• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا: فصل2008-2009

به نظر شما كدام تيم قهرمان اين فصل ليگ قهرمانان مي شود؟

• Total voters
    74
  • Poll closed .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ليگ قهرمانان اروپا
چلسي - بارسلونا پشت دروازه‌هاي رم

106.jpg

چلسي و بارسلونا براي حضور در ديدار پاياني فصل جاري رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا تنها يك بازي فرصت دارند. آيا آبي‌هاي لندن براي دومين سال پياپي راهي ديدار پاياني مي‌شوند و يا آبي - اناري‌ها مسافر رم خواهند بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چلسي چهارشنبه شب در ورزشگاه استمفوردبريج ميزبان بارسلوناست. ديدار برگشت دو تيم از مرحله نيمه نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا را اوفربو همراه با سه دستيار نروژي‌اش سوت خواهد زد.

يك هفته پيش دو تيم درنوكمپ برابر هم صف آرايي كردند كه در آن پيكار هيچ توپي از خط دروازه‌ها عبور نكرد. ديدار برگشت اما، سرنوشت و جرياني سراسر متفاوت خواهد داشت. شاگردان گاس هيدينك كه در ديدار رفت براي گل نخوردن وارد زمين شده بودند، اين بار در خانه خود بايد براي گشودن دروازه حريف تلاش كنند. آبي - اناري‌ها هم كه در ديدار رفت با دفاع بتوني آبي‌ها روبه‌رو بودند، اين بار بايد راههاي متفاوتي را براي عبور از خط دفاع آبي‌ها جست و جو كنند.

شروع هفته براي دو تيم خوب بوده است. چلسي با برد سه بر يك فولام در ليگ برتر همچنان مي‌تواند يكي از سه تيم بالاي جدول اين رقابت‌ها باشد. اين يعني راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده. شاگردان پپ گوارديولا هم هفته‌اي رويايي را آغاز كردند. آنها در ال‌كلاسيكو رئال مادريد رقيب ديرينه‌شان را شش بر دو شكست دادند تا با روحيه‌اي عالي راهي لندن بشوند. اين برد بارسلونا را از جدي‌ترين تعقيب كننده‌اش هفت امتياز پيش انداخت. حالا مسي و همبازيانش قصد دارند در لندن جشنواره‌اي از گل را به راه بياندازند. خط حمله آتشين اسپانيايي‌ها در فصل جاري يكصد بار در لاليگا دروازه حريفانش را باز كرده است و چلسي مي‌تواند قرباني بعدي باشد. چه آنكه هيدينك بدون ترديد تيمي دفاعي را همانند بازي رفت روانه ميدان نخواهد كرد.

ناجي آبي‌ها در فصل جاري علاقه زيادي دارد تا در شش ماه حضورش در لندن بتواند خاطره‌اي فراموش ناشدني را از خود به يادگار بگذارد.

هيدينك هلندي بارها گفته كه در پايان فصل جاري بار ديگر به تيم ملي روسيه بازمي‌گردد چرا كه نمي‌تواند از پس فشار مربيگري همزمان روسيه و چلسي برآيد.

گوآرديولا هم كه براي نخستين بار سكان هدايت آبي - اناري‌ها را به عهده گرفته با رساندن اين تيم به ديدار پاياني مي‌تواند خودش را در تاريخ اين رقابت‌ها جاودانه كند. مردي كه بارسلوناي بحران زده در فصل پيش را دوباره احيا كرد تا جايي كه اين تيم امروزه زيباترين و تهاجمي‌ترين فوتبال‌ها را ارايه مي‌دهد.

خبر بد در اردوي بارسلونا آسيب ديدگي و غيبت رافائل ماركس مكزيكي و تيري آنري فرانسوي است كه در لندن غايب خواهند بود.

چلسي اما، با بازگشت اشلي‌كول كه ديدار رفت را به علت محروميت و دو اخطاره بودن از دست داده بود، تمام بازيكنانش را در اختيار خواهد داشت.

شما در پايان دوست داريد كدام زوج را در ورزشگاه المپيك رم، محل برگزاري ديدار پاياني ببينيد:

بارسلونا - منچستريونايتد;)

چلسي - منچستريونايتد

بارسلونا - آرسنال

چلسي - آرسنال

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
شما در پايان دوست داريد كدام زوج را در ورزشگاه المپيك رم، محل برگزاري ديدار پاياني ببينيد:

بارسلونا - منچستريونايتد

چلسي - منچستريونايتد

بارسلونا - آرسنال

چلسي - آرسنال
سلام
آرسنال 1-منچستر 3
با بازی دیشب که دو گزینه حذف شد
ولی به نظر من فینال پارسال دوباره هم تکرار خواهد شد .
چلسی - منچستر و درنهایت چلسی قهرمان می شود.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي پرگل 3 بر يک مقابل آرسنال گفت که احساس همتاي خود را درک مي کند.

