• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
کلا کم آوردی دیگه نمیدونی چی باید بگی ، داری خودت رو به در و دیوار می کوبی !! :lol: :lol: :lol: :lol:

معنی کم آوردن رو نمیدونستم که به لطف شما متوجه شدم ؟ :D
در مورد در و دیوار ..... از خنده اگه منظورته درسته ... شوته فولر زیردست صمد آقا خب خنده داره دیگه :lol:
کل یومن آماری چیزی نداری روی کنی یه کم اطلاعات ما رو زیاد کنی ؟؟ :lol::lol::lol::lol::lol:
( این که تو 4 تا تیم چهارم شدید رو عالم و آدم میدونن ... تو مایه های بارسلون و آقائی اینا منظورمه ؟ )

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان ...
فقط یک سوال از حسام عزیز :

یادته من گفتم گروه پرسپولیس در حد روستا هست ؟ گفتی نه !!
هر 2 تیم گروه پرسپولیس حذف و هر دو تیم صعود کرده از گروه استقلال وارد 8 تیم برتر آسیا شدند !!!
هی میگفتم چند روز صبر کنید اینم نتیجه ...
کلا فوتبال خیلی پیش بینیش سخت نیست ... :cool:

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آخی نازی ... خب شد پرسپولیس باخت ، دوستهای جدید پیدا کردیم
:D:D:D
شنیدید شوته فولر دستیار مرفاوی شده ؟؟!؟!؟!؟!! ... ( بدبختی کم بود حالا باید به حرفهای دو نفر بخندیم )
ما که مربی نداریم :D
ولی شما چه حالی و احوالی دارید ؟ سال بعد با آقا صمد و شوته فولر :lol::D
نگران نباشید هر چی باشه ( یعنی هر کی مربی بشه و هر بازیکنی رو هم بیارید ) بالاخره میتونید تو 4 تا 4 چهارم بشید :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ولش کن این حرفا رو ...... برو تو بحر تشتک آسیائی:D

دنیا عوض شده ..... والا الان باید خوشحال باشی ..... چرا ناراهنی ؟؟؟؟؟ :eek:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ولش کن این حرفا رو ...... برو تو بحر تشتک آسیائی:D

دنیا عوض شده ..... والا الان باید خوشحال باشی ..... چرا ناراهنی ؟؟؟؟؟ :eek:

فکر نمیکردم تا این حد مشکل باشه تشخیصش . 12 شکلک خنده گذاشتم واسط که کیف کنی بعد میگی ناراحتی . آقائی جان ، ما که ادعا نداشتیم ، باور کن ادعا نداشتیم ، شما تازه به جمع دوستان اومدی ( اونم چون بالاخره یه چیزی پیدا شد که 4 تا جوون هم بتونن حرف بزنن ) ، این تاپیک رو بگردی ، هیچ جائی حرف از آقائی و این چیزها ما نزدیم .
دنیا هم اتفاقا عوض نشده ، مگه اینکه شما توی یه دنیای دیگه باشه ، ما که همینجا هستیم عینهو سابق !
شاید منظورت این بوده که روزگار عوض شده ! بهر حال اشتباه پیش میاد .
تشتک هم کلا بچه بازیه ، چند بار خواستم بگم ، گفتم شاید بعضی ها ناراحت بشن . گروه سنی الف ( بین 5-7 سال ) ، آینه و پیچ پیچی و از این تیرپهاست ، کی یومن ضایس واسه اینترنتی جماعت ، که مثلا دوزار سوات دارن .

راستی یکی از دوستان در مورد کم آوردن گفته بود ( صفحه قبل ) احتمالا با شما بوده . ( احتمالا که چه عرض کنم ) ( سوت )

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ادیت شد ...
برای خالی نبودن عریضه ... 6 تا یادت نره

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فکر نمیکردم تا این حد مشکل باشه تشخیصش . 12 شکلک خنده گذاشتم واسط که کیف کنی بعد میگی ناراحتی . آقائی جان ، ما که ادعا نداشتیم ، باور کن ادعا نداشتیم ، شما تازه به جمع دوستان اومدی ( اونم چون بالاخره یه چیزی پیدا شد که 4 تا جوون هم بتونن حرف بزنن ) ، این تاپیک رو بگردی ، هیچ جائی حرف از آقائی و این چیزها ما نزدیم .
دنیا هم اتفاقا عوض نشده ، مگه اینکه شما توی یه دنیای دیگه باشه ، ما که همینجا هستیم عینهو سابق !
شاید منظورت این بوده که روزگار عوض شده ! بهر حال اشتباه پیش میاد .
تشتک هم کلا بچه بازیه ، چند بار خواستم بگم ، گفتم شاید بعضی ها ناراحت بشن . گروه سنی الف ( بین 5-7 سال ) ، آینه و پیچ پیچی و از این تیرپهاست ، کی یومن ضایس واسه اینترنتی جماعت ، که مثلا دوزار سوات دارن .

