فحش دادی؟
![]()
من تعصب دارم می دونی که جاست قرمز
کی من فحش دادم نه
فحش دادی؟
![]()
من تعصب دارم می دونی که جاست قرمز
کی من فحش دادم نه![]()
اره دیگه به ابجیمون فحش دادی:hmm::happy:
دوستان دعوت نامه ها ارسال شد اگه کسی از قلم افتاده بگه تا براش دعوت نامه را ارسال کنم![]()
نه فحش چیه![]()
فرصتی برای رستگاری حسابش بکنید![]()
باز تو پریدی تو حرفه دو تا بزرگتر:hmm::happy:
الان تو خودت رو بزرگ حساب کردی![]()
پ.ن : مرجان اسپم نکن الان پارسا میاد می اندازمون بیرون![]()
جون خودم فحش دادی حواست نیستکی من فحش دادم نه![]()
به به آبجیاره دیگه به ابجیمون فحش دادی:hmm::happy:
نه فحش چیه![]()
اره دیگه به ابجیمون فحش دادی:hmm::happy:
نه فحش چیه![]()
جون خودم فحش دادی حواست نیست
جواد جون هم اسم هستیماااا! منم پست هام رفت بالای 100 واسه منم دعوت نامه استقلال بفرست میخوایییم این لیگ رو بترکونیم ها.
بر روی چشم براتون فرستادم![]()
رونان .. مانرک نه .................. ؟! شما ها آخه چرا تو گروه کفار هستین ؟! :happy:
پ.ن : مرجان اسپم نکن الان پارسا میاد می اندازمون بیرون![]()
به مانرک سفارش می کنم واسه تو جمله مخصوص بزنه:happy:
پ.ن:![]()
اگه 1 بازی خوب بود خبرم کنید(اینم واسه بی ربط نبودنه پستم)
http://************/files/nc2ud6t0tdsn62zomccj.gif
جون خودم فحش دادی حواست نیست
به به آبجی
قربونت برم اینا همشون همینن هی فحش میدن به آدم
![]()
![]()
د
میگم این سری چون بازی اول هست و توی زمین این بنده خداها هم هست و صمد جون هم که :lol: ... خلاصه این یه بار رو بیا بی خیال بشیم و شرمنده ی فرامرز نشیم![]()
خوب شما تو زمین حرف بزنید ما هم گل می زنیم و البته با وجدانی آسوده به امضا شما نگاه می کنیم چون خود کرده را تدبیر نیستما حرفهامون رو توی زمین می زنیمفقط ای کاش بازی اول نبود که وجدان ما یه خورده راحت تر با برد توی زمین شما کنار میومد
دشمن ات شرمنده باشهمیگم این سری چون بازی اول هست و توی زمین این بنده خداها هم هست و صمد جون هم که :lol: ... خلاصه این یه بار رو بیا بی خیال بشیم و شرمنده ی فرامرز نشیم![]()
بچه ها هستند و همین آرزوهااین فراز خودش ادم ناجوریه بقیه بچه ها رو هم داره گمراه می کنه خیالت راحت همین روزا بن می شه همه راحت می شن:happy:
بابامون گفته سر به سر دختر ها نزاریمکتک خورت ملسه هاااا:lol:![]()
چون شما می گی باشه![]()
دوستان سپاهانی به گروه مراجعه کنید لطفا . جمله ای پیشنهاد شد که کلآ فراتر از انتظار هست :lol: ناراحتی باخت یه طرف این جمله هم یه طرف LOOL