تيم فوتبال منچستريونايتد سه شنبه شب با نتيجه 3 بر يک مقابل آرسنال به برتري رسيد تا در مجموع با نتيجه 4 بر يک جواز حضور در مرحله نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.

سرآلکس فرگوسن در نشست خبري پس از پايان اين ديدار گفت: من با او (ونگر) همدردي مي کنم. مي دانم او هم اکنون چه احساسي دارد. قبل از ديدار نهايي سال 1999 در بارسلونا، اين انتقادات به من هم وارد بود. منتقدان مي گفتند تا به حال در رقابت هاي ليگ قهرمانان برنده نشده ام.

وي افزود: وقتي شما براي مدت زمان زيادي به آن سختي که آرسن ونگر کار مي کند کار کنيد، مستحق پيروزي هستيد.

فرگوسن در پايان گفت: خط هافبک ما در اين ديدار، عملکرد خوبي داشت و روز خوبي را پشت سر گذاشت. رونالدو هم عملکرد بسيار قابل قبولي داشت و آرسنالي ها نمي توانستند او را مهار کنند.

Last edited by a moderator:

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
پيكه: با نتيجه تاريخي چلسي را شكست مي دهيم

پيكه مدافع جوان بارسلونا از خبرنگاران خواست تا ديگر از رئال مادريد و پيروزي 6 بر 2 بارسا برابر اين تيم حرفي نزنند. وي عنوان كرد: ديگر نبايد از رئال مادريد صحبت كرد اكنون فقط بايد به بازي با چلسي فكر كنيم. شك ندارم كه با يك نتيجه مطلوب تاريخي چلسي را در لندن شكست مي دهيم. بارسلونا امشب در خانه چلسي مهمان است و بايد از سد انديشه هاي گاس هيدينك بگذرد. ديدار رفت دو تيم با تساوي بدون گل خاتمه يافت.

هيدينك: هر شب خواب بارسلونا را مي بينم
گاس هيدينگ سرمربي چلسي گفت: در يك هفته گذشته حتي در زمان خواب هم به بارسلونا فكر مي كردم. در يك هفته اي كه از بازي رفت مت بت بارسلونا در نيوكمپ مي گذرد تا به الان دفترچه يادداشت و قلم را حتي موقع خواب به همراه داشتم تا هر لحظه بتوانم در مورد حريف اسپانيايي تحقيق و بررسي كنم. به اين خاطر طي اين يك هفته از وقت استراحت خود زدم. اميدوارم هر چه زودتر بازي برگشت ما با اين حريف انجام شود و نتيجه را از آن خود كنيم تا با آرامش خاطر و به قدر كافي بتوانيم بخوابم و استراحت كنم.

مغز هيدينگ بزرگترين مانع آبي اناري ها
ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا بامداد پنجشنبه در حالي به اتمام رسيد كه در ديدار رفت، انديشه هاي تدفعي گاس هيدينك توانست تيم رويايي بارسلونا را در ورزشگاه نيوكمپ با تساوي بدون گل متوقف كند.
گاس هيدينك در آن بازي به آنچه كه مي خواست رسيد. گل نخوردن مقابل تيمي كه در فصل جاري بيش از 129 گل به ثمر رسانده كه شايد توانست خيال گاس بزرگ را تا حدي راحت كرده باشد اما پيروزي به ياد ماندني بارسا در ال كلاسيكو نشان داد كه آبي هاي لندن كار دشوار ديگري نيز در خانه پيش رو دارند.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
مورينيو: برنده چلسي - بارسلونا قهرمان اروپا مي‌شود

سرمربي پرتغالي اينتر بر اين باور است كه يكي از تيم‌هاي چلسي يا بارسلونا قهرمان اين فصل از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ژوزه مورينيو در گفت‌وگو با شبكه SKY ايتاليا اظهار داشت: «هر تيمي كه در ديدار امشب چلسي و بارسلونا پيروز شود، قهرمان اروپا خواهد شد.»
مورينيو درباره ديدار رفت دو تيم در نوكمپ كه به اعتقاد بسياري با بازي ضد فوتبال از سوي آبي‌هاي لندن همراه بود، گفت: «چلسي تيم سابق من است و نمي‌توانم درباره آن قضاوت كنم. آنچه مي‌توانم با اطمينان بگويم اين است كه چلسي از نظر فيزيكي قوي‌ترين تيم در جهان است.»
آقاي خاص همچنين گفت: «بدون شك چلسي براي گلزني خود را به آب و آتش نزد اما، گاس هيدينك مصمم به پيروزي در خانه است.»

مورينيو: منچستر يونايتد قهرمان نخواهد شد
خوزه مورينيو معتقد است، يكي از دو تيم چلسي يا بارسلونا به عنوان قهرماني در مسابقات امسال فوتبال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا ( چمپيونزليگ) مي‌رسد و منچستر يونايتد كه شب گذشته با شكست آرسنال به فينال راه يافت، قهرمان نخواهد شد. اين درحاليست كه چهارشنبه شب چلسي در مسابقه برگشت از مرحله نيمه نهايي چمپيونزليگ در استمفوردبريج ميزبان بارسلونا است.
مسابقه رفت دو تيم با تساوي بدون گل تمام شد اما به نظر سرمربي اينترميلان ايتاليا، مسابقه برگشت در لندن كاملا متفاوت خواهد بود.
وي به اسكاي ايتاليا گفت: تيمي كه اين مسابقه را ببرد، قهرمان است. نمي دانم بازي چلسي را دوست دارم يا نه. اين تيم قديمي من است و قضاوت در مورد آن فرق مي‌كند.
مورينيو افزود: چيزي كه مي‌توانم بگويم اين است كه قوي‌ترين تيم دنيا، تيمي است كه فيزيكي تر باشد. قطعا آنها هيچ كاري براي گلزني نكردند اما اگر گاس هيدينگ از پيروزي در خانه مطمئن است پس نتيجه خوبي خواهد گرفت.
از سوي ديگر بارسلونا چند روز پيش رئال مادريد را با نتيجه پر گل ‪ ۶‬بر ‪۲‬ در برنابئو در هم كوبيد. نتيجه‌اي كه مورينيو آنها را عامل مهمي براي ديدار با چلسي مي‌داند.
سرمربي تيم فوتبال اينتر ميلان، اظهار داشت: بارسا قبلا نشان داده كه اگر فضا داشته باشد مي‌تواند هركاري انجام دهد. پس بايد منتظر مسابقه تماشايي باشيم.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
باورم نمیشه این عجیب ترین بازی بود که تا حالا دیدم! اگر داوری درست بود چلسی باید 6-7 تا گل میزد به بارسا!
بارسا بدون شک بهترین تیم اروپا فقط یک توپ زد تو چهارچوب نزد!
چلسی یک بازی دفاعی استثنایی رو ارائه داد! اما جدآ اگر داور بازی هر کس دیگه ای بود! بارسا بد میباخت ...

عجب ورزشیه این فوتبال!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چلسی فوق العاده بازی کرد. انصافا فوق العاده بود. این اوج تاکتیک بود.

داور لعنتی 5 تا پنالتی رو نگرفت. خداییش این نامردی بود :(

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چلسی فوق العاده بازی کرد. انصافا فوق العاده بود. این اوج تاکتیک بود.

داور لعنتی 5 تا پنالتی رو نگرفت. خداییش این نامردی بود :(

باورم نمیشه این عجیب ترین بازی بود که تا حالا دیدم! اگر داوری درست بود چلسی باید 6-7 تا گل میزد به بارسا!
چلسی یک بازی دفاعی استثنایی رو ارائه داد! اما جدآ اگر داور بازی هر کس دیگه ای بود! بارسا بد میباخت ...

عجب ورزشیه این فوتبال!

این پست من رفت اون ور کنار انبوه خبر ها :دی

من هنوزم باورم نمیشه! عجب بردی کرد ...

تو این بازی حق بارسا نبود! اما تو کل فصل حق بارسا واقعآ قهرمانی هست :دی

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بارسلونا هم دقیقه 90 بازی مقابل چلسی رو 1 به 1 مساوی کرد تا به فینال بازیها صعود کنه.
حالا باید بینیم در ورزشگاه المپیک رم چه تیمی به قهرمانی خواهد رسید.
بارسلونا یا منچستر؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
چقدر احمقه این گواردیولا

بازی قبل 90 دقیقه یا این روش نتونست گل بزنه باز اومد اینجا همین رو تکرار کرد!

گفته بودم تنها راه گل زدن سانتر رو ریواندش هست که همین هم شد

هر چند به نفعم بود ببازه چون سره باختش شرط بسته بودم و باز هر چند از چلسی خوشم نمیاد ولی حقه چلسی بود

بارسا داشت بی خود بزرگ میشد

منظوره عادل همون بازی پرسپولیس و ابومسلم با داوری فنایی تو جام حذفی چند سال پیش نبود؟
؟

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
با اینکه طرفدار منچسترم ولی ایول به چلسی چهره واقعی شکوه بارسا رو که بادی بیش نبود رو به همه نشون داد!!!!!!!
تو فینال منچستر حق انگلیس رو از اسپانیا میگیره!!!!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستان فینال کی هست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
6 خرداد در شهر رم

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
ایول به چلسی چهره واقعی شکوه بارسا رو که بادی بیش نبود رو به همه نشون داد!!!!!!!

ایول!!:D

این داور رو از کجا پیدا کرده بودن خدایی؟!

تو بازی به این مهمی 3-4 تا پنالتی نگرفت!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

عجب ورزشیه این فوتبال!

100% تاييد ميشه . تا حالا چنين داوري نديده بودم . حتي از داور بازي ايتاليا - كره در جام جهاني 2002 كه اون افتضاح رو به بار آورد بدتر بود .:blink:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
عجب داوری بود...باید برای همیشه از قضاوت محروم بشه...

در ضمن گفتم اینو بذارم تا یه عده که هی از روی حسادت و حضور ناموفق در جام یوفا به بایرن مونیخ و کاپیتان فان بومل گیر می دن و یه عده کوته فکر که خودشون رو هوادار بایرن می دونن و از اونا حمایت می کنند ببینند و بدونن که از این اتفاق ها زیاد می افته و با این حرف ها نمی تونن حضور ناموفق در جام یوفا و یا گل ثانیه 10 رو زیر سوال ببرند:

86467471.jpg

اینم از بارسلونا...تیم اخلاق...تیم بازی جوانمردانه...تیم همیشه معترض به خشونت و بازی محکم...

پس اگر زین پس به جای اون حرکت در برنابئو و یا ضربات با آرنج توی گیج گاه با حرکاتی دیگر پذیرایی شد جای اعتراضی باقی نمونه...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بازی بارسلونا چلسی یکی از 10 بازی اول هیجان انگیز و به یاد موندنی بود که توی عمرم دیدم، ولی شاید بتونم بگم از لحاظ نتیجه یکی از عذاب آورترین ها!
عجب بازی وحشتناکی بود...
ولی خودمونیم واقعا فوتبال رو به خاطر همین اتفاقات عجیب و غریب همه مون دوست داریم.
در آخر، من طرفداری از هیچ کدومشون نمی کنم، ولی به نظر من برد حق مسلم چلسی بود. :(
حالا چه جوری تا 6 خرداد صبر کنیم؟! :wacko:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا این داور باید برای تمام عمر از قضاوت هر بازی ای محروم شه! عجب گندی بالا آورد... نمیدونم بگم در کل دو بازی حق چلسی بود یا بارسا.

بارسا در بازی رفت 3-4 موقعیت صد در صد داشت، چلسی در بازی برگشت.
بارسا در بازی رفت حداقل باید یک پنالتی دریافت میکرد، چلسی هم در بازی برگشت حداقل یکی رو باید میگرفت.
ولی... بارسا در طول دو بازی مدام حمله کرد (حتی اگه اکثرا موفق نبود) ولی چلسی نمایشی دفاع/ضد حمله ای ارائه داد که اگه یه تیم ایتالیایی انجام داده بود تا یک هفته از ضد فوتبال ایتالیایی صحبت میشد!

به هر حال شخصا خوشحالم که امسال فینال تکراری نمیبینم. فینالی که بیشتر از اینکه شبیه یک بازی اروپایی باشه، شبیه یک بازی EPL هست. لذت CL به اینه که تیم هایی از لیگ های مختلف توش باشن. خصوصا بازی فینال.

پی نوشت: اینیستا خارق العاده ست...

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
دیگه دوست ندارم رو این بازی فکر کنم!!!هر چی بیشتر فکر می کنم بیشتر ناراحت میشم!!!
بریم سر بازی فینال!!!اونجا بارسا سه تا مدافع اصلیشو نداره و من نمی دونم چه طور می خواد از پس مهاجم های رو فرم منچستر بر بیاد!!!در ضمن دفاع منچستر در حال حاظر بهترین دفاع دنیاست!!!در هر حال امیدوارم شکوه فوتبال انگلیس به رخ اسپانیا همون طور که در بازی با چلسی کشیده شد در بازی فینال هم کشیده بشه!!!

بالا