راستی یکی از دوستان در مورد کم آوردن گفته بود ( صفحه قبل ) احتمالا با شما بوده . ( احتمالا که چه عرض کنم ) ( سوت )

میگم ناراحنی نگو نه ..... اون 12 مورد شکلک هم از خوشحالی نبوده و از شوزش بیش از حد بعضی از جوارح بدن بوده :cool:

اگه هم خیلی خوشحالی که نمیدونم چی بگم ..... مثلا فکر کردی این ایران بوده که از صعودش توی دور اول جام جهانی خوشحال شدی ..... نه پرسپولیس که از گروه گلابی رقابتها صعود کرد و آخر کار مایه ی تمسخر عام و خاص شد ...

در هر صورت : پرسپولیس زلزله :D

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ميگن امسال پرسپوليس تو توشک گرفتن هتريک کرده
1 دونه تو ليگ 1 دونه تو حذفی 1 دونه هم تو آسيا
تو عوض کردن مربی و مدير عامل هم هتريک کرده
کلاً سال پر باری رو گذروندن،خسته نباشند.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
میگم ناراحنی نگو نه ..... اون 12 مورد شکلک هم از خوشحالی نبوده و از شوزش بیش از حد بعضی از جوارح بدن بوده :cool:

اگه هم خیلی خوشحالی که نمیدونم چی بگم ..... مثلا فکر کردی این ایران بوده که از صعودش توی دور اول جام جهانی خوشحال شدی ..... نه پرسپولیس که از گروه گلابی رقابتها صعود کرد و آخر کار مایه ی تمسخر عام و خاص شد ...

در هر صورت : پرسپولیس زلزله :D

آخی نازی ... دیگه داری بی ادب میشی ... :D
الان من اگه جوابتو بدم میری یه گوشه میشینی یه ساعت گریه میکنی بعدش هزار تا ریپورت میدی که این به من فلان گفت ! ( شما که این اتفاق ... ( شوزش رو عرض میکنم ) براتون میافته غش غش میخندید ، دلیل نمیشه که دیگران هم خنده هاشون از روی این اتفاق ( یعنی شوزش ) باشه . در این مورد از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد ، احتمالا دچار توهم بیش از حد در این مورد خاص شدید )
............ ولی کلا زشته ، عزیزم دقت کن ! اینجا یه فروم فرهنگیه !!!
هم تو حرف زدن هم تو تایپ کردن ... چون معلوم میشه که کی عصبی و ناراحته !
بقیه حرفات هم ارزش تایپ کردن جواب رو نداره ... در حد ........ شعره ( ناراحت نشو ;)
مثلا فکر کردی این ایران بوده که از صعودش توی دور اول جام جهانی خوشحال شدی ..... نه پرسپولیس که از گروه گلابی رقابتها صعود کرد و آخر کار مایه ی تمسخر عام و خاص شد ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام دوستان ...
فقط یک سوال از حسام عزیز :

یادته من گفتم گروه پرسپولیس در حد روستا هست ؟ گفتی نه !!
هر 2 تیم گروه پرسپولیس حذف و هر دو تیم صعود کرده از گروه استقلال وارد 8 تیم برتر آسیا شدند !!!
هی میگفتم چند روز صبر کنید اینم نتیجه ...
کلا فوتبال خیلی پیش بینیش سخت نیست ... :cool:

خب این حرف شماست ! وقتی تیمهای گروه ما در مقابل تیمهای گروه شما در کشور خودشون پیروز شدن شما باز اونا رو در حد روستا میخونی !!! مثل این میمونه که منم الان بگم خب چون استقلال تو گروهش زنگ تفریح بود (گرچه تو لیگ ایران خوب کار کرد) پس استقلال هم تیمی در حد روستا هست !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خب این حرف شماست ! وقتی تیمهای گروه ما در مقابل تیمهای گروه شما در کشور خودشون پیروز شدن شما باز اونا رو در حد روستا میخونی !!! مثل این میمونه که منم الان بگم خب چون استقلال تو گروهش زنگ تفریح بود (گرچه تو لیگ ایران خوب کار کرد) پس استقلال هم تیمی در حد روستا هست !

حسام خدایی 2 بار خوندم ولی هیچ ربطی به حرفام پیدا نکردم !!

من میگم ما هم اگر از PT تیم می دادیم و تو گروه شما میبودیم صعود میکردیم اونم اول :D
حالا بی شوخی میگم باید قبول کنی سطح گرو پرسپولیس خیلی پایین بود ...
پرسپولیس با 100 هزار تا نتتونست از پس تیم دوم یک گروه بر بیاد !!!
راستی در مورد زنگ تفریح من اصلا متوجه نشدم !! ما اگر ابختیم با 1 گل اختلاف اونم آخر بازی خوردیم !!
اونم تو 2 تا بازی قط باختیم بقیه مساوی !! این تعریف زنگ تفریح هست ؟
به نظرم شما فقط می خوای یک چیزی گفته باشی ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام خدایی 2 بار خوندم ولی هیچ ربطی به حرفام پیدا نکردم !!

