• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقات فوتبال جام حذفي كشور فصل 87-88

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
امروز بازی رفت جام حذفی راس ساعت 17 در تهران میان دو تیم راه آهن و ذوب آهن برگزار خواهد شد .
شخصا امیدوارم تیم ذوب آهن در این مسابقات به قهرمانی برسه . چون فکر می کنم به نفع فوتبال کشور باشه که نماینده چهارمش سپاهان باشه تا راه آهن . دلیلش هم تجربه بسیار بیشتر سپاهان در مسابقات آسیایی هست ، ضمن اینکه با آمدن محتمل قلعه نویی و تجربیات امسال ایشان در جام باشگاههای آسیا ،میشه تا اندازه ای به سپاهان برای فصل بعد امیدوار بود. شاد و پیروز باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اونوقت میگن فوتبال پاک :D:D:D:D
خلعتبری رو هم خدا بخشیدس ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخی نازی ساکت ... نازی ... چقدر تو محبوبی .... امسال که قلعه نوعی رو هم میخوای بگیری دیگه نور علی نور
ابنهمه پول این دو تا کارخونه رو خرج کردن بالاخره باید یه چیزی بشد آخه ؟ نیمیشد که
...
***** ادیت توسط sasan s
تذکر: لطفا به تیمهای مورد علاقه سایرین توهین نکنید. با تشکر

ببخشید ساسان جان یه سوال داشتم .
میشه بگید کجای متنی که من نوشتم توهین به تیمهای مورد علاقه دیگران بوده ؟
((( اون جمله ای هم که شما زحمت کشیدید و پاکش کردید ، طرف صحبتش سازماندهی فوتبال ما بود که پر است از این اتفاقات ، حالا که یه بخشی از اونها رو شده ، نمیدونم چرا فکر کردید که توهین به سایر تیمها بوده )))
البته شما صاحب اختیار هستید ، ولی فکر نمیکنم این کار درست باشه .
ممنون

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
شكست ذوب آهن در ديدار رفت فينال جام حذفي
راه‌آهن 90 دقيقه تا فتح جام

راه‌آهن شهرري ديدار رفت فينال جام حذفي فوتبال ايران را با پيروزي پشت سر گذاشت.

به گزارش ايسنا، ديدار رفت فينال جام حذفي امروز بين تيم‌هاي راه آهن و ذوب آهن از ساعت 17 با قضاوت خداداد افشاريان در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار شد كه راه‌آهن شهرري با نتيجه‌ي يك بر صفر از سد ميهمان خود گذشت.

مجتبي زارع در دقيقه 89 تك گل اين ديدار را به ثمر رساند. اين يازدهمين گل زارع براي راه‌آهن در اين فصل فوتبال ايران بود.

راه آهن براي نخستين بار در تاريخ اين باشگاه به مرحله‌ي نهايي جام حذفي رسيده است.

خداداد عزيزي، مهدي هاشمي نسب، حسين فركي و هادي طباطبايي از ميهمانان ويژه اين ديدار بودند.

ديدار برگشت دو تيم ساعت 17 روز جمعه اول خرداد در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار مي‌شود.

------
قهرماني در اصفهان نصيب ذوب آهن مي‌شود
ابراهيم‌زاده:
تيم ما خسته بود
محروميت خلعتبري برنامه‌هاي ما را دچار تغيير كرد

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: ما براي پيروزي به تهران آمده بوديم اما در آخرين لحظه همه چيز تغيير كرد.

به گزارش ايسنا، منصور ابراهيم‌زاده در پايان بازي تيم‌هاي ذوب آهن و راه آهن اظهار داشت: ما براي پيروزي به تهران آمده بوديم و با توجه به شرايط جام حذفي به جز پيروزي به چيز ديگري فكر نمي‌كرديم اما در آخرين لحظه بحث محروميت خلعتبري پيش آمد و برنامه‌هاي ما دچار تغيير شد و به همين دليل در جريان بازي كمي طول كشيد تا تيم شكل اصلي را بگيرد.

وي افزود: در نيمه اول موقعيت‌هايي داشتيم كه نتوانستيم به گل برسيم و در نهايت حريف تنها موقعيت خود را در آخرين لحظات تبديل به گل كرد.

