• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بابا بیخیال این حرفا ... اینجا کل کل کنیم نه کاره دیگه ... مثلا بگیم سپاهان سروره استقلال و پرسپولیسه :happy::cool:

نه حامد جان اینجا دری وری گفتن برای بعضی ها کنتور نداره
بزار بگن و بخندند و چرت و پرت بگن
توی تاپیک کل کل به غیر از اینکه بگردند ببینند نقطه چی کج هست و فلان چیز دیگر بلد نیستند و کل کل فوتبال رو با مطب روانشناسی اشتباه گرفتن
اگر دچار کمبود های هستند اشکال نداره بیان اینجا همدیگر رو مسخره کنند و از این هم خوشحال باشند که مثلا باعث عصبانیت دیگران شدند و اینطوری تخلیه روانی کنند
ولی واقعا هر چیزی حدی داره
به قول فرزاد اینجا اسمش کل کل لیگ برتری هست
اگه می خواهی کل کل فوتبالی کنی بیا اینجا پست بزن وگرنه نمی تونی کل کل فوتبالی بکنی توی این تاپیک تخلیه فکری انجام نده

مخلصیم ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ولشون کن
اینا هر وقت بدضایع می شن ، بیانیه صادر می کنن و دم از چیزایی که ندارن میزنن
الانم دیدن هوا پسه اومدن می گن بس کنید ؟ چی بس کنیم ؟ همونی که خودشون شروع کردنو !!!
ما که داشتیم از جواد باتعصب و ناصرخانه کاپلو نقل قول می کردیم که استقلال مدیون لطف داوری و تبانی و مسائل پشت پرده هست . خودشون گیر دادن به املا و انشا و الان که معلوم شده انشاء رو هم تک ماده می کردن ! عصبانی شدن ...

ولشون کن
بیا کل کلمون رو بکنیم
من از پرسپولیس می گم که کل یوم سرور استقلاله
تو از از سپاهان بگو که سولاخه سولاخه

راستی گفتی یادت نمیاد تونسته باشم ضایعت کنم ، گفتم یه نگاهی به امضات بندازی ،
البته امضات
ضایع نیست ، سرطانه !!!

من به خاطر امضا ضایع نشدم ... اگه هم شدم تو ضایعم نکردی ... حسام پیشنهاد شرط بندی رو داد اونم بعدا جبران میکنم
همین سپاهان که میگی سولاخه نمیدونم چرا تو لیگ بالا پرسپولیسه ... تو جام حذفی هم با اینکه خیلی تو حاشیه بودیم و وضعیت خوبی نداشتیم ولی خوب بازی کردیم و موقعیتامون از شما بیشتر بود و از اونجایی که همیشه شانس دارین توپ های ما نرفت تو گل
ولی اشکال نداره ذوب اهن مثله شــیر تو فینال منتظرتونه (البته اگه به فینال برسین)

نه حامد جان اینجا دری وری گفتن برای بعضی ها کنتور نداره
بزار بگن و بخندند و چرت و پرت بگن
توی تاپیک کل کل به غیر از اینکه بگردند ببینند نقطه چی کج هست و فلان چیز دیگر بلد نیستند و کل کل فوتبال رو با مطب روانشناسی اشتباه گرفتن
اگر دچار کمبود های هستند اشکال نداره بیان اینجا همدیگر رو مسخره کنند و از این هم خوشحال باشند که مثلا باعث عصبانیت دیگران شدند و اینطوری تخلیه روانی کنند
ولی واقعا هر چیزی حدی داره
به قول فرزاد اینجا اسمش کل کل لیگ برتری هست
اگه می خواهی کل کل فوتبالی کنی بیا اینجا پست بزن وگرنه نمی تونی کل کل فوتبالی بکنی توی این تاپیک تخلیه فکری انجام نده

مخلصیم ;)
درست میگی .. حالا بیخیال ;) بیا تو کل کل
خیلی چاکریم ;)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اسم تاپیک رو بزارین "کل کل بچگانه" یا "کل کل بدون منطق" خیلی بهتره تا اسم فعلی ! من رو بگو که با روال تاپیک آشنا نبودم میخواستم با منطق و دلیل برای بعضی دوستان توضیح بدم ولی توی صفحه های آخر , مشکلات درونی و سختی هایی که یه عده توی این مدت کشیدن و حالا داره خودش رو نشون میده , آدم رو نگران میکنه !
از صمیم قلب دوست دارم پرسپولیس توی بازیهای بعدیش توی جام حذفی و آسیا موفق باشه تا بیشتر از این شاهد ترکیدن و منفجر شدن یه عده نباشیم !!!
به عنوان آخرین پستم توی این تاپیک دوست دارم بدونم :
چطوری استقلال با تبانی قهرمان شد ؟ این تبانی رو با کی انجام داد ؟
اگه با اهواز بود که بدون اون 9 گل هم باز 11 تا تفاضل از ذوب آهن جلو بود !
اگه با ذوب آهن بود که باید به عقل و شعور یه عده ای شک کرد ! تبانی با تیم اول لیگ !! lol
اگه منطق دارین میتونین جواب سوال بالا رو بدین وگرنه توی همین حرفهای تکراریتون بمونین !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ولی اشکال نداره ذوب اهن مثله شــیر تو فینال منتظرتونه (البته اگه به فینال برسین)
;)

بابا ذوب آهن که باقلواس
توو لیگ که سه امتیاز جلو بودن ، کل یوم با یه تبانی ، تبدیل به پیتزا :happy: و راحت الحلقوم شدن
اینجا که بازی حذفیه ، می کنیمش توی گونی !

پ.ن : آقا انقده 125 رو اشغال نکنید . تخلیه فکری می خواید بشید زنگ بزنید جاهای دیگه ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به عنوان آخرین پستم توی این تاپیک دوست دارم بدونم :
چطوری استقلال با تبانی قهرمان شد ؟ این تبانی رو با کی انجام داد ؟
اگه با اهواز بود که بدون اون 9 گل هم باز 11 تا تفاضل از ذوب آهن جلو بود !
اگه با ذوب آهن بود که باید به عقل و شعور یه عده ای شک کرد ! تبانی با تیم اول لیگ !! lol
اگه منطق دارین میتونین جواب سوال بالا رو بدین وگرنه توی همین حرفهای تکراریتون بمونین !

چرا این سوالا رو از ما می پرسی بابا جان
از کاپیتان ملی پوشتون ، جواد با تعصب و اسطوره تیمتون ناصر خانه کاپلو باید بپرسی
ما فقط نقل قول کردیم .
گویا ناصرخان معتقد بودند داورها لطف داشتند و مسائل پشت پرده باعث شده قهرمان بشید و ...

ما فقط نقل قول کردیم . شما باید از بزرگان تیمتون سوال کنی . بهرحال اونا مسائل تیم رو بهتر از شما می دونن و حتما یه چیزی بوده که یه چیزی گفتن دیگه

یه جواب منطقی دادم که خودم حال کردم :happy:

.................

پ.ن : کل یوم استقلال اهواز فقط 9 گل زده به گلهای شما اضافه نکرد بلکه 6 امتیازم هدیه کرد . درست مثل فصل قبل که بهتون مربی هدیه کرد . شما که خیلی اهل منطقی باید بدونی اگر یکی از این تبانی ها مساوی تموم می شد الان ناصر خان کاپلو به خودش اجازه نمی داد که بیاد بگه ، تیم قهرمان لیگ اگر توو جام حذفی در حضور هر دو کاپیتانش محو بازی چارتا جوونک گمنام میشه یا توو آسیا نقش ته دیگ جدول رو بازی می کنه ، مشکوکه و اگر مسائل پشت پرده و لطف داوری نبود در ایرانم قهرمان نمی شدید .

اگر بازم سوالی داری از ناصر حجازی بپرس :happy:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
چرا این سوالا رو از ما می پرسی بابا جان
از کاپیتان ملی پوشتون ، جواد با تعصب و اسطوره تیمتون ناصر خانه کاپلو باید بپرسی
ما فقط نقل قول کردیم .
گویا ناصرخان معتقد بودند داورها لطف داشتند و مسائل پشت پرده باعث شده قهرمان بشید و ...

ما فقط نقل قول کردیم . شما باید از بزرگان تیمتون سوال کنی . بهرحال اونا مسائل تیم رو بهتر از شما می دونن و حتما یه چیزی بوده که یه چیزی گفتن دیگه

یه جواب منطقی دادم که خودم حال کردم :happy:

.................

پ.ن : کل یوم استقلال اهواز فقط 9 گل زده به گلهای شما اضافه نکرد بلکه 6 امتیازم هدیه کرد . درست مثل فصل قبل که بهتون مربی هدیه کرد . شما که خیلی اهل منطقی باید بدونی اگر یکی از این تبانی ها مساوی تموم می شد الان ناصر خان کاپلو به خودش اجازه نمی داد که بیاد بگه ، تیم قهرمان لیگ اگر توو جام حذفی در حضور هر دو کاپیتانش محو بازی چارتا جوونک گمنام میشه یا توو آسیا نقش ته دیگ جدول رو بازی می کنه ، مشکوکه و اگر مسائل پشت پرده و لطف داوری نبود در ایرانم قهرمان نمی شدید .

اگر بازم سوالی داری از ناصر حجازی بپرس :happy:

در مورد استقلال اهواز خیلی دلیل جالبی آوردین ! یه بار دیگه هم گفتم که استقلال در مجموع 19 تا بازی رو برده. توی این 19 تا بازی نمیتونسته دو بار اهواز رو برده باشه ؟ اهواز هم در مجموع 17 بار باخته. یعنی از 17 تا باخت دوتاش نمیتونسته برای استقلال باشه ؟
اهواز امسال شکست سنگین کم نداشته. یه بار از مس کرمان 4 تا خورد. از سپاهان و پیکان و سایپا 3 تا خورده (توی یه بازی) همین طور از پاس 5 تا خورده. همه اینا تبانی هست یا فقط برای استقلال تبانی حساب میشه ؟!!
اگه بخوایم این طوری حساب کنیم که سپاهان و پیکان هم با اهواز تبانی کردن چون توی هر دو بازی شکستش دادن !
در مورد زرینچه که قبلآ گفتم چطور ایشون بعد از 6 سال یه دفعه این موضوع رو یادش میفته ؟ موضوعی که هیچ ربطی هم به استقلال 87-88 نداره. استقلال اون سال از هیچ نظر (نه مربی , نه کادر فنی , نه هیئت مدیره) به استقلال امسال ربطی نداره پس اون موضوع صحت داشته باشه هم به قهرمانی امسال استقلال مربوط نمیشه.
در مورد حجازی هم خودتون حتمآ با اخلاقش بهتر آشنا هستین ! کسی هست که تا پارسال میگفت من اگه بیام توی استقلال فلان کار رو میکنم و تیم رو قهرمان میکنم و ... اومد و اون طوری کرد ! همین آقای حجازی وقتی سرمربی تیم ملی عوض شد انتظار داشت ایشون هم جزو کاندیداها باشه ! توی چند برنامه هم گفت سرمربی تیم ملی شدن نمیدونم چی چی دو سر بُرد ! هست و سرمربی تیم ملی کارش آسونه و ... ایشون با اینکه یکی از بزرگان استقلال هست ولی این اخلاقش رو همه میشناسن. متآسفانه ایشون کمی حسوده !
در مورد داوری ها هم که ماشالله توی 90 انقدر پنالتی و چیزهای دیگه نشون دادن که در حق استقلال ظلم شده که حرفی نمیمونه !
در مورد جام حذفی هم چیزی لازم نیست گفته بشه ! همین که 4 تا بازیکن برتر استقلال (برهانی , اکبرپور , جان واریو و طالبلو) توی بازی نبودن همه چیز رو نشون میده !