من میگم ما هم اگر از PT تیم می دادیم و تو گروه شما میبودیم صعود میکردیم اونم اول :D
حالا بی شوخی میگم باید قبول کنی سطح گرو پرسپولیس خیلی پایین بود ...
پرسپولیس با 100 هزار تا نتتونست از پس تیم دوم یک گروه بر بیاد !!!
راستی در مورد زنگ تفریح من اصلا متوجه نشدم !! ما اگر ابختیم با 1 گل اختلاف اونم آخر بازی خوردیم !!
اونم تو 2 تا بازی قط باختیم بقیه مساوی !! این تعریف زنگ تفریح هست ؟
به نظرم شما فقط می خوای یک چیزی گفته باشی ...

خب آخه چون به ضررت بود کلا ربطی پیدا نکردی !

سطح گروه پرسپولیس پایین نبود. پرسپولیس بعنوان قهرمان ایران از قبل در سید 1 قرعه کشی قرار داشت، در صورتی که استقلال اینجوری نبود، برای همین به تیمهای سطح اول نخورد چون خودش قهرمان ایران بود (سال بعد همین اتفاق برای استقلال میفته !)

پرسپولیس با 100 هزار نفر نتونست از پس تیم دوم یک گروه بر بیاد. درسته. ولی دلیلش گروه آسون برای صعود نبود. پرسپولیس یکی از مزخرف ترین بازیهای چندسال اخیرش رو انجام داد که نمیتونه ربطی داشته به گروه آسونش !

شما با یک گل باختید ! ولی باختید ! دوبار باختید ! تو تهران هم حتی یک برد نتونستید بیارید ! حتی یک برد ! (البته یادم نبود ! شما بدشانس بودید مگرنا 15-16 تا گل میزدید کلا !) تیمی که از 18 امتیاز ممکن فقط 4 امتیاز بگیره بجز زنگ تفریح نمیشه اسم دیگه ای براش انتخاب کرد !

در مورد اون قسمت بولد شده :

پست اول این صفحه رو شما زدی ! من رو مخاطب قرار دادی ! جوابی هم که میخواستی گرفتی. حالا چون با توجه به تعریف های خودتون من استقلال رو تیمی روستایی خوندم شما این حرف رو میزنی !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خب آخه چون به ضررت بود کلا ربطی پیدا نکردی !

من که ضرری ندیدم واسه خودم :D

سطح گروه پرسپولیس پایین نبود. پرسپولیس بعنوان قهرمان ایران از قبل در سید 1 قرعه کشی قرار داشت، در صورتی که استقلال اینجوری نبود، برای همین به تیمهای سطح اول نخورد چون خودش قهرمان ایران بود (سال بعد همین اتفاق برای استقلال میفته !)

حسام عزیز من اینو میفهم که پرسپولیس در سید 1 بود ... ولی سوال اینجاست !! تیم 4ام گروه استقلال میاد و دوم گروه میشه و در دور بعد قهرمان 2 سال عربستان رو میبره ( الحلال ) !!!
شما شرایط رو نگاه کن ... به غیر از ام صلال بقه ی تیم ها : استقلال قهرمان ایران !! الجزیره نایب قهرمان امارات و الاتحاد که چیزی نگیم بهتره ( خارج از بحث : به نظرم امسال یکی از تیم های فینالیست هست ... )
حالا گروه استقلال رو ولش کن !! سپاهان چی ؟ صبا چی ؟ یعنی قبول نداری گروه پرسپولیس استثنا مثل روستا بود !! خیلی خوش شانس بود خدایی امسال عمرا دیگه واسه هیچ تیمی پیش نمیاد !!!! آخه آدم به کی بگه !! یک تیم به خاطر اینکه خطر سقوط رو احساس میکرد از لیگ قهرمانان انصراف داد !!!!!!!!!!!!! :blink: اصلا سابقه نداره ...

پرسپولیس با 100 هزار نفر نتونست از پس تیم دوم یک گروه بر بیاد. درسته. ولی دلیلش گروه آسون برای صعود نبود. پرسپولیس یکی از مزخرف ترین بازیهای چندسال اخیرش رو انجام داد که نمیتونه ربطی داشته به گروه آسونش !

چون پرسپولیس امسال ضعیف بود برادر ... و دلیل صعودش فقط و فقط 1-شانس 2-گروه روستا

شما با یک گل باختید ! ولی باختید ! دوبار باختید ! تو تهران هم حتی یک برد نتونستید بیارید ! حتی یک برد ! (البته یادم نبود ! شما بدشانس بودید مگرنا 15-16 تا گل میزدید کلا !) تیمی که از 18 امتیاز ممکن فقط 4 امتیاز بگیره بجز زنگ تفریح نمیشه اسم دیگه ای براش انتخاب کرد !