ابراهيم زاده خاطرنشان كرد: نبايد فراموش كنيم كه در بازي مقابل صبا نيز ذوب آهن 120 دقيقه بازي كرده بود و پس از آن بازي پرفشار از اصفهان به تهران آمده بود اما راه آهن تنها يك بازي 90 دقيقه اي را پشت سرگذاشته بود و مانند تيم ما مشكل خستگي را نداشت.

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: مي‌دانستيم كه فاصله‌ي ما با راه آهن بيش از يك گل نيست و اين موضوع را در بازيهاي گذشته نيز تجربه كرده بوديم. در هرصورت آنها توانستند از تك موقعيت خود به گل برسند اما ما بايد بازهم كار كنيم تا در بازي برگشت به هدف خود برسيم.

ابراهيم‌زاده اظهار كرد: در هر صورت ما نه در آخرين بازي ليگ برتر و نه در اين بازي استرس نداشتيم. در مقابل فولاد هم خوب بوديم اكنون هم هيچ استرسي نداريم و در آرامش كار مي‌كنيم. به نظرمن مشكل تيم ما خستگي بود.

وي همچنين در مورد غيبت خلعتبري هم گفت: ما در بازي قبل هم خلعتبري و اشجاري را نداشتيم اما صبا را شكست داديم. در هر صورت مي‌دانستيم كه بازي مقابل راه آهن حتي از بازي مقابل صبا هم براي ما مشكل‌تر است. راه آهن تيم خوب و قدرتمندي است و اميدوارم قهرماني در اصفهان نصيب ذوب آهن شود.

---------------
فدراسيون عدالت را اجرا كند
مهدي تارتار:
گام بزرگي براي قهرماني در جام حذفي برداشتيم
چرا هيچ بازيكني از راه آهن به تيم ملي دعوت نشده است

سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: گام بزرگي براي قهرماني در جام حذفي برداشتيم.

به گزارش ايسنا، مهدي تارتار در پايان بازي تيم‌هاي راه آهن شهرري و ذوب آهن اظهار داشت: بازيكنان راه آهن ازجان و دل مايه گذاشتند و با تمام توان بازي كردند. از تك تك آنها تشكر مي‌كنم و معتقدم گام بزرگي به سوي قهرماني در جام حذفي برداشتيم.

وي افزود: سوال من اين است كه چرا با وجود اين موفقيت‌هاي تيم راه آهن هيچ بازيكني از تيم راه آهن به تيم ملي فوتبال ايران دعوت نشده است. بازيكنان ما با تلاش خود تيم را تا فينال جام حذفي پيش آوردند و امروز هم توانستيم تيمي را كه تنها به دليل تفاضل گل نايب قهرمان ليگ برتر شده است را شكست دهيم و يك گام به سوي قهرماني برداريم. با اين حال اين بازيكنان پرتلاش و بااستعداد تيم راه آهن جايي در تيم ملي ندارند. چرا تيم ملي از حضور اين بازيكنان استفاده نمي‌كند.

تارتار درباره‌ي اينكه چگونه به موفقيت تيمش در جام حذفي ايمان داشت، گفت: من به بازيكنان تيم خود و مجموعه كادر فني كه در كنارم بودند ايمان داشتم. آنها در كنار من از جان مايه گذاشتند تا به اين موفقيت برسيم.

تارتار ادامه داد: من بايد اين اطمينان را پيدا مي‌كردم كه تمامي بازيكنان هدفشان قهرماني است و خوشبختانه با توجه به اينكه 5، 6 سال در كنار اين بازيكنان بودم اين رشد و پيروزي طلبي را در آنها ديدم.

تارتار درباره‌ي بازي برگشت نيز گفت: در هر صورت بازي دشواري خواهيم داشت چرا كه حريف در خانه‌ي خود بازي مي‌كند و از امتياز ميزباني برخوردار است، با اين حال بازيكنان ما در بيرون از خانه هم نتايج خوبي كسب كرده‌اند و در پايان جام حذفي نيز شايستگي‌هاي خود را نشان مي‌دهند.

سرمربي تيم راه آهن ادامه داد: درباره‌ي بحث بازي برگشت اميدواريم فدراسيون فوتبال با تغيير زمان يك روزه‌ي اين بازي موافقت كند چراكه ما در يك روز غيرتعطيل ميزبان تيم ذوب آهن بوديم و اكنون عدالت اين است كه آنها هم در يك روزغيرتعطيل ميزبان راه آهن باشند و تصور نمي‌كنم مشكلي براي اين كار وجود داشته باشد چراكه تا زمان بازي تيم ملي نيزفرصت كافي هست و تيم‌ها مي‌توانند ريكاوري بهتري انجام دهند.

تارتار درباره‌ي اين كه در صورت قهرماني در جام حذفي سرمربي‌گري راه آهن را انتخاب مي‌كند يا بعنوان بازيكن به كار خود ادامه مي‌دهد، نيز گفت: تمام تمركز من بر روي جام حذفي است. اميدوارم كه بتوانيم قهرمان شويم و من تا پايان جام حذفي و به اميد خدا كسب اين جام به موضوع ديگري فكر نخواهم كرد.

سرمربي تيم فوتبال راه آهن درباره‌ي بازي امروز نيز گفت: در هر صورت آنچه كه ديديد زحمات بازيكنان تيم راه آهن بود البته شرايط مسابقه به گونه‌اي بودكه فرصتهاي زيادي نداشتيم اما از حداقل فرصتهاي خوداستفاده كرديم و توانستيم پيروز شويم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
راه آهن هم شده مثله داماش که پارسال تا فینال هم اومد و بازی رفت رو هم برد ولی فکر نمی کنم قهرمان بشه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ببخشید ساسان جان یه سوال داشتم .
میشه بگید کجای متنی که من نوشتم توهین به تیمهای مورد علاقه دیگران بوده ؟
((( اون جمله ای هم که شما زحمت کشیدید و پاکش کردید ، طرف صحبتش سازماندهی فوتبال ما بود که پر است از این اتفاقات ، حالا که یه بخشی از اونها رو شده ، نمیدونم چرا فکر کردید که توهین به سایر تیمها بوده )))
البته شما صاحب اختیار هستید ، ولی فکر نمیکنم این کار درست باشه .
ممنون

مهرداد عزیز
اگر من می خواستم دوباره برای جمله ای که شما نوشتید توضیح بدم که پاکش نمی کردم.
فقط اینو بگم که شما لحن خوبی برای رو کردن وضعیت سامان فوتبال کشور به کار نبردید. نتیجش هم این شد که یک نفر دیگه به شما پاسخ داد و بعد از پست جدید هم دوباره پاسخشون رو تکرار کردند که مجددا پاک شد.

درباره اینکه این کار پاک کردن کار درستی هست یا نه ؟ تجربه این مدت نشون داده که بهتره بعضی صحبتها پاک بشه تا تاپیکها از روند اصلی خارج نشوند. اگر باز هم توضیحان من شما رو قانع نکرد در pm در خدمتتون هستم. موفق و پیروز باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
مهرداد عزیز
اگر من می خواستم دوباره برای جمله ای که شما نوشتید توضیح بدم که پاکش نمی کردم.
فقط اینو بگم که شما لحن خوبی برای رو کردن وضعیت سامان فوتبال کشور به کار نبردید. نتیجش هم این شد که یک نفر دیگه به شما پاسخ داد و بعد از پست جدید هم دوباره پاسخشون رو تکرار کردند که مجددا پاک شد.

درباره اینکه این کار پاک کردن کار درستی هست یا نه ؟ تجربه این مدت نشون داده که بهتره بعضی صحبتها پاک بشه تا تاپیکها از روند اصلی خارج نشوند. اگر باز هم توضیحان من شما رو قانع نکرد در pm در خدمتتون هستم. موفق و پیروز باشید

قانع که نشدم ، ساسان عزیز
چون اصلا قبول ندارم که توهینی کرده باشم . حقیقت تلخه و متاسفانه برای بازگو کردن برخی حقایق نمیشه از گل و بلبل استفاده کرد و احتمالا باید جملات دیگه ای به کار برد ، اینکه کسی جواب جمله من رو داد که نشد دلیل . ببخشید که اینجا مطرح کردم چون فکر نمیکنم انقدر مهم باشه که احتیاج به پی ام زدن باشه . پایان >>
در کل امیدوارم که حق به حق دار برسه . چون حالا که 3 تیم بزرگ ایران مثل آب خوردن حذف شدن ، چه اشکالی داره که راه آهن هم شانس خودش رو امتحان کنه . اگه قراره تیمهای ما تو 4 تا تیم چهارم بشن اتفاقا بهتره که راه آهن باشه تا استقلال و صبا و سپاهان . اینطوری آبروی فوتبال ایران بیشتر از اینی که هست میره . حالا نمیدونم تیمی مثل سپاهان امسال چه گلی به سر فوتبال ایران زده که باید بخاطرش زحمت و تلاش یکسری دیگه از بین بره و متاسفانه خیلی ها از این موضوع ناجوانمردانه ، ابزار رضایت کنن . کاشکی ما هم کمی از اروپائیها یاد میگرفتیم که قصد دارند تیم رده ششم یا هفتمشون رو فقط به خاطر رعایت مسائل جوانمردانه و رفتار انسانی تماشاگرانشون به جام باشگاههای اروپا اعزام میکنند .
البته صرفا سپاهان برای این موضوع هزینه نمیکنه ، من فکر میکنم کلی از هزینه های فوتبال صرف اتفاقات خارج از اون میشه و دیگه انقدر شورش رو دراوردیم که علنا و تو روز روشن هر کار دلمون میخواد میکنیم . و البته تیغ اتهامات رو هم به سمت دو تیم تهرانی نشونه میگیرن که کارهای خودشون رو لاپوشونی کنن .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
باشگاه سپاهان از هوادارن اين باشگاه خواست در مسابقه برگشت فينال جام حذفي از ذوب‌آهن حمايت كنند
باشگاه فولاد مباركه سپاهان با صدور اطلاعيه‌اي از هوادارانش درخواست كرد روز جمعه؛ اول خرداد در ديدار برگشت ژفينال جام حذفي كه بين دو تيم ذوب‌آهن و راه‌‌آهن در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي شود،‌ با حضور پرشور خود، شاگردان منصور ابراهيم زاده را براي قهرماني در اين رقابت‌ها ياري كنند.
:D:D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان عزیز

قهرمانی ذوب اهن در جام حذفی رو خدمت هواداران این تیم مخصوصا اصفهانیهای عزیز تبریک میگم ، همچنین به هواداران تیم سپاهان که دوباره مجوز حضور در جام باشگاه های اسیا رو کسب کردن هم تبریک میگم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
منم تبریک میگم..حقشون بود! :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
میبینم که اصفهان کولاک کرد ، ایــــــــــــــول !!
ما که رفتیم آســـــــیــــا ، سپاهان تو هم بیــــــــــــــا

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دمه همگی گرم، حال کردیم ، بسیار خوشحال شدیم از این بابت
خرسند شدیم از اینکه امروز ، رنگی دگر است نه رنگ دیروز !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای ول. خوشحال شدم. از 4 تیم فصل آینده لیگ قهرمانان 2 تا اصفهانین! اگرچه آخر سر همه شون حذف میشن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم به هوادارن ذوب. ذوب اهن عالی بازی کرد و با شایستگی قهرمان شد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک به همه بچه های با غیرت ذوب آهن ... بازی عالی بود ...

عکس گرفته شده توسط خودم :
h7e3saz48uw87fl294yg.jpg

za2.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جام قهرمانی به ذوب آهنی ها اهدا شد / شادی نصف جهان را فراگرفت

جام قهرمانی رقابتهای فوتبال حذفی باشگاههای کشور از سوی عزیز محمدی به کاپیتان تیم فوتبال ذوب آهن اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اهدا جام قهرمانی رقابتهای حذفی باشگاههای کشور عصر جمعه با حضور عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ برتر ، مسئولان اداره کل تربیت بدنی اصفهان ، سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن و مسئولان این باشگاه در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد و جام قهرمانی به فرشید طالبی کاپیتان سبزپوشان اهدا شد.

در این مراسم نیز مثل همه مراسم های پایانی فوتبال ایران بی نظمی حرف اول را می زد و مسئولان برگزاری این جشن نیز نتوانستند مانع از حضور افراد غیرمسئول در کنار سکوی اهدا جام شوند.

447943_orig.jpg

صحنه ای از جشن قهرمانی ذوب آهنی ها​

با این حال این مراسم با نورافشانی اصفهانی ها برگزار شد و بازیکنان ذوب آهن با جام قهرمانی در ورزشگاه فولادشهر دور افتخار زدند.

کاروان های شادی نیز از دقایقی پیش در شهر اصفهان به راه افتاده است. با قهرمانی تیم فوتبال ذوب آهن در رقابتهای جام حذفی ، دیگر تیم نصف جهان یعنی سپاهان نیز به لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده راه پیدا کرد.

http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=883473

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بالا