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
د
در مورد جام حذفی هم چیزی لازم نیست گفته بشه ! همین که 4 تا بازیکن برتر استقلال (برهانی , اکبرپور , جان واریو و طالبلو) توی بازی نبودن همه چیز رو نشون میده !

همه ادعا میکنن شما بخاطر لیاقت خودتون قهرمان لیگ نشدید دلیل هم بخواهید n تا میشه دلیل اورد !! حالا چرا توی جام حذفی خودتون رو نشون نداید ؟؟؟
دیگه تیم دست اولی که تیم اصلی نمیخواد !!!! یعنی تیم استقلال با ژنرال (بخوانید گروهبان قندلی ) مقابل تیم مس رفسنجان نمیتونه با اختلاف یک گل برنده بشه ؟؟؟؟ حالا مثلاً اکبرپور و 3 تا بازیکن دیگه نباشه ! کل تیم قهرمان لیگ باید جلوی تیم دسته 1 تعطیل بشه ؟؟؟؟

مشکل یه جای دیگه هست عزیزم

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چشم

استقلال سوراااااخه

پاورقی :
خب من برم
باندازه کافی امروز رو اعصاب پیتزا خورا ! قدم زدم
زیادم صلاح نیست 125 اشغال بمونه . دوستان لطفا رعایت کنن :blush:

:)

سلام .. خوبید؟!

دوست گرامی من پستی از شما رو برای صحبتم کوت نکردم .. مخاطب من تمام دوستانی بودند که تاپیک رو از مسیر اصلیش به بیراهه میبرن شما هم جزئی از کل هستید !

میزان عصبانیت و حرص شما از قهرمانی استقلال با فونت کوچیک هم روشنه !! دیگه لزومی نداره با فونت بزرگ اعلامش کنید

پیتزا خور نمیدونم یعنی چی !! فحشه ؟! تعریفه !!
ولی اشغالی 125 !! یعنی مقصودتونه من سوختم ؟! از چی ؟! از قهرمانی تیم محبوبم ؟! شاید آخر دنیا شده و عکس العملها تغییر پیدا کرده !!!

ولی اگه باعث انبساط خاطر شما میشه ، باشه !! اصلا ما همه سوختیم !!

به احترام اینکه پست من رو کوت کرده بودید جواب دادم .. پیروز باشید

-----------------------------------------------

بعنوان یه برادر کوپیکتر از همه دوستان خواهش میکنم اینجا کل کل فوتبالی بکنن نه ترور شخصیتی ، هرکی بی احترامی و چیزی خلاف عرف تاپیک گفت اصلا جواب ندن .. چون پستی ارزشمند جوابه که خودش ارزشمند باشه
جسارت منو ببخشین
مخلص همه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
همه ادعا میکنن شما بخاطر لیاقت خودتون قهرمان لیگ نشدید دلیل هم بخواهید n تا میشه دلیل اورد !! حالا چرا توی جام حذفی خودتون رو نشون نداید ؟؟؟
دیگه تیم دست اولی که تیم اصلی نمیخواد !!!! یعنی تیم استقلال با ژنرال (بخوانید گروهبان قندلی ) مقابل تیم مس رفسنجان نمیتونه با اختلاف یک گل برنده بشه ؟؟؟؟
متآسفانه کلآ جماعتی هستیم که عادت نداریم موفقیت بقیه رو ببینیم ! همین پارسال هم خود من گیر داده بودم که چرا داور چند ثانیه دیرتر سوت رو نزد تا پرسپولیس قهرمان نشه توی دقیقه 96,7 ! الآن هم کل کسانی که استقلالی نیستن دنبال یه چیزی برای کوبوندن این تیم هستن. یعنی همون کاری که برای هر قهرمان دیگه ای توی ایران میشه. همین الآن میتونم قول بدم سال دیگه هم هر تیمی (از پرسپولیس گرفته تا ابومسلم) قهرمان بشه کل ایران (به جز طرفدارای اون تیم) دنبال یه راهی برای کم کردن ارزش قهرمانی هستن.
توی جام حذفی خودمون رو به کی نشون بدیم ؟! اونایی باید خودشون رو نشون بدن که با چند میلیارد خرج حتی سوم چهارم لیگ هم نشدن ! تیمی که قهرمان شده (با بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع) دیگه نیازی به نشون دادن نداره !
n بار گفتم استقلال اگه بردن مس رفسنجان براش مهم بود , نصف بازیکنهای برتر خودش رو نمیکشید کنار ! این طور که شما میگی مقابل تیم مس رفسنجان نمیتونه با اختلاف یک گل برنده بشه ؟؟؟؟ دیگه کم کم فکر کنم بیای کل 19 تا برد استقلال توی لیگ رو تبانی حساب کنی ! بازم میگم استقلال نه حوصله جام حذفی رو داشت (چون دیگه به دردش نمیخورد. سهمیه رو که برخلاف بعضی تیمها گرفت و در لیگ هم قهرمان شد) نه از بازیکنهای درست حسابیش استفاده کرد , پس کسی هم نباید از باختش تعجب کنه.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
:)

سلام .. خوبید؟!

دوست گرامی من پستی از شما رو برای صحبتم کوت نکردم .. مخاطب من تمام دوستانی بودند که تاپیک رو از مسیر اصلیش به بیراهه میبرن شما هم جزئی از کل هستید !

میزان عصبانیت و حرص شما از قهرمانی استقلال با فونت کوچیک هم روشنه !! دیگه لزومی نداره با فونت بزرگ اعلامش کنید

پیتزا خور نمیدونم یعنی چی !! فحشه ؟! تعریفه !!
ولی اشغالی 125 !! یعنی مقصودتونه من سوختم ؟! از چی ؟! از قهرمانی تیم محبوبم ؟! شاید آخر دنیا شده و عکس العملها تغییر پیدا کرده !!!

ولی اگه باعث انبساط خاطر شما میشه ، باشه !! اصلا ما همه سوختیم !!

به احترام اینکه پست من رو کوت کرده بودید جواب دادم .. پیروز باشید

-----------------------------------------------

بعنوان یه برادر کوپیکتر از همه دوستان خواهش میکنم اینجا کل کل فوتبالی بکنن نه ترور شخصیتی ، هرکی بی احترامی و چیزی خلاف عرف تاپیک گفت اصلا جواب ندن .. چون پستی ارزشمند جوابه که خودش ارزشمند باشه
جسارت منو ببخشین
مخلص همه

من جز یک کلمه " چشم " الباقی اون پست رو با شما نبودم
شما گفتی کل کل لیگ برتری ، منم گفتم چشم

اعصابتو خرد نکن

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دیگه تیم دست اولی که تیم اصلی نمیخواد !!!! یعنی تیم استقلال با ژنرال (بخوانید گروهبان قندلی ) مقابل تیم مس رفسنجان نمیتونه با اختلاف یک گل برنده بشه ؟؟؟؟ حالا مثلاً اکبرپور و 3 تا بازیکن دیگه نباشه ! کل تیم قهرمان لیگ باید جلوی تیم دسته 1 تعطیل بشه ؟؟؟؟

این مشکل رو همه می دونن ازجمله بزرگترای تیم خودشون !
اولیش جواد باتعصبشون بود
بعدی هم که کل یوم قهرمانی رو برد زیر سوال و به لطف داوری و مسائل پشت پرده ربط داد و گفت عیار واقعی استقلال در آسیا معلوم شده ! ناصرخانه کاپلوشون بود ...

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
متآسفانه کلآ جماعتی هستیم که عادت نداریم موفقیت بقیه رو ببینیم ! همین پارسال هم خود من گیر داده بودم که چرا داور چند ثانیه دیرتر سوت رو نزد تا پرسپولیس قهرمان نشه توی دقیقه 96,7 ! الآن هم کل کسانی که استقلالی نیستن دنبال یه چیزی برای کوبوندن این تیم هستن. یعنی همون کاری که برای هر قهرمان دیگه ای توی ایران میشه. همین الآن میتونم قول بدم سال دیگه هم هر تیمی (از پرسپولیس گرفته تا ابومسلم) قهرمان بشه کل ایران (به جز طرفدارای اون تیم) دنبال یه راهی برای کم کردن ارزش قهرمانی هستن.
توی جام حذفی خودمون رو به کی نشون بدیم ؟! اونایی باید خودشون رو نشون بدن که با چند میلیارد خرج حتی سوم چهارم لیگ هم نشدن ! تیمی که قهرمان شده (با بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع) دیگه نیازی به نشون دادن نداره !
n بار گفتم استقلال اگه بردن مس رفسنجان براش مهم بود , نصف بازیکنهای برتر خودش رو نمیکشید کنار ! این طور که شما میگی مقابل تیم مس رفسنجان نمیتونه با اختلاف یک گل برنده بشه ؟؟؟؟ دیگه کم کم فکر کنم بیای کل 19 تا برد استقلال توی لیگ رو تبانی حساب کنی ! بازم میگم استقلال نه حوصله جام حذفی رو داشت (چون دیگه به دردش نمیخورد. سهمیه رو که برخلاف بعضی تیمها گرفت و در لیگ هم قهرمان شد) نه از بازیکنهای درست حسابیش استفاده کرد , پس کسی هم نباید از باختش تعجب کنه.

اهان به قضیه خوبی اشاره کردی

شما پرسپولیس سال قبل رو با استقلال امسال مقایسه میکنی ؟؟؟؟
ما 6 امتیاز ازمون کم کردن و بار هم قهرمان شدیم !!! به هیچ تمی باج ندادیم

اینکه پرسپولیس امسال قهرمان نشد دلیل داشت !!!! به قول معروف یه دیوانه یه سنگ رو میندازه ته چاه که 100 عاقل هم نمیتونن در بیارن !!!

بلایی که سر قطبی اوردن ؛ مارکو که حتی 1 ماه هم مثل ادم کارش رو انجام نداد مهاجمی که از تیم محلات برزیل اوردن و ..... مثل همون 6 امتیاز بود که قرار نیود ما قهرمان بشیم

حالا بحث گذشته مهم نیست

همین تیم مس کرمان !!!! مگه توی بازی رو در رو با پرسپولیس به لطف داوری امتیاز نگرفت ؟؟؟ اگه همین امتیاز رو از مس کم کنید و به امتیاز ما اضافه کنید کافیه دیگه سایر بازیها که به ناحق ازمون امتیاز گرفتن پیشکش

ولی اینکه استقلال مقابل تیم دسته 1 نمیتونه بازی کنه چون 4 تا بازیکنشون نبودن دلیل مزخرفیه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914

اینکه پرسپولیس امسال قهرمان نشد دلیل داشت !!!! به قول معروف یه دیوانه یه سنگ رو میندازه ته چاه که 100 عاقل هم نمیتونن در بیارن !!!

بلایی که سر قطبی اوردن ؛ مارکو که حتی 1 ماه هم مثل ادم کارش رو انجام نداد مهاجمی که از تیم محلات برزیل اوردن و ..... مثل همون 6 امتیاز بود که قرار نیود ما قهرمان بشیم
در مورد 6 امتیاز که گفتم , بلایی که سر قلعه نوعی و استقلال توی هفته های آخر اومد خیلی بدتر بود. روحیه تیم رو وقتی این طوری بیارن پایین از اون 6 امتیاز خیلی سخت تره.
مگه ما از اینا نداشتیم ؟ رینالدو رو خریدن که کلآ 6 دقیقه بازی کنه !

همین تیم مس کرمان !!!! مگه توی بازی رو در رو با پرسپولیس به لطف داوری امتیاز نگرفت ؟؟؟ اگه همین امتیاز رو از مس کم کنید و به امتیاز ما اضافه کنید کافیه دیگه سایر بازیها که به ناحق ازمون امتیاز گرفتن پیشکش
این طوری که نمیشه حرف زد ! امسال شاید توی 20 تا بازی داورا اشتباه سوت زدن. هم به ضرر استقلال هم پرسپولیس هم تیمهای دیگه که همشون هم توی 90 نشون داده شد. مطمئن باش یه جای دیگه هم به ضرر مس کرمان سوت خورده.

ولی اینکه استقلال مقابل تیم دسته 1 نمیتونه بازی کنه چون 4 تا بازیکنشون نبودن دلیل مزخرفیه
دلیل مزخرفی نیست چون هر تیمی چند تا بازیکن شاخص داره که تیم روی اونها میچرخه. همون طور که نبود علی کریمی توی پرسپولیس باعث میشد همین پنجم هم نباشین یا همون خلیلی که پارسال باعث قهرمانی پرسپولیس شد و امسال نبود ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من این پست شما رو مثل اغلب پستهاتون برای بار چندم بعنوان سمبل ادب به مدیران بدریپورت دادم
شما یا نیا کل کل
یا اگر اومدی و دیدی ناصر خان خودتون ( بزرگه تاجی ها ) میگه قهرمانی استقلال مرهون لطف داور و مسائل پشت پرده هست ، شمام بیا یه چیزی در همین حد جواب بده . مثلا از کاظم جون من ، کمک بگیر و یه چیزی بنویس که نوشته باشی
ولی دلیل نداره ادبیات و تربیتت رو به رخ همه بکشی
همه می دونن خارج هستی و کیبوردت فارسی نداره و خیلی تاجی هستی
ولی مودبم باش اگرچه برات سخته
................

ضمنا ترکیب رو یکبار دیگه نگاه کن و ببین تیم ذخیره هاتون ! با دو تا کاپیتانها !!! همینجوری قاعدتا باید این بنده خداهای بی نام نشون رو 6 تایی می کردن - مثل استقلال اهواز - ولی بقول حجازی اینا اهل تبانی نبودن ، مثل آسیایی ها

بازيكنان مس رفسنجان:
مارتين رائول، ميثم حاجيان، نادر فتح الهي، محمد رضا سمعيان، شجاع خليل زاده، سكو فوفانا، قاسم دهنوي، امير حسين محمدي، نبي سشاكي(83- رسول الهي مقدم)، حسين سيروجي(51- محمد عزيزي)، ميلاد داودي
سرمربي : اكبر زبردست

بازيكنان استقلال:
اشكان نامداري، هادي شكوري(87- حسين كاظميابراهيم تقي پور، پيروز قرباني، ميثم منيعي، مهدي اميرآبادی، يدا... اكبري، مهرداد پولادي(27- عليرضا عباسفرد)، ميلاد نوري(46- هاشم بيك زاده)، علي عليزاده، فرهاد مجيدي
سرمربي: ژنرال امیرخان

یکبارم بشمار که چند تا از اینا توو بازی با پیام که بازی مرگ و زندگی بود بازی کردن ...
یکبار به ترکیب نگاه کنی متوجه می شی که نه ! این تیم تیم ذخیره و جوانان نبود
فقط بقول ناصر خان حجازی - تاجی اصیل - اینجا لطف داوری و مسائل پشت پرده به کمک تیمتون نیومده

افرین CPU بالخره یک بحث خوب کردی ....
جواب :
اینایی که نوشتی معلومه بودن عزیز !!
تیم 20 تا بازیکن داره اگر قرار بود 11 تاش رو بازی نده که دیگه تیم 3-0 بازنده میشد ...
از اون حرف ها میزنیااااااااااااااا ولی نبوده اینا یکم تاثیر داره ...

طالبلو ( خدای پنالتی گیری ) + منتظری + جانواریو + جباری + حیدری + اکبرپور + برهانی

که به غیر از مجتبی که مصدوم هست بقیشون به تیم ملی دعوت شدند یکم سخت باشه واسه 1 تیم ؟
مثلا اگر کریمی تو پرسپولیس نباشه چی میشه ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

محسن جان 4 تا فکر کنم بیشتر بود ...
کریمی رو وردار از پرسپولیس ببین چی میمونه ...
نقش خسرو و جانو آریو خیلی کمتر از علی کریمی نیست ... حالا طالبلو تو پنالتی گیری و ... بماند ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

عزيز دل فرامش نکن که استقلال امسال هم تو جام باشگاه ها داشت بازی ميکرد و هم تو ليگ هم تو حذفی . با اين اوصاف قهرمانی ليگ شد
با وجود اين همه حاشيه،شما پارسال اگه فراموش نکرده باشيد فقط تو همين ليگ بازی ميکرديد تو جام حذفی هم که پاس به طرز فجيعی سوراختون کرد ،امسال هم ما جام حذفی رو به شما واگذار کرديم که اگه عرضه داريد بگيريدش:D
پس هيچ وقت قهرمانی خودتون رو با قهرمانی ما مقايسه نکن ،اگه به جدول هم توجه کنی ميبينی 3 تيم ديگه هم که تو جام باشگاه ها بودن هيچ کدوم حتی جزو 3 تای اول نشدن

1 نصيحت به دوستان پرسپوليسی که هيچ وقت خودشون رو با پر افتخارترين تيم آسيا مقايسه نکنن
:cool::cool:

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
fek nakonam in kalamate man az kalameye ziba va por maniye obi zesht tar bod . dar zemn be kazem jon salam bereson besh bego chera enghad zanzalil nabash :d

شما می گی لنگی
اون می گه ابی
شما می گی چشم کورتو بازکن
و ...
اینا هیچکدومش درست نیست . هرچند ایشون برای گفتن اون واژه ، بهانه ای داشت ( حذف نشدن پست شما ) اما بازهم کار درستی نیست .
بیا درست کل کل کن

بگو حجازی - این تاجی اصیل - به این دلیل به اون دلیل داره دروغ میگه که استقلال از طریق تبانی به قهرمانی رسیده اما فحش نده .
اینجا خیلی ها به من گیر می دن ، چون خودمم می دونم روی اعصابشون راه می رم
اما نه کسی بهم فحش داده تا حالا نه من به کسی فحش دادم
می رم رو اعصابشون خب طبیعیه گیر بدن دیگه
دختر هم که باشی دیگه جرمت دوبرابر میشه ! برات بیانیه صادر می کنن
من هربار سعی می کنم بیشتر برم روو اعصابشون
اما فحش که نمی دم
خلاصه
شما تاجی شما استقلالی
ما هم پرسپولیسی
کل کل می کنیم هزارتا
اما فحش نمی دیم به هم
کاظم هم سلام رسوند گفت به شما بگم :
استقلال سوراخه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
1 نصيحت به دوستان پرسپوليسی که هيچ وقت خودشون رو با پر افتخارترين تيم آسيا مقايسه نکنن
:cool::cool:

پرافتخار ترین تیمه کجا ؟
آسیا ؟ :blink:
همونجایی که بقول ناصرحجازی نتونستید تبانی کنید ؟ :happy:
همونجایی که دو دستی چسبیدید ته جدول ؟ :D

من جای شما بودم فعلا از لغتهایی مثل آسیا و روستای نوش آباد استفاده نمی کردم .
فعلا فقط لیگ برتر و تبانی :lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
شما راست میگی ;)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297