آخه ما با تیم های مثل گروه شما بازی نداشتیم !!! تیم های ما تیم بودند !!! ضعیفترین تیم گرو بر اساس سید بندی امصلال بود که رفت تو 8 تیم برتر آسیا با شکست الحلال !! الته خراب کردن پنالتی دقیقه ی 90 هم جزئی از فوتتبال هست و نگرفتن 2 پنالتی در بالاترین سطح رقابت های باشگاه هی آسیا ( که البته فقط واسه استقلال پیش میاد !! )

تیمی که از 18 امتیاز ممکن فقط 4 امتیاز بگیره بجز زنگ تفریح نمیشه اسم دیگه ای براش انتخاب کرد !

کلا یکم ریاضیت ضعیفه فکر کنم !!
البته حق داری چون تیم های گروه شما یکی یکی انصراف دادند حساب از دستتون در رفته !!
مجموعا 15 امتیاز هست ...
در ضمن تیم اول گروه ما فکر نکنم بیشتر از 10 امتیاز گرفته باشه !!! مثل گروه شما تیمی نداشتیم که از هر تیم 4 تا بخوره بعد آخرش انصراف بده ...

پست اول این صفحه رو شما زدی ! من رو مخاطب قرار دادی ! جوابی هم که میخواستی گرفتی. حالا چون با توجه به تعریف های خودتون من استقلال رو تیمی روستایی خوندم شما این حرف رو میزنی !

نه واسه اینکه گفتی زنگ تفریح گفتم !!

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام عزیز من اینو میفهم که پرسپولیس در سید 1 بود ... ولی سوال اینجاست !! تیم 4ام گروه استقلال میاد و دوم گروه میشه و در دور بعد قهرمان 2 سال عربستان رو میبره ( الحلال ) !!!
شما شرایط رو نگاه کن ... به غیر از ام صلال بقه ی تیم ها : استقلال قهرمان ایران !! الجزیره نایب قهرمان امارات و الاتحاد که چیزی نگیم بهتره ( خارج از بحث : به نظرم امسال یکی از تیم های فینالیست هست ... )
حالا گروه استقلال رو ولش کن !! سپاهان چی ؟ صبا چی ؟ یعنی قبول نداری گروه پرسپولیس استثنا مثل روستا بود !! خیلی خوش شانس بود خدایی امسال عمرا دیگه واسه هیچ تیمی پیش نمیاد !!!! آخه آدم به کی بگه !! یک تیم به خاطر اینکه خطر سقوط رو احساس میکرد از لیگ قهرمانان انصراف داد !!!!!!!!!!!!! :blink: اصلا سابقه نداره ...

خب چقدر خوب !

خودت صبا و سپاهان رو مثال زدی ! اونا حداقل برد داشتند تو بازیهاشون، ولی شما یک برد هم نداشتید و این رو به بدشانسی ربط میدید !

شما اگه خیلی خوشحال میشی بگو گروه پرسپولیس روستا بود ! مشکلی نیست ! مهم آمار و ارقام هست که نشون میده ما با قهرمان دو کشور همگروه بودیم و البته تیم روستایی گروه ما هم به تیم فوق قوی گروه شما 4 گل زده بود !

چون پرسپولیس امسال ضعیف بود برادر ... و دلیل صعودش فقط و فقط 1-شانس 2-گروه روستا

و البته تنها دلیل صعود نکردن استقلال هم بدشانسی بود !

شما کلا فوتبال رو در حد شانس و اقبال میدونی ظاهرا !

آخه ما با تیم های مثل گروه شما بازی نداشتیم !!! تیم های ما تیم بودند !!! ضعیفترین تیم گرو بر اساس سید بندی امصلال بود که رفت تو 8 تیم برتر آسیا با شکست الحلال !! الته خراب کردن پنالتی دقیقه ی 90 هم جزئی از فوتتبال هست و نگرفتن 2 پنالتی در بالاترین سطح رقابت های باشگاه هی آسیا ( که البته فقط واسه استقلال پیش میاد !! )

اینا به هیچ عنوان توجیحی برای نداشتن حتی یک برد نیست ! تیم شما 90 دقیقه گل نزده به پنالتی دقیقه 90 گیر میدی ؟

مربی تیمتون تو بازی که برد میخواد دفاع میکنه، شما میگی شانس نداشتیم ؟!

کلا تا تا فینال لیگ آسیای سال بعد هم در این زمینه بحث کنیم نه من رضایت میدم نه شما !!!

کلا یکم ریاضیت ضعیفه فکر کنم !!
البته حق داری چون تیم های گروه شما یکی یکی انصراف دادند حساب از دستتون در رفته !!
مجموعا 15 امتیاز هست ...
در ضمن تیم اول گروه ما فکر نکنم بیشتر از 10 امتیاز گرفته باشه !!! مثل گروه شما تیمی نداشتیم که از هر تیم 4 تا بخوره بعد آخرش انصراف بده ...

آره ریاضیم کلا ضعبف بود !

حالا از 15 امتیاز شما 4 امتیاز گرفتید ! تبریک میگم !

لطفا یکی بگه این اگه اسمش زنگ تفریح برای رقبا بودن نیست چی هست ؟

نه واسه اینکه گفتی زنگ تفریح گفتم !!

خب خیلی فرق نداره ! تیم روستایی میشه زنگ تفریح بقیه تیمها دیگه !!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خب چقدر خوب !
خودت صبا و سپاهان رو مثال زدی ! اونا حداقل برد داشتند تو بازیهاشون، ولی شما یک برد هم نداشتید و این رو به بدشانسی ربط میدید !

فکر کنم خیلی به برد علاقه داری آخه ما تیمی تو گروهمون نداشتیم که مدعی سقوط باشه بهش 3 تازنیم ( البته گل هم بخوریم )

احساس میکنم یک سیکل داره تکرار میشه !! :)

شما اگه خیلی خوشحال میشی بگو گروه پرسپولیس روستا بود ! مشکلی نیست ! مهم آمار و ارقام هست که نشون میده ما با قهرمان دو کشور همگروه بودیم و البته تیم روستایی گروه ما هم به تیم فوق قوی گروه شما 4 گل زده بود !

متوجه قهرمان 2 کشور نشدم !! من که الغرافه رو فقط قهرمان میبینم ! تیم عربستانی در جام اصلی قهرمان نشد ... اونم که 5 تا به شما زد! شانس آوردیم قهرمان بیشتر نبود !!! :D

و البته تنها دلیل صعود نکردن استقلال هم بدشانسی بود !
شما کلا فوتبال رو در حد شانس و اقبال میدونی ظاهرا !

تنها دلیل که نه برادر ولی مهمترین دلیل ...

اینا به هیچ عنوان توجیحی برای نداشتن حتی یک برد نیست ! تیم شما 90 دقیقه گل نزده به پنالتی دقیقه 90 گیر میدی ؟

در جام جهانی 98 تیمی با 3 مساوی صعود کرد !! حالا برد خیلی مهم نیست ..
مهم اختلاف نزدیک بین تیم های گروه هست ...
به هر حال نه داشتن برد ملاکی واسه قوی بودن هست و نه نداشتن اون دلیلی بر ضعیف بودن تیم ...

کلا تا تا فینال لیگ آسیای سال بعد هم در این زمینه بحث کنیم نه من رضایت میدم نه شما !!!

آره فکر کنم بیخیال بشیم بهتره !!
سال دیگه آسیا رو باید از تو تلویزیون نگاه کنید :دی
یک دسته تیم از ایران به آسیا میره ولی پرسپولیس ...

لطفا یکی بگه این اگه اسمش زنگ تفریح برای رقبا بودن نیست چی هست ؟

اسمش رقابت نزدیک هست ... ما حریف خوبی بودیم واسه بقیه تیم ها فقط افنخار 5 گل خوردنن از اعراب و شکست جلوی 100 هزار تماشاگر رو نداشتیم ...

خب خیلی فرق نداره ! تیم روستایی میشه زنگ تفریح بقیه تیمها دیگه !!!

آره والله اینو راست میگی !! تیمی که از گروه روستا میاد بالا دور بعد میشه زنگ تفریح !! :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آخی نازی ... دیگه داری بی ادب میشی ... :D
الان من اگه جوابتو بدم میری یه گوشه میشینی یه ساعت گریه میکنی بعدش هزار تا ریپورت میدی که این به من فلان گفت ! ( شما که این اتفاق ... ( شوزش رو عرض میکنم ) براتون میافته غش غش میخندید ، دلیل نمیشه که دیگران هم خنده هاشون از روی این اتفاق ( یعنی شوزش ) باشه . در این مورد از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد ، احتمالا دچار توهم بیش از حد در این مورد خاص شدید )
............ ولی کلا زشته ، عزیزم دقت کن ! اینجا یه فروم فرهنگیه !!!
هم تو حرف زدن هم تو تایپ کردن ... چون معلوم میشه که کی عصبی و ناراحته !
بقیه حرفات هم ارزش تایپ کردن جواب رو نداره ... در حد ........ شعره ( ناراحت نشو ;)

راستشو بخوای اونی که بد ریپورت میده امثال شماست (که به قول خودت همه رو به کیش خودت می پنداری) نه منی که خودم ختم اخطار گرفتنم ...:f34r:

خدا رو شکر میکنم که قهرمان لیگ شدم ..... خدا رو شکر میکنم که 5 تا 5 تا از تیمای عربی گل نخوردیم ....:rolleyes:. خدا رو شکر میکنم که اگه تو گروهمون 4ام شدیم لا اقل قشنگ بازی کردیم:cool: .... جوری بازی کردیم که همه گفتن لااقل توی بازیهای خونگی حقمون برد بوده ..... ***********
تذکر: از الفاظ مناسب تر استفاده کنید

Last edited by a moderator:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فکر کنم خیلی به برد علاقه داری آخه ما تیمی تو گروهمون نداشتیم که مدعی سقوط باشه بهش 3 تازنیم ( البته گل هم بخوریم )

?E :D

چطور وقتی به پیام و استقلال اهواز و اینا 5تا 6تا میزدید برد و اینا مهم بود ! ولی حالا مهم نیست ؟!

باشه ! شما به تیمی که در حال سقوط بود 3 تا نزدید ولی به همون تیمهای مدعی (تیم اماراتی مدعی بود واقعا !) حتی با اختلاف یک گل هم نبردید !

احساس میکنم یک سیکل داره تکرار میشه !! :)

کلا این «سیکل» نفهمیدم یعنی چی !!!

متوجه قهرمان 2 کشور نشدم !! من که الغرافه رو فقط قهرمان میبینم ! تیم عربستانی در جام اصلی قهرمان نشد ... اونم که 5 تا به شما زد! شانس آوردیم قهرمان بیشتر نبود !!! :D

خوب همون میشه قهرمان دیگه !

استقلال هم با قهرمانی در جام حذفی اومد بالا. اونم به ما 5 تا زد درسته ولی تو تهران حداقل 3 تا زدیم و 3-1 بردیم ولی شما حداقل 1-0 هم نتونستید یک تیم رو ببرید !

تنها دلیل که نه برادر ولی مهمترین دلیل ...

:blink:

در جام جهانی 98 تیمی با 3 مساوی صعود کرد !! حالا برد خیلی مهم نیست ..
مهم اختلاف نزدیک بین تیم های گروه هست ...
به هر حال نه داشتن برد ملاکی واسه قوی بودن هست و نه نداشتن اون دلیلی بر ضعیف بودن تیم ...

آخه استقلال نزدیک نبود کلا ! فکر میکنم فاصله امتیازات کمی بیشتر از نزدیک بود !!!

اتفاقا دلیل هست ! تیمی که در خونه خودش یک برد نمیاره در 3 بازی پس یه مشکلی داشته دیگه ! مشکلش بدشانسی هم نبود. مهمترین دلیلش هم بدشانسی نبوده !

آره فکر کنم بیخیال بشیم بهتره !!
سال دیگه آسیا رو باید از تو تلویزیون نگاه کنید :دی
یک دسته تیم از ایران به آسیا میره ولی پرسپولیس ...

ما از تلویزیون نگاه میکنیم ! شما هم با سرمربی بین المللی تون به آسیا برید :دی

اسمش رقابت نزدیک هست ... ما حریف خوبی بودیم واسه بقیه تیم ها فقط افنخار 5 گل خوردنن از اعراب و شکست جلوی 100 هزار تماشاگر رو نداشتیم ...

و اینکه ما اگه 5 تا خوردیم هر سه بازی در تهران رو بردیم ! و اینکه استقلال بدون حتی یک برد جام رو ترک کرد در شرایطی که صبا حداقل یک بازی رو برد !

آره والله اینو راست میگی !! تیمی که از گروه روستا میاد بالا دور بعد میشه زنگ تفریح !!

آهان !

باز حداقل ما یه پله اومدیم بالا ! شما که از همون اول زنگ تفریح بودید کلا !!!

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

چطور وقتی به پیام و استقلال اهواز و اینا 5تا 6تا میزدید برد و اینا مهم بود ! ولی حالا مهم نیست ؟!

باشه ! شما به تیمی که در حال سقوط بود 3 تا نزدید ولی به همون تیمهای مدعی (تیم اماراتی مدعی بود واقعا !) حتی با اختلاف یک گل هم نبردید !

خوب همون میشه قهرمان دیگه !

استقلال هم با قهرمانی در جام حذفی اومد بالا. اونم به ما 5 تا زد درسته ولی تو تهران حداقل 3 تا زدیم و 3-1 بردیم ولی شما حداقل 1-0 هم نتونستید یک تیم رو ببرید !
استقلال با تفاضل گل بردن باسه ما ها دیگه عادی شده شمایید که دقیقه 99 یه گل می زنید با پنالتی می برید :lol:
همین تیم الاتحاد که استقلال رو با شانس و اقبال برد و تو تهرانم خدایی یه موقیعت یه گل، 2 تا تیم دیگه رو با 3 و 7 تا گل نابود کرد! اما جلو استقلال معلوم نیست از کجاش در اورد!!!!
نمی خواستم بگم اما مجبور شدم اگر بازی ها شمارشگر موقیعت گل داشت استقلال در هر سه بازی 10 ها موقیعت صد در صد گل داشت نمونش پنالتی آرش یا دروازه خالی آرش در بازی با الاتحاد و یا گل صد درصد پیروز که نزد در بازی با ام صلال! یا دروازه خالی علیزاده تو بازی با الجزیره
وقتی یه تیم یک موقیعت داره و گل میزه اما استقلال ده ها موقیت داره گلی زده نمیشه نشان از شانسه
خودت دیدی که اگه سپاهان یا صبا می باختند خودشون اعتراف می کردن شانس اوردیم اینقدر گل نخوردیم اما مربی حریفان استقلال میگه خوش شانس بودیم!
یا مربی الجزیره میگه خیلی خوش شانس بودیم که چنتا گل نخوردیم!
اما شما چی؟ 3 تا بازی که دوتاش تو بارونی (عرب بارون ندیده)! بازی آخر 2 تا تیرک خوردین! شانس رو مقایسه کن!
اصلا حق شما نبود که از گروهتون بیان بالا حق اون تیم قطری که بتون 5 تا زد بود اما معلوم نیست چی پشت پرده بود که اون تیمه انصراف داد!!؟
همون بازی با تیم عربستانی تو خونه اونا چنا پنالتی باسه تیم عربه نگرفت داور؟؟ خیلی جالبه...
شما از 3 تا بازی اول 2 تاش تو خونتون بود اما استقلال برعکس! استقلال اگه تو آسیا نتیجه نگرفت اما لیگ بل نکرد که زنگ تفریح تمهای ایرانی بشه مثل بعضی ها :lol:
استقلال اهواز - صبا
آخه استقلال نزدیک نبود کلا ! فکر میکنم فاصله امتیازات کمی بیشتر از نزدیک بود !!!

