• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و گفتگو درباره بازار نقل و انتقالات لیگ نهم 88-89

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
الان باز کعبی گفته می خواد بیاد یکی از دو تیم تهرانی...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رحمتی مگه دیوونه باشه !

بازی تو آسیا رو ول کنه بیاد پیروزی؟

به نظر من در صورتی میاد که پیروزی آسیایی بشه

حرفا میزنی شما!
مس رو با پرسپولیس یکی میکنی؟!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
Desperadoss عزیز خسته نباشی . تاپیکتون خیلی خوب داره جلو میره . امیدوارم همواره سلامت و موفق باشید

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون از همگی . ایشالا این سه تا ( رحمتی و عقیلی و حسینی ) رو همی میگیریم .

خبرای خوبی هم از مذاکره با معدنچی و شیث شنیده میشه .

اشپیتم و بائو و میرقربانی هم داخلی بسته اند .

فقط امیدوارم خلیلی و کریمی رو به هر قیمت نگه داریم . توره هم نیم دونم بمونه یا بره کدوم بهتره !!! حرفهای جری کاملا درسته

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
و البته کاش جباری علی رغم تمام این حرف و حدیث ها بیاد پرسپولیس چون بازیکن آزاد شده و شرایط بازیکن استقلال بودن رو نداره که مشمول قانون عدم جذب بازیکن از تیمهای سرخ آبی بشه .

امیدوارم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ممنون از همگی . ایشالا این سه تا ( رحمتی و عقیلی و حسینی ) رو همی میگیریم .

خبرای خوبی هم از مذاکره با معدنچی و شیث شنیده میشه .

اشپیتم و بائو و میرقربانی هم داخلی بسته اند .

فقط امیدوارم خلیلی و کریمی رو به هر قیمت نگه داریم . توره هم نیم دونم بمونه یا بره کدوم بهتره !!! حرفهای جری کاملا درسته

ممنون..و البته محمد هم باید بمونه و پترویچ

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون..و البته محمد هم باید بمونه و پترویچ
محمد که یه سال دیگه قرارداد داره .. پتروویچ هم میمونه ( یعنی خدا کنه بمونه ! )

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شايد فصل بعد در سپاهان نباشم مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: شايد فصل بعد براي ادامه فوتبالم تصميمات جديدي بگيرم و در سپاهان نمانم.

محسن بنگر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به وضعيت تيم فوتبال سپاهان اصفهان در مسابقات فصل قبل نشان داديم كه بازيكن تاثير گذاري هستم البته نتايج اخير تيم سپاهان اگر چه دور از انتظار بود اما در بيشتر ديدارها تمام سعي خود را براي پيروزي مقابل رقبا انجام داديم اما در كسب نتيجه كمي ضعيف بوديم.
مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان خاطر نشان كرد: چند پيشنهاد از تيم هاي داخلي براي فصل بعد دارم اما هنوز تصميم نگرفته ام و شايد فصل آينده از سپاهان جدا شوم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Desperadoss عزیز خسته نباشی . تاپیکتون خیلی خوب داره جلو میره . امیدوارم همواره سلامت و موفق باشید
ساسان ..Desperadoss حامد هست..
حامد جان همین جور که ساسان خان گفتند کارت عالی هست...

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
A0639460.jpg

در گفت‌وگو با فارس
توره: با انصاري‌فرد براي تمديد قراردادم صحبت كردم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به احتمال فراوان در پرسپوليس مي‌مانم چون در اين باره با انصاري فرد گفت‌وگو كردم.

ابراهيم توره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پرسپوليس تيم بزرگي است و من دوست دارم دوباره در خدمت اين تيم باشم به همين دليل مذاكراتي با انصاري فرد داشته‌ام تا به احتمال پيراهن قرمز را در فصل آينده دوباره بر تن كنم.
وي افزود: شايد سال اول دچار مشكلاتي شده باشم اما با اين تجربه در صورتي كه فصل بعد در پرسپوليس باشم به دنبال آقاي گلي هستم.
توره در خصوص بازي مقابل روز يكشنبه برابر پاس همدان در جام حذفي خاطرنشان كرد: ‌ديدار سختي داريم. همه دوست داريم كه يك جام را كسب كنيم. من خاطرات خوشي از گلزني در همدان دارم و بازهم براي گلزني به اين استان مي‌روم.
اين مهاجم در خصوص ليگ قهرمانان آسيا گفت: صعود به مرحله بعد حقمان بود و در بازي هاي آينده بهتر ظاهر خواهيم شد. معتقدم پرسپوليس يكي از هجومي‌ترين تيم‌هاي آسيايي است و براي هر حريفي مي‌تواند برنامه‌هاي ويژه‌اي داشته باشد. براي ما فرقي ندارد كه در بازي‌هاي آينده ميهمان يا ميزبان باشيم.
انتهاي پيام/

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
ساسان ..Desperadoss حامد هست..
حامد جان همین جور که ساسان خان گفتند کارت عالی هست...

سلام حمید جان چطوری کم پبدایی :happy:
ممنون از ساسان عزیز مدیر گل بخش فوتبال :cool:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
قلعه‌نويي ديگر سرمربي استقلال نيست
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال رسما اعلام كرد كه قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آينده نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس؛ سايت باشگاه استقلال نوشت: به دليل حاضرنشدن امير قلعه نويي در شرايط مذاكره با باشگاه استقلال تا پايان ساعت اداري امروز(شنبه) از صبح فردا اين باشگاه مذاكره با گزينه هاي مختلف را آغاز مي كند.
با وجود اظهارات مختلف امير قلعه نويي در هفته گذشته مبني بر اينكه "پاي ميز مذاكره با مسئولان باشگاه استقلال نمي نشينم، من استانداردهاي خودم را دارم و هيچ كس نمي تواند براي من شرط بگذارد "، باشگاه استقلال تا پايان ساعت اداري امروز آماده مذاكره با قلعه نويي به عنوان گزينه اول سرمربيگري براي فصل آينده اين تيم بود اما به دليل حاضر نشدن قلعه نويي در شرايط مذاكره و مطرح كردن شروط طرفين، پرونده همكاري باشگاه استقلال و امير قلعه نويي براي فصل آينده بسته شد.
در ادامه مطلب سايت باشگاه آمده است: لازم به يادآوري است كه باشگاه استقلال به دليل شرايط زماني و فرصت باقيمانده، پايان ساعت اداري امروز را به عنوان پايان يك دوره زماني چند هفته اي براي امير قلعه نويي درنظر گرفته بود. براي امير قلعه نويي، آرزوي موفقيت روزافزون را از خداي متعال خواستاريم.
انتهاي پيام/

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
قلعه‌نويي، ياوري، دايي و جلالي گزينه‌هاي سپاهان
تابش: بهترين انتخاب خواهد شد

امير قلعه‌نويي، محمود ياوري، علي دايي و مجيد جلالي گزينه‌هاي مربيگري تيم فوتبال سپاهان اصفهان هستند.

تابش قائم مقام باشگاه سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با انتخاب سرمربي اين تيم اظهار كرد: هنوز با هيچ مربي به توافق نرسيده‌ايم.

وي با اشاره به نشست هيات مديره‌ي باشگاه سپاهان گفت: تصميم گرفته شده است تا برنامه‌هاي امير قلعه‌نويي، محمود ياوري، علي دايي و مجيد جلالي گرفته شود و پس از بررسي برنامه‌هاي آنها بهترين گزينه انتخاب خواهد شد.

قائم مقام باشگاه سپاهان از پرويز مظلومي نيز به عنوان گزينه مورد نظر اين باشگاه نام برد كه به دليل تمديد قراردادش با مس از جمع كانديداها خارج شده است.

تابش با بيان اينكه اولويت باشگاه سپاهان مربي داخلي است، گفت: چند مربي خارجي نيز مدنظر باشگاه است اما، ما به دنبال استفاده از مربيان داخلي هستيم. مربيان خارجي به دليل عدم شناخت كافي مشكلاتي را به وجود خواهند آورد كه به نظرم صلاح نيست از آنها استفاده شود. اما، اگر با هيچ كدام از گزينه‌هاي داخلي به توافق نرسيم، مذاكره با مربيان خارجي را آغاز خواهيم كرد.

وي با تكذيب خبر انتخاب امير قلعه‌نويي گفت: قلعه‌نويي يكي از مربيان خوب فوتبال ايران است كه پس از قطع همكاري با باشگاه استقلال به عنوان يكي از گزينه‌هاي باشگاه سپاهان مطرح است، تاكنون هيچ مذاكره‌اي با اين مربي صورت نگرفته است و قرار شده كه از وي مانند مربيان برنامه گرفته شود.

قائم مقام باشگاه سپاهان با بيان اينكه طي هفته‌ي آينده سرمربي تيم سپاهان انتخاب خواهد شد، گفت: پس از بررسي برنامه‌هاي مربيان موردنظر با آنها وارد مذاكره خواهيم شد تا به جمع‌بندي نهايي برسيم.

تابش با تاكيد بر حفظ بازيكنان سپاهان گفت: چارچوب تيم را حفظ خواهيم كرد و با صلاحديد مربي جديد چند بازيكن را نيز اضافه خواهيم كرد. ما قصد داريم ابتدا سرمربي را انتخاب كنيم تا وي براساس سلايق و برنامه‌هايش تيم را ببندد. كار اشتباهي كه معمولا در كشور ما صورت مي‌گيرد اين است كه ابتدا تيم بسته مي‌شود و در اختيار مربي گذاشته مي‌شود كه در اين صورت مشكلاتي به وجود خواهد آمد.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
داييييييييييييي؟!!!

اونم تو اصفهان؟!!!!!!

عمرا!!!!!!!!

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
" هریستو استویچکوف " سرمربی تیم فوتبال ابومسلم شد
مدیر عامل باشگاه ابومسلم از انتخاب بازیکن و سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال بلغارستان به عنوان سرمربی فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.
حسین قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر گفت: مذاکرات مقدماتی را با هریستو استویچکوف در امارات انجام دادیم و با وی برای هدایت تیم فوتبال ابومسلم در لیگ نهم به توافق رسیدیم.

وی ادامه داد: قرار است این مربی هفته آینده برای انجام مذاکرات نهایی و عقد قرارداد به ایران سفر کند.

مدیرعامل ابومسلم ادامه داد: قرارداد ابومسلم با این مربی دو ساله خواهد بود و قرار است یک مربی بلغار نیز به عنوان دستیار وی را همراهی کند.

" هریستو استویچکوف " بازیکن و کاپیتان تیم ملی فوتبال بلغارستان در جام های جهانی 1990 و 1994 بود و از سال 2004 تا 2007 به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال بلغارستان فعالیت کرده است. وی در تیم های فوتبال بارسلونا ، پارما ایتالیا ، النصر عربستان بازی کرده است.

-----------------------

بادش بخیر من بازی اسویچکوف و لچکوف رو کنار هم خیلی دوست داشتم.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با اونکه در سطح مربیای درجه 1 اروپا نیست اما بازیکن بزرگیه .............

استوییچکف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا