاتر هست که شکر خدا اون با ما بود
استقلال قهرمان
به من بگو ببینم با چند امتیاز اختلاف قهرمان شدید ؟؟
میگن ازتون 5-6 امتیاز کسر شده بود ؟؟ راست میگن![]()
حرف زشت نزن اقا
سراب جان اینها رو بیخیال
به من بگو ببینم با چند امتیاز اختلاف قهرمان شدید ؟؟
میگن ازتون 5-6 امتیاز کسر شده بود ؟؟ راست میگن![]()