اتفاقا دلیل هست ! تیمی که در خونه خودش یک برد نمیاره در 3 بازی پس یه مشکلی داشته دیگه ! مشکلش بدشانسی هم نبود. مهمترین دلیلش هم بدشانسی نبوده !
عزیز تیمی که تا دقیقه 90 یه بازی برده وقتی برد رو با تساوی و یا باخت عوض کنه خیلی اثر منفی تو روحیه اش میگذاره! مطمئنا اگه استقلال بازی الاتحاد رو می برد یا حتی مساوی می کرد الان به عنوان تیم اول صعود کرده بودیم.
استقلال تو سه تا بازی از حریفش عقب اوفتاد اما جبران کرد شما چی؟؟ 50 دقیقه جلو 100 هزار هوادار؟؟ فقط هواداراهای ایرانی رو زیر سوال بردین
و اینکه ما اگه 5 تا خوردیم هر سه بازی در تهران رو بردیم ! و اینکه استقلال بدون حتی یک برد جام رو ترک کرد در شرایطی که صبا حداقل یک بازی رو برد !
شما با ننگ 5 گل باعث لطمه به کشور ایران شدید و باید تیمتون مجازات بشه.... (اشد مجازات) :D
آره گروه سه تیمه که دیگه افتخار نمی خواد! خوبه همه دیدن کدوم گروه سخت تر بود!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
استقلال با تفاضل گل بردن باسه ما ها دیگه عادی شده شمایید که دقیقه 99 یه گل می زنید با پنالتی می برید :lol:
همین تیم الاتحاد که استقلال رو با شانس و اقبال برد و تو تهرانم خدایی یه موقیعت یه گل، 2 تا تیم دیگه رو با 3 و 7 تا گل نابود کرد! اما جلو استقلال معلوم نیست از کجاش در اورد!!!!
نمی خواستم بگم اما مجبور شدم اگر بازی ها شمارشگر موقیعت گل داشت استقلال در هر سه بازی 10 ها موقیعت صد در صد گل داشت نمونش پنالتی آرش یا دروازه خالی آرش در بازی با الاتحاد و یا گل صد درصد پیروز که نزد در بازی با ام صلال! یا دروازه خالی علیزاده تو بازی با الجزیره
وقتی یه تیم یک موقیعت داره و گل میزه اما استقلال ده ها موقیت داره گلی زده نمیشه نشان از شانسه
خودت دیدی که اگه سپاهان یا صبا می باختند خودشون اعتراف می کردن شانس اوردیم اینقدر گل نخوردیم اما مربی حریفان استقلال میگه خوش شانس بودیم!
یا مربی الجزیره میگه خیلی خوش شانس بودیم که چنتا گل نخوردیم!
اما شما چی؟ 3 تا بازی که دوتاش تو بارونی (عرب بارون ندیده)! بازی آخر 2 تا تیرک خوردین! شانس رو مقایسه کن!
اصلا حق شما نبود که از گروهتون بیان بالا حق اون تیم قطری که بتون 5 تا زد بود اما معلوم نیست چی پشت پرده بود که اون تیمه انصراف داد!!؟
همون بازی با تیم عربستانی تو خونه اونا چنا پنالتی باسه تیم عربه نگرفت داور؟؟ خیلی جالبه...
شما از 3 تا بازی اول 2 تاش تو خونتون بود اما استقلال برعکس! استقلال اگه تو آسیا نتیجه نگرفت اما لیگ بل نکرد که زنگ تفریح تمهای ایرانی بشه مثل بعضی ها :lol:
استقلال اهواز - صبا

خب !

همون تیم الاتحاد که میگی باید تو عربستان حداقل 6 گل به شما میزد ! انصافا طالب لو 5-6 موقعیت رو فقط نگاه کرد !

جالبه !

شما میگی ما بدشانس بودیم که تو بازیهای داخلی حریف موقعیت داشت گل شد ما n موقعیت داشتیم گل نشد ! ولی نمیگید که در بازی با همون الاتحاد و تیم قطری شما هم یکی دو موقعیت بیشتر نداشتید و حریف N موقعیت داشت !

بله ! حق پرسپولیس نبود که از گروهش بیاد بالا، ولی حق استقلال بود که کلا قهرمان جام بشه !

تو رو خدا شما دیگه از مسائل پشت پرده صحبت نکنید که کل این فصل زمین و زمان تیمتون رو زیر سوال بردن که اتفاقا اسطوره های تیمتون هم بودن (حجازی - ذرینچه - نوازی و ...)

در ضمن من باز هم میگم !

وقتی قرعه کشی شد، جناب ژنرال فرمودند برای ما فرقی نمیکنه با چه تیمهایی همگروه بشیم ! ما قهرمانی آسیا رو میخوایم ! حالا که تیمتون در بین 4 تیم چهارم شده حرف از گروه سخت میزنید !

مگر عاشقان قلعه نوعی نباید حرف معشوقشون رو تایید کنن ؟!

عزیز تیمی که تا دقیقه 90 یه بازی برده وقتی برد رو با تساوی و یا باخت عوض کنه خیلی اثر منفی تو روحیه اش میگذاره! مطمئنا اگه استقلال بازی الاتحاد رو می برد یا حتی مساوی می کرد الان به عنوان تیم اول صعود کرده بودیم.
استقلال تو سه تا بازی از حریفش عقب اوفتاد اما جبران کرد شما چی؟؟ 50 دقیقه جلو 100 هزار هوادار؟؟ فقط هواداراهای ایرانی رو زیر سوال بردین

شما با ننگ 5 گل باعث لطمه به کشور ایران شدید و باید تیمتون مجازات بشه.... (اشد مجازات) :D
آره گروه سه تیمه که دیگه افتخار نمی خواد! خوبه همه دیدن کدوم گروه سخت تر بود!

شما کلا تحلیل هات رو بر پایه «اگر» میزاری ! بله اگر موقعیت های الاتحاد هم در بازی اول گل میشد ... اگر موقعیت های تیم قطری در قطر گل میشد ... اگر ذوب آهن در بازی آخرش مالدیو نمیشد ... اگر .... ول کن آقا !

استقلال تو سه تا بازی از حریفش عقب افتاد ! تبریک میگم ! شما تونستید یه مساوی بگیرید.

در ضمن شما هم به فکر ماها (هوادارن پرسپولیس) نباش کلا !

جمله آخرت هم بیشتر شبیه دیالوگ های فیلم شاه آرتور بود !

در ضمن، من کسی نمیگه گروه استقلال آسون تر از پرسپولیس بود. بله همه قبول داریم گروه استقلال سخت تر از پرسپولیس بود.

ولی ! تیم ما بعنوان قهرمان ایران وارد این مسابقات شد، تیم شما هم سال بعد بعنوان قهرمان ایران در گروه آسانی قرار خواهد گرفت.

ولی برای من سواله ! تیمی که بعد از بارسلونا بهترین خط حمله جهان رو داشت چرا نتونست حتی یک بازی رو هم در مقابله با تیمی مثلا از امارات ببره ؟! دلیلش بدشانسی بود ؟! لول !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

همین تیم اماراتی که به سخره میگیری 2 بازیکن 20 میلیون دلاری واسه این مسابقاتی خریده بود ! به هر حال دمش گرم کنار نکشید ...

کلا این «سیکل» نفهمیدم یعنی چی !!!

سیکل دیگه ! قبل دیپلم :D

این نشون میده که اگر تو تهران بردید واسه تماشاگر ها بوده !! شانس آوردیم با بنیادکار تو زمین اونا بازی نداشتید وگر نه فکر کنم آبروی ایران رو میبردید ... برو بالای 7-8 تا !!

دقیقا همون بدشانسی !! به خاطر اینکه تو لیگ می خواسته قهرمان بشه !! تمرکزش تو یک جام نبود که مثل شما تو لیگ 5 ام بشه تو جام حذفی از تیم 10 ام ایران ببازه تو آسیا 5 تا بخوره !! :)

/QUOTE]

به نظر من صبا شاید زنگ بفریح بود و بازی هایی که باخت با اختلا 2-3 تا باخت ولی ما با همون تیم الاتحاد تا دقیقه ی 90 جلو بود و بد شانسی یک گل 40 متری خوردیم ...
یا همون ام صلال تو تهران تا آخرین دقایق جلو بودیم و علاوه بر نگرفتن یک پنالتی مدافع وسطمون هم از دست دادیم :( ... یادم اومد باز ناراحت شدم ...

باز حداقل ما یه پله اومدیم بالا ! شما که از همون اول زنگ تفریح بودید کلا !!!

خدا ر شکر ما نیومدیم بالا آخه این بالا اومدن از همه چیز بدتر بود ...
فکر کن 100 هزار نفر تشویق بعد یک بازیکن پیر مثل ریوالدو 3 تا تک به تک خراب کنه ...
ای بابا ...
قربون برم خدا رو که حکمت بود ما امسال به همون یک جام بسنده کنیم !! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا